שאלון חפירות

MirkuSH

New member
יאללה :)

שם: מירי גיל: 18.5 מה עושה בחיים: שוחרת בטכני של חיל האויר ארץ לידה: 1989 יש עגילים/פירסינג: באוזניים יש קעקועים: לא מאכל אהוב: שניצל שתיה אהובה: קולה/נסטי שיר אהוב: Suliman -infecter mushroom סרט אהוב: יורוטריפ תכונה טובה שלך: אדיבה תכונה רעה שלך: צינית וביקורתית תחביבים: לישון, להיות במחשב לשחק טניס מה מעצבן אותך: אנשים שחורפים ומציקים בלי סבה מה מרגיע אותך: אמבטיה חמה אובססיות: שוקולדדדדד ומיכאל חחחח הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: אהובי המשפחה שלי רגע מאושר בחייך: בו פגשתי את זאיה שלי כמובן רגע עצוב בחייך: כשדוד שלי נפטר :)

אחלה שיר את אוהבת... ../images/Emo9.gif

שמעת את ה-3 החדשים שיצאו להם? היית בהופעה?
מממ.... יש לי חברה שגם משרתת בטכני
אחת החברות הכי טובות שלי

MirkuSH

New member
באמת?

סליחה על שגיאות הכתיב דרך אגב.. האינטרנט בבצפר שלי על הפנים... יש לי את הדיסק החדש שלהם ולא הייתי בהופעה לצערי :( באיזה טכני היא משרתת?

McBlack

New member
חחח זה חופר?

שם: מאיה גיל: 18 מה עושה בחיים: מתגייסת בינואר ארץ לידה: ישראל יש עגילים/פירסינג: נופ יש קעקועים: נופ מאכל אהוב: יש לי טופ 5
שוקובו, פרוזן יוגורט תותים-קרנבריז-פקאן-מקופלת, ברווז פקין, לזניה וסלט חסה שאני מכינה
שתיה אהובה: מים
שיר אהוב: יש יותר מדיי
עומס במערכת, מלטדאון...
אזרוק לכם אחד ממאות השירים האהובים עליי - megadeth - she-wolf. הכינוי שלי בבלוגים הוא לפי השם הזה... matri (female) lupe (wolf). סרט אהוב: אין סרט מיוחד... תכונה טובה שלך: כנה תכונה רעה שלך: כנה תחביבים: חחחח תחביבים. מה אני יודעת. לכתוב, בעיקר. מה מעצבן אותך: טימטום מכוון מה מרגיע אותך: באופן חד משמעי - איתמר. הוא יכול גם סתם לשבת בחדר בשביל שאהיה רגועה. אובססיות: המממ יש לי קטע כזה שאם אני מוצאת בעצמי משהו שמפריע לי אני ישר אשנה אותו, אולי זה מוגדר כאובססיה... ולאחרונה אני עובדת על משהו, אז יש לי אובססיה למצוא את כל הפרטים הקטנים שאני אוהבת אצל איתמר
בינתיים עברתי את ה-150... הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: אנשים - משפחה, איתמר, חברים טובים. דברים - שאיפות, רגע מאושר בחייך: תלוי באיזה תחום.
בנוגע לשאיפות שלי: לעבודת הגמר שלי בביולוגיה (בתחום של מיקרוביולוגיה, עיקור בהקרנה. התעסקתי עם נורת UV, בראתי והשמדתי קג'יליוני פפיליוני חיידקים
), שהבוחן שראיין אותי החמיא לי על העבודה וכתב לי דף שלם שאחד היועצים בעבודה שלי אמר שאוכל להשתמש בו כבהמלצה לעבודה בעתיד. שקיבלתי את ה-100 שהגיע לי אחרי כל ההשקעה.
באהבה: עם איתמר, האמת שקצת קשה לי לבחור... כלכך קל להיות מאושרת איתו, אפילו רק מלחשוב עליו אני מוצפת באושר
נראה לי שהשיא היה ב"תהיי שלי לנצח". למרות שאתמול (ביקרתי אותו בבסיס. אגב, נהגתי חזרה
) הוא גם שאל אותי אם אחרי שאח שלו וחברה שלו יעברו משם אסכים לגור איתו בחלק נפרד אבל צמוד לבית... חייכתי ושתקתי, היה לו מבט כזה רציני שלא יכולתי שלא להרצין פנים... הוא חיכה לשמוע אם אני מסכימה
בקשר למשפחה: דודה שלי מארה"ב באה הקיץ לבקר אז כולנו נסענו לסבתא שלי (חולת אלצהיימר במצב מתקדם, לא זוכרת את השמות של הילדים). ברגע שהיא ראתה את דודה שלי היא התחילה לבכות
וגם הדודה בכתה
וזה היה כלכך מרגש ובלתי ניתן להסבר... כולנו התחלנו לדמוע שם...
דודה שלי שרה לה שירים והיא שרה איתה, זכרה את המילים...
רגע עצוב בחייך: רגעים בהם גיליתי את האופי האמיתי של כמה "חברים" שלי. אם הייתי חופרת לעצמי בחיים (כמו שאנשים בשכבה שלי ואנשים מהצוות של האקס שלי עושים, עם הבלוג שלי במיוחד
) בטח הייתי מגלה שזאת הייתה אחת מנקודת המפנה המשמעותיות ביותר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

