שאלון חמוד

simsimit

New member
תראי..../images/Emo192.gif

יש כאלה [כמוני
] שלא יכולים לקנות דיסקים, ההורים שלי אומרים שאני יכולה להוריד והם לא מסכימים להביא לי כסף לזה, אבל למשחק סימס למשל שהייתי מטורפת עליו הם הביאו לי כסף וכל חבילה עולה 150 ש'ח ויש לי בערך חמש או שש..ה-ר-ב-ה כסף, וזה טימטום כשאני חושבת על זה..
הקיצרר יש כאלה שהם מכבדים את הלהקה מאוד [שוב,כמוני] ואוהבים אותם נורא ורוצים לקנות את האלבומים אבל המצב הכלכלי או ההורים לא מאפשר זאת..

o DaNiEl o

New member
../images/Emo45.gif גם אני ככה בקשר לדיסקים.

אמא שלי בדיוק אתמול אמרה לי שאני יכולה להוריד ולא צריך לקנות.

64 panic girl

New member
אני!1

מתי התחלת לשמוע את FOB?לפני שנה וחצי איך הכרת אותם?דרך חברה כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?איזה יפה הם שרים!! השיר האהוב שלך שלהם:דאנס דאנס השיר שאת פחות אוהבת:אין האלבום האהוב:פרום דה אנדר.... האלבום הפחות אהוב:לא זוכרת תמונה של FOB שאת אוהבת:|
דרך אגב בפעם הראשונה שראיתי אותם ראיתי בפוסטר ענקי של חברה שלי שהוא מחו''ל ולא הבנתי למה פיט בענק וכולם מאחורה... זה לא הסתדר לי שהסולן מאחורה...

הדר 52

New member
תשובות...

מתי התחלת לשמוע את FOB? תחילת שנה שעברה בערך...
איך הכרת אותם? MTV ניראה לי...בשוגר אוור גויינג דאון...
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? זו היתה אהבה ממבט ראשון ...
השיר האהוב שלך שלהם: TFTM
השיר שאת פחות אוהבת: דיס איט א סינה...למרות שגם הוא טוב ברמות!
האלבום האהוב: Infinity On High הוא מושלםםם!!
תמונה של FOB שאת אוהבת:

DesertSky

New member
עונה

מתי התחלת לשמוע את FOB? לפני בערך שנתיים איך הכרת אותם?ראיתי את הקליפ של שוגר כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?שיר יפה השיר האהוב שלך שלהם: וואו יש המון טוב הנה חלק: Suger were going down Dance Dance Saturday get busy living or get busy dying I Slept With Someone In Fall Out Boy And... of all the gin joints in all the world Chicago Is So Two Years Ago Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today hum hallelujah thnks fr th mmrs fame infamy arms race השיר שאת פחות אוהבת:אין לי...ממ אולי משהו מהדיסק הראשון
האלבום האהוב:cork tree האלבום הפחות אהוב:fall out boys Evening Out With Your Girlfriend תמונה של FOB שאת אוהבת:

fall out girll

New member
עונהנה

מתי התחלת לשמוע את FOB?אממ חודש משוו כזהה איך הכרת אותם?חברה טובה אמרה ליי כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?פאקקק הם טוביםם השיר האהוב שלך שלהם:איך אפשר ליבחורר?!?!?! השיר שאת פחות אוהבת:אין דעעע האלבום האהוב:כולם האלבום הפחות אהוב:הראשון יש קצת טימטוםם תמונה של FOB שאת אוהבת:אממממממ לא יודעתת

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני עונהנהנהנה

מתי התחלת לשמוע את FOB? טיפה פחות משנה איך הכרת אותם? בקליפ של שוגר, לא בגירסא של הצבי XDDD כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שיר חרוש ומוזר. השיר האהוב שלך שלהם: דנס דנס השיר שאת פחות אוהבת: לא נראה לי שיש כזה
האלבום האהוב: החדש האלבום הפחות אהוב:הראשון? [לא שמעתי שום שיר ממנו LOL] תמונה של FOB שאת אוהבת: חחחח כולם מכוערים פה. אבל הפרצוף של אנדי הורג אותי כל פעם מחדש XDDDDD

balush93

New member
יש קליפ בלי צבי?! ../images/Emo21.gif

|פרצוץ המום כמו בסרט של שכחו אותי בבית|

אמ....

