שאלון חמוד

שאלון חמוד ../images/Emo13.gif

1.השם שלי 2.אני-זכר/נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז 4.אני מעריץ את... 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? 5.מקצוע אהוב ביותר? 6.מקצוע שנוא עליך? 7.ממה אתה פוחד? 8.מה התחביבים שלך? 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? 10.אתה נגד או בעד אלימות? 11.איך לדעתך פותרים בעיות? 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים

Fergie7

New member
אני! האמנם?

1.השם שלי: דרינה. 2.אני-זכר/נקבה: נקבה. 3.הפורומים שלי בתפוז: אני בפורומי שמינייה, טופ מודל, האלופה ולפעמים במיץ תפוזים. 4.אני מעריץ את...אמינם, MCR וכריסטינה. 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? כל הפורום שאני בהם. 5.מקצוע אהוב ביותר? חינוך. 6.מקצוע שנוא עליך? תנך, מת' וספרות. 7.ממה אתה פוחד? ממוות של אנשים קרובים עליי. 8.מה התחביבים שלך? ספורט, מחשב וחברים ויצאיות. 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? הילי וידידיה. 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד. 11.איך לדעתך פותרים בעיות? באלימות! חח סתם. 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ממ לעשות מה? 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? MCR, ואמינם. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? וואלה, איזה פלא! תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים, תודה גם לך.

עונהה

1.השם שלי:שירן כהן 2.אני-זכר/נקבה:נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז :לא זוכרת 4.אני מעריץ את... רוני דואני בריטני יעל שרוני אפרת בוימולד נטע גרטי טלי שרון מלי לוי אקיצר הרבה 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? אמ.. 5.מקצוע אהוב ביותר?אין 6.מקצוע שנוא עליך?הכל 7.ממה אתה פוחד? חושך 8.מה התחביבים שלך? מחשב וטלוזיה 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? עדיי 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? מאיפה אני יודעת 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? נינייי 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? בריטני רוני ומלי לוי ואני שופעת פופ 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? חחח

חחח ... נכוןן!...../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

1.השם שלי:ריחן 2.אני-זכר/נקבה-
3.הפורומים שלי בתפוז:אין לי כוחח לפרטט..
4.אני מעריץ את...
מאוהב|ידידיהה וייייייטטללל!!!!!!
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? 1299!!! 5.מקצוע אהוב ביותר?מתמטיקה
6.מקצוע שנוא עליך?רוב המקצועות
7.ממה אתה פוחד?מהמוותת!!
8.מה התחביבים שלך?
לרקוד.. לראות טלויזיה.. לשחק במחשב.. לענות על חידונים... 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?
ידידיהה ברור איזה שאלהה!!! 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגגדד! 11.איך לדעתך פותרים בעיות?
בצודה הנכונה ביותר
..(על תשאלו אותי איךך.. אני אף פעם לא יענה על זה ..
) 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?
ניני
ברוררר!!! 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? האמתת כול מיני .. בכול הסיגנונות..חופשיי... 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?וואלהה.. נכון...חחחחח... וואלה לא שמתי

i love skat

New member
עונה../images/Emo187.gif

1.השם שלי:אביב
2.אני-זכר/נקבה:נקבה
3.הפורומים שלי בתפוז:השמינייה, הראל סקעת, שירי מיימון, פורום מנהלים
4.אני מעריץ את...הראל סקעת
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?ה.ס
5.מקצוע אהוב ביותר?אנגלית 6.מקצוע שנוא עליך?ביולוגיה 7.ממה אתה פוחד?ג'וקים 8.מה התחביבים שלך?מחשב,טלויזיה,מוזיקה,חברות 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?ידידיה
10.אתה נגד או בעד אלימות?נגד
11.איך לדעתך פותרים בעיות?במילים
12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?ניני
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?ישראלית,לועזית פופ בעיקר
והזמרים שלי הם:הראל,שירי,רנינט,מירי,עברי.. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?
פחח

