שאלון חורף

שאלון חורף../images/Emo26.gif

#לקוח מפורום טלנובלות שלקוח מפורום רבלדה חח
אוהבים את החורף?
מה אתם לא אוהבים בו?
יש לכם מטריה?
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
באיזה צבע המעיל שלכם?
אוהבים את הגשם?
מה אתם אוכלים בחורף?:
מתקלחים כל יום בחורף?:
יותר מפחיד-רעם או ברק?:
אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם גשם?:
קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?:
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
מה העונה האהובה עליכם?:
חורף/קיץ?:
חורף/אביב?:
חורף/סתיו?:
צעיף/כפפות?:
מעיל/סווצ'ר?:
כובע חורף/קפוצ'ון?:
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
האם אתם אוהבים את גשם?
אוהבים שלג?
אוהבים ברד?
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
אוהבים לקפץ בשלוליות?
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
במרק: שקדים או קרוטונים?
תנור או מזגן?
שוקו חם או קר?
מטריה רגילה או מתקפלת?
שמיכת פוף או שמיכת צמר?
בגד חורף אהוב:
שיר חורף אהוב:
זיכרון חורף אהוב:

../images/Emo26.gif

אוהבים את החורף?איכככ ממש לא,אני אוהבת חום
מה אתם לא אוהבים בו?שקר ויורד גשם,שהשמיים אפורים ומדכאים האהאה ושיש ברקים ורעמים!!!!ה' ישמור,בקיצור אני וחורף לא הולכים ביחד=] יש לכם מטריה?לא
זאתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?אבל אין לי
באיזה צבע המעיל שלכם?לבן(לפחות זה יש
) אוהבים את הגשם?לא לא לאאאאאא
מה אתם אוכלים בחורף?:חמייייייייייייייין!זה הדבר היחיד שטוב בחורףףףף
מתקלחים כל יום בחורף?:בד"כ כן,לעיתים רחוקות יוצא יום כן יום לא(חחח מסריחולה שכמותי) יותר מפחיד-רעם או ברק?:עזבו אותי מזה,אחרי צרפת אני חייה בסרטים חח אתם טיפוס של חורף?:ממש לא ירד אצלכם גשם?:כן,נו ירושלים
(ירושלים זה טוב,אפילו מעולה אבל המקום של הגיאוגרפי על הפרצופי) קר לכם עכשיו?:לא=] חולים הרבה בחורף?:לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן חחחח מה העונה האהובה עליכם?:קיץ
חורף/קיץ?:קיץץץץץ
חורף/אביב?:אביב=] חורף/סתיו?:סתיו חחח צעיף/כפפות?:מממ צעיף מעיל/סווצ'ר?:סווצ'רט=] כובע חורף/קפוצ'ון?:בוודאי שהכובע חורף שלי שנראה כמו קונדום וורוד חח אבל אני מתה עליו=] המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:לחשוב שזה רק שלושה חודשים חח סתם נו זה בקטנה הרי זה יעבור=]פשוט ללבוש סווצ'רט ובאמת שאנחנו לא בסיביר אז זה בסיידר=] האם אתם אוהבים את גשם?לאאאאאא
אוהבים שלג?כן חח אוהבים ברד?לא לא לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף?להתקרבל לי מתחת לפוך אבל זה גם מדכא כי השמיים אפורייייים אוהבים לקפץ בשלוליות?כן חח הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להתעלם ממנו=] מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמלעה,קודם אוכלים את הקצפת הזו ולקינוח את העוגיה=] במרק: שקדים או קרוטונים?אמממ קרוטונים=] תנור או מזגן?תנווווור,למרות שגם מזגן זה סבביישן שוקו חם או קר?גר אבל בחורף חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת חח שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףףף בגד חורף אהוב:אממ סווצ'רט שיר חורף אהוב:הו גשם גשם בווו הו גשם גשם בוו(זה עוד היה בתקופה של היסודי,כשאהבתי ממש ממש גשם וחורף..אבל אחרי צרפת אין על מה לדבר בכלל חח,זה באמת עשה לי סיוטים) זיכרון חורף אהוב: שם קוד:חורף שנת 2007 מיקום:הגימנסיה העברית בירושלים שעה:9 וחצי(אמצע השיעור השני) האירוע ומהלכו:לפתע פתאום מתחיל לרדת שלג באמצע השיעור,כל השכבה בלי לשים על המורים חח יורדת למטה ומתחיל מלחמת שלג מטורפת של פ"ט!!!!אךךךך איך היה כיף חח

j u l i a 1 3

New member
כן!! חורף זה מדכא אחושיליניג!

