שאלון חורף!

אולי קופץ בשלולויות זה המילה החדשה להומו

את יודעת, כמו מנשנש כריות ומלטף טושים וכאלה... "קופץ בשלוליות"

CrazyPenguin

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

אוהבים את החורף? מעידפה קיץ, אבל אני מתחילה לאהוב אותו ^_^ מה אתם לא אוהבים בו? בבוקר לרוץ בגשם לאוטובוס ><! יש לכם מטריה? אנערף D: שביתה.. לא יצאתי בגשם עדיין אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם יש גשם אז כן
באיזה צבע המעיל שלכם? לבן, אלב אני לא אוהבת מעילים
אוהבים את הגשם? רק כשאני בבית מסתכלת מהחלון על אנשים רצים בלי מטריות
מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל!!!!!!!!!!!
מתקלחים כל יום בחורף?: לא
.. יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם
אבל אני אוהבת את זהההההההההההה אתם טיפוס של חורף?: לא כלכך ירד אצלכם גשם?: כההה קר לכם עכשיו?: כה
חולים הרבה בחורף?: חח כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מהמממ לפעמים מה העונה האהובה עליכם?: קיץ
חורף/קיץ?: קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץ חורף/אביב?: אביבבבבבבבבבבבבבב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?: שניהם
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה D: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לעמוד ליד החלון ולצפות באנשים רצים בגשם בלי מטרייה זה כיף! האם אתם אוהבים את גשם? לא שאלו את זה כבר?
אוהבים שלג? זה נראה כיף רק בסרטים
אוהבים ברד? לשתות - כן ^____^ כשהוא בא עם הגשם זה חסר תועלת מה אתם אוהבים לעשות בחורף?
!!!!!!!!!!!!! אנערף!! מה שאני עושה בקיץ! אוהבים לקפץ בשלוליות? בטח. כל יום. יחד עם בן דוד שלי בן ה6. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לא שאלו את זה כבר?
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? איכס קרמבו
במרק: שקדים או קרוטונים? שניהם
תנור או מזגן? מזגן D: שוקו חם או קר? איכ שוקו
אבל קר אם כבר מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה יותר סקסית! שמיכת פוף או שמיכת צמר? צמר... בגד חורף אהוב:כובע פונפונים
וצעיף שיר חורף אהוב: אין דבר כזה "שיר חורף"
אני שומעת את מה שאני שומעת בקיץ זיכרון חורף אהוב: לא זוכרת
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי שקרא- סחתיקה לו

לא אוהבת קרמבו ושוקו??!?!!?

ואת מעדיפה שמיכת צמר על פוך?!?!?! WHAT IS WRONG WITH YOU???
סתם, סתם... טל

CrazyPenguin

New member
היא כבדה!../images/Emo46.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני ישנה איתה ומרגישה שיש עליי 60 תרנגולות!!!

hagayx

New member
אחלה שאלון קארין../images/Emo13.gif

אוהבים את החורף?---> כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה אתם לא אוהבים בו?---> יש לכם מטריה?---> לא משתמש בשטות הזאת! אבל מה לי ולחבר שלי יש בדיחה קבוע כל חורף שאנחנו יוצאים עם שמשיה (שזה כאילו מטריה) וזה גדול! כל מי שרואה נגמר מצחוק. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?---> באיזה צבע המעיל שלכם?---> שחור. אוהבים את הגשם?---> כןןןןן
מה אתם אוכלים בחורף?: ---> גלידה,קפה ושוקולד, בננות, תפוזים... מתקלחים כל יום בחורף?: ---> כמובן, מה יותר כיף ממקלחת חמה בחורף? יותר מפחיד-רעם או ברק?: ---> זה יותר יפה ממפחיד! אתם טיפוס של חורף?: ---> לגמרי! ירד אצלכם גשם?: ---> בימים האחרונים ללא הפסקה
קר לכם עכשיו?: ---> חם לי! חולים הרבה בחורף?: ---> להפך.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ---> כמובן, עוד דפק של המדינה..קצת חורף וחברת החשמל קורסת! מה העונה האהובה עליכם?: ---> חורף. חורף/קיץ?:---> חורף. חורף/אביב?:---> חורף. חורף/סתיו?:---> חורף. צעיף/כפפות?: ---> צעיף. מעיל/סווצ'ר?: ---> רק מעיל! כובע חורף/קפוצ'ון?: ---> גם וגם. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ---> שוקו. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ---> תצאו, תרטבו, תהנו, תסעו לחרמון, תסעו לירושלים כשיודיעו על שלג... האם אתם אוהבים את גשם?---> ברור, כל פעם שיש גשם אני יוצא לרקוד בחוץ מרוב אושר
אוהבים שלג? ---> יש מישהו שלא? אוהבים ברד? ---> כנ"ל לגבי הגשם. מה אתם אוהבים לעשות בחורף?---> לעשות קרטופלך באח! אוהבים לקפץ בשלוליות?---> כן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ---> ללכת לטייל בחוץ. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? ---> מהקרם. במרק: שקדים או קרוטונים?---> שקדים
תנור או מזגן? ---> תנור. שוקו חם או קר?---> תמיד חם..גם בקיץ. מטריה רגילה או מתקפלת?---> שמיכת פוף או שמיכת צמר? ---> פוף כל השנה! בגד חורף אהוב: ---> לגמרי הכל. שיר חורף אהוב: ---> קשה לבחור... זיכרון חורף אהוב:---> החורפים של פעם..

יש לי קבוצה לזה בפייסבוק! אגב למי פה יש

פייסבוק?! בוא נצרף אחד את השני
אני נמצאת שם גם בקבוצה שקוראים לה Tom Chaplin is FIT
ונסקוויק בננה זה כמו אבקה כזאת של שוקו שאתה שמה בחלב ואז זה נהיה חלב בננה אבל משהו כזה שלא טועמים, ממש אלוקי
אי אפשר לתאר במילים כמה זה טעים, אני טוחנת חלב!

למעלה