שאלון טלויזה

שאלון טלויזה

טוב, לאחר שעלו כאן כבר כמה סדרות, הנה השאלון המורחב:

מה הסדרות שאתם מקפידים לראות בכל שבוע?

מה אתם מעדיפים? לראות פרק בכל שבוע? או את כל הסדרה ברצף?

ואיך אתם מעדיפים? בווי-או-די? בטלוויזיה בשידור חי? באינטרנט?

ואיזו סדרה הייתם רוצים לראות, אבל לא יכולים כי אתם מנויים על החברה המתחרה (למשל רוצים לראות האוס, אבל אתם בhot?)

איזו תכנית הכי אהובה עליכם בטלוויזיה מאז ילדותכם?

איזו תכנית הייתם שמחים אילו הייתה חוזרת למרקע (מהילדות או ההתבגרות שלכם)?

אילו דברים אתם מוכנים לדחות או על מה תוותרו כדי לראות את הסדרה "שלכם"?

שאלה פתוחה - עוד משהו שלא חשבתי לשאול ותרצו לספר לנו?

סקר כלבבי!

המון! מעושרות, משפחת סימפסון, חסרי בושה, דקסטר, בתוך הבועה, המרוץ למיליון, האח הגדול, שטיסל, צינור לילה ובטח שכחתי כמה..

אם אפשר - ברצף. אני מקליטה ועושה מרתונים.

באינטרנט אף פעם לא ראיתי. ה"יס-מקס" שלי עובד שעות נוספות - אני רואה תכנית אחת בלייב ומקליטה משהו אחר באותו זמן.

ואיזו סדרה הייתם רוצים לראות, אבל לא יכולים כי אתם מנויים על החברה המתחרה (למשל רוצים לראות האוס, אבל אתם בhot?)
יש סדרה אחת של הוט, נדמה לי שקוראים לזה "קמים לתחייה", שעוסקת בעיירה שכל המתים שלה חוזרים מן המתים ובאים הביתה כאילו לא קרה כלום, ולא זוכרים שמתו. נשמע לי בדיוק הטעם שלי.

כשהייתי ילדה אהבתי את "רגע ודודלי" "פיסטוק" "ראש כרוב" "כולרגול". מצד שני - זה מה שהיה - ערוץ אחד שהיינו "שבויים" שלו... עזבו, למה להזכיר שאני קשישה?

לא יודעת, אבל הילדים שלי קיבלו מארז DVD של "רגע עם דודלי" (כן, כן, בשחור-לבן) וישבו מרותקים. מסתבר שזה רלוונטי גם 35 שנה אחרי.

יצא לי לוותר על הליכות. לא בסדר, אבל אני ג'אנקית איומה.

משנה אבל ננסה

כמו שכתבתי בכותרת, זה משתנה, עכשיו זה 'גבר מי שעומד אחרון' של טים אלן, 'סדנה לעצבים' של צ'רלי שין, 'משחקי הכס' 'תחת הבועה' 'צוורון לבן' ויש עוד כמה פשוט משתנה.

תמיד ברצף, יתרון האינטרנט, מוריד את כל העונה, או לפחות את החצי, ובחדשים אני מוריד ברצף כמה פרקים מראש.

רק אינטרנט, אין לי בכלל טלוויזיה רב ערוצית,
הכי קרוב לזה יש לי את XBMC, אבל אני בעיקר צופה בהורדות.

חחחח, לא מנוי אצל אף חברה, אז לא איכפת לי מה יש אצל אחת או השניה, רואה את מה שבא לי, הכל זמין

סטארטרק לכל דורותיה, סטארגייט, גלקטיקה הישנה.

לא משנה לי, גם ככה לא מחובר לשום חברה.

באמת לא משנה לי, כאמור ללא הגבלת צפיה, רואה מתי שבא לי, לא צריך שאם יש "שידור חי" לעצור הכל.

שאלה פתוחה - עוד משהו שלא חשבתי לשאול ותרצו לספר לנו?
לא יודע למה התכוונת פה, אבל אם הבנתי נכון, אז אני חושב שהחברות הקיימות יקרניות בטירוף, וגם לא מספקות ממש תוכן רציני, משלמים בשביל 2-3 ערוצים, שגם בתוכם בקושי רואים, הגעתי מצב שבתקופה שהייתי מחובר להוט/יס צפיתי פחות ממה שהיום אני צופה, ואני ממליץ בחום לכל מי ששואל אותי לוותר עליהם ו"להתאמץ" קצת יותר ולסדר במחשב, אני גם מחבר מחשב לטלוויזה של 50" אז לא שתגידו שאני צופה במסך קטן

Sigal H

New member

בעיקרון לא כדאי לי לצפות בטלוויזיה בגלל האפילפסיה, אבל... זו הסחת דעת מצויינת בזמן הטיפול ב-IPV (מסכה מרעישה שמרטיטה לי את הריאות למשך עשר דקות כדי לנקות אותן. לא כיף גדול). ויש את הסרטים של הסופ"ש, שהתגנבו גם למשך השבוע כשלמישהו יש פנאי לצפות איתי (כי לבד אני באמת משתדלת שלא). אז...

האמת שעל רוב השאלות אין לי תשובה (כל הכבוד לי, בכל זאת אני עושה משהו טוב
). אבל בולי איש השלג, מישהו חייב להזכיר אותו בשרשור. סדרת ילדות מופתית. ובכל זאת, אני מעדיפה שתוכניות הילדות יישארו בעבר בטעם התמים המצחיק מאז.

חיוכים,
סיגל, חפירות במקום שאין מה לחפור בו בע"מ

תגידי יקירתי, יש לך בטח טלוויזיה ישנה

זאת עם הגיבנת

אז כן אסור לך להשתמש בה (מזכיר לי מקרה עם מסך ישן ודי דפוק שהיה לי בסוף ימיו, וחבר עם אפילפסיה ישב איתי על המחשב ופוף חטף התקף, אז הבנו שהמסך כבר לא בסדר)

בקיצור תעברי למסך טלוויזיה LCD או שתצפי רק במחשב, גם דרך להפסיק לשלם להוט/יס על הטלוויזיה

רק בריאות

Sigal H

New member
דווקא יש לי LCD חדשה יחסית

אחרת אני לא צופה בכלל. אתה צודק לגמרי.

ועדיין לא שוכחים לי איך השווצתי אז ש"יש לי טלוויזיית LSD", וגם איך ביקשתי בקול רם מאוד ממישהו שיביא לי עוד קצת קנביס במסיבת בריכה. התכוונתי לקבנוס

למעלה