שאלון חמוד!

מאיה911

New member
שאלון חמוד!../images/Emo3.gif

(שוב פעעם!! שאלות מוזרות--- לא אני! פורום שאלונים וסקרים!) היי או שלום? שלום או אהלן? היי או אהלן? בגלל או משום ש? כי או משום ש? בגלל או כי? אני או אנוכי? אנוכי או אגואיסטי? שחצן או שוויצר? פזיז או יהיר? שמיים או רקיע? ריצפה או קרקע? מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? תזיין ת'שכל או חופר? שכל או מוח? פופיק או קורקבן? קקי או קקה? קקי או חרא? קקה או חרא? כוס או פות? בולבול או זרג? מחזור או ווסת? קונדישינר או מרכך? אבל או אך? איך או כיצד? כיצד או הכיצד? הכיצד או איך? למה או מדוע? איפה או היכן? אוטו או מכונית? מכונית או רכב? רכב או אוטו? סהר או ירח? ירח או לבנה? לבנה או סהר? בלוק או לבנה? כש... או בזמן ש? טוב או בסדר? סבבה או אחלה? נהדר או מעולה? רע או נאחס? זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? סוף או סיום? קץ או סוף? סיום או קץ? ביי או שלום? שלום או להתראות? ביי או להתראות?

inbals93

New member
עונה

היי או שלום?שלום שלום או אהלן?שלום היי או אהלן?היי בגלל או משום ש?בגלל כי או משום ש?כי בגלל או כי?בגלל אני או אנוכי?אני אנוכי או אגואיסטי?
ממ..אגואיסטי שחצן או שוויצר?שחצן פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע?שמיים ריצפה או קרקע?ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל?מזבל תזיין ת'שכל או חופר?חופר שכל או מוח?מוח פופיק או קורקבן?פופיק קקי או קקה?קקי קקי או חרא?חרא קקה או חרא?חרא כוס או פות?פות בולבול או זרג?בולבול מחזור או ווסת?מחזור קונדישינר או מרכך?מרכך אבל או אך?אך איך או כיצד?איך כיצד או הכיצד?כיצד הכיצד או איך?איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?מכונית מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו?רכב סהר או ירח?ירח ירח או לבנה?ירח לבנה או סהר?לבנה בלוק או לבנה?לבנה כש... או בזמן ש?כש.. טוב או בסדר?בסדר סבבה או אחלה?סבבה נהדר או מעולה?מעולה רע או נאחס?נאחס זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל?על סוף או סיום?סוף קץ או סוף?סוף סיום או קץ?סיום ביי או שלום?ביי שלום או להתראות?להתראות ביי או להתראות?ביי אה ו..זה היה השאלון הכי מוזר שראיתי!!!!

איי לאב שאלונים

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אנוכי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? חחחחחח
קקי קקי או חרא? חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס אואייי ואבוייי בולבול או זרג? בולבול אמאלה!!!! מחזור או ווסת? מחזור(ארתור לא יכול לענות אל זה) קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך?אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? בזמן ש.. טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? נאחס זיון או משגל? לא עונה..!!!!!! להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X)לא עונהההה להשתגל או להזדיין?לא עונהההה להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X)לא עונהההה על או מעל?על סוף או סיום?סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? קץ ביי או שלום? בייי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? בייי

לאיור

New member
עונה../images/Emo9.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל ש כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? פזיז רק בגלל שזה מצחיק אותי שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיייןןן!!! תזיין ת'שכל או חופר? חופררר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק!! קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא, אני אוהבת להדגיש ש ח קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוווס! בולבול או זרג? זרגגג חחחח.. בובול ניראה לי מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? פסדר סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדיין להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל?על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות?שלום ולהתראות ביי או להתראות? ביי

../images/Emo175.gif../images/Emo41.gifעונההD:

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל.. כי או משום ש? כי.. בגלל או כי? בגלל.. אני או אנוכי? אני.. אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי.. שחצן או שוויצר? שחצן.. פזיז או יהיר? פזיז... שמיים או רקיע? שמיים.. ריצפה או קרקע? קרקע.. מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל ת'שכל.. תזיין ת'שכל או חופר? חופר.. שכל או מוח? שכל.. פופיק או קורקבן? פופיק.. קקי או קקה? קקי... קקי או חרא? קקי.. קקה או חרא? חרא.. כוס או פות? פות.. בולבול או זרג? בולבול.. מחזור או ווסת? מחזור... קונדישינר או מרכך?מרכך.. אבל או אך? אבל.. איך או כיצד? איך... כיצד או הכיצד? כיצד... הכיצד או איך? איך.. למה או מדוע? למה.. איפה או היכן? איפה... אוטו או מכונית? מכונית... מכונית או רכב? מכונית.. רכב או אוטו? רכב.. סהר או ירח? ירח.. ירח או לבנה? לבנה.. לבנה או סהר? לבנהה.. בלוק או לבנה? לבנה.. כש... או בזמן ש? כש.. טוב או בסדר? בסדר... סבבה או אחלה? סבבה... נהדר או מעולה? מעולה... רע או נאחס? רע.. זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים?
להשתגל או להזדיין?
להשתגל או להתנות אוהבים?
על או מעל? על .. סוף או סיום? סוף.. קץ או סוף? סוף.. סיום או קץ? סיום.. ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות... ביי או להתראות? ביי..

