שאלון חלק ב'!

oh-da

New member
שאלון חלק ב'!

זה חלק ב' מהשאלון הגדול שעשיתי עליו שאלון אם לחלק או לא
*מצורף קובץ טקסט עם הדגשות* האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

NiKi†a

New member
עונה ראשונה? ../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יש מצב דיברת בטלפון כל הלילה? ממש כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי P: בגדו בך? מקווה שלא היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אולי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? הוא לא מאמין בי. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא...יודעת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בטח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא! בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית הקברות
יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך? רותם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עופר, צביקי ורותם. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? -לא- (
) מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הא? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שמרית הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? כולם מצחיקים :) הכי קרוב? רותם הכי מוזר? ברוך הכי חכם? ברוך ונג'ה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? אופיר, שמרית הכי רועש? רותם, רותם, עופר, נופר, נופר וואו כמה אנשים רועשים אני מכירה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם ידיד גם נקרא? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עופר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רותם ועופר על מי אתה סומך הכי הרבה? רותם מי מקשיב לבעיות שלך? רותם :) עם מי אתה רב הכי הרבה? צביקי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אמיר האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ערסים שצחקת עליו? אח שלי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אני אשתוק. שאיכזב אותך? טל שגרם לך לבכות? אני אשתוק שוב. ששימח אותך? שבאמת שימח אותי? שחר שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? רותם שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים ירוקים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נ נח נחמ נחמד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן :)

lolly1

New member
God bless you ../images/Emo13.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הממ לא יצאת מהמדינה? כן D: אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ לא.. o_O היית מאוהב? *sigh* כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? הממ אולי עברת ניתוח? כמה
ברחת מהבית? הכי רחוק היה לסבתא
שחקת "strip poker"? אממ לא נראה לי חטפת מכות? אממ לא? החטפת מכות למישהו? אולי o_O היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? אהא חשבת על התאבדות? אהא נשארת ער כל הלילה? חיחי, זו שגרה
לא אכלת יום שלם? ויותר :| דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אממ כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא שידוע לי
חשבת שאתה משתגע? תמיד נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? לא :| עברת על החוק? כן :X פגשת מישהו מפורסם? אממ כן הרגת חיה בטעות? אולי נמלה פה ושם :| הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממ לא יודעת גנבת משהו? כן :X היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, כן היתה לך התמוטטות עצבים?.אולי קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? הממ לפעמים בקסם? גם לפעמים באלוהים? לא בשטן?גם לא בסנטה קלאוס? לא
ברוחות?לפעמים בפיות?אממ לא במזל? אין לי אז לא
באהבה ממבט ראשון? לפעמים ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? המפף לא יודעת במכשפות? לא יודעת :| האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נראה לי שנטע
(הכי קל לספר דברים באינטרנט
) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המפף לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הממ לא יודעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל הכי מעט זמן? אממ הכי מצחיק? צ'נדלר?
הכי מוזר? אני
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? המפף כמה מוזר, מישהו שאפעם לא פגשתי :| הכי נחמד? נורית
הזמר הכי טוב? המממ |חושב על אנשים מביצפר| אתר? הכי רועש? שוב, אני
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אממ o_O אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נטע
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אממ יעל על מי אתה סומך הכי הרבה? הממ לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך?הקירות
עם מי אתה רב הכי הרבה? אממ הורים
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? יעל האם החברים שלך מכירים אותך? לא כ"כ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ לא ממש אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אממ ארקדי דוכין
שצחקת עליו? הילדה ההיא שעפה מהסירה |Floor| שהלכת איתו לקניות? אמא?
ששבר את הלב שלך? ג'יימי :| שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? הממ שיר נחשב? ששימח אותך? ביל
שראית איתו סרט? נטע
שדיברת איתו בטלפון? יעל שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה גזורה, מכנס נחמד וToe Socks באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? צוואר איזה ספר אתה קורא?Stephen King - Bag of Bones מה יש על הפד לעכבר שלך? some dude skiing o_O תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: איך אני אקום מחר בבוקר
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

netaK

New member
איך אני אקום בבוקר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

