שאלון חמוד

שאלון חמוד../images/Emo3.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB?
איך הכרת אותם?
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?
השיר האהוב שלך שלהם:
השיר שאת פחות אוהבת:
האלבום האהוב:
האלבום הפחות אהוב:
תמונה של FOB שאת אוהבת:

כשמשעמם

New member
תענו כוסאיייימו ! חחחחוחוחו

מתי התחלת לשמוע את FOB? ממ... השנה .. שיצא "דיס איינט..." איך הכרת אותם? אמטיבי כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? "וואלה.. אחלה קליפ... רק חבל שכל האימואיסטים חרשו על הקטע עם הקבר
... לא נורא.. העיקר יש את פיט שם" השיר האהוב שלך שלהם: חחחח... אואי.. שאלה קשה... אני אוהבת את "וור איס יור בואי.." השיר שאת פחות אוהבת: אם נדרג אז פחות את "דאנס דאנס". האלבום האהוב: החדששש לייק הלווו ! האלבום הפחות אהוב: לא'דעת הראשון .... השירים לא משו. תמונה של FOB שאת אוהבת: אואישש עד שאני אבחרררר... פטריקקקק

o DaNiEl o

New member
עונה../images/Emo79.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB? ממ, בערך מתי ששוגר וי אר גוינג דאון יצא. איך הכרת אותם? שמעתי את השיר בMTV
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? זה היה די מזמן, אבל נראלי שאהבתי את השיר, וחשבתי שזה שהוא צבי אחד מהלהקה
הייתי סתומה
השיר האהוב שלך שלהם: כולם.
השיר שאת פחות אוהבת: את כולם כבר הספקתי לאהוב
האלבום האהוב: ממ נראה לי הלפני אחרון שיצא. האלבום הפחות אהוב: אין
תמונה של FOB שאת אוהבת:

עונה

מתי התחלת לשמוע את FOB? בארה"ב לפני שנתיים וחצי איך הכרת אותם? חברה שלי השמיע לי כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? אולי אני אוהב אותם... השיר האהוב שלך שלהם: Yule Shoot Your Eye Out השיר שאת פחות אוהבת:נראלי "Dance Dance" האלבום האהוב: From Under The Cork Tree, Take This To Your Grave האלבום הפחות אהוב:אין תמונה של FOB שאת אוהבת:

Danielle24

New member
זה ממש מוזר....................

זה מוזר שהשיר שרוב הבנות לא אוהבות הוא דאנס דאנס..................
אני לא מבינה כלכך למה....
זה אחד מהשירים שאני הכי אוהבת שלהם
בעצם אולי לא מהשירים הכי אהובים....................אבל זה לא השיר הכי גרוע שלהם...................

Danielle24

New member
צודקת.....

זה בעצם הקלים השני שאי פעם ראיתי שלהם............ הוא בעצם באמת אחד מהאהובים עלי.........

נ ו י ע

New member
נכון ../images/Emo163.gif

זה שיר מדהייים "with love" חחח אני מתה על הקטע הזהההההההההה אני בכלל אוהבת את השיר, זה מהשירים האהובים עליי . . .:] אבל כל אחד והטעם שלו P:

simsimit

New member
אוף, נו טוב../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB? ממתי שיצא דיס איינט א סין [
] איך הכרת אותם? שורה למעלה^ כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שגאד דאמט הם שרים טוב! וגם הקלים הצחיק אותי ופיט הקסים אותי. השיר האהוב שלך שלהם: כולם!! השיר שאת פחות אוהבת: מהדיסק ההראשון, אבל כולם אהובים עליי.. האלבום האהוב: כולם. האלבום הפחות אהוב: הראשון והשני, אבל אני אוהבת את כולם [איך אני סותרת את עצמי
] תמונה של FOB שאת אוהבת:

advosh18

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

מתי התחלת לשמוע את FOB? שמרץ שנה שבערה בערך
איך הכרת אותם? דרך 'שוגר' (אלא מה? XD) ששודר ב-MTV כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? שיר מגניב. רק בפעם השלישית טרחתי לחשוב על הלהקה ושנים עד שמצאתי את השם! כששמעתי ת'שם זה היה כזה WTF?! השיר האהוב שלך שלהם: שיואו, יש מלא >< שיר אחד שממש התחברתי אליו זה 'איטס נוט א סייד אפקט..." השיר שאת פחות אוהבת: לא יודעת
האלבום האהוב: FUTCT האלבום הפחות אהוב: נראה לי ש-IOH למרות שהוא גם אחלה תמונה של FOB שאת אוהבת: אין לי כוח.

נ ו י ע

New member
אני אני אני!

מתי התחלת לשמוע את FOB?תמיד שמעתי אותם רק לא הייתי מודעת לזה
איך הכרת אותם?באמת באמת? וואי שכחתי P ;
כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת? מגניב
השיר האהוב שלך שלהם:חייבים לבחור אחד?
השיר שאת פחות אוהבת:נמ..נמ..לא עולה לי בראש אחד כזה ..באמת!
האלבום האהוב:אני לא הקטע של אלבומים - רק שירים באינטרנט xD
האלבום הפחות אהוב:...
תמונה של FOB שאת אוהבת:

AnGi14

New member
עונה עונה עונה!!!!

מתי התחלת לשמוע את FOB?מ...שנה וחצי ככה [ניראה לי] איך הכרת אותם?אמ...פתחתי לי כמו תמיד MTV ופתאום ראיית להקה מדהימה שהתאהבתי בה [זה היה עם הקליפ של Sugar We're Going Down ] כששמעת שיר שלהם פעם 1 מה חשבת?וואי מי זו הלהקה השווה הזו?! השיר האהוב שלך שלהם:מ... Sugar We're Going Down וThis Ain't a Scene, It's an Arms Race [אבל אני עוד חייבת לשצוע את האלבום החדש ועוד לא שמעתי-פושעת! כי לא היה בחנות דיסקים אז קניתי את הקודם ואני חייבת ת'חדש!!!
] השיר שאת פחות אוהבת:אמ.... Growing Up האלבום האהוב:בנתיים תאת הקודם כי עוד לא שמעתי את החדש-פושעת,פושעת,פושעת!!!! האלבום הפחות אהוב:מ...חח לא יודעת בכל אחד יש שירים טובים תמונה של FOB שאת אוהבת:

simsimit

New member
אמ..לא נראה לי שמותר לדבר על זה../images/Emo192.gif

אבל זה קשור לחמור..או לאות K..

AnGi14

New member
כן אני יודעת אבל...

אני מעדיפה לקנות אותו כי קודם אני אוהבת לבזבז כסף
[במיוחד לבזבז על דיסקים חח] וגם לא יודעת אני מכבדת אותם ואומרים שאתה לא מכבד ת'להקה אם אתה מוריד/צורב [אני יודעת שזה דפוק חח]

זה נכון...!!!!

הם עושים מוזיקה ולצרוב זה כמו לגנוב ...... אז וותרו על זה חחחחח... יש גם שירים סתם ככה באינטרנט שאפשר לשמוע לא חייב לצרוב ...

למעלה