לולי 180

New member
עונה :p

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקה חחח קקי או חרא? חרא
קקה או חרא? חרא ! כוס או פות? אנשים מגעילים :D בולבול או זרג? חחחחחחחחח מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? לבנה XD כש... או בזמן ש? כש ... טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיון חחחחח להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) הגס מביניהם D: להשתגל או להזדיין? הגס מביניהם D: להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) להתנות אוהבים חחחחח על או מעל? מעל סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי?כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר?שוויצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תשכל
תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חראא קקה או חרא? חרא כוס או פות?
בולבול או זרג?
מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע?למה איפה או היכן?איפה אוטו או מכונית?אוטו מכונית או רכב?מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל?
להזדיין או להתנות אוהבים?
להשתגל או להזדיין?
להשתגל או להתנות אוהבים?
על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות?ביי

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo9.gif

היי או שלום? היי שלום או אהלן? שלום היי או אהלן? היי בגלל או משום ש?|סדגש בגלל ש| כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שחצן פזיז או יהיר? פזיז שמיים או רקיע? רשמיים ריצפה או קרקע? רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? חרא כוס או פות? בולבול או זרג? מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטו סהר או ירח? ירח ירח או לבנה? ירח לבנה או סהר? לבנה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? אחלה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? רע זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? על סוף או סיום? סוף קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? שלום ביי או להתראות? ביי

עונההה

היי או שלום? שלום שלום או אהלן? שלוםם היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוייצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע? ריצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר?חופר XD שכל או מוח? שכל פופיק או קורקבן? פופיקק קקי או קקה? קקה קקי או חרא?חרא קקה או חרא? חרא כוס או פות? כוס בולבול או זרג? בולבול מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? מרכך אבל או אך? אבל איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך XD למה או מדוע? למהה איפה או היכן? איפפפהה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? אוטווו סהר או ירח? ירחח XD ירח או לבנה? ירח =] לבנה או סהר? לבנהה בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כששש טוב או בסדר?טובב =] סבבה או אחלה? סבבהה נהדר או מעולה? מעולהה רע או נאחס? רע זיון או משגל? זיוןחחח להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להזדייןן להשתגל או להזדיין? להזדיין להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) כלום XDDD על או מעל? על סוף או סיום? סוף .. קץ או סוף? סוף סיום או קץ? סיום ביי או שלום? בביי שלום או להתראות? ביי או להתראות? בייי איזה שאלון חופר XD

lizperez

New member
עונה..

היי או שלום? שלום שלום או אהלן? אהלן היי או אהלן? היי בגלל או משום ש? משום ש כי או משום ש? כי בגלל או כי? בגלל אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אגואיסטי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר? יהיר שמיים או רקיע? רקיע ריצפה או קרקע? קרקע מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזבל ת'שכל תזיין ת'שכל או חופר? חופר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? פופיק חחח קקי או קקה? קקי קקי או חרא? קקי קקה או חרא? קקה כוס או פות? בולבול או זרג? מחזור או ווסת? מחזור קונדישינר או מרכך? קונדישינר אבל או אך? אך איך או כיצד? כיצד כיצד או הכיצד? הכיצד הכיצד או איך? הכיצד למה או מדוע? מדוע איפה או היכן? היכן אוטו או מכונית? מכונית מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? רכב סהר או ירח? סהר ירח או לבנה? לבנה לבנה או סהר? סהר בלוק או לבנה? לבנה כש... או בזמן ש? כש... טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? נהדר רע או נאחס? רע זיון או משגל? להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) להשתגל או להזדיין? להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) על או מעל? מעל סוף או סיום? סיום קץ או סוף? קץ סיום או קץ? קץ ביי או שלום? ביי שלום או להתראות? להתראות ביי או להתראות? להתראות

יול 17

New member
פחחח -עונה

היי או שלום? היייי :p שלום או אהלן? שלום . היי או אהלן? היי . בגלל או משום ש? בגלל כי או משום ש? כי בגלל או כי? כי אני או אנוכי? אני אנוכי או אגואיסטי? אנוכי שחצן או שוויצר? שוויצר פזיז או יהיר?פזיז שמיים או רקיע? שמיים ריצפה או קרקע?רצפה מזיין ת'שכל או מזבל ת'שכל? מזיין תשכל תזיין ת'שכל או חופר?חופפפר שכל או מוח? מוח פופיק או קורקבן? חחחח פופיק קקי או קקה? קקי קקי או חרא? חרא בלבן קקה או חרא? חרא כוס או פות? אוקייי , כוס. בולבול או זרג? *ביפ* , מחזור או ווסת? מחזוריקו קונדישינר או מרכך? קונדישנר אבל או אך? אבל חח איך או כיצד? איך כיצד או הכיצד? כיצד הכיצד או איך? איך למה או מדוע? למה איפה או היכן? איפה אוטו או מכונית? אוטו מכונית או רכב? מכונית רכב או אוטו? רכב סהר או ירח? ירח חחח ירח או לבנה? ירח .. לבנה או סהר? לבנה .. בלוק או לבנה? בלוק.. כש... או בזמן ש? כש .. טוב או בסדר? טוב סבבה או אחלה? סבבה נהדר או מעולה? מעולה רע או נאחס? נאחס זיון או משגל?זיון להזדיין או להתנות אוהבים? (איך שלא כותביםX_X) חחח להשתגל או להזדיין? להזדיין בלאאט . להשתגל או להתנות אוהבים? (כנ"לX_X) שומדבר. על או מעל? מעל. סוף או סיום? סוף. קץ או סוף? סוף!. סיום או קץ? סיום . ביי או שלום? שלום. שלום או להתראות? להית'. ביי או להתראות? בייייייייי איזה חפייירההה

למעלה