שאלון ידע כללי
זה לא ארוך (מה לעשות... יש גבול למנת המשכל שלי) תוצאות ינתנו במוצ"ש בהצלחה
1. כמה (באחוזים) מנצל האדם הממוצע ממוחו? 2. מה זה תורת הכאוס? ומה זה פרקטל? 3. למה יכולה לגרום שתייה מרובה של מים? 4. מה מיוחד באוזניים ובאף ששונה מכל איבר אחר בגוף? 5. איזו אישה פמיניסטית רכבה ערומה על סוס? ומה הייתה המטרה שהיא ניסתה להשיג בכך? 6. איזה עץ חלול מבפנים? 7. איזה משקה נתנה יעל לסיסרא? (גם לפי הכתוב וגם את הפרשנות של אותו משקה) 8. מאיזה סרט קלאסי לקוח המשפט המפורסם: “frankly my dear, I don’t give a damn”? (בתרגום חופשי: "למען האמת יקירתי, זה ממש לא מעניין אותי") 9. בערוץ הילדים מתחילים להיות מעט נוסטלגיים ולהיזכר במנחים ישנים. ובנימה זאת... איזו מנחה חזרה בתשובה אחרי שעזבה את הערוץ? איזה מנחה השתתפה בתוכנית "השגריר" אחרי שעזבה את הערוץ? ואיזה מנחה זכה לתואר "המנחה הנשכח ביותר"? 10. אילו שני אנשים היו בעלי הכינוי "הידיד"? שאלת בונוס 1: פוקהונטס היה סרט הדיסני הראשון שהיה מבוסס על סיפור אמיתי. פוקהונטס 2 לעומת זאת לא היה דומה בכלל למציאות. מה באמת אירע לפוקהונטס אחרי המתואר בסרט הראשון? (מי שזוכר, נדמה לי כי כבר אמרתי פעם את התשובה בפורום.... מי שלא אך קולע לגרסת ויקיפדיה הלא מדויקת... ייקבל נקודות בכל זאת) שאלת בונוס 2: מדוע באמת לובשת הזברה פיג'מה? (ניקוד יינתן על יצירתיות)
זה לא ארוך (מה לעשות... יש גבול למנת המשכל שלי) תוצאות ינתנו במוצ"ש בהצלחה