שאלון חמוד:)

שאלון חמוד:)

לקוח מפורום אחר.. על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

עונה לעצמי

על עצמך 1. שם:ענבר 2. גיל:13 וחצי 3. מיקום בארץ:ירושלים האם אתה 4. מאחר הרבה?לא 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?ברור,זה טעים 8. יש לך אובססיה\\סטייה?כבר לא 9. אוהב חורף?לא 10. מבריז הרבה מביצפר?רוצה אבל לא 11. מדבר הרבה בטלפון?שונאת טלפון! 12. מקבל ציונים טובים?כן ברוב המקצועות 13. כותב שירים\\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כן 16. חוסך כסף?אני מנסה אבל בסוף מבזבזת 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?על דיסקים:) 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן,היה טעים 19. קונה מתנות?לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם 21. שיקרת?ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אממ,כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?לא 28. היית במחשב כל הלילה?לא 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?הממ לא חושבת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא:( 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן,אתמול את מאור כהן
33. הופעת על במה?כן,בגיל 4 ומאוחר יותר גם 34. גנבת משהו?גניבה גניבה?לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?טחחחח לא 37. הלכת לאיבוד?כן,זה קורה לי הרבה מידי.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?לא חס וחלילה 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?מנת ילדים של מקדונלד'ס 42. שקנית?דיסק של דנה ברגר 43. ספר אחרון שקראת?פיי,הרבה זמן לא קראתי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?מזמן לא ראיתי 45. הופעה אחרונה שהיית?אתמול של מאור כהן והחולות 46. דיסק אחרון ששמעת?אוסף נענע מס' 4 47. שיר אחרון ששמעת?טיסה נעימה 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?"השיר הזה"של האחיות פיק טחח 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אממ לפני שבוע תמונה של הדיסק של גוגול בורדלו 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?של מוזיקה 24 51. אדם אחרון שראית?אחותי אייר 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך?מאור
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?המממ שכחתי כבר.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אמא שלי:) אהובים 56. צבע אהוב?אדום וירוק 57. סרט אהוב?אל תצחקו אבל צעצוע של סיפור
58. ספר אהוב?נקמת הצחקקניות,אל עצמי,אני אתגבר 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?צמד ראות 60. דיסק אהוב?צמד ראות,זקני צפת 61. שיר אהוב?דיבורים 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אין משהו מסוים.. 63. מאכל אהוב?המבורגר 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אין לי מושג..הרבה 65. מקצוע אהוב?אממ.מתמטיקה קצת 66. זמן ביום?השעה שחוזרים מהבצפר 67. ממתק\\חטיף אהוב?העוגה הזאת"קינדר דליס"של קינדר 68. אתר אהוב באינטרנט?מומה 69. ערוץ אהוב?אמ.טי.וי 70. קליפ אהוב?של זקני צפת,ריקי העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות-כחולות 83. קרמבו או גלידה? תלוי איזו גלידה.. 84. לילה או יום?אוף, קשה.לא יודעת 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה!!השיר שלנו משעמם.. 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?שונאת שיחות נפש 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם,זה מגניב 92. פסטיגל או פיטר פן?פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?בצפר! ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?על המנה חמה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?אם אכלתי סופגנייה 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו?מאוד 100. תן ציון לשאלון. 100