אני תמיד מרגישה בודדה כזאת חחחחחחחח

rotem bobo

New member
תשובות../images/Emo98.gif

אוהבים את החורף?מאוד מה אתם לא אוהבים בו? את הגשם יש לכם מטריה?אכן אבל נקנה עוד חדשה חח אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?חח אין ברירה באיזה צבע המעיל שלכם?שחור אוהבים את הגשם?לאאאאאא מה אתם אוכלים בחורף?:ממ... בערך מה שאני אוכלת בקיץ אבל עונת הקרמבו זה החורף אז קרמבו מוקה מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: מממ... תלוי במצב רוח אבל נראלי שכן ירד אצלכם גשם?: קצת למזלי קר לכם עכשיו?: היידים שלי קפואות חחחחח חולים הרבה בחורף?: כמעט כל החורףףף יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מעט מה העונה האהובה עליכם?: סתיו חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:חורף חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:נס חחחח סתם...גם וגם וגם טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להסתגר בבית מתחת לשמיכה מול האינטרנט והויאודי?!?!? האם אתם אוהבים את גשם?לא אוהבים שלג?כה אבל אין :\ אוהבים ברד? כה זה סבבה חחח במיוחד ברד ענבים חח כה כה שיורד ברד זה כיף מה אתם אוהבים לעשות בחורף? כלום וזה הקטע חחחח אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל עליו מהחלון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהעוגיה במרק: שקדים או קרוטונים?ממ..תלוי תנור או מזגן? תלוי שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?המתקפלות נשברות מהר אז רצוי רגילהההה שמיכת פוף או שמיכת צמר? אחד על השני בגד חורף אהוב:פיג'מה ארוכה שיר חורף אהוב: ''גשם גשם משמיים כל היום טיפות המיים '' חחחחחחחחחחח זיכרון חורף אהוב: השעה 03:43 נשאיר זכרונות ליום אחר חיחיחיחי לילה טוב:]]]]]] <ROTEM>

coullette

New member
../images/Emo182.gif

אוהבים את החורף? כן מה אתם לא אוהבים בו? כלום יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כמובן באיזה צבע המעיל שלכם? יש כל מיני אוהבים את הגשם? כן מה אתם אוכלים בחורף?: הכל
מתקלחים כל יום בחורף?: כשבא לי יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק אתם טיפוס של חורף?: כןן ירד אצלכם גשם?: קצת קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: כן.... יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לפעמים מה העונה האהובה עליכם?: חורף חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתעטף טוב, לא לעבור בין טמפרטורות קיצוניות ולאכול הרבה פירות עם ויטמין סי האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? כן אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל מתחת לשמיכה אוהבים לקפץ בשלוליות? לא...זה מתיז הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכסות מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? חתיכות לחם תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: הכל שיר חורף אהוב: it's raining man סתם זיכרון חורף אהוב: לא יודעת

