שאלון חעמוד לשבת

שאלון חעמוד לשבת

אנשים 5 אנשים שהייתם מתחילים איתם את העולם מחדש: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שתזמינו לחתונה שלכם: 1. 2. 3. 4. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. איש 1 שאתם אוהבים הכי הכי בעולם: 1.
תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים:(10 הגבוה ביותר) 1.למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 2.למצבך החברתי: 3.למידת התעניינותך בלימודים: 4.למידה בה הבית שלך יפה: 5.לדודו טופז כמנחה טלוויזיה: 6.לחיים שלך: 7.למראה החיצוני שלך: 8.לחוכמה שלך: 9.ליחסם של ההורים כלפיך: 10.למראה החיצוני של יהודה לוי: 11.למידה בה את/ה אוהב/ת קולה: 12.למזל שלך בחיים: 13.להישגיך בלימודים: 14.לכתב שלך: 15:לחבר/ה הכי טוב/ה שלך: 16.לראש הממשלה: 17.לדבר האחרון שבישלת: 18.לחברת אל-על: 19.לתקנון הפורום: 20:לטעם המשקה נסטי אפרסק: 21: לשירותים בתחנות דלק, באופן כללי:
זה או זה 1.מתוק או מלוח 2.מלון או צימר 3.יום שישי או יום ראשון 4.עוגת גבינה או עוגת קצפת 5.מכונית-יפה או בטיחותית 6.המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה 7.רן דנקר או יהודה לוי 8.טוס-טוס או קטנוע 9.קולנוע או בילוי בפאב
בעד או נגד 1.סמים "קלים": 2.ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: . 3.קעקועים:. 4.הסכם אוסלו: 5.להתקשר לנתן זהבי או ורדה רזיאל באמצע שידור ברדיו ולהגיד להם שהם חרא של מנחים: 7.המתת חסד: 8.נישואין והבאת ילדים בקרב זוגות הומולסבים: 9.תלבושת אחידה: 10:ניסויים בבע"ח: 11.מכירת סיגריות לבני נוער: 12.לרדת מהארץ: 13:פרסומות עם עירום נשי:
נכון או לא נכון 1. בשר זה רצח: 2. יש אלוהים: 3. אין ילד רע יש ילד שרע לו: 4. גברים הם כמו שירותים אם הם לא תפוסים הם מסריחים: 5. עוד לא אבדה תקוותנו: 6. הגודל לא קובע: 7. כל הבלונדיניות טיפשות: 8. אם אוכלים בעמידה כל האוכל זורם לרגליים: 9. העישון גורם להתמכרות

ועונה בעצמי :)

