שאלון חמוד

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

1.השם שלי- השם שלך זה חן, אני ביקי 2.אני-זכר/נקבה, את נקבה... 3.הפורומים שלי בתפוז- פה, כשרונות, משחק מכור ותאטרון. זה אומר הרבה בן ברייר 4.אני מעריץ את...משה איבגי, אילת זורר, רמי הויברגר 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? אמ.. לא יודעת 5.מקצוע אהוב ביותר?היסטוריה
(לליהי) 6.מקצוע שנוא עליך?לשון(לחן) 7.ממה אתה פוחד? להיות לבד. ועכשיו אני רוצה להגיב שאני רוצה נחש
8.מה התחביבים שלך?משחק זה לא ממש תחביב, זה התמכרות, אז פאוזינג(אפילו שזה גם זה סוג של התמכרות
) 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ליאת ביין או אדית חצור(שתיהן מורות למשחק), וזו תהיה שיחה מאוד מקצועית. 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? תלוי במקרה, תלוי בבן אדם שעומד מולך, תלוי במיליון ואחד דברים 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? אף אחת מהן, אדם מתנשא מידי וניני סביב כל הסיפור, ילד 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?רוק ישראלי, כל מה שישראלי בעיקר 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?האמת שמתי לב, אבל ניחא תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים- גם לך
מוטי לא הודש באמצעות שום דבר תיאורטית זה לא הודגש בכלל

R o n 2 5 6

New member
רמי הויברגר שליטה../images/Emo47.gif

ואיך אפשר לאהוב היסטוריה ולשנוא לשון?

chen010189

New member
../images/Emo45.gif

אפשרי, תלוי באיזה כיתה אתה.... ותלוי מה החומר הנלמד יש לי 55 בהסטוריה ו90 בלשון ותאמין לי אני מעדיפה שעה הסטוריה על לשון
לשון זה פשוט חפירות. והסטוריה נהיה מעניין...

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif

דווקא בהיסטוריה אני לומד על עכשיו על הנושא הכי מעניין אבל קיבלנו מורה חרא ובלשון יש לנו מורה מקסימה
אז כל שיעור איתה עובר בכיף ואני טוב בלשון אז בדר"כ אני מעדיף לשון על היסטוריה

chen010189

New member
רוק ישראלי זה שולט.

תשנאי[נושא+נשוא] לשון[מושא] מצדי[גם מושא?] עד מחר[תיאור זמן]
זה הוא משפט פשוט!

dollzy

New member
מצידי מורכב מ-הצד שלי

אז אני חושבת שזה מושא +לוואי

chen010189

New member
כן

אני לא רואה לוואים מוסתרים בדרך כלל גם נושאים
אבל הבעיה היא שלא מורידים לנו על המוסתרים ואז אין מצב שאני אשים לב....

chen010189

New member
חחחח אבל בבגרות לא יוותרו!

אני במילא שמה לב לנושאים מוסתרים מה הבעיה כשיש משפט "ביקשנו חתימה מאדית חצור" קל להבחין שב"ביקשנו" יש נושא סתמי מוסתר וש"אדית חצור" זה תלוי איך מסתכלים על זה מהעיניים שלי: מושא מהעיניים שלך: מושא-הערצה (אה? אה?
)
עפתי להחליף בגדים

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני...../images/Emo192.gif

1.השם שלי
דורין,מעדיפה דורינוצ' (כינוי שהדבקתי לעצמי)
2.אני-זכר/נקבה
אממ...לא יודעת...אני צריכה לבדוק...
סתם,סתם אני לא משתינה בעמידה אז נראה לי שאני נקבה
3.הפורומים שלי בתפוז
אך ורק השמיניה!
4.אני מעריץ את...
עצמי!
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?
השמיניה!
6.מקצוע אהוב ביותר?
אומנויות הבמה,היסטוריה (כבר אמרתי שהיסטוריה זה המקצוע היחיד שאני מקבלת בו 100?)
7.מקצוע שנוא עליך?
מתמטיקה,לשון,תנ"ך וכל מה שהמחנכת שלי מלמדת.
8.ממה אתה פוחד?
מחטים8{
9.מה התחביבים שלך?
תיאטרון,משחק וכל מה שקשור לזה וכמובן שגלגיליות! (הלאווי להקה ונבחרת!)
10.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?
נראה לי שידידיה,הילי או מיכאל (ואם ליאת נחשבת,אז ליאת)
11.אתה נגד או בעד אלימות?
ברור שנגד! אלימות זאת הדרך חיים הכי גרועה שיכולה להיות.
12.איך לדעתך פותרים בעיות?
אם זה בעיה עם מישהו,תגיד לו מה אתה חושב עליו גם אם זה פוגע שיבין למה נוצרה בינכם בעיה ולנסתו ליישב את העניין.
13.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?
להיות אובייקטיבית? שניהם,לכל אחד יש את ההתמחות שלו בסצנות מסויימות וכל אחד טוב במשהו אחר,יש סצנות שפשוט אדם יכול לכבוש אותך ויש סצנות שניני יגרום לך לבכות.
14..הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?
אני אוהבת המון סוגים של מוזיקה אבל במיוחד את מטרופולין ומדונה (בלי שום קשר לידידה,גם אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלה) ויש גם את השיר של אירוספייס,הפסקול של ארמגדון,פשוט מדהים!
15.15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?
דווקא כן,וגם שמתי לב שעשית פעמיים 5 אז זה הסתדר לי

