שאלון חופר!!

1ספירוש1

New member
שאלון חופר!!

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה - משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי - פסימי: טלויזיה: רדיו: דיסק: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

1ספירוש1

New member
עונה לעצמי!!

שם:ספיר כינוי:ספיפה תאריך לידה:14-6 מזל:תאומים סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה..[?] סטייל כללי:[?] פירסינג:עגילים נחשב? קעקועים:אין צבע אהוב:ירוק תפוח צבע שנוא:אין.. מאכל אהוב:צ'יפס.. חטיף אהוב:אין חטיף שנוא:אין פרי אהוב:אבטיח.. פרי שנוא:אין בע"ח אהוב:דג[חח..ורק באקווריום] יש בע"ח?לא.. מקום בילוי מועדף:ים.. מוטו:עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע.. סרט:סטאפ אפ שיר:הרבה.. זמר:הרבה.. זמרת:הרבה... להקה:fall out boy לוקח לכל מקום:פלאפון 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אמא,פלא,ונעלי בלט.. איפה אתה עכשיו?בבית.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא.. למה אתה לא שם?כי אני לא רוצה.. את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא.. את מי אתה הכי שונא בעולם?לא משנה.. לא יכול בלי:לרקוד.. מתגעגע ל:אף אחד.. גורם לך לבכות:סרטים עצובים.. מצחיק אותך:סרטים מצחיקים.. בחיים לא:[?] מתנה שהיית רוצה לקבל:אממ... כישרון:ריקוד?!! תחביבים:לרקוד,לשיר. אוסף:[?] ציטוט אהוב:[?] מקלחת או אמבטיה:מקלחת.. ים או בריכה:ים.. חורף או קיץ:קיץ.. לבן או שחור:גם וגם.. אופי או יופי:אופי.. כמות או איכות:איכות.. קור או חום:קור.. :

עונהה

שם: דניאל. כינוי: דנצ',נושית..... יש עוד המון תאריך לידה: 26.9.93 מזל: מאזניים סגנון לבוש: ג'ינס? טיץ ? מיני ? גופיות ? כל מיני... =] סטייל כללי: ?! פירסינג: עגילים.. :S קעקועים: לא צבע אהוב: סגול צבע שנוא: ירוק, אפור, חום , כתום לא משו.. :\ מאכל אהוב: פירה ושנייצללל =]] חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה \ אפרופו \ כדורוניםםם :] חטיף שנוא: צ'יפס.. ניראלי.. פרי אהוב: ליצ'יייי פרי שנוא: תפוח בע"ח אהוב: חתולללל יש בע"ח? ברורר.. !! חתולים מקום בילוי מועדף: מממ סטודיו חחח סתם אממ כל מיני אני יודעת.. מוטו: איכפת לי איך אני נראת - לא איכפת לי איך אנשים רואים אותי. ||זכויות שמורות|| סרט: הרקדנים. שיר: ואי יש הרבה... זמר: אביב גפן זמרת: אפרת בן צור \ קרן פלס \ מירי מסיקה להקה: אוונסנס \ סינרגיה \ G N R סטייה: מחול שריטה: פיגור =] חולשה: נעלי פינט מפחיד: למות משמח: לחיות מכעיס: אממ לקום בבוקר מעציב: סופשנה מילה - משפט שאתה תמיד אומר: שטו שיר שעושה מצב רוח טוב: לרוץ לרוץ של קרן פלס =] בנאדם שעושה מצב רוח טוב: האחיינים שילי ביה"ס: חצב כיתה : ח' עיר מגורים: אלפי מנשה גובה: 1.64 טלויזיה: חברים \ עדי אשכנזי \ סאות'פארק רדיו: 99 \ 100 דיסק: אממ לא יודעת לוקח לכל מקום: שפתון :] שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש לי סיכוי - אביתר בנאי בחיים לא יתפסו אותך עם: קוקו תקוע במצח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלא, מחשב ונעלי פוינט איפה אתה עכשיו? בבית =] יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כןןןןן למה אתה לא שם? עדיין לא הזמן עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם הבנאדם הכי יקר לי בעולם רוצה אבל לא יכול? דה. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את הבנאדם הכי יקר לי בעולם :p את מי אתה הכי שונא בעולם? עזבו... לא יכול בלי: לרקוד ! מתגעגע ל: סטודיו ? גורם לך לבכות: סרטים מרגשים ועצובים - לפעמים טלנובלות אבל שתקו ! מצחיק אותך: חברים =] (( הסידרה ! )) ועדי אשכנזיי.. - [מה זה השטויות האלה ? ] בחיים לא: אפסיק לרקוד מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מממ ידיד שלי מתנה שהיית רוצה לקבל: מממ אלפי נעלי פוינט בכל הצבעים חוץ מירוק ואפורררר ! :p כישרון: מחול ? תחביבים: ריקוד, שירה במקלחת, ציור ? אוסף: שפתוניםם :D ציטוט אהוב: שתקו. מקלחת או אמבטיה: אמבטיההההה ים או בריכה: בריכההה חורף או קיץ: חורףף ! לבן או שחור: ממממ קשהה אופי או יופי: יופי פותח לך דלת והאופי מכניס אותך פנימה.. אז תעשו תחישוב לבד =] כמות או איכות: איכות איכות.. קור או חום: מממ קור חלום שאתה זוכר: כה שנייה אני יתחיל לספר גם... חלום שהיית רוצה שיתגשם: סודי שמור אישי חתום נעול סוף נקודה. הדבר הכי נועז שעשית: סידרתי את החדר בלי אמא ובלי מנקה חחחחח הדבר הכי טיפשי שעשית: יווווווווו הדבר הכי מצחיק שעשית: איזהה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שאלותת הדבר הכי מפדח שקרה לך: מעצבנותת מקרה הכי טוב שקרה לך: התחלתי לרקוד מגיל 3 ! באמת שזה הכי טוב... להתחיל מגיל קטן זה אחלה מקרה הכי רע שקרה לך: חפרתם יאללה ביי

