שאלון חיובי

just reut

New member
שאלון חיובי ../images/Emo42.gif

טוב, אם בא לכם מדי שבת ארשום אותו. תרשמו מה אתם מתכננים לקראת השבוע.
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת-

../images/Emo214.gifעונה

*הערה קטנה:נגמרו לי המבחנים,זה לא שאני לא לומדת אליהם או משהו*
יום ראשון-אני לא הולכת לביה"ס..אני קמה ברבע לעשר יוצאת מהבית לכמה שעות.הולכת ב16:00 למאי לעשות חזרה לערבית.בערב אני בהצגה.
יום שני-בבוקר אני בביה"ס.אחה"צ יש לי בחינות למגמת תאטרון.בערב יש לי הצגה
יום שלישי-יש בחירות אז אין בצפר...אני בטח אישן..או שאסע לירושלים למשפוחה..זה לא ברור עדיין..
יום רביעי-בבוקר בביה"ס.אחה"צ יש יומולדת לחברה שלי אז צריך לזכור לקנות מתנה כמה ימים קודם^^
יום חמישי-בבוקר בביה"ס.אחר הצהריים אלוהים גדול..
יום שישי-אני שוב לא בביה"ס!אני כל הסוף שבוע אצל שחר ועידו
יום שבת-אצל שחר ועידו. חידה לחכמים:כמה ימים השבוע אני בביה"ס??

Ofek The Diva

New member
עונה=)

יום ראשון- מתכוננת למבחן שיש לי בשני ועושה עבודה במתמטיקה בע יום שני-ויסקאיהההה ---> מועדון יום שלישי-מתכוננת להיסטוריה וחופשששש יום רביעי-מתכוננת להיסטוריהה יום חמישי-מבחן בהיסטוריה ורואה את ידיד שלי=) יום שישי-אמממ לאדעת יום שבת- -

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

יום ראשון- חזרות חזרות באלנס חזרות- ערב מגמה ובין לבין לנסות למצוא תזמן ללמוד מתמטיקה יום שני- בצפר ולחרוש למתמטיקה יום שלישי- בצפר שיעור גיטרה ולחרוש למתמטיקה יום רביעי- בצפר + מבחן במתמטיקה חמישי- בצפר....? שישי- בצפר ובערב לעשות משהו כייפי :) שבת- אלוהים גדול עד אז... שיגמר כבר השבוע הזה..

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifאוקיי../images/Emo9.gif

יום ראשון-בצפר,הולכת לחברה אחרי בצפר,הולכת עם חברה לבחור תאריך לבת מצווה שלה ובערב בת מצווה לחברה
יום שני-בצפר ועוד בת מצווה
יום שלישי-בחירות. הולכת עם אימא לבחור
יום רביעי-אינלי שמץ
יום חמישי-כנ"ל
יום שישי-בצפר ורופא שיניים
יום שבת-אממ כניראה סתם לשבת בבית..

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

יום ראשון - טיולל + חוג
יום שני - יום הורים + חוג
יום שלישי - חופשש + חרישה ללשון
יום רביעי - מבחן בלשון + חוג
יום חמישי - מגישים עבודת שורשים סוף סוףף
יום שישי - אין לי מושגג
יום שבת - אין לי מושגג
שבוע טובב לכולםם :)

inbalula7

New member
../images/Emo60.gifאנייי

יום ראשון- מתנדבת בבית-חם. לומדת למתמ'. מבחן בלשון.שבעה לסבתא אצלנו בבית.ביה"ס. יום שני-לומדת למתמ'.שבעה אצלנו בבית.ביה"ס. יום שלישי-לומדת למתמ'.בוחרת עם אמא ואבא.חופש.מתדנדבת לאדי.שבעה אצלנו בבית.ישיבה במכבי. יום רביעי-מבחן במתמטיקה. עושה עבודה במורשת עם חברות.מתנדבת באחים לחסד.לומדת לתנ"ך.ביה"ס. יום חמישי-לומדת לתנ"ך.מכינה אביזרים לפעולה.עושה עבודה במו"ט.ביה"ס. יום שישי-פעולה.לומדת לתנ"ך.ישיבת בוגרים בסניף. יום שבת-לומדת לתנ"ך ולספרות. מנוחה [?!] שבוע עמווססס

../images/Emo203.gifעונה../images/Emo42.gif

יום ראשון:ללכת לקבוע תאריך לבת מצווה
,ללכת לבית דפוס לבחור הזמנות לבת מצווה וכו'
יום שני:בת מצוותתתתתתתת יאאא
יום שלישי:יום בחירות
,כנראה עם יהיה מזג אוויר חמים ונעים אני אלך עם כמה בנים ובנות לים
יום רביעי:חווההההההה
יום חמישי:
יום שישי:מסיבה+חווה בצהריים
יום שבת:לישון,לישון,לישון וטיפה חווה
[חוות סוסים]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ady18