שם: סיון גיל:16.7 מה עושה בחיים: לרוב תלמידה, עכשיו שובתת ארץ לידה: ישראל יש עגילים/פירסינג: 3 עגילים באוזניים יש קעקועים:נייט מאכל אהוב:פלאפל, פיצה, טוסטים שתיה אהובה: דיאט קולה שיר אהוב: תחזור תחזור- משינה (את האמת הוא לא הכי אהוב, אבל התחשק לי לשים) סרט אהוב: היומן, סיפור אהבה בלתי נשכח(אוי אני רשנית היום..) תכונה טובה שלך: אני די שנונה, מנסה להיות מבינה.. תכונה רעה שלך: שתלטנית, מתעצבנת מהר תחביבים: לקרוא, לראות סרטים, חברים.. מה מעצבן אותך: שקרים, אנשים שמאחרים והרבה מה מרגיע אותך: וואו! כל כך כשהוא מלטף אותי בפנים והראש שלי על החזה שלו וכל פעם אני מציצה והוא כולו מסתכל עליי מתענגת (כל פעם אני בהלם כמה אני יכולה להיות רגועה) אובססיות: אליו. הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: ויטל, המשפחה, קצת חברים(לא יותר מדי) רגע מאושר בחייך: היום שהכרתי אותו:).. לא עולה לי משהו אחר רגע עצוב בחייך: אין לי רגע זכור במיוחד

מקווה למצוא מאובנים ../images/Emo9.gif

שם:
אור
. אבל אתן מוזמנות לקרוא לי לו (Lu)
מה עושה בחיים:
נהנת מהם!!!!!!!
ארץ לידה:
ישראללללל שליטעעעעעע
יש עגילים/פירסינג:
4 חורים באוזניים. 3 בצד שמאל ו-1 בצד ימין
יש קעקועים:
עדין לא
מאכל אהוב:
ממממ... פיצהההה
, הפה של יאיר
, התה שיאיר מכין לי, אוכל סיני, פשטידת תירס ובצל (
), וגלידה תות ומנגו (רק של אלדו
פרסומת סמויהההה
)
שתיה אהובה:
מירינדהההההההההההההההההההההההההה
והתה שיאיר מכין לי
שיר אהוב:
היי של דניאל סלומון, אני לא מאמין של דניאל סלומון, מועדון ריקודים של אפרת גוש, הרגלים רעים של יוני בלוך וכל השירים של
סולדד פסטורוטי
, חואנס ואקסל
סרט אהוב:
a walk to remember, היומן, 10 דברים שאני שונאת אצלך, ילדים באמריקה ו-el dia que me amen
תכונה טובה שלך:
יכולת הקשבה
תכונה רעה שלך:
רגישה מאוד, נעלבת בקלות
תחביבים:
פוטושופפפפפפפפ
, לקרוא (לא הרבה כמו יעל, אבל לקרוא), DDR !!!, יאיר, מחשבבבבב, עקרות בית נואשות, איך פגשתי את אמא....
מה מעצבן אותך:
אנשים שקרנים, אנשים צבועים, אנשים יהירים, אנשים מסריחים, אנשים עם שפם
מה מרגיע אותך:
יאיר
, לשמוע מוסיקה באוטו חזק-חזק בזמן שאני עוברת את המהירות המותרת בכביש ולשמוע את המוסיקה מתחלחלת בי....
, לשכב במיטה ולבהות בשעון, לראות עם אסף את איך פגשתי את אמא, לעשות DDR, לשחות, לעשות אירובי, לנהוג, לאכול משהו מלוח
, לטייל על חוף הים..... טוב ייאללה, אני בנאדם רגוע
אובססיות:
אני לא חושבת שאי פעם הגעתי לאובסיסה, אולי פעם - קטנטנות.
הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים:
אמא, אבא, החתולים שלי, יאיר שלי, המק שלי, המצלמה שלי, השקט שלי, הפרטיות שלי והחופש שלי
רגע מאושר בחייך:
היו כמה... 1- הרגע שהמטוס נחת בארגנטינה, הרגשתי אושר אלוהי.... 2- שפגשתי את סולההההה
, 3- שיאיר ואני נפגשנו אחרי שחזרתי מחו"ל לפני 4 חודשים. היינו פשוט מאושריםםםםם... הוא קרןןןן מרוב אושרררר (3 שבועות שלא החלפנו מילה!), 4- היום שהודיעו לי שהתקבלתי לנהל את האתר של קטנטנות
, בגיל 11 ... חחח........ ממממממ... 5- היום שסיימתי ביצפררררררר
ועוד הרבה ימים. אני בנאדם מאושר
רגע עצוב בחייך:
יום שישי האחרון..... הפרידה מיאיר לפני כמה חודשים
..... יומולדת 17 שלי שנה שעברה
......
חפרתי