עונה../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף? שונא חורף
מה אתם לא אוהבים בו? שיש גשם חזק וסופות, שהמטרייה עפה לי ובקיצור כל הסבל בחוץץ
יש לכם מטריה?
באיזה צבע המעיל שלכם? אני קונה חדש. אוהבים את הגשם?
מה אתם אוכלים בחורף?: מרק
מתקלחים כל יום בחורף?:
יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם . אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם גשם?:
ביום ראישון. קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?: קצת.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא זוכר.. שנה שעברה היה ביס תקלה
מה העונה האהובה עליכם?: קייץ ברור
חורף/קיץ?: כנ"ל.. חורף/אביב?: אביב.. חורף/סתיו?: סתיו.. צעיף/כפפות?: כפפות.. מעיל/סווצ'ר?: מעיל.. כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף.. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אל תיצאו מהבית הרבה ותשרצו מלא מול התנור!! האם אתם אוהבים את גשם?
אוהבים שלג? דווקא זה כן
אוהבים ברד?
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיתחממם מול התנור. אוהבים לקפץ בשלוליות?
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא כ"כ אוהב קרמבו
במרק: שקדים או קרוטונים? קרטונים, ו- שקדים
אבל שקדים..
תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? לא דע.. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף.. בגד חורף אהוב: סוויצר, סוודר. שיר חורף אהוב: אין. זיכרון חורף אהוב: אין..

עונה:

אוהבים את החורף?
כן מה אתם לא אוהבים בו?
שמחשיך מוקדם יש לכם מטריה?
כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?
כן באיזה צבע המעיל שלכם?
אני צריכה לקנות להשנה או שאני אשאר עם המעיל של שנה שעברה, בינתיים יש לי לבן אוהבים את הגשם?
כן מה אתם אוכלים בחורף?:
קרמבו, מרק ירד אצלכם גשם?:
כן קר לכם עכשיו?:
לא חולים הרבה בחורף?:
לא יודעת יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:
לא יודעת מה העונה האהובה עליכם?:
חורף חורף/קיץ?:
חורף חורף/אביב?:
חורף חורף/סתיו?:
חורף צעיף/כפפות?:
צעיף מעיל/סווצ'ר?:
סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:
כובע המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
תה טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:
להנות האם אתם אוהבים את גשם?
כן אוהבים שלג?
כן אוהבים ברד?
כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
ללכת בגשם או באווירה של גשם אוהבים לקפץ בשלוליות?
כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
ללכת בגשם מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?
מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?
שקדים תנור או מזגן?
לא יודעת שוקו חם או קר?
קר מטריה רגילה או מתקפלת?
מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?
פוך בגד חורף אהוב:
קפוצ'ון שיר חורף אהוב:
שנינו יחד תחת מטריה אחת...
זיכרון חורף אהוב:
פעם היינו אצל סבתא שלי וירד ברד גדול
כמה שאלות נמחקו לי ><

or19951

New member
אני../images/Emo163.gif

אוהבים את החורף? ברווווווווור! מה אתם לא אוהבים בו? כלום. אני אוהב את הכל! יש לכם מטריה? כע אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם יש בצפר
באיזה צבע המעיל שלכם? אין לי אוהבים את הגשם? כן! מה אתם אוכלים בחורף?: מרק, חמין ועוד מלא דברים
מתקלחים כל יום בחורף?: אין כמו להיות מתחת למים החמים כשבחוץ יש רעם! יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: חורף או לא חורף יש תמיד הפסקות חשמל מה העונה האהובה עליכם?: חורף חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: נו אתה מסטלבת עלי? ברור שחורף צעיף/כפפות?: כלום מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר... לא סובל מעילים... כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: גם ןגם
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ברגע שיש גשם מתיישבים ליד החלון עם פופקורן, מכבים את האורות ורואים סרט. האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? כןןןןןןןןןןןןןןן אוהבים ברד? ברור מה אתם אוהבים לעשות בחורף? מה לא? אוהבים לקפץ בשלוליות? זה פחות.. אבל זה גם כיף
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? שאלה קשה... תנו לי כמה שנים ואני חוזר אליכם... מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה... אחותי אוכלת עם כפית
במרק: שקדים או קרוטונים? הכללללללללל! חוץ מבצל ושאר הירקות הדוחים
תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? בקיץ - קר בחורף - חם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף!! בגד חורף אהוב: נעלי בית קייפי שיר חורף אהוב: כלום זיכרון חורף אהוב: הכלללל הודגש באמצעות מדגישומטיק
- מזל טוב לך...

Norma Jean

New member
עונה...

