אחלה שאלון קארין../images/Emo13.gif
אוהבים את החורף?---> כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה אתם לא אוהבים בו?---> יש לכם מטריה?---> לא משתמש בשטות הזאת! אבל מה לי ולחבר שלי יש בדיחה קבוע כל חורף שאנחנו יוצאים עם שמשיה (שזה כאילו מטריה) וזה גדול! כל מי שרואה נגמר מצחוק. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?---> באיזה צבע המעיל שלכם?---> שחור. אוהבים את הגשם?---> כןןןןן
מה אתם אוכלים בחורף?: ---> גלידה,קפה ושוקולד, בננות, תפוזים... מתקלחים כל יום בחורף?: ---> כמובן, מה יותר כיף ממקלחת חמה בחורף? יותר מפחיד-רעם או ברק?: ---> זה יותר יפה ממפחיד! אתם טיפוס של חורף?: ---> לגמרי! ירד אצלכם גשם?: ---> בימים האחרונים ללא הפסקה
קר לכם עכשיו?: ---> חם לי! חולים הרבה בחורף?: ---> להפך.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ---> כמובן, עוד דפק של המדינה..קצת חורף וחברת החשמל קורסת! מה העונה האהובה עליכם?: ---> חורף. חורף/קיץ?:---> חורף. חורף/אביב?:---> חורף. חורף/סתיו?:---> חורף. צעיף/כפפות?: ---> צעיף. מעיל/סווצ'ר?: ---> רק מעיל! כובע חורף/קפוצ'ון?: ---> גם וגם. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ---> שוקו. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ---> תצאו, תרטבו, תהנו, תסעו לחרמון, תסעו לירושלים כשיודיעו על שלג... האם אתם אוהבים את גשם?---> ברור, כל פעם שיש גשם אני יוצא לרקוד בחוץ מרוב אושר
אוהבים שלג? ---> יש מישהו שלא? אוהבים ברד? ---> כנ"ל לגבי הגשם. מה אתם אוהבים לעשות בחורף?---> לעשות קרטופלך באח! אוהבים לקפץ בשלוליות?---> כן! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ---> ללכת לטייל בחוץ. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? ---> מהקרם. במרק: שקדים או קרוטונים?---> שקדים
תנור או מזגן? ---> תנור. שוקו חם או קר?---> תמיד חם..גם בקיץ. מטריה רגילה או מתקפלת?---> שמיכת פוף או שמיכת צמר? ---> פוף כל השנה! בגד חורף אהוב: ---> לגמרי הכל. שיר חורף אהוב: ---> קשה לבחור... זיכרון חורף אהוב:---> החורפים של פעם..