שאלון חמוד...

שאלון חמוד...../images/Emo13.gif

---**השאלון מיועד גם ללשון זכר וגם ללשון נקבה**--- 1.זכר או נקבה? 2.מה שמך? 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? 4.אתה מעריץ את...? 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? 6.תגדיר את עצמך במילה אחת 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? 11.מה התחביבים שלך? 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? 13.האם אתה מאוהב? 14.איסיקיו או מסנג'ר? 15.יהודה לוי או עפר שכטר? 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? ערב טוב

עוננה

בעעעע 1.זכר או נקבה? ננקבה 2.מה שמך? לינוי 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? אלופה 4.אתה מעריץ את...? עפר שכטר 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? לא הייתי 6.תגדיר את עצמך במילה אחת פסימית 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? אמ.. חיים 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? להקות פופ 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?שמיניה 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא 11.מה התחביבים שלך? משחק ציור ומחשב 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?כלום {לישון} 13.האם אתה מאוהב?לא {אבל בא לי} 14.איסיקיו או מסנג'ר? איי סי 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר {דההה} 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?קשה אבל יב"ז בעע גמרתי

BEN ZIV

New member
עונה..

1.זכר או נקבה
לא יודע
סתם זכר
2.מה שמך
בן
3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז
4.אתה מעריץ את...
לא יודע
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו
לא מחליף
6.תגדיר את עצמך במילה אחת גבוה
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים
הכל סטלה
8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות
PsycHo MuSiC והיפ הופ ראפ וכו' וכו'.. 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות
עכשיו כלום.. 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"
לא
11.מה התחביבים שלך
סקס סמים וcs
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו
ללכת לישון
13.האם אתה מאוהב
לא 14.איסיקיו או מסנג'ר? גם וגם.. 15.יהודה לוי או עפר שכטר
16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן
מי זאת לירון ויסמן

אני בטוח שאתה יודע מי זאת...

ל=י=ר=ו=ן ו=י=ס=מ=ן נוו למה אף אחד לא עונה? אחלה שאלון עשיתי...

BEN ZIV

New member
אני יודע שהיא הולכת לשחק בטלנובלה..

אבל אני לא יודע איך היא נראית
ומי היא בכלל

ShirUsh22

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

1.זכר או נקבה? נקבה
2.מה שמך? שיר
3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? יותר מידי
אין לי כוח לפרט
4.אתה מעריץ את...? שירי מימון, אבי קורניק, עפר שכטר, יהודה לוי ועוד מלא
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? רותם
6.תגדיר את עצמך במילה אחת: שיר 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הכל טוב 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? מוזיקה ישראלית
כל מיני זמרים ולהקות
9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? נולד לרקוד [נגמר
], הדוגמניות, השמינייה, ארץ נהדרת ובטח עוד כמה ששחכתי עכשיו
10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא
11.מה התחביבים שלך? לרקודדדד, מחשב, טלוויזיה, להיות עם חברים
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? להגיע ליום שישי בערב
13.האם אתה מאוהב? לא נקרא לזה מאוהבת.. אבל בערך.. 14.איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
15.יהודה לוי או עפר שכטר? פיייייי קשה
לוידעת
16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? יב"ז

chen010189

New member
עונה../images/Emo202.gif|מרי|

1.זכר או נקבה?נקבה 2.מה שמך?חן 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?האלופה, השמינייה ותיאטרון 4.אתה מעריץ את...?אלוהים 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?לא מחליפה
6.תגדיר את עצמך במילה אחת:חן 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?סבבה לגמרי 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?רוק ישראלי\פופ ורוק לועזי 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?השמינייה 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?בעיקר לכתוב ולשחק 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לא משהו מיוחד 13.האם אתה מאוהב?סתם דלוקה 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר שכטר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?את לירון ויסמן אני מכירה רק בשם ובמראה, אז נגיד יעל בר זוהר

look away

New member
../images/Emo26.gif

---**השאלון מיועד גם ללשון זכר וגם ללשון נקבה**--- 1.זכר או נקבה?נקבה 2.מה שמך?חסוי 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?חסוי 4.אתה מעריץ את...?אףחד 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?שום שם שבעולם. 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?סבבה אגוזים 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?מוזיקה ישראלית יהודית רביץ,גלי עטרי,מירי מיסיקה ועוד 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?אין 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?מחשב,גרפיקה, 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לאכול ארטיק 13.האם אתה מאוהב?לא 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנגר 15.יהודה לוי או עפר שכטר?יודה 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?יעל

עונה../images/Emo26.gif

1.זכר או נקבה? נקבה 2.מה שמך? ליזה 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? אקזיט,האלופה,השמינייה,נינט טייב,רן דנקר,שירי מימון 4.אתה מעריץ את...? עפר שכטר
5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו? לא יודעת... אולי שירי
או יעל. 6.תגדיר את עצמך במילה אחת: בנאדם 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הכל סבבי 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? מלאאא 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות? השמינייה, זהו. יש סדרות עוד שאני רואה אבל לפעמים מפספסת. 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"? לא, אף פעם לא פגשתי סלב
11.מה התחביבים שלך? טלוויזה,מחשב ועוד... 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו? ללכת לישון (כבר הולכת) 13.האם אתה מאוהב? לא... 14.איסיקיו או מסנג'ר? איי סי קיו 15.יהודה לוי או עפר שכטר? שאלה קשה... אבל אני מעדיפה את עפררר
16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן? יעל בר-זוהר

