שאלון יאיר לפיד

שאלון יאיר לפיד../images/Emo3.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 3.מה פלצני בעינייך? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? 6.מה עושה אותך מאושר? 7.מה יכתבו על מצבתך? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" 9.מה ישראלי בעינייך?

אני עונהההההההההההההההההההההההההההה

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? פנאי פלוס ניחשב ספר ?? חחחחחחחחחח 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לבר מצווה שלי .... THERES NO WAY . 3.מה פלצני בעינייך? צביעות . 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? בריאות אהבה ופרנסה לסובבים אותי . 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אף אחד . 6.מה עושה אותך מאושר? לאהוב מישהו שיאהב אותי בחזרה. 7.מה יכתבו על מצבתך? SOUL MUSIC . 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול והגלגל הוא עגול ... המבין יבין :p 9.מה ישראלי בעינייך? השניצל של אימא ביום שישי .

אחרי נשנש יאאאאא

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? דניאל סטיל.. נמצא משו 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לתאריך - 6.7.2005 3.מה פלצני בעינייך? צביעות 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? אהבה, בריאות, ואושרר 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אף אחד\ת, אני זו אני 6.מה עושה אותך מאושר? שקובי אומר לי "אני אוהב אותך מאמי" 7.מה יכתבו על מצבתך? פשאלמהההה 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" מלך, מלכי המלאכים " 9.מה ישראלי בעינייך? ברבריות חחחחחחחח שבת שלום לכולם, נשנש אוהבת אותך מאמי שלי אוהבת נוי

עונה :p

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?ארטמיס פאול 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יש הרבה רגעים כאלה.. 3.מה פלצני בעינייך?אנשים שחשים את עצמם 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?יש לי הרבה מה לבקש... 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?אף אחד! 6.מה עושה אותך מאושר?חסוי... 7.מה יכתבו על מצבתך?כאן קבור המכור לשמיניה 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"הגדול מכולם! 9.מה ישראלי בעינייך?פלאפל

עונה....

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לב. של רם אורן. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יש הרבה כאלו... 3.מה פלצני בעינייך? אנשים עם אף למעלה מתנשאים. לא בשבילי לא הטעם.... 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? יש לי הרבה... 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אף אחד טוב לי עצמי... 6.מה עושה אותך מאושר?שאני מתעורר כל בוקר זה הכי כיייף בעולם. 7.מה יכתבו על מצבתך?פה נקבר המלחין האלמוני. 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" בורא הנפלאות של העולם. 9.מה ישראלי בעינייך? כמובן פלאפל ושווארמה. שבת שלוםםםם

עונההההההההההה

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הנסיך הקטן 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לכיתה ז 3.מה פלצני בעינייך?צבועים ופקאצות 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?בריאות...אושר.. אהבה ועוד 10000000 משאלות
5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?עם ההוא של הפלייבוי חחחחחחח 6.מה עושה אותך מאושר?כשאנשים מאושרים 7.מה יכתבו על מצבתך?ניפגש בעולם הבא חחחחח 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא אישה!!_לא סתם הכל מושלם
____" 9.מה ישראלי בעינייך?חומוס!!!<של אבא> חחח

עניתי

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "בשם כל בני ביתי" של מרטין גריי 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לפציעה בלבנון 3.מה פלצני בעינייך? יוהרה, וצביעות 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? בריאות אושר לכול עם ישראל 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? אף אחד 6.מה עושה אותך מאושר? לראות אחרים מאושרים 7.מה יכתבו על מצבתך? 1977- ו? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____" גדול 9.מה ישראלי בעינייך? בצד הרע: הקומבינות בצד הטוב: הרצון להתאחד לעזור

אני עונה..לא התגעגעת?:)

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "אם יש גן עדן" 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?ליום בו הודיעו לי כי סבתי נפטרה 3.מה פלצני בעינייך? לא חסר...יש יותר מדי:p 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? מממממ....שלום? 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? עם אף אחד :) 6.מה עושה אותך מאושר? חיוכים 7.מה יכתבו על מצבתך? צחקה כל הדרך אל הקבר? 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_____"כל יכול 9.מה ישראלי בעינייך? חוסר סבלנות

הממממממ......

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד? "איך לבנות סירת הצלה בעזרת ענף במבוק, קוקוס ומסטיק" מאת:מקגיוור 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כשהמיילד נתן לי כאפה על הטוסיק 3.מה פלצני בעינייך? לאכול עם סכין ומזלג, מה קרה?? הידיים כבר לא טובות? 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות? להיות נראה/בלתי נראה לפי בחירה 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד? זה שמזיין את פאמלה אנדרסון 6.מה עושה אותך מאושר? מחמאות 7.מה יכתבו על מצבתך? "על כל מחמאה שקיבל בחיים קיבל שקל, מת חסר כל". 8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא_ככל הנראה אשה___" 9.מה ישראלי בעינייך? דיבור בצעקות

מזושש

New member
../images/Emo192.gif

1. איזה ספר היית לוקח לאי בודד?משהו עם הרבה דפים שלא יהיה משעמם.. 2.לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?התאונה...:| 3.מה פלצני בעינייך?פוזאיסטים שלא שוים רבע מהרוח שהם עושים ואנשים חומרניים.. 4.מה היית מבקש מדג הזהב של המשאלות?אמממ בריאות ואושר. 5.עם מי היית מתחלף ליום אחד?דני דין... 6.מה עושה אותך מאושר?לעשות מה שבא לי באותו הרגע ולהיות עם אנשים שאני אוהבת. 7.מה יכתבו על מצבתך? תנו חיוך הכל לטובה...
8.השלם את המשפט: "אלוהים הוא אחד ויחיד" 9.מה ישראלי בעינייך? לחץץץץ

למעלה