אוהבים את החורף? כן,כאילו אני חושבת שאני מעדיפה על קיץ...כי אני פשוט סובלת מהחום... מה אתם לא אוהבים בו? לפעמים שאי אפשר לצאת סתם לטייל ברחוב בגלל שיש גשמים חזקים. יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אני אלך שיהיה צורך... באיזה צבע המעיל שלכם? אפור אוהבים את הגשם? אוהבת שיש טפטוף אפילו לא אכפת לי ללכת בו... מה אתם אוכלים בחורף?: מה שאני אוכלת תמיד?! חח...וגם אני עדיין לרוב שותה קר אני אוהבת יותר מלשתות חם... מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם... אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא אבל לפעמים אני כל הזמן מצוננת... יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: יש..לא הרבה... מה העונה האהובה עליכם?: לא יודעת כל פעם זה משתנה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: נראה לי סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקווו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? כן מאוד והייתי מתה שיהיה פה בחולון... אוהבים ברד? כן רק שהוא לא עליי חח כי זה כואב מה אתם אוהבים לעשות בחורף? את הדברים הרגילים... אוהבים לקפץ בשלוליות? קצת אבל לא שאני הולכת לעבודה חח הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל מתחת לשמיכה ולשתות שוקו מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מההתחלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? קר אבל לפעמים חם... מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פןף בגד חורף אהוב: יש לי המון חח... שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב:

omer42

New member
מגיב

אוהבים את החורף?כן
מה אתם לא אוהבים בו?שלא יורד גשם כימעט
יש לכם מטריה?לא, להירטב זה הכי אחי
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אין לי
באיזה צבע המעיל שלכם?אין לי מעיל
אוהבים את הגשם?ברור
מה אתם אוכלים בחורף?: מזון
מתקלחים כל יום בחורף?: כימעט
יותר מפחיד-רעם או ברק?: שנים ביחד
אתם טיפוס של חורף?: לא
ירד אצלכם גשם?: כן
קר לכם עכשיו?: לא חום איימים פה
חולים הרבה בחורף?: לא
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא
מה העונה האהובה עליכם?:קיץ
חורף/קיץ?:קיץ
חורף/אביב?:אביב
חורף/סתיו?:חורף
צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר
כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:קפה
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להיתפלל לכל אל אפשרי כדי שירד גשם
האם אתם אוהבים את גשם?ברור
אוהבים שלג? yes in did
אוהבים ברד? ברור
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון
אוהבים לקפץ בשלוליות?לא
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לצאת החוצה אם טי-שרט ומיכנס שמינית
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמטה למעלה
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים קרוטונים זה גועל נפש
תנור או מזגן? מזגן
שוקו חם או קר?קר
מטריה רגילה או מתקפלת?מה ההבדל?
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף
בגד חורף אהוב: מיכנס
שיר חורף אהוב: אין
זיכרון חורף אהוב: שירד גשם
ושיהיה לכולם
טעים

../images/Emo182.gifעונה נה נה...

---
--- אוהבים את החורף? כן. מה אתם לא אוהבים בו? שצריך לחכות איזה שעה רק לקבל מים חמים למקלחת. יש לכם מטריה? כן. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן. באיזה צבע המעיל שלכם? לבן. אוהבים את הגשם? כן. מה אתם אוכלים בחורף?: מרק. מתקלחים כל יום בחורף?: האמתי שכן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם. אתם טיפוס של חורף?: נראה לי שכן. ירד אצלכם גשם?: כן. קר לכם עכשיו?: לא. חולים הרבה בחורף?: אממ בערך. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: אממ לא יודעת. מה העונה האהובה עליכם?: חורף. חורף/קיץ?: חורף. חורף/אביב?: אביב. חורף/סתיו?: חורף. צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: שניהם. כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תמיד להיות במקום מחומם כמו הקניון. האם אתם אוהבים את גשם? לא שאלו את השאלה הזו ? אוהבים שלג? כן. אוהבים ברד? לא. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל במיטה. אוהבים לקפץ בשלוליות? כשהייתי קטנה אז כן. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרוץ. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה. במרק: שקדים או קרוטונים? שניהם. תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף. בגד חורף אהוב: סריג ומעיל. שיר חורף אהוב: Why Does It Always Rain On Me זיכרון חורף אהוב: לפני כמעט שנתיים השתחררתי , ולפני כמעט 13 שנים הייתי בששטוס ביומולדת ה-10 שלי
---
---