אנשים
5 אנשים שהייתם מתחילים איתם את העולם מחדש: התחלתי לכתוב, והגעתי למסקנה שזה פשוט יותר מ5, ובלתיאפשרי לבחור
4 אנשים שתזמינו לחתונה שלכם: [אם וכאשר אתחתן]
1. אנשים קרובים מכאן
2. חברים וחברות מתקופת היותי דוסע
3. חברים וחברות טובים מהתיכון
4. חברים וחברות מהצבא
3 אנשים שמעצבנים אתכם:
1. אמא [אבל זה בא בתקופות]
2. אבא [כי דמאט למרות הכל אני מתגעגעת אליו וזה מעצבן אותי]
3. סבתא והשגעונות שלה
2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו:
1. את הבחור
2. ואת חברה שלי שאתמול הייתי בחינה שלה
איש 1 שאתם אוהבים הכי הכי בעולם: |הדגש יש כמה כאלה בחיי
תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים:(10 הגבוה ביותר)
1.למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 אבל זה לא טבעוני אלא אם מכינים בבית..
2.למצבך החברתי:9-10
3.למידת התעניינותך בלימודים: 8
4.למידה בה הבית שלך יפה: 0
5.לדודו טופז כמנחה טלוויזיה: 1
6.לחיים שלך: 8
7.למראה החיצוני שלך: 8,לאחרונה אני אוהבת אותו הרבה יותר.
8.לחוכמה שלך: 6
9.ליחסם של ההורים כלפיך: אבא- מתעלם מהנוכחות שלי לחלוטין אז זה אפילו לא 0. ואמא 9-10
10.למראה החיצוני של יהודה לוי: 3, פעם הוא היה יותר יפה, אבל אז הפכו אותו לערס מגעיל
11.למידה בה את/ה אוהב/ת קולה: 10, כל מה שמכיל קופאין זה 10 אצלי.
12.למזל שלך בחיים: 4
13.להישגיך בלימודים: בכלליות ההישגים שלי יפים מאד, אבל לעומת מה שאני יכולה להשיג באמת ההישגים שלי הם 4
14.לכתב שלך: 9
15:לחבר/ה הכי טוב/ה שלך: 9 [היא נוטשת אותי ליותר משנה, לטיול בו"ל ולכן היא איבדה נקודה אחת
]
16.לראש הממשלה: 0
17.לדבר האחרון שבישלת: 9
18.לחברת אל-על: 0 היא מטיסה קופים לניסויים
19.לתקנון הפורום: 10
20:לטעם המשקה נסטי אפרסק: 8
21: לשירותים בתחנות דלק, באופן כללי: לא יודעת, מעולם לא הייתי, אבל אני משערת ש0 כמו לכל שירותים ציבוריים.
זה או זה
מתוק או מלוח מלוח ומתוק
מלון או צימר שניהם
יום שישי או יום ראשון שישי
עוגת גבינה או עוגת קצפת גבינה
מכונית-יפה או בטיחותית יפה אבל רק עם הילוכים
המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה היסטוריה
כפרע על דוידי המלך
רן דנקר או יהודה לוי רן דנקר. ברור.
טוס-טוס או קטנוע קטנוע.. ואם אפשר אופנוע אז אופנוע.. עם כמה שיותר סמ"ק
קולנוע או בילוי בפאב בילוי בפאב.
בעד או נגד
סמים "קלים": נגד
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: . בעד, כל עוד זה בגבול הסקסי ולא בגבול הזול-פרחי.
קעקועים:. בעד בוודאי. יש לי אחד ועוד שניים בתכנון :)
הסכם אוסלו: הסכם הכי מטומטם שישראל עשתה איי פעם!!!!
להתקשר לנתן זהבי או ורדה רזיאל באמצע שידור ברדיו ולהגיד להם שהם חרא של מנחים: האמת שדיי בעד
אבל זה רק בגלל שאני סתם שטנועה :)
המתת חסד: בעד.
נישואין והבאת ילדים בקרב זוגות הומולסבים: בעד. מגיע להם לחיות כמו שצריך ואיך שהם רוצים.
תלבושת אחידה: בעיקרון הרעיון הוא סבבה. אבל אני סבלתי מזה..
ניסויים בבע"ח: נגד
מכירת סיגריות לבני נוער: לא יודעת.. אין לי דיעה לזה.
לרדת מהארץ: אני אישית נגד.
פרסומות עם עירום נשי: אם זה קשור לפרסומת אז בעד [לדוגמא פרסומת דלתא
] אבל בעיקרון דיי נגד.
נכון או לא נכון
בשר זה רצח: בוודאי. רצח כמו כל רצח אחרץ
יש אלוהים: כשתמצאו תשובה לזה תבואו לגלות לי, אני עדיין מחפשת אותו.
אין ילד רע יש ילד שרע לו: לא יודעת..
גברים הם כמו שירותים אם הם לא תפוסים הם מסריחים: לא יודעת, אני חושבת שגם הנשים וגם הגברים הם שני עמים שונים לגמרי ולא תמיד אנחנו מבינים אותם ומכאן כל הבלאגן..
עוד לא אבדה תקוותנו: שלי עוד לא אבדה..
הגודל לא קובע: נכון. מי שקובע זה הבחור.
כל הבלונדיניות טיפשות: לא נכון.
אם אוכלים בעמידה כל האוכל זורם לרגליים: חח.. סבתא תמיד אמרה לי את זה..
העישון גורם להתמכרות: בוודאי.
הודגש באמצעות שטנועמטיק