../images/Emo55.gifעונה../images/Emo55.gif

1.השם שלי- סתיו 2.אני-זכר/נקבה- נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז- כותבת: השמיניה, קוראת: רבלדה ולפלוריסיינטה 4.אני מעריץ את... אנאהי|מאןהב|
הילי
פלור
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמיניה
5.מקצוע אהוב ביותר? ספרות 6.מקצוע שנוא עליך? ספורטט ואנגלית מצויינות 7.ממה אתה פוחד? גבהים, מיים.. 8.מה התחביבים שלך? לשחק במחשב לראות טלויזיה (השמיניה, רבלדה פלורי) לשיר לרקוד... 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? הילי
10.אתה נגד או בעד אלימות? נגדדד
11.איך לדעתך פותרים בעיות? לא יודעת.. 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? להקת RBD (רבלדה) במיוחד אנאהי... 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? חחח נכון... תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים גם אתם.. חח

שכטרון

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo59.gif

1.השם שלי: עדן 2.אני-זכר/נקבה? זכר 3.הפורומים שלי בתפוז: השמיניה, אקזיט, האלופה, שורטי, טב"ע ועוד כמה שאני לא הרבה בהם 4.אני מעריץ את... עפר ולא מזמן התחלתי גם את ידידיה! 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמיניה והאלופה (ואקזיט, אבל הוא יבש
) 5.מקצוע אהוב ביותר? מחשבים 6.מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה 7.ממה אתה פוחד? כמו כולם, מוות
8.מה התחביבים שלך? מחשב, כתיבה, קצת ציור, מוזיקה וטלויזיה 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ידידיה!! (הלוואי
) 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד
11.איך לדעתך פותרים בעיות? תלוי בבעיה 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? עושה מה? שיהיה ניני
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? בעיקר פופ ישראלי. שורטי, שירי מימון, מטרופולין, שרון חזיז, מדונה, מירי מסיקה... 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? קראתי ת'שאלות לפני, אז שמתי לב

חחח יפה חברים עכשיו אני עונה

1.חן בריגה 2.זכר 3.המון תסתכלו בעולם שלי 4.אני מעריץ את עפר שכטר מירי מסיקה ידידיה ויטל הראל מויאל ועמיר בניון שעוד מעט אני והלך לקניון לב לקנות את התקליט החדש שלו 5.השמיניה טב''ע והאלופה וכולם!! 6.שונא מתמטיקה אוהב חינוך 7.ממוות של מישהו קרוב 8.לשחק שש בש לשמוע מוסיקה לראות טלויזיה ולישון 9.ידידיה ויטל כמובן 10.נגד 11.מה שמתי תשאלה הזאת לעזעזאל?חחחח... 12.בטח שניני 13.עמיר בניון,הראל מויאל,מירי מסיקה מזרחית ושקטים בעיקר 15.ביי

Rioter

New member
בויאקה. ../images/Emo47.gif

.השם שלי שיר.
2.אני-זכר/נקבה נקבה, עד כמה שאני זוכרת. =|
3.הפורומים שלי בתפוז כלבים, השמינייה (
), חתולים, בעלי חיים וחיות בית, מכבי צעיר.
4.אני מעריץ את... עצמי, ואת ההורים שלי.
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? כלבים/השמינייה.
5.מקצוע אהוב ביותר? מתמטיקה, וכל המקצועות ההומניים.
6.מקצוע שנוא עליך? ספורט ואנגלית.
7.ממה אתה פוחד? מהסוף.
8.מה התחביבים שלך? התנדבות בצב"ח (!), פסנתר, ציור, כתיבה-קריאה, אינטרנט, חברים, סרטים, מוסיקה.
9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? הייתי כותבת "דורי, כדי לאנוס אותו באכזריות", אבל זה נשמע לי נורא מטומטם. אז את מיקה, אני חושבת שאדם כמוהה מסוגל לעזור לי בחיים, וגם אני אוכל ללמד אותה כמה.
10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד. מן הסתם.
11.איך לדעתך פותרים בעיות? כל מקרה לגופו. ועד כמה שזה יישמע מטומטם, לדבר על זה. פשוט לדבר על זה.
12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? עושה את זה באיזה הקשר?
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? רוק, אופרה, אופרת רוק, קלאסית, רוק קלאסי.
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?
אני לא מסתכלת על מספרי השאלות. בויאקה.