תמרוש5

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1.זכר או נקבה? נקבה
2.מה שמך?תמר 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? אביב גפן,טרו קולניג,טלישרון,,טב"ע.. 4.אתה מעריץ את...?אמ לא יודעת אם בדיוק מעריצה אבל את אביב גפן וטלי שרון 6.תגדיר את עצמך במילה אחת
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?הכל טוב 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?אביב גפן,גרין דיי,מירי מסיקה,סטיבן ווילסון
ויש עוד הרבה
9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?מירוץ לאתמול,השמינייה,סלברטי 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?
להיות במחשב
ולנקות ת'שבט
12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לראות הדוגמניות 13.האם אתה מאוהב?לא 14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?לירון

shirkan21

New member
עונהההה../images/Emo9.gif

1.זכר או נקבה?נקבה 2.מה שמך?שירה 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז?מכושפות,האלופה,טלנובלה בע"מ 4.אתה מעריץ את...?אליסה מילאנו,לירון וייסמן,והולי מרי קומבס. 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?אני אוהבת את השם שלי. 6.תגדיר את עצמך במילה אחת?מתחברת. 7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים?הכל טוב 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות?מממ...בעיקרון מעורבב אבלא ני אוהבת את הקורס לדוגמה. 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?מכושפות,הטופ מודל הבאה,אמאלה... 10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא..אבל הייתי יכולה אם הייתי רוצה
11.מה התחביבים שלך?לרקוד,לראות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להיות עם חברים. 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לישון
13.האם אתה מאוהב?כה
14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנגר 15.יהודה לוי או עפר שכטר?שכטר
16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?ברורררררררררררר שלירון!

mary17

New member
עונה../images/Emo202.gif|צ'ן|

1.זכר או נקבה?נקבה 2.מה שמך?מרי 3.פורומים שאתה נמצא בהם בתפוז? חוץ מטלי שרון, יש כל מיני פורומים שמעניינים אותי ואני כותבת בהם מעט 4.אתה מעריץ את...?טלי שרון (ולא מעריצה במובן של טלי תעשי לי ילדדדד!!!!!11111) 5.אם הייתה לך אפשרות להחליף את שמך לאיזה שם היית מחליף אותו?אני מרוצה מהשם שלי 6.תגדיר את עצמך במילה אחת
7.אם נשאל אותך מה שלומך איך תענה בשתי מילים? הרוב טוב 8.סוג המוסיקה שאתה שומע להקות זמרים זמרות? אני אוהבת כמעט את כל הסוגים ממזרחית ועד רוק 9.סדרות שאתה צופה בהם בקביעות?כל תוכנית טובה
10.אתה משתתף בתחרות באלבומים של תפוז "כמעט מפורמסים"?לא 11.מה התחביבים שלך?המחשב ממלא חלק נכבד בחיי, לטייל לנגן (למרות שדי הזנחתי בשנים האחרונות) וכל דבר שקשור בעבודות יד 12.מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לישון 13.האם אתה מאוהב?
14.איסיקיו או מסנג'ר?מסנ 15.יהודה לוי או עפר שכטר?עפר 16.יעל בר זוהר או לירון ויסמן?שתיהן

chen010189

New member
חחחחחחחחח

ידוע לך שרציתי לעשות
ובמקריות יצא לי |מרי|? התת מודע, התת מודע
ומרי זה שם יפה, אל תחליפי בדיוק שבוע שעבר אמרתי לביקי שאני אוהבת שמות מיוחדים ואז אמרתי "כמו: מרי"

mary17

New member
הסמוך למודע../images/Emo11.gif

כן הבנתי את זה מה
* שעשית שם
ואני לא אחליף את השם שלי:) אבל כולם מחליפים לי אותו
אפילו המשפחה שלי לא קוראת לי מרי סיפור ארוך

elii1988

New member
הלא מודע*../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif

הסמוך למודע זה מידע שיש לנו, ואנו לא חושבים עליו ברגע נתון, אך הוא ניתן בקלות לשליפה למודע. הלא מודע, אלה דברים שאנו לא מודעים להם, והם העיקריים שמניעים אותנו. {וזה עוד חומר שלמדתי בכיתה י' ואני עדין זוכר
} עוד מעט בגרות מירנדה

mary17

New member
הסמוך למודע.......

בתת מודע יש לנו דברים שהדחקנו כמו מקרים מפחידים שחווינו בסמוך למודע נמצא מידע שאנחנו יודעים אבל לא חושבים עליו באותו הרגע, רק אם שואלים או אומרים משהו שמזכיר לנו את המידע הזה הוא עולה. למשל: מי היה ראש הממשלה הראשון של ישראל
התשובה כמובן דוד בן-גורין עד עכשיו לא חשבת עליו אבל השאלה שלי גרמה לך להעלות אותו מהסמוך למודע אל המודע גם אני למדתי את זה

מה מרי באמת את מעדיפה מסנג'ר?

זו תוכנה מעצבת אני פשוט לא אוהב להשתמש בה איך אתם מעדיפים מסן? אין כמוו איסיקיו

למעלה