1Reebok

New member
../images/Emo32.gif רציני, אבל רק כי עוד לא היה

עוד אחד כזה בפורום. על עצמך 1. שם: אלון 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: השרון האם אתה 4. מאחר הרבה? לא ממש 5. עובד? ממש לא
6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? אם יש 8. יש לך אובססיה\\סטייה? קצת קצת קצת
9. אוהב חורף? ככה ככה, יש מורדות ויש עליות. 10. מבריז הרבה מביצפר? בכלל בכלל לא. 11. מדבר הרבה בטלפון? ממש לא. 12. מקבל ציונים טובים? אה.. לא להיט. 13. כותב שירים\\סיפורים? אם משעמם או אם יש לי רעיון. 14. משתדל לאכול בריא? פחות או יותר 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא.. 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הו כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? עוד לא יצא לי 19. קונה מתנות? הרבה
20. חושב שאתה בנאדם טוב? נראה לי שכן. האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. אבל באמת מגיע למי שאני עושה לו את זה. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. לא הגעתי למצב כזה מעולם. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אהמ.. כן. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עוד לא
32. חיבקת מישהו מפורסם? אם חיבקתי הממ.. יד אחת נחשבת? 33. הופעת על במה? טרם. 34. גנבת משהו? בקטנות כזה נו, אולי חצי מחק לעוס. 35. תפסת טרמפ? כן. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איק לא. 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? איק לא. 39. נשברה לך שן? אוי ויי לא. 40. עישנת סיגריה? איקאיקאיק לא. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? עגבנייה
42. שקנית? תקליטייים הרבה תקליטים! 43. ספר אחרון שקראת? חלום ליל קיץ, של שייקספיר. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? עבר המון זמן.. לא זוכר. 45. הופעה אחרונה שהיית? רביעיית מסנר
אני לעולם לא אשכח את ההופעה המדהימה הזאת. 46. דיסק אחרון ששמעת? אוסף של יוסי בנאי
47. שיר אחרון ששמעת? אני סימון ומואיז הקטן 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? המ, לא ברור. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אקורדים לשיר How Soon is Now 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בטח איפשהו בישראבלוג 51. אדם אחרון שראית? ההורים 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? וואו.. זה בטח קרה לפני שנים
53. אדם אחרון שחיבק אותך? ממ, מיכל. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חחחחח אלונה! ^^ 55. אדם אחרון שצעקת עליו? יובל. אבל זה היה בצחוק. בחיי. אהובים 56. צבע אהוב? אדום, ירוק.. כל צבע אחיד כזה, בלי גוונים. 57. סרט אהוב? איש על הירח
58. ספר אהוב? לא ברור. בטח משהו של קינג. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? הו
משינה, תיסלם, טאטו (על כל יוצאיה), The Who. 60. דיסק אהוב? משתנה כל הזמן.. עכשיו זה בטח אופרת הרוק מאמי 61. שיר אהוב? פרפרי תעתוע. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? תכל'ס טלוויזיה זה הכל זבל, אז אני הכי אוהב את סיינפלד או את מ.ק.22. 63. מאכל אהוב? יואו, לוף צבאי זה פשוט ה-דבר. במיוחד כשהוא עם חרדל ועל לחם. הכי טעים בעולם. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אותך ורק אותך. 65. מקצוע אהוב? קולנוע
בסט של הבסט. 66. זמן ביום? הכי מוקדם שאפשר בבוקר, הכי מאוחר שאפשר בלילה. 67. ממתק\\חטיף אהוב? אני לא כל כך אוהב את כל המלוחימתוקים האלה, אז אמ.. לא ידוע. 68. אתר אהוב באינטרנט? האתר של אלונה דניאל
וכולם להכנס אליו מייד. 69. ערוץ אהוב? Mezzo. תודה לאל על מצו. 70. קליפ אהוב? האמ. ממש לא יודע. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב.. 72. קפה או תה? תה, תה. קפה אני בכלל לא אוהב. 73. כתום או צהוב? כתום. 74. טלפון או פלאפון? טלפון. 75. סלקום או אורנג'? סלקום. 76. שוקולד מריר או חלב? מריר. 77. שיער אסוף או פזור? פזור!!!!! אסור לאסוף שיער!
78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? איכס. ספרייט. 80. קור או חום? קור. לא כיף להתחבק בחום. 81. אילת או חרמון? אילת. יש שם ים. 82. עיינים ירוקות או כחולות? אךךך די זאת שאלה קשה
הכחול שבתוכו יש ירוק מסוגל לגרום לי לימוס
יפה מדי בשביל להיות אמיתי. 83. קרמבו או גלידה? קרמבו! (תכנסו לערך "קרמבו" בויקיפדיה ומייד) 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית! 87. השיר שלנו או מיכאלה?
מסמר מלובן בעין. 88. שחור או לבן? שחור. יותר נוח בעיניים. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים.. תמיד. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע! מה זה שווה בלי כובע. 92. פסטיגל או פיטר פן? אהמ אף אחד מהם. 93. נעלי בית או יחפים? יחפייים! אלא אם כן קר ברגליים. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא! שבוע גדנע היה כיף! ובצפר זה סתם בלעכס. ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? על מיכאלה או עוד משהו. זה היה כזה מוזר ולא קשור. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? סבון רגיל או נוזלי. מה אכפת לכם? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לאלא, הוא היה ממש כיף! 99. האם נהנת לענות עליו? כן כן מאוד!! 100. תן ציון לשאלון. 9 מתוך 8
היה לי כיף תודה.

שאלון כיפי :)