שאפולי

New member
פפפ עד שאני אסיים תצא שבת..../images/Emo163.gif

טוב אני אתחיל ונראה.. 5 אנשים ש..: 1. אמא שלי 2. מעיין 3. אתי חברה שלי 4. ב'דודה שלי 5. גוני דפ.. למען הדורות הבאים 4 אנשים לחתונה? 1. אמא 2. אבא 3.אמא של החתן 4.אבא של החתן 3 אנשים מעצבנים 1. נינט 2. אחי 3. אולמרט 2 אנשים שאני רוצה לחבק.. 1.מעיין 2.אמא הכי אוהבים בעולם? 1. אין דבר כזה.. *
אן לי כח להמשיך

עונה!!

אנשים 5 אנשים שהייתם מתחילים איתם את העולם מחדש: 1. ליאור כמובן 2. כל המשפחה שלי 3.אולי כמה חברים טובים 4.ומי צריך יותר? 5. 4 אנשים שתזמינו לחתונה שלכם: לחתונה של אחותי מוזמנים 400 והיא פחות פופולרית ממני אז נאי אצתרך רשימה יותר ארוכה 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אחי, אמא, אבא, אחותי 2. אלעד
3. מידי פעם ליאורי
2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ליאורי כמובן!! 2. לא הייתי מתנגדת לתת חיבוק לאמא שלי על כל מה שהיא איש 1 שאתם אוהבים הכי הכי בעולם: 1. אותי
תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים:(10 הגבוה ביותר) 1.למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 5 2.למצבך החברתי: 8 3.למידת התעניינותך בלימודים: 3 4.למידה בה הבית שלך יפה: 7 טעון שיפור לטעמי 5.לדודו טופז כמנחה טלוויזיה: 4 6.לחיים שלך: 6 7.למראה החיצוני שלך: 8 8.לחוכמה שלך: 9 9.ליחסם של ההורים כלפיך: 7.5 10.למראה החיצוני של יהודה לוי: בעע 11.למידה בה את/ה אוהב/ת קולה: 9 12.למזל שלך בחיים: 6 אבל הולך ומשתפר 13.להישגיך בלימודים: 6 14.לכתב שלך: 8 15:לחבר/ה הכי טוב/ה שלך: 16.לראש הממשלה: 17.לדבר האחרון שבישלת: 10 18.לחברת אל-על: 19.לתקנון הפורום: 20:לטעם המשקה נסטי אפרסק: 8 21: לשירותים בתחנות דלק, באופן כללי: 0 זה או זה 1.מתוק או מלוח מתוק ומלוח 2.מלון או צימר צימר 3.יום שישי או יום ראשון ראשון 4.עוגת גבינה או עוגת קצפת קצפת 5.מכונית-יפה או בטיחותית גם וגם 6.המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה תנ"ך 7.רן דנקר או יהודה לוי 8.טוס-טוס או קטנוע קטנוע 9.קולנוע או בילוי בפאב פאב בעד או נגד 1.סמים "קלים": נגד 2.ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: .בת ישראל היקרה יופייך נמדד בצניעותך
3.קעקועים:. נגד 4.הסכם אוסלו: 5.להתקשר לנתן זהבי או ורדה רזיאל באמצע שידור ברדיו ולהגיד להם שהם חרא של מנחים: 7.המתת חסד: 8.נישואין והבאת ילדים בקרב זוגות הומולסבים: 9.תלבושת אחידה: בעד 10:ניסויים בבע"ח: נגד 11.מכירת סיגריות לבני נוער: בעד, שיעשו מה שירצו 12.לרדת מהארץ: נגד 13:פרסומות עם עירום נשי: נגד נכון או לא נכון 1. בשר זה רצח: נכון 2. יש אלוהים: נכון 3. אין ילד רע יש ילד שרע לו: נכון מאד 4. גברים הם כמו שירותים אם הם לא תפוסים הם מסריחים: חחחח 5. עוד לא אבדה תקוותנו: נכון 6. הגודל לא קובע: 7. כל הבלונדיניות טיפשות: נגד 8. אם אוכלים בעמידה כל האוכל זורם לרגליים: אבא שלי תמיד היה אומר לי את זה
9. העישון גורם להתמכרות נכון

y e t i

New member
ok .

