שאלון חמוד...

chen010189

New member
האמת פעם חשבתי כמוך../images/Emo3.gif

אבל מסתבר אייסיקיו נמאס עליי פתאום הגיע היום שהפסקתי להתחבר אליו... אבל עכשיו התחלתי שוב בגלל שאני כל יום צריכה לקבל 100 עוגות קופצות והודעות של אנשים שלא מבינים למה אני לא מחוברת

mor the only

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

1.זכר או נקבה?נקבה 2.מה שמך?מור 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?טלי שרון,עברי לידר, טלנובלה בע"מ,אורי אומנותי ואבריל לאבין 4.אתה מעריץ את...? עברי לידר
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?לירון שם ממש יפה 6.תגדיר את עצמך במילה אחת?
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? נחמד ביותר
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? אבריל לאבין,בקסטריט בויז,עברי לידר,אביב גפן,אוונסנס,מוניקה סקס ועוד כמה.. 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? סאות' פארק,הדוגמניות עוד כמה..
10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא.. 11.מה התחביבים שלך?מחשב וTV 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לראות שוב את עברי!@#$%
13.האם אתה מאוהב?
14.איסיקיו או מסנג'ר? מסן 15.יהודה לוי או עפר שכטר? יהודה לוי 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? לירון ויסמן

נאאאטלי

New member
עונה../images/Emo212.gif../images/Emo29.gif

1.זכר או נקבה?נקבה
2.מה שמך?נטלי
3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?טב"ע ופה
4.אתה מעריץ את...?לאדעת
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?אמממ מור(אני חולה על השם הזה%@#$#)או לירון..
6.תגדיר את עצמך במילה אחתאוכל$#@$#@$!@
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?הכל טוב.
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?כל מיני..
9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?כל מיני.
10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?
11.מה התחביבים שלך?מחשב,לאכול עודות,לראות טלוויזיה,לצאת,בדמינגטון
...
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לישון.
13.האם אתה מאוהב?לא.
14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר
15.יהודה לוי או עפר שכטר?יהודה
16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?לירון וייסמן.

mor the only

New member
היית מחליפה את השם למור../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

או ללירון מעתיקנית!
תקראי מה כתבתי
וזאת אמורה להיות מחמאה בשבילי?

עונה, דרך הגב אני חדשה!

1.זכר או נקבה? נקבה 2.מה שמך? קארין 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? בנות, אופנה,השמיניה, הדוגמניות 4.אתה מעריץ את...? יהודה לוי!!1 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? לא יודעת 6.תגדיר את עצמך במילה אחת 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הכל סבבה 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? הכל חוץ ממוסיקה שחורה 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמיניה, גיא פינס, הדגמניות ועוד... 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך? לצאת, מחשב, טלווזיה 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לא ללכת לבית ספר (עוד מעט מתחילה) 13.האם אתה מאוהב?לא 14.איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו 15.יהודה לוי או עפר שכטר? ברור שיהודה 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? לירון ויסמן!

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

1.זכר או נקבה?
2.מה שמך?רותם 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?טלי וטב"ע
4.אתה מעריץ את...?טלי שרון
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?לא רוצה להחליף 6.תגדיר את עצמך במילה אחת:לא יודעת
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?בסדר גמור
?
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?אממ כל השירים שהיו ברקע בסצנות בטב"ע
9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?לא רואה טלווזיה
10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?מחשב
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לאכול
13.האם אתה מאוהב?כן בערך
ניראה לי
14.איסיקיו או מסנג'ר?מסן 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?יעל בר זוהר

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo84.gifעונה../images/Emo3.gif

1.זכר או נקבה? נקבה 2.מה שמך? ספיר 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? האלופה, טב"ע ואורי אומנותי בעיקר 4.אתה מעריץ את...? 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?לא יודעת
6.תגדיר את עצמך במילה אחת. ספיר
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? סבבה סבבה
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? אממ.. הכל.. 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? כרגע השמיניה 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך? אמ.. לרקוד, מחשב, טלויזיה 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לאכול
13.האם אתה מאוהב? לא 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנ
15.יהודה לוי או עפר שכטר? עפר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?יעל.. ברור

עכשיו אני עונה

1.זכר או נקבה?זכר 2.מה שמך?חן 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?המון-הראל מויאל עמיר בניון מירי מסיקה 4.אתה מעריץ את...?עפר שכטר וידידיה ויטל 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?לניני 6.תגדיר את עצמך במילה אחת בחור 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? ואללה סבבה 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? מזרחית ושקטים של עמיר בניון גם עברי לידר 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמיניה בעיקר 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?לשחק כדורגל 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לא לענות על זה 13.האם אתה מאוהב? כן 14.איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו 15.יהודה לוי או עפר שכטר? עפר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? יעלייי

עונה....

