שאלון חנוכה

שאלון חנוכה

|סופגנייה| מה מזכיר לכם את חנוכה? 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? 4. מדליקים נרות חנוכה? כן\לא 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים?
6. מה אתם עושים בחופש? אסוציאציות 7. למילה אור 8. למילה סופגנייה 9. למילה שמן 10. למילה ארמדילו
11 מה אתם אוהבים בסופגנייה? חג שמח
עונה 1. לי מזכיר חנוכה השיר מעוז צור :S ופרק אחד בסדרה חברים עם הארמדילו Im the holiday armadillo
2. סופגניות וגם לביבות...אבל סופגניות עם ריבת חלב 3. 4 בערך 4. כן 5. מעוז צור... 6. נממ פסטיגל ..וסרט וזהו...ולעשות את העבודה בפסיכולוגיה סוציולוגיה 7. משהו טוב אבל לא יותר מדי .... 8. אני
סתם סתם..משהו מתוק וטעים 9. נס....טיגון...צ'יפס
..סופגניות לביבות ריח מסריח כשמטגנים משהו :S 10. לראות כל היום את הסדרה חברים וכל חופש חנוכה 11. אני אוהבת ריבת חלב
והרבה חג שמח

מיכל שב

New member
הנה התשובות שלי

1. מה מזכיר לכם את חנוכה? מטבעות שוקולד 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? לביבות 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? אחת 4. מדליקים נרות חנוכה? כן\לא כן 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים? מי ימלל גבורות ישראל 6. מה אתם עושים בחופש? יש לי רק יום חופשה אחד וכנראה ניסע לחברים שיהיה לנו חג מלא באור, ניסים, אושר ורן דנקר
(מחר אנחנו בפסטיגל ואני כבר מתכוננת
)

liorhikri1991

New member
עונה!!!../images/Emo137.gif

מה מזכיר לכם את חנוכה?סופגניות 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? סופגניות 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? לכי תדעי? 4. מדליקים נרות חנוכה? כן 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים?"מעוז צור" 6. מה אתם עושים בחופש? מסיים שיעורים מהר בסוף שבוע(זה קשה-בזמן זה אני עובד על זה)ואבלה לי בשאר הימים. אסוציאציות 7. למילה אור-ליאור(שמי) 8. למילה סופגנייה-ריבה 9. למילה שמן-צ'יפס 10. למילה ארמדילו -חחח חיה מוזרה 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה?הכל וכל סוגי המילואים(ריבת דובדבן,ריבת תות,שוקולד,ריבת חלב).

ליאור8282

New member
עונה..

מה מזכיר לכם את חנוכה?נרות צבעוניים וסופגניה. 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? סופגניה כמובן. 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? 2-3 4. מדליקים נרות חנוכה? כן 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים?אם אני צריך לבחור אחד קליט אז הנרות הללו 6. מה אתם עושים בחופש?נראה אסוציאציות 7. למילה אור?זוהר 8. למילה סופגנייה?שמן 9. למילה שמן?זיתים 10. למילה ארמדילו?תנין 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה?קלאסי.ריבה|

o r t a l i t

New member
ממ.

1. נו כל הסמלים האלה.. חנוכיה, סופגניה P: 2. לא אוהבת. אבל מעדיפה מיני-סופגניה עם ריבת חלב על כל סופגניה גדולה עם ריבה ועל כל לביבה חחח 3. עד עכשיו היה 3 וחצי כזה.. עכשיו גיליתי את המיני-סופגניות DD: 4. בערך חחח 5. נר לי ! חחחחחחחחח 6. כלמיני, יש הודעה על זה XD 7. שמי היקר חחח 8. שמןןן. 9. סופגניה XD 10. הו חברים P:::: 11. רק את המילוי ריבת חלב
חחח

...

מה מזכיר לכם את חנוכה?סופגניות [=> המורה הדבה שלי להיסטוריה] 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? נחשו.. 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? מי סופר? חח כמה שיש 4. מדליקים נרות חנוכה? כן\לא: יש מצב 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים? מי אוהב שירי חנוכה? :O אחרי שאחד השכנים המשועממים שלי זיין בשכל עם זה בפול ווליום אני גם אמורה לאהוב את זה?
6. מה אתם עושים בחופש? לייישווווווןןןןןן אסוציאציות 7. למילה אור -סתם מזכיר לי איזה ילד שמן מהכיתה שקוראים לו אור 8. למילה סופגנייה- טעים!!!!!!!!!!!!1111 שולתתתתת!!111 9. למילה שמן- ששששששאאאאאמןןןןןן!! 10. למילה ארמדילו - WTF? 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה? שהיא בלי ריבה , ועם המון סוכר

liorhikri1991

New member
שלומית הרגת אותי אם המורה להיסטוריה

ולמה ללכלך על אור למרות שאני לא סובל אותו?

Ron Da Chron

New member
אני בגימלליים!

1. מה מזכיר לכם את חנוכה? סופגנייה 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? כל דבר שהוא אוכל ביתי 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? אחת, שתיים, כמה שיתנו הטבחים.. 4. מדליקים נרות חנוכה? כן\לא כן 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים? אני לא ממש אוהב שירי חנוכה 6. מה אתם עושים בחופש? חופל של מחזור טירונים 02 חיל האוויר הומוגני אסוציאציות 7. אור - יום 8. סופגנייה - ריבה 9. שמן - הרסר 10. ארמדילו - מה לעזעזל? 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה? - הכל

nany12

New member
חג שמח!

מה מזכיר לכם את חנוכה? בצפר שיפר 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? ספנג'. זה סופגניות בנוסח מרוקאי, קצת שונה מהסופגניה הרגילה ובלי ריבה. הכי טעים בעולם, בטח כשזה של סבתא 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? 10-20 4. מדליקים נרות חנוכה? כן 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים? "קן לציפור בין העצים, ובקן שלוש ביצים. בחנוכה נרי יאיר, בחנוכה שירים אשיר...." 6. מה אתם עושים בחופש? מתבטלים! מ=ת=ב=ט=ל=י=ם=!=!=! מתבטלים. אסוציאציות 7. למילה אור - זקנקן וליפה, תיש לחלופין 8. למילה סופגנייה - סיר עצום מלא בשמן 9. למילה שמן - סיר עצום מלא בסופגנייה 10. למילה ארמדילו - דילדו 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה? את הריבה!

JennyBazz

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

1. מה מזכיר לכם את חנוכה? חופש, מלא שיעורי בית וסופגניות 2. מה המאכל שאתם הכי אוהבים לאכול בחנוכה? הכול, בעיקר סופגניות 3. כמה סופגניות אתם אוכלים במשך חנוכה? כמה שבא לי, כמה שנכנס, כמה שיוצא
בערך 15-20 4. מדליקים נרות חנוכה? לא 5. מה שיר חנוכה שאתם הכי אוהבים? לא אוהבת שירי חנוכה 6. מה אתם עושים בחופש? בלאגן אסוציאציות 7. למילה אור - מנורת לבה 8. למילה סופגנייה - פריכה, שמנמנה, טעימה, יאאאאאאאאאאאאאמייייי 9. למילה שמן - בחילה 10. למילה ארמדילו - ארמנדו 11 מה אתם אוהבים בסופגנייה? ה=כ=ו=ל!!! ואם הסופגניה מדממת אז זה מעולה!!!

למעלה