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo84.gif

1.השם שלי נעם 2.אני-זכר/נקבה נקבה
3.הפורומים שלי בתפוז השמיניה..ו..אה...זהו?
4.אני מעריץ את... אדית חצור
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמיניה, מן הסתם
5.מקצוע אהוב ביותר? מדעים. אה לא! בעצם תנ"ך..כי אפשר לעשות כל מה שבא לי והמורה לא תשים לב
6.מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה
7.ממה אתה פוחד? דחייה, רוחות
..
8.מה התחביבים שלך? לראות השמיניה, להיות על המחשב, להפגש עם חברות
, לאכול מילקי
, לראות סרטים...
9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? אדית חצור
10.אתה נגד או בעד אלימות? תלוי מתי. אבל בעיקרון, נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? בשיחה 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? בעונה הראשונה ניני, ללא היסוס. בעונה השניה, אני מתלבטת. אבל שוב, ניני. 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? אין לי זמר או להקה מסוימת..אני סתם אוהבת שירים בודדים. בזמן האחרון אני חורשת על סיגפו, לרוץ מהר, והכוכבים דולקים על אש קטנה...
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? נכון
תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים תודה, גם לך

למה לא?

זה כיף גם לענות וגם להכין שאלות כדי שנדע על חברי הפורום יותר

עונה../images/Emo70.gif

השם שלי:אביב 2.אני-זכר/נקבה:נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז:אמממ השמיניה 4.אני מעריץ את...:הראסמוס הגדולים
(להקת רוק)ובמיוחד את הסולן שלה לאורי ילונן
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?אמממ בחירה קשה
השמיניה
5.מקצוע אהוב ביותר?אמממ שפה לשון וחווה 6.מקצוע שנוא עליך?חשבון בעעע 7.ממה אתה פוחד?אמממ מערסים ונרקומנים... 8.מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה מוזיקה מוזיקה מוזיקה רוק רוק רוק רוק (הראסמוס
)וכמובן לראות השמיניה. 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?עם איה
10.אתה נגד או בעד אלימות?נננגגדד 11.איך לדעתך פותרים בעיות?אמממ לא יודעת... 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?חחחח אממ ניני
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?אמממ אין זמרים,,,יש להקה
הראסמוס
אממ וזאת להקת רוק 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?חחחח לא...:p

nWkobi

New member
עונה!

1.השם שלי: קובי! 2.אני-זכר/נקבה: ראיתם פעם קובי ממין נקבה?! 3.הפורומים שלי בתפוז: היאבקות,מכבי חיפה,השמינייה,ER.... 4.אני מעריץ את... לא הבנתי את כוונת המשורר,מעריץ מהשמינייה או בכלל? 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? היאבקות WWE והשמינייה. 5.מקצוע אהוב ביותר? אנגלית
6.מקצוע שנוא עליך? אממ...תנ"ך וספרות...היו ימים... 7.ממה אתה פוחד? אין לי פחד שאני יודע עליו... 8.מה התחביבים שלך? מחשבים ואינטרנט,כדורגל,מוזיקה.... 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? הילי ילון כמובן
10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד נגד נגד! 11.איך לדעתך פותרים בעיות? בשיחה. 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? זה לא הקטע שלי...
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? אני שומע הכל אבל במיוחד אני אוהב את שלמה ארצי,מירי מסיקה,ריטה,כוורת ועוד מלא...אבל הכי הכי... מ-ש-י-נ-ה!! 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? דווקא שמתי לב הא הא ..

רחמוס

New member
עונה

1.השם שלי: שני רחום 2.אני-זכר/נקבה: נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז: השמינייה 4.אני מעריץ את...: לא מעריצה אפחד.. 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?: השמינייה 5.מקצוע אהוב ביותר?: תנ"ך.. זה מענייןן חח 6.מקצוע שנוא עליך?: מ ת מ ט י ק ה ! גיהינוםםם 7.ממה אתה פוחד?: נחשיםם!!!! 8.מה התחביבים שלך?: אני מאווד אוהבת תאטרוןןן.. וחולמת להיות שחקניתת! 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?: ידידיה.. שחקן מעוולה! הייתי רוצה לדבר איתו על טכניקות המשחק שלו.חח 10.אתה נגד או בעד אלימות?: נגד! 11.איך לדעתך פותרים בעיות?: בדיבורים..(= 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?: ניני!!!!! 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?: כל סוגי המוזיקהה 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?: כןןן!

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo70.gif

1.השם שלי: לוטם 2.אני-זכר/נקבה:נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז:השמינייה כל השאר סתם...חחחח... 4.אני מעריץ את...ידידיה ויטל, הילי ילון, שירה וילנסקי, קלי קלארקסון, ג'סי מקרטני, מדונה, ביונסה ועוד מלאאאא
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?השמינייה
5.מקצוע אהוב ביותר?אנגלית 6.מקצוע שנוא עליך?מתמטיקה 7.ממה אתה פוחד?מוות
8.מה התחביבים שלך?בעיקר לשמוע מוזיקה
9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?ידידיה או הילי.... 10.אתה נגד או בעד אלימות?נגד
11.איך לדעתך פותרים בעיות?תלוי מה הבעיה....אבל אני לא עובדת סוציאלית סורי....חחחח.... 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?
ברור שניני
למרות שאדם לא כזה גרוע
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?הכל....אני שומעת הכול כל מוזיקה טובה
ובעיקר היפהופ, פופ, דאנס, רוק ועוד מ-ל-א
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?לא שמתי לב...אבל אחרי שאמרת ראיתי...חחחח תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים

למעלה