זכר או נקבה? זכר מה שמך? אודי {יהודה} פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? מזג אויר,אקלים ואטמוספירה ומגדל העמק אתה מעריץ את...? כל מני לא יודע..... אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? שלו תגדיר את עצמך במילה אחת-לא יודע {זה 2 מילים} אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? בסבבות שלי סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? סוג לא יושע אבל כל מני זמרים שרית חדד,עברי לידר,מדונה ועוד..... סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמיניה ובקרוב גם האלופה אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא מה התחביבים שלך? מחשב,טלויזיה ולצאת בשישי בערב מה הכי בא לך לעשות עכשיו? אין לי מושג... האם אתה מאוהב? כן,בחבר שלי
איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו ואם כבר אז הנה המספר 324724048 יהודה לוי או עפר שכטר? יודה הוא הרבה יותר חתיך!!!!!
יעל בר זוהר או לירון ויסמן? יעל!!!!!! צהריים טובים

Seas Girl

New member
עונהה ../images/Emo140.gif

זכר או נקבה? נקבה מה שמך? רוני פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? השמיניה, האלופה וזיהוי שירים... אתה מעריץ את...? ידידיה ויטל
אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? אני אוהבת את השם שלי
תגדיר את עצמך במילה אחת: מוזרה
אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? טוב- מאוד
סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? משינה ןהביטלס
סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמיניה, אימאלה ופספוסים... אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא.. מה התחביבים שלך? לשוטט באינטרנט (בתפוז
) ולשמוע מוזיקה... מה הכי בא לך לעשות עכשיו? להפסיק לענות על השאלון חחח.. האם אתה מאוהב? לא...
איסיקיו או מסנג'ר? מסינג'ר... אני שונאת אייסיקיו.. יהודה לוי או עפר שכטר? יהודה לוי... יעל בר זוהר או לירון ויסמן? לירוני

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifעונה בלי לחפור../images/Emo6.gif

---**השאלון מיועד גם ללשון זכר וגם ללשון נקבה**--- 1.זכר או נקבה? אני בת. ידעתם שאלה מילים שוביניסטיות בכלל? 2.מה שמך? שיר\שירה\שיר.. 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? טלי שרון והשומר הצעיר בעיקר 4.אתה מעריץ את...? טלי שרון, אבל לא בקטע של "אאאאאאאא תעשי לי ילד!!!!1" ואת הקומונרית שלי לשעבר 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? שירה נראה לי 6.תגדיר את עצמך במילה אחת - רעבה
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? בדיוק מישהו שאל אותי במסן ועניתי "הרוב טוב"
אף אחד לא מבין את זה נראה לי
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? חוץ ממזרחית, דיכאון, ומטאל כבד מידי בערך הכל אבל בעיקר שירים שקטים מדכאים כאלה או שירים קצביים שאתה חייב לקום ולרקוד בהם 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? אין כבר 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? למה לעשות את זה לגולשים התמימים? 11.מה התחביבים שלך? מחשב והמון, לצייר, לנגן, לשמוע הרבה מוזיקה, לשיר קצת, לקרוא ספרים(חבל שלא יוצא לי יותר מידי\=) ולכתוב 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לזרוק את מחברת מתמטיקה לעזאזל וללכת לעזריאלי עם חברה טובה או אפילו סתם עם חברה טובה 13.האם אתה מאוהב?
14.איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו.. למרות שהתחלתי להתרגל למסנ'
15.יהודה לוי או עפר שכטר? לא זה ולא זה 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? נממ שתיהן