linoy7

New member
יאללה, משעמם..../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אוהבים את החורף? כן מה אתם לא אוהבים בו? את ההפסקות חשמל
יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן
באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? כןןןןן מה אתם אוכלים בחורף?: שותה הרבה מרק מתקלחים כל יום בחורף?: ברור יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם
אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: כן חחחח חולים הרבה בחורף?: זה משתנה... יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן
מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: מעיל כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקווווווווו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להיות מתחת לשמיכה עם שוקו חם, מזגן וטלוויזיה
האם אתם אוהבים את גשם? לא היה כבר?
אוהבים שלג? כן אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל מתחת לשמיכה אוהבים לקפץ בשלוליות? לא ממש הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרוץ
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? שקדיםםםםםם תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך
בגד חורף אהוב: בגדים ארוכים
שיר חורף אהוב: "שנינו יחד תחת טריה אחת.."
זיכרון חורף אהוב: לא זוכרת חחח

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חורףףףףףףףף ../images/Emo47.gif !!!!!!!!

אוהבים את החורף? מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד !!! מה אתם לא אוהבים בו? כלום ! יש לכם מטריה? בטח ! אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כןןן D: באיזה צבע המעיל שלכם? שחור עם פרווה [לא אמיתית !!] בסוף של השרוולים ובכובע אוהבים את הגשם? מאוווווד
מה אתם אוכלים בחורף?: קרמבו. מרק. מתקלחים כל יום בחורף?: כן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק
אתם טיפוס של חורף?: כל כך ! ירד אצלכם גשם?: כןןן
קר לכם עכשיו?: מאוד. חולים הרבה בחורף?: כן
|אפצ'י| יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא כל כך. מה העונה האהובה עליכם?: חורף ??! חורף/קיץ?: חורף !!! חורף/אביב?: חורף !! חורף/סתיו?: סתיו. נו מה אני יכולה לעשות, אני משוחדת
צעיף/כפפות?: כפפות. מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר. כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף !! עם מחממי אוזניים ~! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להזמין חברים הביתה לישון בלילה גשום ולהכרבל כולם על הספה מתחת לשמיכת צמר עם קרמבו ושוקו ולראות סדרות שאתם אוהבים בטלוויזיה D: זה כל כך כיף !! האם אתם אוהבים את גשם? כןןן ! אוהבים שלג? מאווווד. אוהבים ברד? כן D: למרות שהוא כואב >< מה אתם אוהבים לעשות בחורף? כמה שאלות למעלה ^^ אוהבים לקפץ בשלוליות? כןן D: הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת החוצה ולהתרטב מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה !! עוגיה בסוף
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים !~ תנור או מזגן? תנור D: הכי כיף. שוקו חם או קר? חם ~!!! מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת P: אבל אם המטריות המתקפלות היו באיכות של הרגילות ... שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך
בגד חורף אהוב: חולצות ארוכות מחממות כאלה ומעל סווצ'ר מחמם עוד יותר. שיר חורף אהוב: גשם גשם משמיים כלל היום טיפותת המייםם זיכרון חורף אהוב: נו, הזה מלמעלה. עם החברים והכל. חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

j u l i a 1 3

New member
עונה =]