את ניהלת את האתר של קטנטנות?

הרישמי? עם נתן ודביר? ומה קרה ביום שישי?:( איזה מוזר לקרוא שאת ויאיר נפרדדתם לפניי כמה חודשים, מה קרה? אתם נראים לי הזוג המושלם:) אתם כאלה שני מאוהבים קטנים, אז מה קרה?:(

כן,

עם נתן ודביר ודורון ותומר וגל (אפריל)...
חחחח.... שלא נדעעעעעעע
ביום שישי.... היה רע. רבתי עם אמא ואבא ולא הלכתי לסבתא כהרגלנו ביום שישי, והם כעסו עוד
והוצאתי הכל על יאיר כמו ילדה קטנה ומפגרת
... שלא הכהרגלי והוא לא סבל את זה וקבעתי עם ידיד שלי ללכת למסיבה והוא הבריז לי והתעצבנתי מממש ונעלבתי
והוא תקע אותי.....
וצעקתי על יאיר והתחלתי להרביץ לו
והיה לי רע. פשוט רע. עכשיו שאני כותבת את זה זה לא נראה לי כזה רע, אבל היה לי רע.

היית גם בפורום?

מה היה הכינוי שלך? הייתי אומרת לך את שלי אבל אני לא זוכרת אותו. הייתה לי חברה ממש טובה בשם הדר והיא הייתה ממש "מוכרת" בפורום אם אפשר לקרוא לזה ככה. והיה את רדיו wfm, את קשורה לזה? חח כולי נוסטלגית עכשיו. אה וגם היה את "רמזור ירוק" שקראו לה נופר שהיא גם חברה ממש טובה שלי. ובקשר ליום שישי אז זה באמת יכול נורא לעצבן ובעיקר הכל ביחד. אני הכי מבינה בעולם! והעיקר שהכל עבר, נכון?:)

חחחח...

וואו. אני אוהבת לפגוש אנשים מהפורומים הכחולים
ניהלתי אותם... את פורום הנושא היומי בהתחלה, אחרי זה את פורום שקר-כלשו (לא זוכר פתאום
) ואז את פורום פינת אור ובסוף את פורום סולדד
. היו לי כמה כינויים שעברתי בזמני....
איך קראו לך? גם לי יש חברה ממש טובה משם בשם הדר, נו היינו חברות פעם. תביאי את המסנ שלך מהרררררררררררררר
מתחיל להיות מצחיק.

yArDeN 15

New member
=]

שם:ירדן גיל:18 מה עושה בחיים: עבדתי עד שלשום,כרגע מובטלת לחודש ומחכה לגיוס. ארץ לידה:שראל יש עגילים/פירסינג:היה בפופיק-נדחה. יש קעקועים: לא מאכל אהוב:רבילוי,פסטה,וכמובן אין על ציפסססס=] שתיה אהובה:פאנטה שיר אהוב: ירח בשמיים סרט אהוב: מלך האריות תכונה טובה שלך:חברותית תכונה רעה שלך:קשה לי לשמור סודות.. תחביבים: מחשב,קניון,חברות,ים מה מעצבן אותך: כפיות טובה,שקרים,צבעיות,רכילויות מה מרגיע אותך:לשמוע מוזיקה אובססיות: לאדעת חח.. הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: המשפחה שלי,החבר שלי,החברות שנשארו לי חח.. רגע מאושר בחייך: הרגע שבו הכרתי את אביב שלי רגע עצוב בחייך:הרגע שבו החברה הכי טובה שלי התגייסה-אנחנו כבר לא בקשר.