oh-da

New member
אני עונה../images/Emo41.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? בערך
יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן, אבל הייתי קטן מכדי לזכור
עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא בדיוק. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן.
התחילו איתך? לא, לא נראה לי... היית על במה?.כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? o_O חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא בדיוק. היה לך חלום שהתגשם? לא יודע. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא? גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כה. היתה לך התמוטטות עצבים?.כה. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה. בקסם?
באלוהים? לא יודע. בשטן?לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות?כן. בפיות?לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לפעמים
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, אחרת מאוד משעמם
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא מתים! יש לך חברים הומואים/לסביות?בערך
מי החבר הכי טוב שלך לירון
(מה אז מה אם לא חבר!) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לירוני וג'סי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? החיים נותנים לי כל יום עצה! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי חחחחח
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי הרבה את אבידע הכי מעט זמן? לא יודע! הכי מצחיק? שוקי
הכי קרוב? אבידע ולירוני הכי מוזר? לא יודע הכי חכם? לא יודע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ליאור וג'סי. הכי נחמד? לא יודע הזמר הכי טוב? אבידע! הכי רועש? לא יודע האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם זו נקבה
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לירון ונטע? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פעם עם לירון וליאור, היום עם מעין. על מי אתה סומך הכי הרבה? לירון מי מקשיב לבעיות שלך?הרבה... עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. בבית של מי היית אחרון? לא יודע האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:תלוי מי מהמין השני מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לא רוצה להרוג שצחקת עליו?לא יודע שהלכת איתו לקניות? לא יודע ששבר את הלב שלך? גל שאיכזב אותך? לא יודע שגרם לך לבכות? לא זוכר ששימח אותך? (שהצחיק) שוקי
שראית איתו סרט? לא זוכר שדיברת איתו בטלפון? מעין שראית? לא זוכר מה אתה לובש כרגע? טרנינג שחור וגופיה לבנה ארוכה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בידיים. איזה ספר אתה קורא?לא קורא כרגע
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד, זה אופטי! פד מעכב אותו. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני אוהב את מורן חי
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? שוקי ומורנית האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן, עוקף מלמעלה (הקב"ה מלמעלה)

דנטל

New member
יששששששששששששש שאלון חלק ב'!

(רק חבל שכבר עניתי עליו יותר מפעם אחת בחיים שלי) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן, אם אפשר לקרוא לזה שחיה... היה לך מקרה חירום רפואי? לפתוח את הראש זה חירום? עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? חס וחלילה דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? 18 שעות זה הכי הרבה שלי הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יוסי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יוסי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להעניש את עצמי כשאני כועסת על אחרים - לא ממש מיישמת את זה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שיקולי כדורלה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ערן הכי מעט זמן? יונתן הכי מצחיק? שחר הכי קרוב? יוסי הכי מוזר? ערן הכי חכם? ערן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יגאל הכי נחמד? יוסי הזמר הכי טוב? יונתן הכי רועש? שחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יוסי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? סוזי על מי אתה סומך הכי הרבה? יוסי מי מקשיב לבעיות שלך? יוסי עם מי אתה רב הכי הרבה? יוסי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? ערן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלקם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רויטל שצחקת עליו? ירון שהלכת איתו לקניות? רויטל ששבר את הלב שלך? יגאל שאיכזב אותך? יגאל שגרם לך לבכות? יגאל ששימח אותך? דוד שראית איתו סרט? רויטל או יוסי (לא זוכרת) שדיברת איתו בטלפון? יונתן שראית? רויטל מה אתה לובש כרגע? סווטשירט ומכנס מבד רך באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מתה מעיפות וכואב לי הגב האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

EROTOMANIA

New member
תשובות חלק ב'!