אוהבים את החורף? לא מה אתם לא אוהבים בו? שצריך ללבוש בגדים חמים ואני נראת שמנה =] וגם קר להתעורר בבוקר... ואי אפשר ללכת לים... ויש עוד המון סיבות חח יש לכם מטריה? כן... ויש לי מטריה מזה כוסית. היא קטנטנה ויש לה נרתיק שנראה כמו נרתיק של משקפיים חח והיא עלתה לי 70 שקל
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן היא קטנה מה אכפת לי לדחוף אותה לתיק?
באיזה צבע המעיל שלכם? תכלת אוהבים את הגשם? לפעמים מה אתם אוכלים בחורף?: את אותם דברים שאני אוכלת בקיץ חח מתקלחים כל יום בחורף?: כן... אלא אם כן ממש ממש ממש קר ואין לי כוח חח יותר מפחיד-רעם או ברק?: אף אחד מהם חח אתם טיפוס של חורף?: לא ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לפעמים יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא ממש מה העונה האהובה עליכם?: קיץ חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: לא יודעת... שוקו נראה לי אבל אני לא אוהבת חח טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אין כזה. אי אפשר לעבור את העונה האיומה הזאת בכיף. האם אתם אוהבים את גשם? כבר שאלתם! ולא אוהבים שלג? מממ זה נחמד מדי פעם אוהבים ברד? ממש לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף? מממ להדליק תמזגן על חום ולהסתובב בבית בתחתונים
סתם לא יודעת אין משו מיוחד אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרוץ הביתה
חח סתם אם אני לא עם תיק או משו כזה אז לא אכפת לי להתרטב מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהקצפת
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים! מי שם שקדים במרק?! תנור או מזגן? מזגן חח מה אנחנו בימי הביניים?
שוקו חם או קר? חם אם כבר למרות שגם זה לא משו מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוך או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: ממממ סווצ'רים של היינס... זה כזה נעים חח שיר חורף אהוב: אין משהו ספציפי.... זיכרון חורף אהוב: תאמת שיש המון...

j u l i a 1 3

New member
אה רגע יש לי תיקון

נזכרתי שיש לי עוד מעיל חחחחחחחחחח והוא אפור עם פרווה למעלה... בצווארון כאילו חחח

|הדגש|עונה|סדגש|

אוהבים את החורף? כן.. מאוד... אבל גם את הקיץ מה אתם לא אוהבים בו?: שיש תרגעים שקר לך מדיי (ממש קר)... יש לכם מטריה?: אממ.. כן נראה לי... אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?: לתיכון.. ועדיין לא באיזה צבע המעיל שלכם?... אני מחליף כל הזמן.... חחחח.... אוהבים את הגשם?.. ברררררר לא... מה אתם אוכלים בחורף?: מאכלי חורף מתקלחים כל יום בחורף?: מים חמים.... יותר מפחיד-רעם או ברק?: אהוד ברק מפחיד לאללה... אתם טיפוס של חורף?: גם ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: עדיין לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: עוד לא מה העונה האהובה עליכם?:הכל חורף/קיץ?:יותר קיץ מאשר חורף חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:ככפות, צעיף כזה חונק ומגרד וחם מדיי בגרון מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון עם שני סוכר בבקשה... המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: וקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: טיפ?! מה אני נראה (או נשמע לכם) אודטה? האם אתם אוהבים את גשם?לא.. וכבר שאלת... אוהבים שלג?כן.. הלוואי.. במהרה בימינו אמן אוהבים ברד? כן, בכוס מה אתם אוהבים לעשות בחורף?להיות בבית אוהבים לקפץ בשלוליות?לא... הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות תחת מטריה מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים? מה זה... בכל מקרה.. שקדים... תנור או מזגן? מזגן על חום שוקו חם או קר?חם.. וגם קר... אפילו שזה חורף... מטריה רגילה או מתקפלת? לא משנה לי שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף.... צמר מגרד בגד חורף אהוב: הכל... כל בגדי החורף שיר חורף אהוב: "כאילו אין מחר" (א, אין לי שיר של חורף ו-ב, זה משודר גם בחורף לא?) זיכרון חורף אהוב: השאלון הזה...

Broken Biscuit

New member
עניתי.