2. גיל: 17 וחצי. 3. מיקום בארץ: מרכז. האם אתה 4. מאחר הרבה? המוווווווווווווון. לא מסוגלת להפסיק עם זה וגם מבריזה המונים. 5. עובד? כן ושונאת את זה. 6. אוהב את המשפחה שלך? כן למרות שהם מעצבנים. 7. אוכל מילקי? רק את האורגינל השאר מזעזעים. 8. יש לך אובססיה\\סטייה? ירוק וכבשים. 9. אוהב חורף? עוד לא החלטתי , כשיגיע נדע. 10. מבריז הרבה מביצפר? המווווווווווווווווווון. מבריזנית כרונית. 11. מדבר הרבה בטלפון? הכי הרבה. אחד הדברים הכיפים שיש לעשות. 12. מקבל ציונים טובים? יאפ. 13. כותב שירים\\סיפורים? אכן כן (מוזמנים לבלוגון שלי). 14. משתדל לאכול בריא? לא בהכרח. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי האחרים. 16. חוסך כסף? סופר בזבזנית . 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בעיקר. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא. 19. קונה מתנות? כן, אחד הדברים שאוהבת לעשות ולקבל בחזרה. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן. האם אי פעם 21. שיקרת? בודאי. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? הממ אולי בטעות? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אני לא חושבת. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא מסוגלת. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן, אני חושבת עם דודו טופז -בלעעעע. 27. לא ישנת יום שלם? כן, כל יום לפני יום כיפור. 28. היית במחשב כל הלילה? המממ לא לילה שלם. 29. היית בחו"ל? נכון. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אני משערת שכן . 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? כן. 34. גנבת משהו? כן, ביצת קינדר ופיתה.. (ימי היסודי המשוגעים) 35. תפסת טרמפ? כן, בדרך לניצנים :) -> פורטיסחרוף. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, שונאת מנה חמה בכל צורה. 37. הלכת לאיבוד? כן-> בגרמניה!!!!!!! מפחיד בהחלט. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא. 39. נשברה לך שן?לא. 40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? חלה עם ממרח חצילים ואת הציפורן שלי .:) 42. שקנית? מיץ ענבים ממכונה. 43. ספר אחרון שקראת?ניסיתי לקרוא את "מיקסי גריל" והיה מזעזע. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? האחים גרים למבוגרים? 45. הופעה אחרונה שהיית? ערן צור במיטץ'. 46. דיסק אחרון ששמעת? גרין דיי- אמריקן אידיוט. 47. שיר אחרון ששמעת? לחץ- ברי סחרוף. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? הג'ינס הנמוכים- ערן צור. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בתולדות האמנות. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה אסטרולוגיה. 51. אדם אחרון שראית? אמא. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אחותי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידיד. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? באמת צריך שמות? :) עוד ידיד. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא!!!!!!!!!!!!!! אהובים 56. צבע אהוב?ירוק. 57. סרט אהוב? קשה לי עם סרט. 58. ספר אהוב?פובידיליה. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? ערן צור , ברי סחרוף וכוורת. 60. דיסק אהוב?רביעיית מסנר. 61. שיר אהוב? משתנה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כרגע בסימן ונוס. 63. מאכל אהוב? ספגטי ברוטב שמנת. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אחותי ? שאלה קשההה. 65. מקצוע אהוב? תולדות האמנות. 66. זמן ביום? צהריים.. 67. ממתק\\חטיף אהוב? קליק בייגלה! 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? נובמבר ריין. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב. 72. קפה או תה? תה. 73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראליתץ 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך! 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? טלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? כובעעע 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל ועדיף אף אחת מהאפשוריות 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית של דובים :) 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא? ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השאלה הזו. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השאלה הנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? טיפונת 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ 100. תן ציון לשאלון. 9

שלמונזה

New member
אוקי עונה ../images/Emo168.gif

על עצמך 1. שם: יפית 2. גיל: 26 3. מיקום בארץ: מרכז האם אתה 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא בבי"ס, אבל בזמנו כן 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא 13. כותב שירים\\סיפורים? פעם ממזמן 14. משתדל לאכול בריא? ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא האם אי פעם 21. שיקרת? שיקרתי שאמרתי שהכל כ"כ נפלא, בקיצור כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אויש כ"כ כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ללללללללללללללללללללא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פרוסה 42. שקנית? דיסק 43. ספר אחרון שקראת? לא קוראת ספרים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? כנ"ל 45. הופעה אחרונה שהיית? אתמול ג'ינה סנאפ היה מעולה 46. דיסק אחרון ששמעת? רם אוריון - קר 47. שיר אחרון ששמעת? קר - רם אוריון 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כל המשי והקטיפה - תערובת אסקוט 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? האמממ אין לי שמץ 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? המוון ווליום 51. אדם אחרון שראית? אמא? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אין לי שמץ 53. אדם אחרון שחיבק אותך? ידיד שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אסף 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? לא יודעת 58. ספר אהוב? בית אשמן? נו לא יודעת 59. זמר\ת\\להקה אהובה? ערן צור, משינה ועוד ועוד ועוד 60. דיסק אהוב? מפלצות התהילה - משינה 61. שיר אהוב? שלג צח - משינה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? O.C 63. מאכל אהוב? פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני 65. מקצוע אהוב? האממ לא יודעת 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\\חטיף אהוב? טויקס 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? תכלית בתחתית של ערן אבל הגרסא עם ערן העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? נייד 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית כמובן!!! 87. השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה, אבל לפחות במיכאלה היו אשכרה אנשים שיודעים לשחק 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כמובן 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיבל הכי כיף! 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השוואה בין פסטיגל לפיטר פן? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? מכריחים אותי לבחור בין השיר שלנו למיכאלה
תנו לסבול בשקט 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? האמממ אולי 99. האם נהנת לענות עליו? היה נחמד 100. תן ציון לשאלון. 7

למעלה