אני תקועה בבית כל היום. מתגעגעת לחבר
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? כן
שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא, חס וחלילה שחקת "strip poker"? לא שידוע לי חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? בטח
התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן, זה ממש כיף
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? אממ אין לי מושג היה לך חלום שהתגשם? הממ לא יודעת עברת על החוק? כו
פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כל הזמן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן? בסנטה קלאוס? בטח
ברוחות? לאאאאאאאא!!!!!!!!!! לא מדברים עם קים על רוחות!!! בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? הממ לא יודעת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני נוטה לחשוב שהוא זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאני אדע אני אגיד לכם יש לך חברים הומואים/לסביות? מכירה פה ושם.. כל האקסים שלי הופכים להומואים o_O מי החבר הכי טוב שלך? טל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? טל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? זה לא נורא מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? utz bachman? מי החבר שלך? החבר שלי? אנטוני כאילו?.. [
] שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל הכי מעט זמן? נטליה הכי מצחיק? אנטוני
הכי קרוב? אנטוני הכי מוזר? אנטוני הכי חכם? לידיה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעלי.. הכי נחמד? לידיה הזמר הכי טוב? מה? הכי רועש? כולם רועשים האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? גאד לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טל על מי אתה סומך הכי הרבה? טל מי מקשיב לבעיות שלך? טל ואנטוני עם מי אתה רב הכי הרבה? אנטוני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, לצערי בבית של מי היית אחרון? אנטוני
האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלקם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אח שלי שצחקת עליו? דודה של אנטוני, כי היא על הרואין שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הממ.. אווס שאיכזב אותך? אנטוני שגרם לך לבכות? אנטוני ששימח אותך? אנטוני שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? או אנטוני או טל.. לא זוכרת שראית? אבא ואח שלי פה איתי מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מרפק בירך איזה ספר אתה קורא? On the road/Jack Kerouac מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת של ווריזון תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ממש משעמם לי. תשעשעו אותי. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כה ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כה חטפת מכות? לא (טפוטפוטפו) החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? עדיין לא חשבת שאתה משתגע? חח גם נישקת מישהו מאותו מין? כה בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כה היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? רוצה בשטן?לא בסנטה קלאוס? קודם שיביא מתנה
ברוחות?כה בפיות?לא במזל? כה באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אולי בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני בכלל ישנה.. יש לך חברים הומואים/לסביות?כה מי החבר הכי טוב שלך ? אלעד מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אלעד ובעלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני אשמור אותה איתי
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחח היא תשאר פנימית
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שני הכי מעט זמן? טל (חבר של חברה שלי
) הכי מצחיק? אלעד הכי קרוב? אלעד הכי מוזר? רותי הכי חכם? אלעד ובעלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בעלי הכי נחמד? יש הרבה... הזמר הכי טוב? שולי שלי
הכי רועש? אני
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? גם אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בעלי ואלעד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ברי על מי אתה סומך הכי הרבה? אלעד מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה עם מי אתה רב הכי הרבה? ברי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של ברי האם החברים שלך מכירים אותך? יותר מדיי טוב האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שכל אחד ייעשה מה שטוב לו
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו את המין השני.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו?אף אחד שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך? אלעד שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? שולי שראית איתו סרט? בן שדיברת איתו בטלפון? אלעד שראית? אלעד היה פה קודם
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה שחורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יש אחת במקלדת ויד אחת על הרגל (נו זה נוח
) איזה ספר אתה קורא? כרגע אני קוראת רק מחזות (תאטרון וכאלה
) מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד..(כמו שאוהד אמר:זה אלחוטי וזה רק מפריע לו) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קר לי וההורים נוסעים לסופ"ש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? 7 וחצי בבוקר !! האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה...שוטי הנבואה !

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? קצת
היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא ממש החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא:[ היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? האמת שלא נראה לי ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? סביר להניח שקצת פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן
קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אני חושבת שכן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? ברור שלא, אני ישראלייה-יהודייה שכזאת מה ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במובן פילוסופי מסויים. כי הרי צריך שיהיה רע כדי שהטוב ייחשב לטוב, נה? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? ...לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? העו"ס|: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
כל דבר
י(553)
מי החבר שלך? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? קרן, לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? אולי בבית של מי היית אחרון? של הפסייכ האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? נשמע רצוי ולא רצוי מ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שצחקת עליו? לא יודעת שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? אפשר להגיד שמממ... הוא0_0 שאיכזב אותך? כולם, קיינד אוב שגרם לך לבכות? אפשר להגיד שמממ... הוא0_0 ששימח אותך? אפשר להגיד שמממ הוא:$ שראית איתו סרט? אבא פרובבלי שדיברת איתו בטלפון? סבא? שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס חולצה וג'קט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כרגע גירדתי את האוזן מ ח איזה ספר אתה קורא? החטא ועונשו (כבר איזה חודשיים-3
) מה יש על הפד לעכבר שלך? לא יודעת:\ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: יש לי נוד וגם נ':\ האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא:\ (באמת רצוי שאקשיב)