monicasfh

New member
*חופרת*

שם: שרה
מה עושה בחיים: מחכה לגיוס ועובדת בקולנוע [פופקורניסטית מתחילה
]
ארץ לידה: ישר-א-ל! (בקול של הסיני מהפרסומת של הטוטו)
יש עגילים/פירסינג: באוזן. אני רוצה גם באף, אבל הגיוס קרוב וחבל לחורר את עצמי לחודשיים
יש קעקועים: לא. ולמרות הרצון, נראה לי שאני אוותר.
מאכל אהוב: אממ עוגיות?
חח לא סתם. אהה מקדונלדס ופיצה
שתיה אהובה: קולה
שזה בעיה בפני עצמה. ושוקו מקופלת
שיר אהוב: יש הרבה.. הכי אהוב? אחד מהם זה Love of My Life של קווין
סרט אהוב: הארי פוטר!
חחח אבל חוץ מזה, קשה לי להיזכר. נראה לי "נערה עם עגיל פנינה".
תכונה טובה שלך: אני אוהבת להקשיב ולעזור לאנשים
תכונה רעה שלך: שבשלב כלשהו נמאס לי להיות הפסיכולוגית של כולם, ושלוקחים אותי כמובן מאליו, אז אני פשוט לוקחת 2 צעדים אחורה. ואח"כ אומרים לי שאני לא בסדר.
וקשה לי להרפות מדברים. אני נורא סנטימנטלית ונוסטלגית.
תחביבים: קריאה, כתיבה, ספורט, ריקוד, משחק.. לא יודעת
מה מעצבן אותך: כמו שאמרתי, כשלוקחים אותי כמובן מאליו
מה מרגיע אותך: להיות עם אנשים שבא לי לבלות איתם ולהעביר ערב (או כל פרק זמן אחר) רק בלצחוק ולהירגע
אובססיות: שוקולד. והארי פוטר.
הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: אבאמא. אחותי. כמה חברות וחברים שקרובים אליי.
רגע מאושר בחייך: הפעם הראשונה שהבנתי שאני מאוהבת, והיו מאוהבים בי.
רגע עצוב בחייך: כשזה נגמר.

לא כזה חופר ../images/Emo3.gif

שם: טל גיל: עוד פחות מחודש - 18 מה עושה בחיים: תלמידה, או משהו. ארץ לידה: ישראל יש עגילים/פירסינג: עגילים רגילים באוזניים יש קעקועים: לא מאכל אהוב: שוקולד
שתיה אהובה: קולה
ומיץ תפוזים
שיר אהוב: יש מלא. סרט אהוב: כנ"ל. תכונה טובה שלך: נאמנה, נחושה. תכונה רעה שלך: לפעמים קצת תלותית, לוקחת דברים ללב... תחביבים: מנגנת על פסנתר, רכבתי על סוסים עד לפני שנה, ולא יודעת.. מחשבטלויזיהחברים כזה. מה מעצבן אותך: אדישות, חוסר אכפתיות וחוסר יחס. מה מרגיע אותך: חיבוק טוב. מוזיקה טובה. אובססיות: וואי לא יודעת. יש לי בעיה רצינית עם חול, אני לא מסוגלת לגעת בזה
הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים: המשפחה שלי, אמירי שלי, חברות שלי, הכלבה שלי.. רגע מאושר בחייך: יש מלא. כמו למשל כשעברתי טסט, או כשהתנשקתי עם אמיר בפעם הראשונה.. כל מיני. רגע עצוב בחייך: גם לא חסר. לא בא לי להיכנס לזה עכשיו.

disarray

New member
../images/Emo9.gifעונה..וזה ממש לא חופר חח

שם: ירדן
מה עושה בחיים: תלמידה
ארץ לידה:ישראל
יש עגילים/פירסינג:נופ
יש קעקועים:נופ
מאכל אהוב: כלמיני..עוגת גבינה
פסטה..
שתיה אהובה:מים
שיר אהוב: כל מיני..כרגע שיר בספרדית tu recuerdo
סרט אהוב: ארמגדון!!
תכונה טובה שלך: אחראית וכנה
תכונה רעה שלך: עקשנית
תחביבים:חברות..סרטים..לאדעת
מה מעצבן אותך: שקרים וצביעות
מה מרגיע אותך: החייל שלי, אמבטיות ארוכות, ומוזיקה
אובססיות:אני לא אגיד החייל כי אני רואה אובססיות כדבר לא טוב..
הדברים/אנשים הכי חשובים לך בחיים:המשפחה, החברות, החייל,
רגע מאושר בחייך:היו מלא
רגע עצוב בחייך:כנ"ל

למעלה