שאלון חמוד..

שאלון חמוד..

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים?

ישלהכניסנושאלהודעה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?טוסט,קורנפלקס וכו'. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לפעמים אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?משתדלת אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?לא רעבה.. אתה מבשל לפעמים?מידי פעם איזה אוכל אתה יודע להכין?צ'יפס יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה ביתית כמובן מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?מממ לא יודעת מזה קליק. שוקולד תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?שניהם מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? מילקי?שניםםםם לא אכלתי. שתיה מה הדבר האחרון ששתית?קולה היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?כן ולעיתים רחוקות?גם גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?מזה משנה העיקר קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור? ??? יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חברת מים אמריקאית לימודים מקצוע אהוב:כימיה מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:מייק מורה שנוא:אליזבת כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?80 מה המבחן האחרון שעשית?היסטוריה היה לך טוב?בערך כמה נראה לך שתקבל?אין לי מושג ליד מי אתה יושב?אשלי אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן אתה נוהג להבריז משיעורים?לא..רק מידי פעם,אבל לעיתים רחוקות

shusha17

New member
עונה

מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? טוסט.. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מידי פעם אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פלאפל ופיצה.. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כרגע אכלתי אתה מבשל לפעמים? כן.. איזה אוכל אתה יודע להכין? פסטה..ועוד כל מיני יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? מאווד אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא... זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? לא אוהבת בירה וודקה או ויסקי? וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק מוגז או לא? מוגז! מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן. לימודים מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: ביזנס סטודיס מורה אהוב: המורה לאנגלית מורה שנוא: המורה לביזנס כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? B מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית היה לך טוב? ככה.. כמה נראה לך שתקבל? B ליד מי אתה יושב? זה משתנה כל שיעור אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא אפשרי

daphnadk

New member
עונה

מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס היה טעים? כן די.... מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? נמממ עוגיות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? למען האמת אני לא מקפידה זה פשוט מה שיוצא לי לאכול אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל בכללי איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') המבורגר פלאפל שווארמה (שפלאפל ושווארמה זה לא ג'אנק) מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? די כואבת לי הבטן...לא רוצה לאכול אתה מבשל לפעמים?לפעמים קרובות איזה אוכל אתה יודע להכין? כ ספגטי עוף בשר כדורי שוקולד עוגות סלטים וכו וכו יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא אנחנו בכלל לא אוכלים גבינה צהובה (ד"א שירה בכלל לא ראיתי פה דבר כזה) זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? גם וגם שילוב מנצח מתוק או מלוח? קשה אי אפשר לבחור שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? תלוי מרקים או פשטידות?מרקים בד"כ מאפים או מבושלים? מממ חביתה רגילה, עין או מקושקשת? אני לא אוכלת אף אחד מהם מילקי רגיל או הפוך?מילקי רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?חלב (בקורנפלקס) היה טעים?ככה אתה אוהב יין?כן אתה אוהב בירה?מאוד אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?נמממ לא ממש ולעיתים רחוקות?כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?ממש לא מרגישה הבדל מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?לבן בד"כ יין מתוק או יבש?מתקתק? בירה שחורה או לבנה?שחורה בד"כ וודקה או ויסקי?וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?קשה לבחור מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?נמממ מי עדן לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא:איטלקית? מורה אהוב:אני מניחה שהמורה להיסטוריה בסדר.... מורה שנוא:מורה למתמטיקה ולאיטלקית כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?בפיזיקה...נממ ניראה לי A אבל לא זוכרת מה המבחן האחרון שעשית?פיסיקה היה לך טוב?כן כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב?תלוי באיזה שיעור אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן -אבל זה לא שממש יש לי ברירה המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?נממ ככה...בד"כ היא מוותרת אתה נוהג להבריז משיעורים? לא ...מה יש לי לעשות בקור בחוץ עד 4 ?!

../images/Emo41.gifאני

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? לא זוכר
היה טעים? כן. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? משתנה, בדרך כלל musely עם חלב סויה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? קצת.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? ברור אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? טבעוני. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פעם אהבתי פיצה. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? בורקס
אתה מבשל לפעמים? כל הזמן. איזה אוכל אתה יודע להכין? מה אני סופר? curry, chilli... כל מיני שטויות. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? טבעונית, כן. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה שלי
מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק?
תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? ברנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? לא זה לא זה ולא זה. מילקי רגיל או הפוך? לא זה ולא זה. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ תפוזים. היה טעים? כן... אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? אממ... פעם אהבתי
היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא... זה או זה: מים או מיץ? תלוי מתי... מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?
מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? לא זוכר כבר... יין לבן או אדום?
יין מתוק או יבש? אמרתי שאני לא אוהב יין, לא? בירה שחורה או לבנה? ככנ"ל וודקה או ויסקי? וויסקי, לעיתים נדירות מאוד... מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו
מוגז או לא? לא. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי ברז מורעלים בידי הממשלה
לימודים מקצוע אהוב: פיזיקה מקצוע שנוא: גמרא, איך לא? מורה אהוב: לא זוכר... מורה שנוא: גם לא זוכר... כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? בעע! אני אמור לזכור?? מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בלשון...
מאז עזבתי את הארץ... היה לך טוב? כן, היה קל. כמה נראה לך שתקבל? אני לעולם לא אדע... אהה... ליד מי אתה יושב? אני לא לומד... אתה עושה שעורי בית בד"כ? אין לי שיעורי בית... המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אין לי מחנך.. כשעוד למדתי בקושי נכנסתי לשיעורים(ישיבה), אז חפיף איחורים..
אתה נוהג להבריז משיעורים? תסתכלי למעלה, מתוך שבוע הייתי אולי ב8 שיעורים.