תשובותתתתת

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא פעם ולא פעמיים.. [יותר] יצאת מהמדינה? כןןןן =] אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח לא היית מאוהב? כןןןן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? מה זה? חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן =] היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן [יום כיפור] דיברת בטלפון כל הלילה? כןןןןןן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? עדיין לא פגשת מישהו מפורסם? לא חושבת הרגת חיה בטעות? כן נמלה וזה לא היה בטעות. הרגת חיה בכוונה? כן נמלה ואם היה פה ארבה הייתי הורגת! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןןן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? בהתלבטות בשטן? נראה לי.. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות.. חחח סתם לשמיים. יש לך חברים הומואים/לסביות? יש מישהי שאני מכירה... מי החבר הכי טוב שלך אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שונאת שמייעצים לי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם חברה שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם ידיד שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? לא סומכת על אף אחד. מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד אני לא נוהגת להעמיס אותם על אחרים. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי... (?) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא נראה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? אף אחד שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? מישהו שאהבתי שאיכזב אותך? ידיד שלי וחברה שלי שגרם לך לבכות? ידיד שלי ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? לא אוהבת סרטים שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי שראית? כולם.. אתמול בבצפר מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק איזה ספר אתה קורא? ורוניקה מחליטה למות בפעם השניה... מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: 5 מילים? אני מסתפקת במילה אחת: בסיידר. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.

flowers girl

New member
חלק ב' ייאאא../images/Emo9.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
פעם אחת
היית על סמים?
שחית בעירום?
. אמבטיה וכשהייתי קטנה
היה לך מקרה חירום רפואי?
נפתח לי הראש כשהייתי בת 4
עברת ניתוח? אהמ.. ממש ממש
לא
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
בערך. אני לא יודעת לשחק פוקר אבל שיחקתי סטריפ נבר
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
יותר מדי פעמים
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? נראה לי ש
ישנת כל היום?
הרגת מישהו? הלוואי
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
אולי זבוב
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
שבוע שעבר
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים? קצת
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?קצת
בפיות?קצת אבל בעיקרון
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
מה אני פסימית
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת? מה
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת
יש לך חברים הומואים/לסביות? כע. נראה לי
מי החבר הכי טוב שלך
הילה נופר טל ושקד
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הילה
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שאם אני אחשוב כל הזמן שהיום יהיה יום טוב, הוא יהיה יום טוב.
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה
סטייל: "כבד ומעי הלכו לאכול.. פחח פחח"
מי החבר שלך?
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הילה
הכי מעט זמן? נופר
הכי מצחיק? רוני
הכי קרוב? הילה
הכי מוזר? לילך
הכי חכם? הילה
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נופר וקצת שקד
הכי נחמד? כולן
הזמר הכי טוב? הילה
הכי רועש? לילך
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אהמ. כע. אבל.. אין לי
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?

figure

New member
בוקר טוב :)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא, אבל אנשים לרוב חושבים שכן. שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא ממש עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אולי בקטנה. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? מההורים שלי, נחשב? היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, זה היה מוזר... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן, אבל לא בצורה של הדתיים. בשטן? לא. אבל כיף לצחוק עליו. בסנטה קלאוס? בטח! ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? גן עדן כן, גיהנום לא. בדת מאורגנת? זה מטומטם. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? יעל מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עדי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לבכות. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? דג טונה!!! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל הכי מעט זמן? עדי הכי מצחיק? יערה הכי קרוב? עדי הכי מוזר? יערה הכי חכם? יערה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעל הכי נחמד? כולם בצורה אחרת. הזמר הכי טוב? אלכס בנד הכי רועש? ההוא מLP האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חשבתי. בטח. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אוהד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ההורים שלי. על מי אתה סומך הכי הרבה? על יותר מדי אנשים. מי מקשיב לבעיות שלך? האנשים בלופט. עם מי אתה רב הכי הרבה? שחר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאחרונה לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? כן האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? פחות נוח בשבילי ^.~ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני לא יודעת. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? כלבה העונה לשם נופר. שצחקת עליו? יערה שהלכת איתו לקניות? אמא שלי. ששבר את הלב שלך? נועם. שאיכזב אותך? ההורים שלי. שגרם לך לבכות? אח שלי. ששימח אותך? מיכל. שראית איתו סרט? מיכל. שדיברת איתו בטלפון? עדי שראית? מיכל מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה עם פסים דקים(לרוחב) וג'ינס. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד איזה ספר אתה קורא? כרגע? רשימת שינדלר. מה יש על הפד לעכבר שלך? כרית להניח עליה את היד. זה נוח. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מטומטמת, אגואיסטית, שמנה, אידיוטית, דרמתית. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

