דניאל חיימשלי אתה
New member
שאלון חמוודיי חחח
תעננו מי שלא עונה מתת! קרדיט לי ! חחח מה קורה? איתי הכל טוב =] משעמם לכם? ליי מאוודדדדדדדדדד ייא עכשיו 14:00 חחחח פליז אל תגיבו על זה D: אתם אוהבים אותי ? ממזהV?????? תתביישווו אני גם שונאת אותכםםם ירעיםם סתםם חולה עליכם
נכון שמיה זבלל? כן היא ראתה את דניאללי חחחחחחחח שמתם לב שאני חופרת? יופפי חמודיםם , אתם ממש נחמדים היום, ספרו מש'ו מעניין ? אתם רציניים? תנדרו לי! ת'אמת?! זה ממש לא מעניין P: תשלימו את המשפט: יש לי.. עוד כמה זמן יש לכם יומוללדתת? יותר מדיוק: מי שמעשמם לו יכול לפרוש עכשיו.. אני סולחת. ועכשיו שאני לבדד.. יירעיםםםםםםםםםםםםם אני עד כדי כך משעממתת??? או חופרת? טוב קצת יותר רציני? יש ללך חחבר\ה ? חתיך/ה ? פעם ראשונה שאני אומרת חתיכה D: מכירים את השיר: אני צמא,צמא מאוד,מאוד מאוד אני צמא, אני צמא, צמא מאוד , ולא יכול שום דבר לשתות, הכל מים אין פטל, מה לעשות? לעשות נס. מי שלא מכיר תתביישו זה דבריו של יוסי בובליל חחחחחחחח אם כבר האח נגדולל? נכון שלאוןןן חמווד??????? טוב די אני עוד פעם לא רצינית חח המלצצה: השיר burning up של האחים ג'ונאס מוושלםם תגידו ידעתם שאי אפשר לגעת עם הלשון בכל השיניים? נכון שבדקתם את זה עכשיו? ונכון שיש לכם חיוך מעפן על הפנים? נכון הוא עכשיו גדול יותר? טוב העובדה הראשונה זה שקר- עכשיו רציני , כמה אתם אוהבים אותי מ 1-10 ? אני גם אוהבת אותכם באותה מידה P: מקווה שנהנת חיחיחי
תעננו מי שלא עונה מתת! קרדיט לי ! חחח מה קורה? איתי הכל טוב =] משעמם לכם? ליי מאוודדדדדדדדדד ייא עכשיו 14:00 חחחח פליז אל תגיבו על זה D: אתם אוהבים אותי ? ממזהV?????? תתביישווו אני גם שונאת אותכםםם ירעיםם סתםם חולה עליכם