Super Chuly

New member
היסטוריה זה מהשטן!

אני קצת בהפסקה מהחרישה... 1.השם שלי: ליהי 2.אני-זכר/נקבה: נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז: השמינייה, שמניסטים, כפר סבא, תיאטרון וכשרונות צעירים 4.אני מעריץ את... אני לא מעריצה 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמינייה, אלא מה? 5.מקצוע אהוב ביותר? תיאטרון, קולנוע, ספרות מורחב 6.מקצוע שנוא עליך? מתמטיקה, היסטוריה לאחרונה 7.ממה אתה פוחד? מוות, גבהים, הקאות 8.מה התחביבים שלך? תיאטרון, קולנוע 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? דני (רררר) 10.אתה נגד או בעד אלימות? בוודאי שנגד נחרץ 11.איך לדעתך פותרים בעיות? על ידי שיחה מתורבתת 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? היפ הופ ורוק 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? עכשיו שמתי לב! ליהי :)

עונה

1.השם שלי: קרן.קרנוני.נוני.נוקנוש.מה שבא לכם 2.אני-זכר/נקבה: נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז: יש לי קומונה נחמדה מאוד.קישור למטה-->כנסו ותכתבו בה! 4.אני מעריץ את...: לא יודעת 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? תיאטרון,השמינייה,נולד לרקוד,סקרים ושאלונים 5.מקצוע אהוב ביותר? גיאוגרפיה 6.מקצוע שנוא עליך? היסטוריה 7.ממה אתה פוחד? מזה שהשמיניה תיגמר לנצח!! 8.מה התחביבים שלך? משחק שירה ריקוד 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ידידיה 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד! 11.איך לדעתך פותרים בעיות? בעזרת שיחה 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? בעיקר ישראלי ומחזות זמר.אין מישהו ספציפי. 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?האמת שלא.אבל שמתי לב שכתבת פעמיים 5!

עונה

1.השם שלי- ליהי 2.אני-זכר/נקבה- נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז- השמיניה!!! 4.אני מעריץ את...
הילי ילון!!
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמיניה!! (והוא גם היחידי..) 5.מקצוע אהוב ביותר? לשון, ספרות, מורשת... 6.מקצוע שנוא עליך?אנגלית, מדעים ותנ"ך 7.ממה אתה פוחד? מוות 8.מה התחביבים שלך? לשחק ,לשיר
ולצייר 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ברור ש
הילי
!!!!!!! 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד
11.איך לדעתך פותרים בעיות? על ידי שיחה אבל ברוב הפעמים קשה להגיע לפשרה אז עם הזמן... 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני!! 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? כל מיני 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?לא תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים- תודה!! ליהי לאב הילי

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo72.gif עונה!!!

1.השם שלי אורטל 2.אני-זכר/נקבה נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז: השמינייה, טלנובלה בע''מ, פלוריסיינטה, האלופה 4.אני מעריץ את... קלי קלארקסון, גרין דיי 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמינייה! 5.מקצוע אהוב ביותר? ימאות 6.מקצוע שנוא עליך? גאוגרפיה 7.ממה אתה פוחד? מוות 8.מה התחביבים שלך? הרבהההה 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? ידידיה! 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד! 11.איך לדעתך פותרים בעיות? בדיבור [או במכות] סתםם.. 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני! חיחי למרות שגם אדם
13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? קלי קלארקסון וגרין דיי.. והרוב אני שומעת היפ הופ, פופ ורוק 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? לא חחחחח תהיו בריאים המון אהבה ויום נעים תודה!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
כרגיל עונה לפני אמבטיה חמה../images/Emo3.gif

1.השם שלי:חן 2.אני-זכר/נקבה:*מסתכלת מתחת לתחתון* 3.הפורומים שלי בתפוז:השמינייה, האלופה, טלי שרון(לפעמים), תאטרון(לפעמים 4.אני מעריץ את...אלוהים 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?השמינייה 5.מקצוע אהוב ביותר?מקצוע שמודיעים עליו שהוא התבטל 6.מקצוע שנוא עליך?מתמטיקה 7.ממה אתה פוחד?קחו מבט בשרשור פחדים 8.מה התחביבים שלך?הגדולים ביותר: משחק ועיתונאות 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?... 10.אתה נגד או בעד אלימות?פלאשבק ליסודי?
11.איך לדעתך פותרים בעיות?בשקט 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?ההחלטה קשה..... ניני בסצינות טעונות ואדם בסצינות מצחיקות 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?רוק ישראלי(שייגעצ
)
15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?