קורטי

New member
תשובות

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא בטוחה שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ען דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? שטניזם נחשב? אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא מאמינה בו.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ללוציפר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מושה, גוטית, שי ועוד כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מושה והגוטית שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תני פורקן לאהבה שיש בך, כי גם הסירוב, הכי גס האפשרי, לא יכול לפגוע בטווח הארוך, כמו אהבה חד- כיוונית, זהו." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "בלה, עומד לי...."- הגוטית ואני אחרי שתיית אלכוהול בפעם הראשונה ביחד... -אה ואגב הכוונה פה היא לשתן- עומד לה לצאת... לאלו מאיתנו שחשבו על דברים אחרים... מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לדושקה- מגן חובה חברות טובות נורא הכי מעט זמן? ויטלי המתוק שלי הכי מצחיק? מקס (בובספוג) הכי קרוב? מושה גוטית ושי אני מניחה הכי מוזר? אלון הכי חכם? יונתן ושי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דוד הכי נחמד? איתוש הזמר הכי טוב? דוד (סולן להקת סוסג' קרייסט (רולזז!)) הכי רועש? דוד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ידידם טובים כמו דניאלי ובר, כפיר ועוד כמה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מושה שלי והגוטית שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? מושה והגוטית שלי מי מקשיב לבעיות שלך? כמעט כולם... עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה עם אנשים שאני אוהבת.. משום מה.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? הגוטית שלי האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי מהמקובלות החברתית- כשאני רציתי את המתופף שלי- לא הייתה לי בעיה לומר לו את זה- ועכשיו אני מאושרת לצידו... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: הרבה אומרים את זה אבל, אני מניחה שהרוב חושבים שאני סתם בסדר.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? זונה אחת שצחקת עליו? המנהלת של המכללה שהלכת איתו לקניות? לדושקה ששבר את הלב שלך? אלון שאיכזב אותך? כמה חברים טובים... שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? סבתא שראית איתו סרט? אני עם אנוכי- "התפוז המכני"- שיא הגאוניות... שדיברת איתו בטלפון? מושה שראית? אחותי שהתנחלה לי כרגע על המיטה מה אתה לובש כרגע? חולצה של סקס פיסטולס, ג'ינס מרופט וג'קט משבצות.. אה ונעלי ארנבונים פרוותיות.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא? "אדגר פו- סיפורים קצרים" כרגע אני בסיפור "מסכת המוות" מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני חייבת ללמוד למבחן בביולוגיה! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? השירים של אחותי בהלחנה עצמית- משו חבל"ז..

