שאלון חורף

Drorrrrrr

New member
שאלון חורף ../images/Emo186.gif

חורף או קיץ? גשם או שמש? קשת או קרן אור? קרמבו או גלידה? איפה הייתם כשהיה הגשם הראשון השנה? הייתם כבר חולים?
או
?
או
? :)

אצו רצו גמדים ../images/Emo187.gif

חורף או קיץ? : ח-ו-ר-ף- גשם או שמש?: שמש חורפית אם אני בחוץ וגשם אם אני בבית!! קשת או קרן אור?:קשת
(מה זה אותם צבעים..) קרמבו או גלידה?: גלידה!!! איפה הייתם כשהיה הגשם הראשון השנה?:בחוץ מטיילת!!! הייתם כבר חולים?:עוד לא.. אבל חכו..
ברור !!
אין כמו שוקו חם ..

netaK

New member
קלי קלות../images/Emo70.gif

חורףףףףףף
גשםםםםםםם
קשתתתתתת
קרמבווווו|קרמבו| איפה הייתי? נראה לי ישנתי
הייתי כבר חולה 3 פעמים מאז שחזרתי מפולין
מתה על חורף

מיצי007

New member
יאמי../images/Emo99.gif

חורף גשם קשת קרמבו בגן הציבורי,היה נחמד מאוד את האמת כן,היה מסריח ובכיתי

escaping

New member
הננננני כאאאאאאאןןןןןןן!!!!!../images/Emo185.gif

חורף או קיץ? בהחלט חורף! גשם או שמש? גשם :) קשת או קרן אור? קשת היא אחד הדברים היותר יפים בשנה *מאושרת כי התחיל החורף* קרמבו או גלידה? אני וקרמבו לא הולכים ביחד... ואני די אוהבת גלידה... אבל אפשר להתפשר על גלידה חמה?
איפה הייתם כשהיה הגשם הראשון של השנה? במיטה בבית מריחה את הגשם ואז קופצת לחלון כדי לראות. הייתם כבר חולים? עוד לא! אבל אני צופה אפצ'ים רציניים בעוד כמה ימים... או
?
ממ... לא. עוד לא... D:
או
?
אין ספק שהקפה לוקח פה בגדול *מלקקת שפתיים* חורף נעים ונהדר לכולם!!! *ענת חושבת על הקליפ של something stupid*

dana goren

New member
גשם בוא עד עלי!!

ח-ו-ר-ף!!!!!!!!!! ג-ש-ם!!!!!!!!!! קשת! קרמבו בבית!...נכנסתי לאזסטזה שראיתי את הגשם! בטח שהייתי חולה!אין שדר כזה מתחיל החורף ודנה לא חולה!

jenngirl

New member
ני ני ני ני ני ני ו...ני ../images/Emo98.gif ../images/Emo82.gif

חורף או קיץ? קיץ
גשם או שמש? גשם
קשת או קרן אור? קשת [למרות שאומרים שאם היא מופיעה זה אומר שהיה צריך לרדת ממש מבול אבל משום מה לא ירד
] קרמבו או גלידה? גלידה איפה הייתם כשהיה הגשם הראשון השנה? הממ אצלנו הוא ירד כשהיה לילה
הייתם כבר חולים? לא
ברוך השם
אל תפתחו פה לשטן
או
?
או
? נסקפה

adis90

New member
ג'קליפף ../images/Emo29.gif

חורף או קיץ? קיץ גשם או שמש? שמש, וגם קצת גשם זה סביר קשת או קרן אור? הכל ביחד
קרמבו או גלידה? גלידהה איפה הייתם כשהיה הגשם הראשון השנה? באמצע טקס כלשהו... הייתם כבר חולים? לאאא
או
?
או
?
אני לא אוהבת קפה

למעלה