שאלון חנוכה

OOתמי OO4

New member
...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

גמאני לא מקבלת דמי חנוכה וגם לא קיבלתי אף פעם!

go goldi

New member
גם אני לא מקבלת דמי חנוכה

וזה לא בגלל שאמא לא נותנת פשוט אני לא רוצה מספיק אני מקבלת כמעט כל שלוש ימים בין 5 ל20 שקל...

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

אוכל : אוהבים סופגניות?כןכןכן בטח סופגניה עם ריבה או בלי?מממ עדיפות לבלי אבל לא אכפת לי עם
אוהבים לביבות?כןכן D: מה יותר טעים סופגניה או לביבה?סופגי אוכלים הרבה סופגניות?לא זה משמין.
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו?ממממ לחנוכה הזה כלום, אבל בשנים קודמות, פיי
מי סופר? כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו?^ חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?את החופש ושקר בחווווווץ
מה עושים בחנוכה?נמ ישנה, ושיעורים במתמטיקה[
] עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה?נמ לא אם כן מה?-- אם לא למה?לא'דת מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה?וואי איןלי מושג
חופש מקבלים דמי חנוכה?קיבלתי כבר 150 שקל.
ואולי נקבל מסבא וסבתא כפרעליהם
מה עושים בחופש?ישנה D: ושיעורים במתמטיקה[
] באים למפגש?לא, ישלי אימון ;< תהנו הולכים לפסטיגל?נמ בינתיים לא אם כן מתי?-- אם לא למה?לא'דת יש שיעורי בית לחופש?לא יש עבודות לחופש?כה גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש?לא וטוב שכך.

../images/Emo41.gif עונה

אוכל : אוהבים סופגניות? כן מאוד! סופגניה עם ריבה או בלי? עם.. אוהבים לביבות? ככה ככה מה יותר טעים סופגניה או לביבה? סופגניה! אוכלים הרבה סופגניות? לא כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? 0 כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו?0 חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? סופגניות וחופש מה עושים בחנוכה? הרבה... אילת מיפגש פסטיגל הקוסם.. עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? כן אם כן מה? האו להסביר לנו מדוע חוגגים את חנוכה אם לא למה? מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? מתיקות חופש מקבלים דמי חנוכה? כן מה עושים בחופש? אילת מיפגש הקוסם והפסטיגל באים למפגש? כן הולכים לפסטיגל? כן אם כן מתי? יום שבת השני בסוף החופש אם לא למה? יש שיעורי בית לחופש? כן יש עבודות לחופש? כן גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כן!!!!!!

ר ו ו נ י

New member
עונהנה../images/Emo3.gif

אוכל : אוהבים סופגניות? כןןן
סופגניה עם ריבה או בלי? גם וגם
אוהבים לביבות? כןן מה יותר טעים סופגניה או לביבה? אממ.. לא יודעתת.. אוכלים הרבה סופגניות? ככןככןןןן כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? מי סופר?! כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? לא אכלתי
חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? את הסופגניות והלביבות
מה עושים בחנוכה? הרבה דבריים.. עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? עוד לא.. מחר אם כן מה?לא אם לא למה?אווח מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? אממ.. את החלק הטעים בסופגנייה[?!] חופש מקבלים דמי חנוכה? כןן מה עושים בחופש? פסטיגל,עבודות,מבחנים,בחנים,חברות,לישון,אילת
באים למפגש? לא. הולכים לפסטיגל? כככןןן אם כן מתי? ב-20.12 אם לא למה? ?? יש שיעורי בית לחופש? בררורר יש עבודות לחופש? ברורר גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כן! חוצפנה..

Because Of May

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo139.gif../images/Emo187.gif

+
אוכל :
אוהבים סופגניות?
ביטחח! אני יודעת שתהרגו אותי, אבל... בלי. [לא לסקול אותי בצנצנות של ריבה!
]
אוהבים לביבות? רק את של אמא...
מה יותר טעים סופגניה או לביבה?
אוכלים הרבה סופגניות? ככה ככה.... זה 450 קלוריות!!!
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? בדיוק היום אכלתי אחת אחרי המסיבה בבצפר... ועוד ביס אחד מידיד שלי
כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? נאדה. ---
חנוכה:
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? את החופש, את העובדה שאפשר לצאת כל יום ולישון עד מתי שרוצים, חברים וחברות, סרטים...
מה עושים בחנוכה? |למעלה|
עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? חחח כהה
אם כן מה?היה מופע של תלמידים: כמה בנות שרו [זה היה זוועה
] ועוד כמה רקדו [היה מדהים!], וגם עוד להקה אחת הופיעה עם השיר הזה "אני אני אחלום לנצח, אולי אחלום לנצח..."
חחח איזה רוקיסטים הם היו
אם לא למה? ><
מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? גועל רב
חופש:
מקבלים דמי חנוכה?
מה עושים בחופש? חברים... סרטים... מלאא... הולכת לקרובים...
באים למפגש? לצערי...
הולכים לפסטיגל?
אם כן מתי? ><
אם לא למה? כי אני חושבת שאני קצת גדולה בשביל זה ^^
יש שיעורי בית לחופש? או הו!
יש עבודות לחופש? דווקא לא...
גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? לא אחד, שלושה!!!!
אגבב... דנה: היום הגשתי עבודה בספרות על ה"פ והנסיך חצוי הדם...
אהה וקרדיט להילה מפורום ק"ק על הרקע...