עונה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל סיני שאמא הכינה היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורופלקס עם חלב אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?אני יותר מנשנשת משאני אוכלת ארוחות :D אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכל ( כמעט) איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')צ'יפס המבורגר ופיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?צ'יפס אתה מבשל לפעמים?מדי פעם איזה אוכל אתה יודע להכין?הרבה.. ספגטי צ'יפס ועוד כמה.. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?אמא מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?ברנפלקס מרקים או פשטידות?פשטידות מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?לא אתה אוהב יין?תירוש נחשב? אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?לא זה ולא זה יין מתוק או יבש?אף טחד בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?אף אחד מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?עדן לימודים מקצוע אהוב:קולנוע מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:מיטל מורה שנוא:דוד כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?83 מה המבחן האחרון שעשית?אזרחות היה לך טוב?לא כמה נראה לך שתקבל?70 ליד מי אתה יושב? לירוי אתה עושה שעורי בית בד"כ?לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?לא אתה נוהג להבריז משיעורים?כן

shirta14

New member
עונה^^

מה הדבר האחרון שאכלת? שוקולד היה טעים? מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?קרונפלקס אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? תמיד אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא הכי אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל, בדרך לצמחונות איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה אתה מבשל לפעמים? כה איזה אוכל אתה יודע להכין? אורז, פנקייקס, עוף..תפו"א יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כה זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק? אין פה כלום, אבל קליק תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? קרונפלקס מרקים או פשטידות?פשטידות מאפים או מבושלים?שניהם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך?לא זה ולא זה שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? חח זה מים אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?הא? זה או זה: מים או מיץ?תלוי בסיטואציה מיץ או קולה?מיץ, שונאת קולה קוקה קולה, פפסי או RC?ראה סעיף למעלה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי פריגת או פרימור? הא? יין לבן או אדום?לא יין מתוק או יבש?לא בירה שחורה או לבנה?לא וודקה או ויסקי?לא מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?עדן, לא שיש פה לימודים מקצוע אהוב: שיעור חופשי מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:- מורה שנוא:כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 74 פחות או יותר מה המבחן האחרון שעשית?ספרות היה לך טוב?לא ממש כמה נראה לך שתקבל? 80 ככה ליד מי אתה יושב? אחד אתה עושה שעורי בית בד"כ? כה, לפעמים המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כה אתה נוהג להבריז משיעורים?לפעמים

גיימר

New member
מגיב רק בגלל החתימה של קולדפליי:D

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? חצ'יפורי,זה גבינה עטופה בבצק בצורה של בלינצ'ס ומטוגן היה טעים? תמיד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אוכל ארוחות בוקר,בד"כ ישר עובר לצהריים,וכשכן אז קורנפלקס אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? חייב,יש פירסינג חדש מתחת ללשון אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? לא איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') שווארמה?חזה עוף בלאפה? כאלו? מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שווארמה בלאפה עם פול חומוס וסלטים אתה מבשל לפעמים? לפעמים איזה אוכל אתה יודע להכין? חביתות, טאקו, פיצות, פסטה ועוד הרבה והרבה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן חחח זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? או זה קשה,אמממ שניהם
חביתה רגילה, עין או מקושקשת? אומלט מילקי רגיל או הפוך? מעורבב שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ אננס היה טעים? חייב להיות,אין ברירה אתה אוהב יין? מאוד אתה אוהב בירה? כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זוכר:-S זה או זה: מים או מיץ? כרגע מיץ,בד"כ מים מיץ או קולה? קולה בבקשה
קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? אין הבדל לדעתי:-S יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? חצי יבש בירה שחורה או לבנה? כל מה שמגרמניה ברוך הבא,מצידי גם ירוק
וודקה או ויסקי? תלוי במצב רוח מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אף אחד,שניהם יותר מידיי מצמיאים מוגז או לא? למה לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? Aquafina
לימודים מקצוע אהוב: Art מקצוע שנוא: Math מורה אהוב: Mr.LOL מורה שנוא:MR.Too Long To Add כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? פיייי לא זוכר:-S מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה של רוסיה נראה לי היה לך טוב? מספק חושנית... כמה נראה לך שתקבל? לא יודע,70-80 נראה לי ליד מי אתה יושב? חברה שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ? כשכבר מאחר... המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אין מחנך,כל מורה שונה אתה נוהג להבריז משיעורים? רק כשאני מגיע לשיא היכולת ללמוד(פעם פעמיים בשבוע...) מעניין!

נעמצי

New member
גמני עונה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? קליק עם חלב היה טעים? מאד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כל יום משהו אחר, בד"כ זה קורנפלקס או שוקולד או עוגיות או כל דבר דומה עם חלב. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?צמחוני איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')במבה. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? עוגיית שוקולד צ'יפס אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? חביתה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ג'אנק פוד, אמא שלי לא ידעה לבשל מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס, ברנקפלקס זה אוכל של כבשים מרקים או פשטידות? מרק בצל מוקרם מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?וודקה היה טעים?כן אתה אוהב יין? רק יבש אתה אוהב בירה?כן, ועדיף גרמנית או הולנדית אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא! היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא! זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה? דיאט קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?אין לי מושג מה ההבדל בינים יין לבן או אדום? לבן יין מתוק או יבש? יבש בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מים מינרלים, אין לי פה מי עדן לימודים מקצוע אהוב: פיזיקה מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: מארק מורה שנוא: ג'ין כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 99 מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה היה לך טוב?כן כמה נראה לך שתקבל?100 ליד מי אתה יושב? גאני אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים?כן

למעלה