../images/Emo184.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? המון פעמים אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שידוע לי o_O היית מאוהב? אולי, אין לי מושג מה זאת אהבה
היית על סמים? לא שחית בעירום? במקלחת היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?בכיתה ב' שמתי בגדים בתיק של בית ספר [טוב, זה היה פיג'מה ובובה זה נחשב
] ואמרתי 'אני לא חוזרת' אבל חזרתי זה נחשב
שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? ערסים ונהגי משאיות זה נחשב
היית על במה?.כמה פעמים ישנת מחוץ לבית? בטח
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? יומכיפור נחשב
דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום? לא, אני מהלא ישנים. הרגת מישהו? ג'וקים חשבת שאתה משתגע? כן
נישקת מישהו מאותו מין? כה בגדו בך? באמון שלי, כן היה לך חלום שהתגשם? דברים נורא קטנים ולא מהותיים עברת על החוק? אולי פגשת מישהו מפורסם? המון הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? טלויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ;[ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא אבל זה כיף לקרוא בקסם? לא באלוהים? לא יודעת לאחרונה בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מעולם לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת עזבו אותי עם אלוהים ;[ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו לא הולכים, אנחנו פשוט נדחקים ונשכחים. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך זה מוטל בספק מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש הרבה כאלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תרגישי טוב עם עצמך ותראי שהכל הולך
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאדעת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מה זה משנה
מישהי מכיתה א' הכי מעט זמן? מישהי שנה הכי מצחיק? אני את עצמי הכי קרוב? זו שמכיתה א' הכי מוזר? יש כמה הכי חכם?
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מישהי. הכי נחמד? כולן נחמדות <כשהן צריכות משהו
> הזמר הכי טוב? המ הכי רועש? o_O האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כותבים 'עם' ולא אם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם מורן על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך?אני עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אף פעם האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא בבית של מי היית אחרון? לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך?לא, מסתבר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן עד שיוכח לי אחרת. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? די עם הנורמות המפגרות האלו ;[ אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?הגרון שלי נחשב
שצחקת עליו?על כותב כתבה כלשהי, שקרית שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? די ;[ שאיכזב אותך? אני את עצמי שגרם לך לבכות? שיר כלשהו ששימח אותך? איזו מורה שראית איתו סרט? מעין שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ועוד חולצה ומעל סווצ'רט, טרניג וגרביים עד הברך
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף איזה ספר אתה קורא?אני לא :[ מה יש על הפד לעכבר שלך? אין כלום הוא כחול עם גולה מגניבה כזו נעימה שיהיה נוח ליד ^_^ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כואב לי הגרון אבל ממש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

gargamich

New member
מתחיל מחלק ב' ../images/Emo13.gif

האם אי פעם: לא פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא |: בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן
חציתי באדום
ועליתי במעלית לבד כבר בגיל 7
פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לאאאאאאאא
הרגת חיה בכוונה? לאאאאא
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא תודה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין: כן באסטרולוגיה? קצת בקסם? קצת באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? "באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן" יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? אין חברים הכי טובים הופה
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות מורים
מי החבר שלך? ההוא [?] שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מישהו שאני מכיר מהגן הכי מעט זמן? מישהו שהכרתי שלשום הכי מצחיק? ההוא מהבלוג האסור
הכי קרוב? לא יודע הכי מוזר?
הכי חכם? אין לי חברים חכמים |ק' סופית| שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לתת לכם גם את הכתובת? |: הכי נחמד? כן הזמר הכי טוב? רן
אבל יש לי חברים וירטואליים שהם זמרים משהו משהו
*מישל...
* הכי רועש? לא האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? בהחלט... לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? צלילע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמאבא :\ על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? זיגי ואנשים מהמסן
עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בבית של מי היית אחרון? חוץ משלי? וחוץ מבית הספר? אהמ... סבתא... האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא משנה מבחינתי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: גרגמל
שרצית להרוג? עארסים שצחקת עליו? בייגל שהלכת איתו לקניות? מיק ששבר את הלב שלך? בייגל
שאיכזב אותך? השכנה שלי
שגרם לך לבכות? אוסטין
ששימח אותך? אוסטין
שראית איתו סרט? כמה זמן כבר לא ראיתי סרט עם מישהו...
שדיברת איתו בטלפון? ג'ודי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה O: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? קרקפת איזה ספר אתה קורא? עיר הצל הזהוב מה יש על הפד לעכבר שלך? פרסומת
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא יכולתי להרגיש גרוע יותר
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