Well-known member
תשובות

יום ראשון-עבודה וחברים יום שני-סדור יום שלישי-מצביעה ואחר כך נראה מה נעשה.. יום רביעי-עבודה יום חמישי-קניות בסופר יום שישי-לא ידוע יום שבת-לא ידוע

My self and i

New member
חוזה את העתידP:../images/Emo110.gif

יום ראשון- לא הולכת לבצפר בגלל הרגל. הייתי אמורה ללכת לבר מצווה של ידיד שלי..אבל בגלל הרגל לא
יום שני- הומ, בצפר..ובערב יומולדת 13 של חברה שלי, היא חוגגת בבית ומזמינה דיג'י שעושה קריוקי
יום שלישי- בחירות
בטח אני אשן או משו בסגנון.. יום רביעי- טיול שנתייי
מרבע ל7 בבוקר עד 8 בערב
לירושלים
יום חמישי- רגיל
בצפר והכל.. יום שישי- רגיל
יום שבת- לחמם תכיסא[?]

k e l l y 1 8 1

New member
ב"ה....

יום ראשון-אממ כנראה בבוקר עבודה
ולאחר הצהריים אין תוכניות
בנתיים יום שני- ב3...לימודים עד 8 אז הלך כל היום
יום שלישי-פיי אממ יש חופש אז אני צריכה למצוא בגדים לכמה ארועים קרובים מקווה שהחנוית יהיו פתוחות יום רביעי-אממ בבוקר אני ולכת קבוע אם אמא שלי להסתובב וב1.30 מתחילה לעבוד יום חמישי-אין תוכניות חוץ מעבודה בבוקר יום שישי-חופש.... יום שבת-לישון....

k e l l y 1 8 1

New member
אהה עוד משו...

ביום שלישי אני כנראה גם יצביע בפעם הראשונה רק אני לא יודעת למי....נראה...

../images/Emo55.gif

יום ראשון-אני חולהההההה יום שני-בערב הולכת לחברה שלי עם חברות לישון אצלה יום שלישי-אולי ים יום רביעי-לומדת לתנך יום חמישי-לומדת לתנך יום שישי-יוצאת לאנשו יום שבת-בבית

sukrazit

New member
עונה

טוב, אם בא לכם מדי שבת ארשום אותו. תרשמו מה אתם מתכננים לקראת השבוע. יום ראשון- כב נגמר היום יום שני- לימודים ולהכין תיק לטיול השנתי יום שלישי- לישון הרבה וסידורים אחרונים לטיול השנתי יום רביעי- טיול שנתי יום חמישי- טיול שנתי יום שישי- לישוןן יום שבת- לא דעת...

=/

יום ראשון- זתומרת היום. לישון (עשיתי) ללמוד קצת באנגלית וללמוד למבחן מחר=/ יום שני- אממ בצהריים לאדעת ובערב משפוחה יום שלישי- אממ על הבוקר או ים או אצל ידיד לא ברור.... בערב ללמוד למבחן=/ יום רביעי- אממ סתם כל מיני גדברים וללמוד למבחן=// יום חמישי- יום חופשי ברוך השם אין מבחניםם יום שישי- שוב מבחן יום שבת- שוב... מבחן.

pacific ocean

New member
יאלהה

טוב, אם בא לכם מדי שבת ארשום אותו. תרשמו מה אתם מתכננים לקראת השבוע. יום ראשון- הייתי בקוראטיה עם יסמים צעיריםם וייצגנווו את ישראלל בתחרות בינלאומית! יום שני- לראות את חבר שליי אחרי 5 ימיםם שלא ראיתיייי אותוו יום שלישי- להסתובב עם אמו'ש יום רביעי- מבחן ומשמרת במכבי אש יום חמישי- לא יודעת.... יום שישי- לא יודעת... יום שבת-לישון הרבההההההההההההההההה

Rot3m

New member
עונה :)

יום ראשון- הלכתי לאסיפת הורים ולמדתי למבחן בהיסטוריה. יום שני- קורס מאיה ואולי בערב לצאת עם חברות. יום שלישי- חופש! לישון הרבה, ללמוד למבחן במת' ואולי ללכת לקניון. יום רביעי- ללמוד למת'. יום חמישי- אין תוכניות. יום שישי- ללמוד לערבית. :( יום שבת- ללמוד לערבית. :(

למעלה