שאלון חמוד

ג ב ש ו ש

New member
שאלון חמוד../images/Emo40.gif../images/Emo88.gif

לא להיות עצלנים ופשוט תענו
נלקח מפורום רבלדה
שלקח מסקרים ושאלונים מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? הייתם מתים? היה נכנס גנב הביתה? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתם בני 18? ראיתם מישהו גונב מחנות? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?

ג ב ש ו ש

New member
תשובות שלי../images/Emo88.gif

העתקתי את אותו דבר ממה שעניתי בפורום של נינה לא של רבלדה סליחה
מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?-אממ כלום,מההלם אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?-מסתים אותו איכשהו הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?-צוחקואז עוזר לו.. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?-הייתי זורק עליו ביצה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?-לא הייתי לוקח כל עוד אני לא מכיר אותו היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?-נו אז מה..כל עוד זה לא בן דוד או משהו קרוב אז בקטנה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?-שלא נדעע היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? -מפיץ את זה עושה משהו כדי שירפאו אנשים כאילו.. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?-הולך לעזור לו היית ממש שונא את השאלון הזה ?-so הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?-בלעכס מתרגז הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?-אלאיסטר לא רוצה לחשוב על זה הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?-סטייל פה באשקלון..עם כל המותגים האהובים לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?-לא נשמע טוב אבל אממ הייתי עושה מה בראש שלי... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?-מעדיף לא לחשוב על זה הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?-מנפנף אותו מהבית היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?-הייתי נשאר איתו ולא איתם לא היה מחשב? מתאבדחח סתם.. לא הייתה טלוויזיה?מתחרפןןן הייתם מתים?לא חושב על דברים כאלה היה נכנס גנב הביתה?כנ"ל המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?-לוקי את העונש. הייתם בני 18?-מספר להורים שלי כמה דברים חשובים ראיתם מישהו גונב מחנות?-מנסה לתפוס אותו המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?-עוזר לה נראה לי

../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי צועקת "חחחחחח הוא עירום!!" פחחח איזה שאלות
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? "חחחחחח הוא גם עירום וגם תאילנדי!!"
(נו... זה מה שעלה לי לראש!
) הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מתגלגלת מצחוק. או שאגיד מה שאני כל הזמן אומרת למי שנופל אבל שונאת כשאומרים לי "תיזהר שלא ליפול"
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מתעצבנת... מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? לא הייתי לוקחת
מי יודע מה שמו לי שם
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?
לא יודעת היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מנצלת את ה-10 דקות האלה.... היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מפיצה את זה... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? קודם כל, טסה לזימבבואה... סתם
אנאערף... לא יודעת
היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? "יאאאא קונים מחשב חדש!!!!!"
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? אמממ מתבאסת וחוטפת צעקות מההורים או משהו בסגנון... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אמממ יש המון חנויות...
לא יודעת. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי עושה מה בראש שלי... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי עצמאית יותר
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? הייתי ממשיכה לאהוב אותו/ה... לא היה מחשב? לא הייתי במחשב
לא הייתה טלוויזיה? לא הייתי רואה טלויזיה
הייתם מתים?
*מתהמתהמתהמתה*
היה נכנס גנב הביתה? עושה את עצמי ישנה
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? ....
הייתם בני 18? אז הייתי בת 18
סתם. מאיפה לי?!
ראיתם מישהו גונב מחנות? לא יודעת... המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? סביר להניח שהייתי צוחקת בהתחלה, עד שהייתי קולטת שזה רציני... כשכבר קלטתי שזה רציני אני אהיה ככה:
סתם לא יודעת.. אני צריכה לשאול את אח שלי. המורה שלו התעלפה
סתם...

גבי פרוש../images/Emo9.gif

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?בקטנה
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת רייצח ואז עוזרת לו לקום
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?צועקת
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?יש שם סמים
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?איזה פאן
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? איזה דיכאון
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הכי מאושרת בעולם
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?נו באמת.... היית ממש שונא את השאלון הזה ? מרביצה לגבי
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? בוכה
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? עושים חוזר הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? כמובן שבתמנון
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?היה פאן !!! לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?באסה אש... הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? הורגת אותו
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?באסה
לא היה מחשב? בקטנה
לא הייתה טלוויזיה? בקטנה
הייתם מתים? חחחחחח היה נכנס גנב הביתה? איזה פחד
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? נהיית עצבנית.... הייתם בני 18? פאן מצביעה לבחירות.... ראיתם מישהו גונב מחנות? ישר הולכת למוכר חחחח מלשנית המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? עושה הנשמה
יומטוב

למעלה