עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif
1.השם שלי- השם שלך זה חן, אני ביקי 2.אני-זכר/נקבה, את נקבה... 3.הפורומים שלי בתפוז- פה, כשרונות, משחק מכור ותאטרון. זה אומר הרבה בן ברייר 4.אני מעריץ את...משה איבגי, אילת זורר, רמי הויברגר 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? אמ.. לא יודעת 5.מקצוע אהוב ביותר?היסטוריה
(לליהי) 6.מקצוע שנוא עליך?לשון(לחן) 7.ממה אתה פוחד? להיות לבד. ועכשיו אני רוצה להגיב שאני רוצה נחש
8.מה התחביבים שלך?משחק זה לא ממש תחביב, זה התמכרות, אז פאוזינג(אפילו שזה גם זה סוג של התמכרות
) 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ליאת ביין או אדית חצור(שתיהן מורות למשחק), וזו תהיה שיחה מאוד מקצועית. 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? תלוי במקרה, תלוי בבן אדם שעומד מולך, תלוי במיליון ואחד דברים 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? אף אחת מהן, אדם מתנשא מידי וניני סביב כל הסיפור, ילד 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?רוק ישראלי, כל מה שישראלי בעיקר 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?האמת שמתי לב, אבל ניחא תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים- גם לך
מוטי לא הודש באמצעות שום דבר תיאורטית זה לא הודגש בכלל
1.השם שלי- השם שלך זה חן, אני ביקי 2.אני-זכר/נקבה, את נקבה... 3.הפורומים שלי בתפוז- פה, כשרונות, משחק מכור ותאטרון. זה אומר הרבה בן ברייר 4.אני מעריץ את...משה איבגי, אילת זורר, רמי הויברגר 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? אמ.. לא יודעת 5.מקצוע אהוב ביותר?היסטוריה