YesWeCanSee

New member
נושא

שם: גל כינוי: גלוש, גלילה, עוף P: תאריך לידה: 29.9.92 מזל: מאזניים סגנון לבוש: זרוק מסוגנןן. חחח סתם.. לקחתי את זה מהמקושרים P: סטייל כללי: לוידעתת פירסינג: רק 5 לובים רגילים קעקועים: איןן צבע אהוב: אדום צבע שנוא: ורוד מאכל אהוב: פיצה חטיף אהוב: צ'יטוס.. אבל רק של ארה"ב! חטיף שנוא: לוידעתת פרי אהוב: אפרסק\דובדבן פרי שנוא: אין בע"ח אהוב: סנאי יש בע"ח? לאא.. מקום בילוי מועדף: בית
מוטו: תחיי כל יום כאילו הוא היום האחרון שלך סרט: שר הטבעות שיר: DONT WANT TO MISS A THING זמר: איןן זמרת: כנ"ל להקה: איןן סטייה: חח אין לי:p שריטה: אני סתם מסטולהP: חולשה: למסטיקים! מפחיד: ג'וקים! משמח: לצחוק מכעיס: שמנדנדים לי! מעציב: שיורדים עליי מילה - משפט שאתה תמיד אומר: טמבל שיר שעושה מצב רוח טוב: טוב? אממ..לוידעתת בנאדם שעושה מצב רוח טוב: תמר\ הדר ביה"ס: קלעי כיתה : ט6 עיר מגורים: גבעתיים גובה: 1.55 מוצא: מרוקאים חח אופטימי - פסימי: --- טלויזיה: מה טלוויזיה? רדיו: כנ"ל דיסק: כנ"ל XD לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: I DONT WANT TO MISS A THING בחיים לא יתפסו אותך עם: תיק צד קטן כזה שכל הפרחות הולכות איתו! 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, סירה, טלוויזיה איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אצל ידיד שלי למה אתה לא שם? כי יש בי"ס מחר! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? סודד רוצה אבל לא יכול? מאוד רוצה אבל זה לא יקרה את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא! את מי אתה הכי שונא בעולם? חחח אולי היא בפורום.?! לא יכול בלי: מחשב מתגעגע ל: אני אשמור לעצמי גורם לך לבכות: ילד אחד.. מצחיק אותך: חברות שלי בחיים לא: אממ.. חח לוידעת מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: הטעות שעשיתי לפני שנה ואני מתחרטת עליה בכל רגע בחיים שלי מתנה שהיית רוצה לקבל: דובי ענקיי!! כישרון: ריקוד? תחביבים: ריקוד אוסף: אין לי XD ציטוט אהוב: חח יש הרבה מקלחת או אמבטיה: אמבטיה! ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: חח אל תשאלוו. חלום שהיית רוצה שיתגשם: אממ.. חברות שליקוראות פה אז עדיף שלא.. הדבר הכי נועז שעשית: יש כמהה.. הדבר הכי טיפשי שעשית: חחח אי אפשר לספור! הדבר הכי מצחיק שעשית: כנ"ל הדבר הכי מצחיק שקרה לך: חחח מלא! הדבר הכי מפדח שקרה לך: הייתי צריכה לבקש סליחה מהמורה לאנגלית מול כל הכיתה וכולם צחקו עליי
מקרה הכי טוב שקרה לך: לוזוכרת מקרה הכי רע שקרה לך: גמלא זוכרת:p

