שאלון חנוכה

שאלון חנוכה../images/Emo137.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? 3. אוכלים לביבות בחנוכה? 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? 5. מה עושים בדרך כלל בחג? 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? חג שמח לכולם

coullette

New member
צ'עגח

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? בכלליות 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? ריבה,ריבת חלב,שוקולד.. 3. אוכלים לביבות בחנוכה? כן 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? אין 5. מה עושים בדרך כלל בחג? אוכלים סופגניות ולביבות ומדליקים חנוכיה 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? שמשמינים

../images/Emo138.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? סיפור המכבים הוא לא מהתנ"ך!
אבל כן, אני מכיר אותו. אפילו טוב מאד. 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? ריבת חלב 3. אוכלים לביבות בחנוכה? לפעמים כן, לפעמים לא- תלוי במצב רוח של אמא... 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? "חנוכה חנוכה חג יפה כל כך..." סתם, לא יודע. 5. מה עושים בדרך כלל בחג? נהנים מהחופש ומהחורף... אוכלים אוכל טעים ומשמין... 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? השנה- שיש לי פסיכומטרי ביום הלפני-אחרון של חנוכה. הלך כל החג.

אני../images/Emo9.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך?כן
2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות?בלי כלום
3. אוכלים לביבות בחנוכה?לא..:S 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה?שום שיר..
5. מה עושים בדרך כלל בחג?מתבטלת בחופש
6. מה מרגיז אותכם בחנוכה?כל השירים המעצבנים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? ברור!! 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? בליי 3. אוכלים לביבות בחנוכה? אממ כה 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? נרותי הזעירים 5. מה עושים בדרך כלל בחג? כל מיני דברים 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? לא רק בחנוכה, בכל חג.. שתמיד נתקעת שבת באמצע וזה מעצבןן!... וגם שלומדים בנר ראשוןןן ובערב חגג מזה הזין הזהה

Adi ע ד י

New member
..

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך?מכירה, אף פעם לא זוכרת 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות?הכל,כמעט! 3. אוכלים לביבות בחנוכה?כן 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה?כלום 5. מה עושים בדרך כלל בחג?לא ידוע פשוט הכל ספונטני 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה?השירים של חנוכה

מ א מ י2

New member
עונהה =]

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך?כן
2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות?שוקולד,ריבה (רק הרגילה) וריבת חלב
3. אוכלים לביבות בחנוכה?כן
4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה?אף אחד,סתם מעצבנים 5. מה עושים בדרך כלל בחג? 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה?השירים של חנוכה (עדי,את ואני שתינו שונאות את השירים!
..מתה עלייך קבלי נישוק
)

../images/Emo187.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? יאפ 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? לא אוהבת 3. אוכלים לביבות בחנוכה? כן P: 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? :S 5. מה עושים בדרך כלל בחג? אמ... מדליקים נרות? 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? הנרות. חג שמח לכולם

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? לא ממש 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? ריבת חלב
3. אוכלים לביבות בחנוכה? בטח! 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? כולם 5. מה עושים בדרך כלל בחג? שרה שירי חנוכה לכל עובר ושב
6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? שיש סופגניות כאלה מגעילות שבא להקיא

Skullie Roze

New member
אני../images/Emo136.gif ../images/Emo14.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? בטח. 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? ריבת חלב
3. אוכלים לביבות בחנוכה? כמובן! 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? סביבון..
5. מה עושים בדרך כלל בחג? נחיייייייים. 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? שהחופש קצר.

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך?אמממ...זה-מהתנ"ך
2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות?ריבת-חלב,ריבה...
3. אוכלים לביבות בחנוכה?יאפפ
4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה?
"כד-קטן...כד-קטן...","באנו-חושך-לגרש
-בידינו..."
5. מה עושים בדרך כלל בחג?אוכלים-סופגניות,מדליקים-חנוכיות...מסובבים-סביבונים
..... 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה?הסופגניות-הטעימות-והמשמינות

^^

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? לא זכור לי כ"כ. 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? שום מילוי :} בלי כלום או לחילופין עם מעט מאוד ריבה. 3. אוכלים לביבות בחנוכה? לא כ"כ אוהבת. 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? אף שיר, כל השירים נשמעים לילדים בגן =// 5. מה עושים בדרך כלל בחג? מתארחים אצל סבתא והמשפחה לארוחת חג נחמדה 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? השירים P:

D o o S h a

New member
עוניתת

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? כן 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? ריבה\ריבת חלב 3. אוכלים לביבות בחנוכה? בטח! 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? לא יודעת חח 5. מה עושים בדרך כלל בחג? רגיל? 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? שהסופגניות משמינות אבל כ"כ טעימות חג שמח לכולם

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif

1. מכירים את סיפור המכבים מהתנ"ך? בערך 2. באיזה מילוי אתם אוהבים סופגניות? שום מילוי 3. אוכלים לביבות בחנוכה? כן 4. מה השיר הכי אהוב עליכם בחג הזה? חנוכייה לי יש, צוחקת בה האש... 5. מה עושים בדרך כלל בחג? מדליקים נרות ו...זהו 6. מה מרגיז אותכם בחנוכה? הסופגניות! אנ'לא סובלת אותן

למעלה