אוקי עונה:p:p:p:p

1. נקבה 2. ליה 3. לא נמצאת הרבה בפורומים:p פורום האלופה נחשב? :p 4. מעריצה בדם את יהודה לוי! 5. תנו לחשוב:p 6. נחמדה 7. אענה ש.."יהיה טוב" :p. 8. לרוב שירים ישראלים :p בכל הסגנונות תלוי בשירים :p 9. השמיניה 10. לא משתתפת 11. מחשב ולצפות בטלויזיה (תוכניות אהובות) כמובן 12. לראות האלופה =] 13. כן ביהודה =] 14. חסוי :p 15. יהודה לוייייייייייי דא באסטטטטטט! 16: אממ שאלה קשה שנראה לי תתריד אותי כל חיי :p

עונה:

1)נקבה
2)מאיה
3)טלנובלה בע"מ, האלופה , לפעמיים הראל סקעת (פורום)ועוד כל מיני ... 4)שירי מימון אמ ועוד כל מיני.... 5)נועה
6)אני זה אני (אני לא יודעת להגדיר את עצמי בכמה מילים אז במילה אחת?!)חח 7)הכל בסדר
8)שירי מימון, סקעת, בריטני ספירס וכ"ו 9)צפיתי בטלנובלה בעמ אמ השמיניה , ועוד כל מיני 10)לא
11)לראות טלויזיה , לשחק במחשב , להיות במחשב , לצייר , להפגש עם חברות וחברים. 12)לרקוד 13)לא 14)איסיקיו 15)אממממממממ אולי עפר לא יודעת
16)לירון ויסמן
אפילו עם הכינוי שלי היא דנה בלום המושלמת הכוונה לדנה בלום חחחחחח סתם

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

1.זכר או נקבה? נקבה 2.מה שמך? אורטל 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? טב"ע,האלופה,השמיניה ומיץ תפוזים 4.אתה מעריץ את...? לא מעריצה 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? לא מחליפה 6.תגדיר את עצמך במילה אחת הא 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הכל טוב 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? היפ הופ, פופ, רוק... 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמיניה, משחק מכור ארץ נהדרת.. 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא 11.מה התחביבים שלך? הרבה.. 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לישון 13.האם אתה מאוהב? לא 14.איסיקיו או מסנג'ר? שניהם 15.יהודה לוי או עפר שכטר? אה... 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? לירון ויסמן הודגש באמצעות מדגישומטיק

danit1234

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif

1.זכר או נקבה? נקבה
2.מה שמך?דנית
3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? טל שרון,טב"ע, האלופה 4.אתה מעריץ את...? אני יותר מעריכה בגלל יכולות מאשר מעריצה למרות שלפעמים הפקאצה שבי יוצאת
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? שישאר כמו שהוא 6.תגדיר את עצמך במילה אחת? אני 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הרב בסדר 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?אממ אני שדומעת הכל חוץ ממזרחית ורוק ממש כבד רוק רגיל אני כן שומעת 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?הדוגמניות , ארץ נהדרת, לא עולה לי עכשיו 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא
11.מה התחביבים שלך?לדבר בטלפון לישון להיות עם חברים חברות לראות סרטים לשמוע מוסיקה לראות טלוויזיה להיות במחשב יש מספיק
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? 13.האם אתה מאוהב? 14.איסיקיו או מסנג'ר? 15.יהודה לוי או עפר שכטר? 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?

danit1234

New member
וממנהגי לשכוח ...

12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?אין לי שמץ 13.האם אתה מאוהב?משו מסובך 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר נראה לי 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?לא יודעת

עונה

1.זכר או נקבה?זכר 2.מה שמך?עדו 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?אמ"ל,דיימנד'ז,ליאל קולט,שירי מימון,קלי קלרסון ועוד 4.אתה מעריץ את...?שירי מימון,קלי קלרסון,שיר ביטון,הדס מורנו,דיימנד'ז וליאל קולט 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?אין 6.תגדיר את עצמך במילה אחת חמוד חח 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?טוב מאד 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?פופ בסגנון שירי מימון 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?תשוקות 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?כן 11.מה התחביבים שלך?מוזיקה,טלויזיה,אופניים,כדורגל ועוד הרבה 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לפגוש את שירי מימון 13.האם אתה מאוהב?כן 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנ 15.יהודה לוי או עפר שכטר?יהודה 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?יב"ז

למעלה