עדיב4

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: עדי כינוי: עדידוש, עדיב[אהמשיאהמ]
תאריך לידה: 8.8.93 מזל: אריה סגנון לבוש: רגיל שכזה
סטייל כללי: בד"כ ספורטיבי.. פירסינג: באוזניים קעקועים: לא צבע אהוב: סגול צבע שנוא: כתום מאכל אהוב: סושי, פסטה ושוקולד. חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: במבה אדומה פרי אהוב: אבטיח, אפרסק, מנדרינה ואננס פרי שנוא: אין בע"ח אהוב: כולם
פרפר|
יש בע"ח? כן
שתי חתולות גורות סיאמיות מקום בילוי מועדף: סטודיו
, קולנוע, מסיבות מוטו: תן חיוך, הכל לטובה
סרט: יש המון שיר: זה בתקופות, עכשיו אני שומעת הרבה את grace kelly- mika זמר: - זמרת: - להקה: משינה
סטייה: - שריטה: - חולשה: כשמשמיעים שיר כלשהו ואני חייבת לקום לרקוד, ורצות לי קומבינציות בראש
מפחיד: - משמח: המון
מכעיס: לא זכור לי כרגע מעציב: לא זכור לי כרגע מילה - משפט שאתה תמיד אומר: אין חח שיר שעושה מצב רוח טוב: don't stop me now - queen [שי חח - טירוף] בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אח שלי בן שנה ממש מצחיק אותי
ביה"ס: חסוי כיתה : ח'4 עיר מגורים: תל אביב גובה: די נמוכה 1.55 מוצא: מעורבב אופטימי - פסימי: אופטימית
טלויזיה: האקס המיתולוגי, קצרים, החיים זה לא הכל וכל שבת שניה רדיו: - דיסק: - לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: arosmith- mazing בחיים לא יתפסו אותך עם: - 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: משפחה, חברים ומחשב איפה אתה עכשיו? בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? במיטה חח למה אתה לא שם? כי אני עונה על השאלון עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם חברים טובים שלי רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? יש הרבה, בעיקר משפחה את מי אתה הכי שונא בעולם? אין לא יכול בלי: ריקוד
מתגעגע ל: ורד פלדמן באלופה 1
גורם לך לבכות: שיעור לא טוב, ריב עם חברות מצחיק אותך: חברים בחיים לא: אוכל גו'קים
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא יודעת מתנה שהיית רוצה לקבל: אין כרגע משהו ספציפי כישרון: ריקוד תחביבים: ריקוד, שירה ומשחק אוסף: אין ציטוט אהוב: "hello my name is Inigo Montoya you killed my father, prepare to die" - הנסיכה הקסומה מקלחת או אמבטיה: מלקחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: אביב- אמצע לבן או שחור: לבן אופי או יופי: שילוב של שניהם כמות או איכות:איכות קור או חום: אמצע חלום שאתה זוכר: משהו עם ג'ירפה
חלום שהיית רוצה שיתגשם: ריקוד בעתיד הדבר הכי נועז שעשית: לא זוכרת הדבר הכי טיפשי שעשית: יש המון הדבר הכי מצחיק שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: הציגו איזה סרט וקליפ במגמה בביה"ס שהשתתפתי בו והיה קצת מביך, סוף כולם אמרו שיצא יפה מקרה הכי טוב שקרה לך: יש המון מקרה הכי רע שקרה לך: לא זוכרת