אוהבים את החורף? כן.
מה אתם לא אוהבים בו? שהגשם הורס את ההחלקה של הפוני.
יש לכם מטריה? ברור.
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כרגע אין בית ספר.
באיזה צבע המעיל שלכם? אין לי מעיל, זה חם מדי.
אוהבים את הגשם? הכי.
מה אתם אוכלים בחורף? מרק חם.
מתקלחים כל יום בחורף? בטח. איך אפשר לא להתקלח?
יותר מפחיד- רעם או ברק? רעם.
אתם טיפוס של חורף? לא בטוחה.
ירד אצלכם גשם? כן.
קר לכם עכשיו? לא.
חולים הרבה בחורף? אהא.
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף? לא נראה לי.
מה העונה האהובה עליכם? אביב.
חורף/קיץ? חורף.
חורף/אביב? אביב.
חורף/סתיו? חורף.
צעיף/כפפות? צעיף.
מעיל/סווצ'ר? סווצ'ר.
כובע חורף/קפוצ'ון? קפוצ'ון.
המשקה הכי הכי חורפי- שוקו/תה? תה, לא אוהבת שוקו. (אני יודעת שאני היחידה)
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לצאת החוצה בגשם, בלי מטרייה.
אוהבים שלג? לא ראיתי אף פעם.
אוהבים ברד? כן. גם כזה שקונים בקיוסק.
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל.
אוהבים לקפץ בשלוליות? מאוד.
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת או להסתגר בבית מתחת לשמיכה.
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה.
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים.
תנור או מזגן? מזגן.
שוקו חם או קר? לא זה ולא זה.
מטריה רגילה או מתקפלת? יש לי מתקפלות בלבד.
שמיכת פוך או שמיכת צמר? פוך.
בגד חורף אהוב: סווצ'רטים.
שיר חורף אהוב: later on we'll conspire as we dream by the fire to face unafraid the plans that we made walkin' in a winter wonderland
זיכרון חורף אהוב: לא יודעת.

חורף../images/Emo3.gif

אוהבים את החורף? לפעמים מה אתם לא אוהבים בו? שאני הולכת בגשם והמטריה עפה
או שאי אפשר ללכת עם קצר .. במיוחד בערב .. יש לכם מטריה? כע אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כע אם ירד גשם .. מה אני קניתי אותה ליופי?? באיזה צבע המעיל שלכם? הומ שחור וורוד
אוהבים את הגשם? לפעמים מה אתם אוכלים בחורף?: מרק .. דברים חמים מתקלחים כל יום בחורף?: איזה שאלה מטומטמת .. לא אני עומדת בחוץ ערומה ומחכה שהגשם יבוא וישתוף אותיXB יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם אתם טיפוס של חורף?: לא ממש כאילו אני אוהבת להתכרבל בשמיכה וזה .. ירד אצלכם גשם?: כע קר לכם עכשיו?: קצת חולים הרבה בחורף?: כע יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כע מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מה אני בחרמון
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע
קניתי חדש
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתלבש חם
האם אתם אוהבים את גשם? לפעמים .. כשזה לא מפריע בדרך למשו אוהבים שלג? כעע אוהבים ברד? לפעמים מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיות בבית חח אוהבים לקפץ בשלוליות? לע ממש הכי כיף לעשות כשיורד גשם? פעם הייתי מוציאה ת'יד מהחלון בשיא הקור ומנסה לראות כמה זמן אני יחזיק מעמדXB חח הכי כיף זה להיות בבית חמים ולשתות תה מתחת לשמיכה עם מישהו ואיזה סרט טוב
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה
במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך!**** בגד חורף אהוב: סווצ'רט שחור חמוד שלי .. וגם סתם חולצות ארוכות כאלה שיר חורף אהוב: איןXB זיכרון חורף אהוב: אני ואחי יושבים ליד תנור ומנסים להתחמםXB

עונה ^^

אוהבים את החורף?
כןןן מאודד
מה אתם לא אוהבים בו?
מישהו אמר שאני לא אוהב בחורף משהו?
יש לכם מטריה?
אמרתי שאין לי D:
באיזה צבע המעיל שלכם?
אין ליD:
אוהבים את הגשם?
ןןןןן
מה אתם אוכלים בחורף?:
מה שאוכלים בכל יום רגיל? אני שותה מרק ושוקוווו
מתקלחים כל יום בחורף?:
כןןן..ברררר חייבים|קפוא|
יותר מפחיד-רעם או ברק?:
לא מפחיד
אתם טיפוס של חורף?: