שאלון חמוד

Robin Sparkles

New member
שאלון חמוד

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס

Robin Sparkles

New member
עונה

מה הכי טעים: 1.פירות-אין פה את מה שאני אוהבת.. א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי
ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות
4.בירה-לא אוהבת א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ
ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה
ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות
ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר
ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע- חח בהתחלה חשבתי שזה מה אני אוהבת.. א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר
3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות
ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום
ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט
2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל
ד. ישן 3. תרומה לקהילה-מצטערת.שומדבר מפה. א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים
שיהיה.. ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס

lollipop161

New member
עונה

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז
ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר
ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב
ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה
א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ
יש לכם ספק כאילו? חח ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים
ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים
ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים
ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית
ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום
עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט
דההה... 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל
אחרת לא הייתי כותבת כאן עכשיו.... ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים
ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים)
ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס

lollipop161

New member
יא ב"לא סובל" עניתי הפוך חח מה שאני אוהבת..

מתקנת: לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים
ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים
ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה
ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום
ב. כחול ג. ירוק ד. אדום

נעה 124

New member
אני חולה../images/Emo10.gif ומשעמם לי../images/Emo131.gif

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה- איכ
א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ (נו, פופ ישראלי) ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה-עוד לא ניסיתי, אבל נשמע הכי גרוע.. ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים-אני אוהבת להסתכל על הים או לצלם אותו, אבל להיות בים?
ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך ה. מתמטיקה-הוספתי, כי אני אוהבת כל מה שכתוב פה.. 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט-למרות שאני אוהבת גם את השאר 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. ישן יש פה מישהו שלא עושה את כל הדברים האלה כל יום?
3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי (אני לא מתנדבת, אבל זה הכי תורם.) ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס

Jen74

New member
קצת ארוך בשביל הבוקר... ../images/Emo178.gif

מה הכי טעים: 1.פירות לא אוהבת אף אחד מאלה... 2.ירקות ב. גזר 3.שוקולד ד. מריר 75% לפחות 4.בירה לא אוהבת בירה. יינות וקוקטיילים בשבילי
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי למרות שגם האחרים אוהבת אבל מבין האפשרויות לבחירה מעדיפה את הישראלי. 2. ספורט א. אופניים ג. ריצה ד. הליכה אם הייתי יודעת לשחות אז גם שחייה. 3. סרטים ג. קומדיה 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים הכל הולך, לפי המצב רוח וכמה כסף יש לי באותו רגע. לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר - מזמן כבר לא שם, אבל רק בי"א התחלתי לשנוא את המקום הזה. ב. עבודה - כרגע מרוצה ממקום העבודה שלי. ג. חוגים - משתתפת בסוג של חוג. לפעמים נחמד ולפעמים פחות. אבל אחרי הכל, אני בחרתי ללכת.
ד. בית - הכי טוב בבית. אפשר לישון, להתקלח, לאכול, להיות במחשב, לראות טלוויזיה. 2. טבע אני אוהבת את הטבע. 3. מקצוע ב. אזרחות 4. צבעים דווקא אלו צבעים שאני כן אוהבת. עושה הכי הרבה: 1.קריאה ד. באינטרנט 2. יום יום הכל, כאילו- דא
3. תרומה לקהילה א. מיחזור ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת ב. פותר תשבצים

Jen74

New member
באמת חמוד השאלון הזה ../images/Emo3.gif

אפשר לקחת אותו לפורום אחר שלי?

דינדש

New member
ראיתי את זה גם בפארמור ../images/Emo6.gif... עונה.

מה הכי טעים:
1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן (תלוי במצברוח XD) ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה= נוט פור מי
א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר
מה הכי אוהב:
1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ (אוהבת יותר מהאחרים) ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה (אני אוהבת את שניהם מאוד) 3. סרטים= אני אוהבת את הכל, אבל זה נורא תלוי בהפקה: יכולה להיות דרמה מעניינת או משעממת. כנ"ל השאר א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים
לא סובל:
1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה (תלוי איזו עבודה) ג. חוגים ד. בית 2. טבע (אוהבת הכל כל עוד זה לא מסלול הליכה ל"מיטיבי לכת") א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים
(אוהבת הכל ^^)
א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום
עושה הכי הרבה:
1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן (רק אם זה התרמות. לא באופן קבוע) 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס ייאי סיימתי

דינדש

New member
ארררררררר נהרס לי! מתקנת:

אין לי כוח להתחיל להדגיש שוב אז נעשה מקוצר
מה הכי טעים: 1.פירות ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ד. סלק (רק מתוק שסבתא ואמא עושות) 3.שוקולד א. חלב ב. לבן 4.בירה נוט פור מי
מה הכי אוהב: 1. מוסיקה ג. פופ 2. ספורט ב. שחייה ד. הליכה 3. סרטים אני אוהבת את הכל, אבל זה נורא תלוי בהפקה: יכולה להיות דרמה מעניינת או משעממת. כנ"ל השאר א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי ב. בתי קפה ומסעדות לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה 2. טבע (אוהבת הכל כל עוד זה לא מסלול הליכה ל"מיטיבי לכת") א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה

דינדש

New member
ממשיכה לתקן (אך... הפזיזות)

1.קריאה ד. באינטרנט 2. יום יום ג. אוכל 3. תרומה לקהילה א. מיחזור 4. עט, עיפרון ומקלדת ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים)

קארין 555

New member
עונה

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו
ב. תפוז ג. אפרסק ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב
ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן
ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר
? מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ
ד. מטאל 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה
ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה
ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית אוהבת הכל
2. טבע א. פרחים
ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית
ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום
עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר
ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים
מצחצחת מלא חח סתם כשמשעמם ג. אוכל ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי
ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים)
ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס

MorLoveOfer

New member
עונה=]

מה הכי טעים: 1.פירות א. מנגו ב. תפוז ג. אפרסק |ד. קיווי 2.ירקות א. כרוב ב. גזר ג. ברוקולי ד. סלק 3.שוקולד א. חלב ב. לבן ג. מריר ד. מריר 75% לפחות 4.בירה א. סטלה ב. לף ג. גינס ד. מילר אף אחד חח מה הכי אוהב: 1. מוסיקה א. ישראלי ב. אינסטרומנטלי ג. פופ ד. מטאל (רוק אבל בסדר..) 2. ספורט א. אופניים ב. שחייה ג. ריצה ד. הליכה 3. סרטים א. פעולה ב. דרמה ג. קומדיה ד. דוקומנטרי 4.בילוי א. הופעות חיות ב. בתי קפה ומסעדות ג. בר ד. מועדונים לא סובל: 1. מסגרת א. בית ספר ב. עבודה ג. חוגים ד. בית 2. טבע א. פרחים ב. עצים ג. ים ד. נחל/נהר 3. מקצוע א. היסטוריה ב. אזרחות ג. אנגלית ד. תנ"ך 4. צבעים א. כתום ב. כחול ג. ירוק ד. אדום עושה הכי הרבה: 1.קריאה א. ספר ב. עיתון ג. שבועונים ד. באינטרנט 2. יום יום א. מקלחת ב. מצחצח שיניים ג. אוכל ד. ישן 3. תרומה לקהילה א. מיחזור ב. התנדבות כלשהי ג. נוסע בתחבורה ציבורית/אופניים ד. תרומות כספיות לאגודות כלשהן 4. עט, עיפרון ומקלדת א. כותב סקרים ושאלונים ב. פותר תשבצים ג. כותב עבודות לימוד (מבחנים, בגרויות, מחקרים) ד. מקשקש על הכיסאות באוטובוס הכול חחח

למעלה