שאלון חורף

שאלון חורף../images/Emo113.gif

פוחדים מרעמים? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? או/או אישלג או מלאך שלג? ברקים או רעמים? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? אהוב משקה חם: מטריה: בגד חורף: שיר חורף: זיכרון חורף:

QUEEN5

New member
עונה

פוחדים מרעמים?כן אוהבים לקפץ בשלוליות? חח לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?לברוח ממנו מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה... גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?חח לא נהנתי בכלל או/או אישלג או מלאך שלג?איש ברקים או רעמים?לא זה ולא זה במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן?תנור שוקו חם או קר?קר מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך אהוב משקה חם:תה פטל מטריה:הכי קטנטנה שלא נרגיש בה בגד חורף:מגף המהמם שיר חורף:מבקש רק לשמוח (נקשרתי אליו חורף שעבר בצורה לא נורמלית חח זיכרון חורף:החלקת כואבת במיוחד על התחת... חחחחח

../images/Emo153.gif להלהל עונהה :]]

פוחדים מרעמים? אממ כןן אוהבים לקפץ בשלוליות? לאא אני יתרטבב הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתקרבל בשמיכהה
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה אני אוהבת את הלמטה.. את הכי טעים לסוף
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לאא.. בשביל לראות שלגג נסעתי לחרמוןן.. או/או אישלג או מלאך שלג? איש שלג :] ברקים או רעמים? ברקים זה האור נכון? אז ברקים :] במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? אמממ .. גם וגם שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלתת .. למרות שהיא לא טובהה :D שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוףףףף אהוב משקה חם: שוקו מטריה: מתקלפת שאפשר לזרוק אותה אחר כךך .. חחח בגד חורף: אמממ טרניגג.. הכי נוחח שיר חורף: חורףף הגשם מטפטף על העורףף.. וקר :] זיכרון חורף: אממ ח שהייתי קטנה מאחורי הבית שלנו אז יש לנו גינה מקדימה ומאחורה .. ומאחורה זה היה מוצץץ אז ההיתי עושה סירותת שמה ברביות ומשיטה אותםם

עונהה../images/Emo13.gif

פוחדים מרעמים? לפעמים..
אוהבים לקפץ בשלוליות? כןן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבלל בתוך הפוףף.. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה!! את הטוב משאירים לסוף..
גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? חח לא.. או/או אישלג או מלאך שלג? אישלג ברקים או רעמים? רעמים במרק: שקדים או קרוטונים? לא זה ולא זה..חח תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלתת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףף אהוב משקה חם: נס..
מטריה: הכחולה שליי בגד חורף: המעיל הורוד שלי..
שיר חורף: אממממ וואלה לא יודעת.. לא נראה לי שיש שיר מסויםם.. זיכרון חורף: או אה.. מאיפה להתחיל?

עונהה

פוחדים מרעמים?כן אוהבים לקפץ בשלוליות?ממש לא.. משעמם לי חח הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להיות בבית ולהיות מתחת לשמיכת הפוף שלי מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מלמעלה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא.. או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג ברקים או רעמים?לא זה ולא במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן?מגזן שוקו חם או קר?לא אוהבת מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?שמיכת פוף אהוב משקה חם:תה עם נענע מטריה:שונאת אף פעם אני לא יהיה איתה, אפילו שירד הרבה גשם חחח בגד חורף:צייף שיר חורף:לילה לבן, זיכרון חורף:לא זוכרת..

עונה ../images/Emo188.gif

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? פעם כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? שוקולד, אחר כך ללקק את הקצפת ואז הביסקוויט גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? לא או/או אישלג או מלאך שלג? איש שלג ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? שוקו חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף אהוב משקה חם: שוקו מטריה: שלא תעוף ברוח!! בגד חורף: סריג שיר חורף: לא עולה לי כרגע... זיכרון חורף:השיטפון בבי"ס בכיתה ז'...

שירוש360

New member
עונה... :)

פוחדים מרעמים? לא אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות ביית עם כוס שוקו רותח.. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא סובלת קרמבו חח גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים? אני גרה בירושלים או/או אישלג או מלאך שלג? מלאך שלג (איך עושים את זה?) ברקים או רעמים? ברקים במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף (אני מכורה לדבר הזה אפילו בקיץ אני יושנת עם פוף חח) אהוב משקה חם: שוקולטה מטריה: לוידת בגד חורף: צעיף שיר חורף: דווקא לילה לבן נשמע לי מתאים חח זיכרון חורף: אוי אני לא רוצה להיזכר ברררר.... בזה אח שלי בא אלי עם כדור שלג להכניס לי אותו לגב אז החזרתי לו אחד לפנים בדיוק לאף וזה די כאב לו חח...

עעוונה =]

פוחדים מרעמים?ללא אוהבים לקפץ בשלוליות?ללא הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להכננס בתווככו ולהתרטב אם החבררות :) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?מללעממלה גם אתם נהרתם עם כל עם ישראל לראות שלג בירושלים?לא בחרמון D: או/או אישלג או מלאך שלג?אישלג ברקים או רעמים?ברקיים במרק: שקדים או קרוטונים?שקדיים תנור או מזגן?תננור שוקו חם או קר?חםםם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוווווף אהוב משקה חם:שוקו מטריה:מתקפללת בגד חורף:חולצתת כובע קנגורו [כיסים :p] שיר חורף:גששם רדד כברר גשםם נינט שרה אותו פסיגל או שיר נולד זיכרון חורף:הייתהה הצפה בבית של סבתא שלי בגג בגלל שהחור של ירידת המים היה סתוום זה היה מפחחייד |:

למעלה