pusher

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

אוכל : אוהבים סופגניות?-מאווודד
סופגניה עם ריבה או בלי?-גם וגם אוהבים לביבות?-באאאררורר מה יותר טעים סופגניה או לביבה?סופגניהה אוכלים הרבה סופגניות?אווו אווו כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו?5 כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו?0
חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?חופש! מה עושים בחנוכה?רואים טלויזיה!ופסטיגל! עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה?לא.. אם כן מה?
אם לא למה?כי אנחנו גדולים! מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה?את הטעם המתוק של הריבה@! חופש מקבלים דמי חנוכה?
מה עושים בחופש?קולנוע! באים למפגש?לא
הולכים לפסטיגל?נראה לי שכן אם כן מתי?נראה ליי אם לא למה? '' יש שיעורי בית לחופש?כככןן
יש עבודות לחופש?לא
גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש?-2

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוכל : אוהבים סופגניות? כןן סופגניה עם ריבה או בלי? עם אוהבים לביבות? כןן מה יותר טעים סופגניה או לביבה? לביבה אוכלים הרבה סופגניות? לאא כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? 0 כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? 0 חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? את החופש.. מה עושים בחנוכה? לא יודעע.. עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? עדיין לאא אם כן מה? - אם לא למה? מחר מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? את הדם חופש מקבלים דמי חנוכה? אולי מה עושים בחופש? לא יודעע באים למפגש? אולי רוב הסיכויים שכן הולכים לפסטיגל? כןן אם כן מתי? לא יודעע אם לא למה? - יש שיעורי בית לחופש? כןן יש עבודות לחופש? ניראה לי לי זוכר... גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כןן

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo41.gifעונההה .. וסחתיישן על השאלון../images/Emo8.gif

אוכל :
אוהבים סופגניות? יאפ :]
סופגניה עם ריבה או בלי? בלי ..
אוהבים לביבות? כןןן
מה יותר טעים סופגניה או לביבה?אממ.. לביבה
אוכלים הרבה סופגניות? לא כ"כ , כאילו כן .. אבל לא הרבה ^^
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? אממ.. לא ספרתי ,סורי.
חח, אבל.. נראה לי בסביבות ה-6 ,7 ..
כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? 0 .
חנוכה
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? 'לסובב סביבונים' טחח , אנערף .. הכל! אני אוהבת את החג הזה
..
מה עושים בחנוכה?מי?
אם הכוונה לאנוכי , אואווו כמה שאני הולכת לבלות החופש הזה . [המוגבלים- זה בציניות ]
עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? עדיין לא, מחר :]
אם כן מה? ססס ...
אם לא למה? אהההמ ..!!1
מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? מתיקות. מתיקות רבה מידי. וזה יאאכי כזה :S , סתם מאיפה לי ^^" ..
חופש
מקבלים דמי חנוכה?מה זה לא ..
מה עושים בחופש?שוב השאלה הזאת? אוכלים חמווצים .. אווקי ?!
באים למפגש? NO !!!!1
הולכים לפסטיגל?רציתי .. אבל לאנראלי
אם כן מתי? =\
אם לא למה? =\\\\\ !!!!
יש שיעורי בית לחופש? משהו כזה ><
יש עבודות לחופש? פייייייי... ועוד לא סתם עבודות 1! אלא ..עבודוווות עבבבווודדוותתת.. !! בגדולכזה , לא בקטנה >< , בניתי על החופש , והחארות האלה דפקו לי הכל .. עד שיש חוופש גם זה לא חופפש .. דאמט !@
גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כן, לא בדיוק אחרי .. ביום השני לאחר החופש .. ואחריו עווד ועוד ועוד מבחנים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