5 אנשים שהייתם מתחילים איתם את העולם מחדש - כוחי ועוצם ידי , לא זקוק לאף אחד . 4 אנשים שתזמינו לחתונה שלכם - לא הולך כזה רחוק , ולא מקדים את המאוחר בשום שלב בחיים 3 אנשים שמעצבנים אתכם - עמיר פרץ ושוב עמיר פרץ ועוד פעם עמיר פרץ . 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו - לא עולים לי כרגע . איש 1 שאתם אוהבים הכי הכי בעולם: אחי הבכור . תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים:(10 הגבוה ביותר) 1.למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 5 2.למצבך החברתי: מספיק טוב 3.למידת התעניינותך בלימודים: 9-10 4.למידה בה הבית שלך יפה: יפה מאוד 5.לדודו טופז כמנחה טלוויזיה: חבל שלא התחלת מ 0 6.לחיים שלך: 9-10 7.למראה החיצוני שלך: עבור 8.לחוכמה שלך: עבור 9.ליחסם של ההורים כלפיך: עבור 10.למראה החיצוני של יהודה לוי: 0 11.למידה בה את/ה אוהב/ת קולה: לא שותה מוגז 12.למזל שלך בחיים: לא חושב על זה 13.להישגיך בלימודים: די טובים . 14.לכתב שלך: 2 15:לחבר/ה הכי טוב/ה שלך: 10 16.לראש הממשלה: 0 17.לדבר האחרון שבישלת: כלום 18.לחברת אל-על: גרועים מאוד 19.לתקנון הפורום: לא קראתי אותו 20:לטעם המשקה נסטי אפרסק: 10 21: לשירותים בתחנות דלק, באופן כללי: 0 זה או זה 1.מתוק או מלוח - גם וגם 2.מלון או צימר - צימר 3.יום שישי או יום ראשון - שישי 4.עוגת גבינה או עוגת קצפת - לא זה ולא זה 5.מכונית-יפה או בטיחותית - בטיחותית לפני הכול . 6.המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה - שניהם לא 7.רן דנקר או יהודה לוי - כנ"ל 8.טוס-טוס או קטנוע - כנ"ל 9.קולנוע או בילוי בפאב - שניהם זה בסדר . בעד או נגד 1.סמים "קלים": נגד. 2.ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: לא נגד אבל זה דוחה . 3.קעקועים:. אין בעיה . 4.הסכם אוסלו: נגד - חד משמעית 5.להתקשר לנתן זהבי או ורדה רזיאל באמצע שידור ברדיו ולהגיד להם שהם חרא של מנחים - לורדה במיוחד , היא לדעתי מזמן כבר צריכה להיות במוסד סגור , זהבי עולה עליה בכמה רמות מבחינת הכול . 7.המתת חסד: בעד , זכותו של אדם למות בכבוד . 8.נישואין והבאת ילדים בקרב זוגות הומולסבים: שכול אחד יחיה איך שבא לו 9.תלבושת אחידה: בעד . 10:ניסויים בבע"ח: נגד . 11.מכירת סיגריות לבני נוער: נגד 12.לרדת מהארץ: נגד , אבל יכול להבין את השיקולים לזה . 13:פרסומות עם עירום נשי: לא נתון לשיקול דעתי . נכון או לא נכון 1. בשר זה רצח: לא נכון . 2. יש אלוהים: אין דיעה . 3. אין ילד רע יש ילד שרע לו: לא נכון . 4. גברים הם כמו שירותים אם הם לא תפוסים הם מסריחים: לא נכון , סתם טענה אדיוטית של הצד השני . 5. עוד לא אבדה תקוותנו: נכון . 6. הגודל לא קובע: נכון , מוכח רפואית. 7. כל הבלונדיניות טיפשות: לא נכון . 8. אם אוכלים בעמידה כל האוכל זורם לרגליים: שטויות . 9. העישון גורם להתמכרות - נכון .