וואלה חן את בפורום האלופה?

אף פעם לא ראיתי הודעה שלך שמה שטויות תמשיכו לענות מעניין לקרוא מה הפחדים שלכם

nadav1232

New member
עונה../images/Emo38.gif

1.השם שלי נדב 2.אני-זכר/נקבה זכר 3.הפורומים שלי בתפוז השמיניה, פלוריסיינטה, היקארו נו גו, אנימה ומנגה, אינויאשה, משחק החיים, האלופה ויש עוד כמה.. 4.אני מעריץ את... השמיניה ופלוריסיינטה 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? השמיניה 5.מקצוע אהוב ביותר? לצייר 6.מקצוע שנוא עליך? לא יודע 7.ממה אתה פוחד? ממוות 8.מה התחביבים שלך? לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? אממ.. קשה, קשה... 10.אתה נגד או בעד אלימות? נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? בדיבורים 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? BoA, היטומי, דנה פאולה, בלינדה ויש עוד כמה.. המוזיקה שאני שומע היא יפנית וספרדית 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? האמת שלא חח

NATALIE 20

New member
עונה

1.נטלי 2.נקבה 3.טלנובלות,נטליה אוריירו השמינייה ועוד. . . 4.נטליה אוריירו ופקונדו ארנה 5.טלנובלות נטליה אוריירו והשמינייה 5.אין 6.אין 7.מהמוות 8.לרקוד,לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה 9.ידידיה 10.נגד 11.איך שבא לכם 12.ניני 13.נטליה אוריירו ואני שומעת לטיני,ישראלי ולועזי בקטנה 15.איזה גאון

עונה

1.השם שלי שירה 2.אני-זכר/נקבה נקבה 3.הפורומים שלי בתפוז זהות בדויה השמינייה וחידות 4.אני מעריץ את... אף אחד.. 5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז? אין אחד כזה 5.מקצוע אהוב ביותר? מתמטיקה ספורט ועיצוב גרפי 6.מקצוע שנוא עליך? אממ... תנ"ך 7.ממה אתה פוחד? לא יודעת.. 8.מה התחביבים שלך? לנגן לקרוא 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה? שירה וילנסקי 10.אתה נגד או בעד אלימות? ברור שנגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות? תלוי איזה 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם? ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע? הכל כל עוד יש בפנים גיטרה חשמלית ו/או תופים 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14? האמת שזו השאלה הראשונה כמעט שקראתי אז..

עדידה16

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

1.השם שליעדי 2.אני-זכר/נקבהנקבה
3.הפורומים שלי בתפוזהשמינייה[
], אבריל ועוד
4.אני מעריץ את...לא מעריצה
5.מה הפורום המועדף עליך בתפוז?השמינייה 5.מקצוע אהוב ביותר?תקשורת, וקצת צרפתית ומדעים
6.מקצוע שנוא עליך?יש הרבה... מתמטיקה, היסטוריה ותנ"ך
7.ממה אתה פוחד?מוות, טרור ולפעמים גבהים 8.מה התחביבים שלך?קצת צילום, חברות, מחשב, טלוויזיה ועוד 9.אם אומרים לך קח שעה לשיחה את אחד מכוכבי השמיניה מי זה יהיה?שירה או ידידיה ולא מהשמינייה עצמה את ליאת ביין או אדית חצור
10.אתה נגד או בעד אלימות?נגד 11.איך לדעתך פותרים בעיות?במילים 12.אני חייב לשאול...איזו דמות עושה את זה ניני או אדם?ניני 13.הזמרים שלך והמוסיקה שאתה שומע?כל מיני 15.נכון לא שמת לב שדילגתי על 14?שמתי

למעלה