netaK

New member
אני עונה ^^

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? הממ כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא נראה לי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? strip black jack כן
חטפת מכות? לא זכור לי
החטפת מכות למישהו? לא זכור לי
התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן
נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? הממ לא נראה לי היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן
פגשת מישהו מפורסם? לא, בכלל לא
(סתם נו, כן
) הרגת חיה בטעות? נמלים אני לא אוהבת להרוג
הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי גנבת משהו? הממ לא נראה לי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא :\ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? כן באלוהים? חס וחלילה בשטן? כן
בסנטה קלאוס? כן ^^ ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא
במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? הממ כן
בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום טוב יותר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך מאיה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? האישה שעשתה לי את התחקיר הבטחוני בצבא
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחשוב על מישהו שאני שונאת במטווחים בטירונות, אחרת לא הייתי מצליחה לעבור את המטווח הראשון ולא הייתי מוסמכת טירונות
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הממ, וואו, למה אין לי בדיחות פנימיות?
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עם ידיד שלי גיל, הייתי בכל הכיתות מא' עד יב', זה נחשב נכון? הכי מעט זמן? החברים החדשים מהצבא הכי מצחיק? ריטה
הכי קרוב? מאיה
הכי מוזר? מוזר? המממ...מי מוזר לא יודעת הכי חכם? מאיה אני מניחה
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מאיה
הכי נחמד? כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם הזמר הכי טוב? שחר
הכי רועש? הממ לא יודעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? הממ לא שזכור לי, או שכן, לא יודעת
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אירית
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מאיה
על מי אתה סומך הכי הרבה? מאיה. מי מקשיב לבעיות שלך? מי שאני מספרת לו אותן
אבל הכי טוב זה מאיה כמובן
עם מי אתה רב הכי הרבה? עם הממ...רבה? לא רוצה לריב ;[ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד... האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? damn לא הייתי בשום בית השבוע
אבל בסופ"ש האחרון הייתי אצל שחר
האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא תמיד
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? הממ לא יודעת
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? היוצר של הסרט אלכסנדר שצחקת עליו? קולין פארל
שהלכת איתו לקניות? אדיר ששבר את הלב שלך? :| שאיכזב אותך? :| שגרם לך לבכות? היוצר של אלכסנדר
ששימח אותך? מאיה ^^ שראית איתו סרט? אבא שלי ואח שלי שדיברת איתו בטלפון? מאיה שראית? ראיתי עכשיו את אבא שלי, הוא היחיד בבית כרגע o_O מה אתה לובש כרגע? חולצה של הטירונות ומכנסי טרנינג ונעלי בית של גרפילד
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת?
איזה ספר אתה קורא? סיימתי ספר לא מזמן ועוד לא התחלתי חדש מה יש על הפד לעכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האמת? שמחה ואושר שמה ואושר ועוד אושר (נו מה, אין צבא
) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מקווה שלא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? בן זוג? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלים הרגת חיה בכוונה? חרקים מציקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מעולם לא ראיתי כוכב נופל. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום. אנחנו נרקבים באדמה. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? השם שלו יעזור? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? החבר הכי טוב שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת את החיים בקלות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? טוגמה [היא פנימית, כאמור... אין צורך שתבינו] מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שלישייה שהייתה איתי בגן הכי מעט זמן? מישהי שהתחברתי איתה אתמול הכי מצחיק? החברהכיטוב הכי קרוב? גם הכי מוזר? חברה הכי חכם? החברהכיטוב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? חברה שלי הזמר הכי טוב? החברהכיטוב הכי רועש? אני לא חברה של אנשים רועשים. אנשים רועשים מטרידים אותי. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם* ולא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נכון לימים אלו- חבר שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? החברהכיטוב מי מקשיב לבעיות שלך? החברהכיטוב וחברות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך?קצת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אין לי מושג מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?לאחרונה לא רציתי להרוג אף אחד שצחקת עליו?חברה שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? . שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? חבר שלי ששימח אותך? כנ"ל שראית איתו סרט? חברה שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? סוודר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך, היד שלי שעונה עלייה איזה ספר אתה קורא? כרגע ספר תנ"ך, יש לי עבודה לעשות מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום, הוא סתם כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חמש-מילים-זה-ממש-קצת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

תשובות לסקר

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלאפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא להיה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא לפגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשומקום, מתפוררים יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ידיד שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות אני מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ? מי החבר שלך? בעלי אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בעלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? ידיד שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? הילדים שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אמא האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה מקובל אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? חברה מהעבודה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? הפסיכולוג שלי שאיכזב אותך? הבוס בעבודה שגרם לך לבכות? הבוס שלי ששימח אותך? בעלי שראית איתו סרט? בעלי שדיברת איתו בטלפון? אמא מה אתה לובש כרגע? מעיל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת איזה ספר אתה קורא? זה לא שאני לא אוהבת מה יש על הפד לעכבר שלך? סמיילי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כלום האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Atza