JULI4561

New member
עוווווווווונה ../images/Emo88.gif

אוכל : אוהבים סופגניות?
סופגניה עם ריבה או בלי?
לא אוהבת סופגניות אוהבים לביבות?
מה יותר טעים סופגניה או לביבה? לא זה ולא זה אוכלים הרבה סופגניות?
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? 0 כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? 0 חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? ת'חופפפש
מה עושים בחנוכה? אממ יש הרבה תכנונים! עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? כן אם כן מה? כל מיני תחנות היה מצחיק :] אם לא למה? - מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? אנערףףף
חופש מקבלים דמי חנוכה? חח לא נראה לי מה עושים בחופש? ישנים באים למפגש? עוד לא יודעת ! כנראה שלא הולכים לפסטיגל? לא אם כן מתי?- אם לא למה? כי הפסטיגל השנה מעפפן .. אפילו שהפיג'מות מופיעים שם .. יש שיעורי בית לחופש? כןן יש עבודות לחופש? כ"נל גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כן

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifעונה :)

אוכל :
אוהבים סופגניות? מאווד
סופגניה עם ריבה או בלי? אממ.. עם
אוהבים לביבות? כןן
מה יותר טעים סופגניה או לביבה? לאדעת.. שתיהן חח
אוכלים הרבה סופגניות? כן[?]
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? 3-4
כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? 0
חנוכה
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? סופגניות.. חוופש להדליק נרות..
מה עושים בחנוכה? הולכים להצגוות חח
עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? היתה הפסקה פעילה..
אם כן מה? למעלה
אם לא למה?
מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? משהו מתוק?
חופש
מקבלים דמי חנוכה? כה
מה עושים בחופש? מבליםם
באים למפגש? יש מצב
הולכים לפסטיגל? כה
אם כן מתי? מחר..!
אם לא למה?
יש שיעורי בית לחופש? כן
יש עבודות לחופש? כן
גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? כןן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jen74

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif../images/Emo88.gif

אוכל : אוהבים סופגניות? ברוררר!!!! סופגניה עם ריבה או בלי? עם, בלי, לא משנה. אוהבים לביבות? פעם לא כל כך אהבתי אבל בשנים האחרונות דווקא כן. מה יותר טעים סופגניה או לביבה? שני דברים שונים לחלוטין. אוהבת את שניהם. אוכלים הרבה סופגניות? משתדלת לא להגזים
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? בינתיים שלוש. אחת ביום רביעי במסיבה של אלמוג, אחת אתמול במסיבה של דקל והיום אחר הצהריים בהדלקת נר ראשון. כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? עוד לא אכלתי. מחר אני אכין. חנוכה מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? לא החג האהוב עליי אבל יש לו את החן שלו, של אור הנרות, הסביבונים וכמובן המאכלים שלמרות הטיגון העמוק בשמן, מאוד טעימים.
מה עושים בחנוכה? עובדת. עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? היה לילדות ביסודי פסטיבל אורות חנוכה שבו הילדים וההורים הציגו כשרונות בתחום אומנויות הבמה. מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? אין לי מושג. חופש מקבלים דמי חנוכה? לא, אבל בעוד שבועיים אני אקבל משכורת מהעבודה
מה עושים בחופש? עובדים, אין חופש. באים למפגש? אני אשתדל לעשות את כל המאמצים להגיע. הולכים לפסטיגל? הילדות שלי הולכות עם אבא. אולי ברגע האחרון אוכל להחליף אותו וללכת איתן במקום
אם כן מתי? אחרי חנוכה, ב- 29 לחודש, יום שישי בשעה שבע בערב. יש שיעורי בית לחופש? לא. יש עבודות לחופש? הרבה עבודות. גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? לא.

../images/Emo137.gif../images/Emo204.gif

אוכל :
אוהבים סופגניות? מי לא??
סופגניה עם ריבה או בלי? ברור שעם!
אוהבים לביבות? אהא!
מה יותר טעים סופגניה או לביבה?
אוכלים הרבה סופגניות? לוידעת...
כמה סופגניות בערך אכלת עד עכשיו? 2
כמה לביבות בערך אכלת עד עכשיו? 0
חנוכה
מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? שזה המומולדת שלי!
מה עושים בחנוכה? השנה? אממ בתמצווה לחברה הכי טובה, לטייל קצת.. להנות
עשיתם בבצפר פעילות לחנוכה? כע. אתמול
אם כן מה? אממ ילד אחד הביא חנוכייה, הדלקנו נרות, אכלנו סופגניות וזהו
אם לא למה?
מה מסמן לדעתך הריבה בסופגניה? את דם המכבים
חופש
מקבלים דמי חנוכה? לא
מה עושים בחופש?
באים למפגש? לא.. אבל תמיד יש את הדקה ה-90 להחליט
הולכים לפסטיגל? לא
אם כן מתי?
אם לא למה? כי אנ'לא אוהבת
יש שיעורי בית לחופש? קצת
יש עבודות לחופש? במתמטיקה
גם לך תקעו מבחן בידוק אחרי החופש? טל מי אבאוט ד'אט...

למעלה