מתי התחלת לשמוע את FOB?: ליפניי חודש בערך..
איך הכרת אותם?: ידיד שלי נתן לי לשמוע אותם
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?: שהם גדולים!!!
השיר האהוב שלך שלהם: כולם אבל הכי זה Dance dance
השיר שאת פחות אוהבת: איו דבר כזה כולם מעולים!!!
האלבום האהוב: כולם ..אבל האחרון ממש טוב..
האלבום הפחות אהוב :אין כזה דבר.
תמונה של FOB שאת אוהבת:----------------------------------------------->

גזניוס

New member
אני

מתי התחלת לשמוע את FOB?ששוגר יצא איך הכרת אותם?באמטיוי כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?שזו להקה מאגניבה השיר האהוב שלך שלהם:כולםם השיר שאת פחות אוהבת:אממ לא עולה לי משו.. האלבום האהוב:Take This To Your Grave האלבום הפחות אהוב:החדש:| תמונה של FOB שאת אוהבת:אני במהירה תודה:)

shaharyy

New member
עונה =)

מתי התחלת לשמוע את FOB? כששוגר יצא איך הכרת אותם? אמ טי וי כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שהם פאקינג חמודים!! השיר האהוב שלך שלהם: thnk fr th mmrs השיר שאת פחות אוהבת:ת'אמת יש דיי הרבה האלבום האהוב: futct... האלבום הפחות אהוב: tttug...כתבתי נכון?? תמונה של FOB שאת אוהבת: אין לי תמונות במחשב הזה..=(

AdiA12

New member
עונהנה. ../images/Emo8.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB? לפני חודש-חודש וחצי. איך הכרת אותם? אמממ... MTV שידרו את דיס אינט אה סינס, והתאהבתי בהם, במיוחד בפיט. כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שזו להקה טובה [ושפיט חתיך] השיר האהוב שלך שלהם: טנקס פור דה מוריס. השיר שאת פחות אוהבת: אין, נראה לי. האלבום האהוב: החדש. האלבום הפחות אהוב: אין. תמונה של FOB שאת אוהבת: זאת

S h A y K i

New member
אני :]

מתי התחלת לשמוע את FOB? לא זוכרת בדיוק, אבל זה היה יום אחרי Sugar, We're Goin' Down יצא כסינגל :] איך הכרת אותם? דרך MTV כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? "דאמ. זאת להקה אחת האיכותיות" XD השיר האהוב שלך שלהם: Sugar, We're Goin' Down, כי בזכות השיר הזה התאהבתי בהם
השיר שאת פחות אוהבת: אממ..Get Busy Living Or Get Busy Dy. לא לסקול, אני פשוט לא מתה עליו
האלבום האהוב: From Under The Cork Tree האלבום הפחות אהוב: הראשון
תמונה של FOB שאת אוהבת: שם
>

Danielle24

New member
אני!!

מתי התחלת לשמוע את FOB?לפני שנה וחצי איך הכרת אותם?דרך TRL כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?הם מעולים!! השיר האהוב שלך שלהם:שוגר וואר גוינג דאון ... השיר שאת פחות אוהבת:אין האלבום האהוב:פרום דה אנדר... האלבום הפחות אהוב:אין תמונה של FOB שאת אוהבת:

or sss

New member
עונה...

מתי התחלת לשמוע את FOB? נראלי כשיצא 'שוגר וי אר גוינג דאון'...
איך הכרת אותם? אממ..בעיקרון דרך חברה שלי אבל שאני חושבת על זה אח שלי שמע אותם הרבה לפני זה אז גם וגם
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? ואוו!! איזה להקה טובה!!
השיר האהוב שלך שלהם: thnks fr th mmrs...שיר ענק!!
השיר שאת פחות אוהבת: אמממ...לא נראלי שיש כזה!
האלבום האהוב: 'Infinity On High' וגם 'From Under The Cork Tree'
האלבום הפחות אהוב: אמממ..לאדעת..
תמונה של FOB שאת אוהבת: לא בדיוק שלהם אבל אהבתי..

balush93

New member
אני טיפשה כמו החיים :| ../images/Emo21.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB? כשיצא sugar.. איך הכרת אותם? או שראיתי את הקליפ ב-MTV או שבת דודה שלי הכירה לי ואז ראיתי את הקליפ. נראה לי הראשון P: כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? המממ.. אייל! -עזבו, אתם לא תבינו..- השיר האהוב שלך שלהם: לא יודעת, הרוב טובים D: השיר שאת פחות אוהבת: hand of god האלבום האהוב: יש לי רק אחד P: האלבום הפחות אהוב: ^ תמונה של FOB שאת אוהבת: -לא אני הכנתי- רוצים לשמוע על הטיפשות? קיצר, בתשע וארבעים אני נזכתר שיש את המצעד של גלגל"צ אז אני פותחת את הרדיו בתקווה שלא היה עדיין את MCR כי לפי מה שזכרתי הם היו קרוב לשעה 10. אז כמה דברים נשמעו לי מוזר. דבר ראשון - היו 3 שירים ישראליים ברצף. דבר שני - היה כל של גבר. דבר שלישי - הם אמרו טופ 3. אבל הם אמרו מצעד- אז חשבתי "אוקיי! זה גלגל"צ!". פתאום, הם שרים "רדיו לב המדינה!" אני טיפשה :|

למעלה