New member
וואי חתיכת שאלון ../images/Emo12.gif עונה:

האם אי פעם: פגעת בעצמך? מאיזו בחינה ? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח כמעט היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? באמבטיה . היה לך מקרה חירום רפואי? אממ לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא
חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? בטח
התחילו איתך? יאפ היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? מה זה השאלה הזאת
? ישנת כל היום? כ-ל היום ? 24 שעות ? לא . הרגת מישהו? לא
אולי בקרוב
לא סתם .. חשבת שאתה משתגע? כן כן ... אני עדיין חושבת ... נישקת מישהו מאותו מין? צרפתית ? לא . בגדו בך? לא .. היה לך חלום שהתגשם? בטח .... אלפים
ואני שמחה .. עברת על החוק? נראה לי לא יודעת פגשת מישהו מפורסם? כן ..הרבה .. הרגת חיה בטעות? כן .. נמלה הרגת חיה בכוונה? כן.. ג'וק
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא ... גנבת משהו? לא! היית ברדיו/ טלוויזיה? לא שידוע לי
היתה לך התמוטטות עצבים?.כן .. קפצת בנג'י? בקרוב . היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן כן כן ! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ... בקסם? כן....... באלוהים? לא... בשטן?לא... בסנטה קלאוס? לא... ברוחות?לא ברור .. בפיות?כן...
במזל? כן.. באהבה ממבט ראשון?כן.... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מאוד במכשפות? כן כן כן ... מכירה כמה
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן ...לא לבזבז כוכב
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא .. אולי בעצם קצת .. לא יודעת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא חושבת שיש אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגולים יש לך חברים הומואים/לסביות? אמממ לא שאני יודעת... מי החבר הכי טוב שלך ? החברה הכי טובה שלי . תשובה מתוחכמת
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא וחברות מסויימות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"תגידי את מה שיש לך"\"תעשי רק מה שטוב לך"\"לא להלחץ מדברים טיפשיים"\"להיות אופטימיים"... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יואו
עזבו מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? החברה הכי טובה שלי ... מגיל 3 חודשים אנחנו חברות ותמיד היינו חברות הכי טובות ובקשר הכי טוב שיש ... הכי מעט זמן? חברות שהצטרפו לאחרונה לכיתה או לשכבה. הכי מצחיק? חחח יש הרבה כאלה
הכי קרוב?
יש כל מיני הכי מוזר?
הרבה גם הכי חכם? כנל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חבר כזה-יש. פרטים עליו- לא נותנת
הכי נחמד? ישלי הרבה חברים נחמדים
הזמר הכי טוב? נצנצ ודוף הכי רועש? פג האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין ? שון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שון , נצנצ . על מי אתה סומך הכי הרבה?
מי מקשיב לבעיות שלך?
עם מי אתה רב הכי הרבה? שון
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? מפתאום לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן .. בבית של מי היית אחרון? שון האם החברים שלך מכירים אותך? כן...אבל לא לגמרי
יש דברים גדולים עלי שאפחד לא יודע
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה טעות פה ? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטח מה הבעיה ?.... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו ת'מין השני
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? פודי נראה לי
שהלכת איתו לקניות? מאמא
ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? וואי מספיק עם השאלות האישיות האלה
ששימח אותך?
אני שמחה גם בלי שאנשים ישמחו אותי .... שראית איתו סרט? דוף שדיברת איתו בטלפון? מאמא
שראית? אח שלי
מה אתה לובש כרגע?ג'ינס -חולצה קצרה ומעל זה סוודר גולף ואני קופאת מקור. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגליים-אני מכרובלת מקור איזה ספר אתה קורא? lovely bones נו אין לי זמן לקרוא אני עסוקה בללמוד למבחנים מה יש על הפד לכבר שלך? בעיקרון-סתם כחול
אבל עכשיו הוא לא על כלום כי הוא לייזר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קור שמחה קפיציות רעבה חורפית האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן - עם דוף ועם שון
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן !

למעלה