תשובות אמיתיות

אנשים 5 אנשים שהייתם מתחילים איתם את העולם מחדש: 1. ראל המשיח 2. בחורה ראלית 3. האלוהים 4.דוד שלי שניפטר 5. עם עצמי כגיל הזה. 4 אנשים שתזמינו לחתונה שלכם: 1. ראל המשיח 2. מלאכיות 3. אנשים שמחים ואופטימים 4. 3מדריכים בתנועה ראלית אנשים שמעצבנים אתכם: 1. רוב עם ישראל 2. אנשים פרימיטיבים ואלימים 3. אנשי צבא דת ופוליטיקה 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.את החברה שעדיין לא מצאתי 2. את האלוהים איש 1 שאתם אוהבים הכי הכי בעולם: 1. יהוה תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים:(10 הגבוה ביותר) 1.למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 2.למצבך החברתי: 2 3.למידת התעניינותך בלימודים: 6 4.למידה בה הבית שלך יפה: 6 5.לדודו טופז כמנחה טלוויזיה:7 6.לחיים שלך: 10 7.למראה החיצוני שלך:9 8.לחוכמה שלך: 100 9.ליחסם של ההורים כלפיך: 8 10.למראה החיצוני של יהודה לוי:8 11.למידה בה את/ה אוהב/ת קולה:1 12.למזל שלך בחיים: 4 13.להישגיך בלימודים:5 14.לכתב שלך: 7 15:לחבר/ה הכי טוב/ה שלך: 6 16.לראש הממשלה:0 17.לדבר האחרון שבישלת: 8 18.לחברת אל-על: 3 19.לתקנון הפורום: 3 20:לטעם המשקה נסטי אפרסק: 4 21: לשירותים בתחנות דלק, באופן כללי: 6 זה או זה 1.מתוק או מלוח מתוק 2.מלון או צימר צימר 3.יום שישי או יום ראשון שישי 4.עוגת גבינה או עוגת קצפת גבינה 5.מכונית-יפה או בטיחותית יפה 6.המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה כלום 7.רן דנקר או יהודה לוי רן 8.טוס-טוס או קטנוע קטנוע 9.קולנוע או בילוי בפאב קולנוע בעד או נגד 1.סמים "קלים" נגד : 2.ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעד . 3.קעקועים: נגד . 4.הסכם אוסלו: בעד 5.להתקשר לנתן זהבי או ורדה רזיאל באמצע שידור ברדיו ולהגיד להם שהם חרא של מנחים: נגד 7.המתת חסד: בעד 8.נישואין והבאת ילדים בקרב זוגות הומולסבים: בעד 9.תלבושת אחידה: נגד 10:ניסויים בבע"ח: נגד 11 .מכירת סיגריות לבני נוער: נגד 12.לרדת מהארץ: בעד 13:פרסומות עם עירום נשי: בעד נכון או לא נכון 1. בשר זה רצח: לא נכון 2. יש אלוהים: יש חוצנים ולא אל על טבעי 3. אין ילד רע יש ילד שרע לו: נכון 4. גברים הם כמו שירותים אם הם לא תפוסים הם מסריחים: לא נכון 5. עוד לא אבדה תקוותנו: נכון 6. הגודל לא קובע: נכון 7. כל הבלונדיניות טיפשות: לא נכון 8. אם אוכלים בעמידה כל האוכל זורם לרגליים: נכון 9. העישון גורם להתמכרות נכון

נו אז מה?!

גם החיים ארוכים ומייגעים. אני לא רואה שאתה מתאבד או משהו כזה
[בניגוד אליי, אתה לאחובב מוות וכאלה :) ] יאללה, לענות או שהישר לגרדום!!!!

למעלה