talupa

New member
עונה

שם:טל כינוי: talupa תאריך לידה:8.3.1994 מזל: דגים סגנון לבוש: ג'נס וחולצה כל שהיא.. לבוש כללי: .... פירסינג: אין... קעקועים: אין... צבע אהוב: סגול בהיר צבע שנוא: לא שנוא עלי אבל אני הכי פחות אוהבת לבן.. מאכל אהוב: ספגטי חטיף אהוב: לא כל כך אוהבת חטיפים חטיף שנוא: צ'יטוס פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: שזיף בע"ח אהוב: חתול, כלב, יש המון!! יש בע"ח? ברור- כלב ו- 3 חתולים מקום בילוי מועדף: ים מוטו: להנות מהחיים סרט: סטפ אפ שיר: א... יש המון שאני ממש אוהבת- ואני לא הכי יכולה לבחור... זמר: א.. לא יודעת זמרת: ג'וג'ו (אמריקאית). להקה: Tears for Fears סטייה: אני נוטה ליפעמים לומר מיאו... שריטה:אני נוטה ליפעמים לומר מיאו... חולשה: לבע"ח... מפחיד: א... עכבישים, ג'וקים, זוחלים... משמח: חופש גדול... מכעיס: כשההורים שלי עושים משהו שקשור אלי בלי לשאול אותי... מעציב: כשמשהו רע למישהו או למשהו שקשור בי... מילה - משפט שאתה תמיד אומר: מיאו...חחח שיר שעושה מצב רוח טוב: Beautiful Ones בנאדם שעושה מצב רוח טוב: חברה שלי (נסטייה) ביה"ס: אורט מינקוף.. בעעעעעעע כיתה : ז'5 עיר מגורים: ירושלים גובה: לא יודעת... מכתה ג' לא מדדתי מוצא: חצי מרוקאית, רבע אוסטרית ורבע רוסייה אופטימי - פסימי: אופטימית טלויזיה: א.. חברים רדיו: לא יודעת... דיסק: Enya לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כשאני עצובה אני לא שומעת שירים.. בחיים לא יתפסו אותך עם: חולצת בטן...(אלא אים כן זה מחייב בהופעה של להקת הריקוד). 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, אמא, ואת נעלי הפוינט או הבלט אתה עכשיו? בבית, במחשב.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא... למה אתה לא שם? כי אני לא רוצה להיות "שם". עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אף אחד... רוצה אבל לא יכול? לא רוצה... את מי אתה הכי אוהב בעולם? המשפחה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? ילד מהכתה שלי.. לא יכול בלי: לרקוד מתגעגע ל: לחברות שלי שנמצאות בנהריה גורם לך לבכות: לא יודעת... כשאני בוכה אני בוכה- אני לא הכי יודעת מה ספציפית גורם לי לבכות.. מצחיק אותך: אחותי הגדולה... בחיים לא: א... אני בחיים לא אעשה משהו שיזיק לי... מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתי כבר יגיע החפש?! מתנה שהיית רוצה לקבל: לא יודעת.. לא עולה לי כרגע.. כישרון: ריקוד תחביבים: לרקוד ולצייר אוסף: פסלים ציטוט אהוב: א... כל מיני.. קצת מצחיקים אז אני לא ארשום :) מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שניהם אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: לפעמים ככה ולפעמים ככה

:]]../images/Emo110.gif

שם:לירון כינוי:לירונע תאריך לידה:24.9.90 מזל:מאזנים סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג:אין קעקועים:כנל צבע אהוב:שחורכחול צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב:שוגיגו חחח חטיף שנוא: פרי אהוב:אפרסק ומנגו פרי שנוא: בע"ח אהוב:סנאי יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:מאחורי הסנטר חח מוטו: סרט:שודדי הקריבייםםם שיר:כלמני זמר:עברילידר, אריקברמן והזמר של עידן רייכל:] זמרת: להקה:איפה הילד, מוניקהסקס,החברים של נטאשה וכו'..חח סטייה: לאיודעת שריטה:לאיכולה לראות משו מהבהב לי בזווית של העין חח חולשה: עיניים מפחיד: עיניים משמח: לישון חח מכעיס: להיות במחזור מעציב: חוסר הבנה מילה - משפט שאתה תמיד אומר: חחחח כלמני עיוותים כאלה חח שיר שעושה מצב רוח טוב: לאיודעת כלמני בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: עירוני א'? כיתה : י'5 עיר מגורים: מודיעין גובה: לא גבוה
מוצא: חצי מרוקאית חצי תוניסאית אופטימי - פסימי:בדר"כ אופטימית חוץ מבתקופה שמעצבנים אותי\תקופת לחץ. טלויזיה: ממ ויאודי אימפריה? רדיו: גלגלצ דיסק: ממ הרבה לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: נפלת חזק של מוניקהסקס בחיים לא יתפסו אותך עם: חומוס בפה חחחחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: סירה+משוטים חברה כי אני לא יכולה להיות לבד ואייפוד מפוצץ שירים איפה אתה עכשיו? בחדר של אחשלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בטח למה אתה לא שם? אילוצים עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? :] רוצה אבל לא יכול? אכן את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה וחברים את מי אתה הכי שונא בעולם? אנשיםמעצבנים לא יכול בלי: מוזיקה וריקודים מתגעגע ל: ל:] גורם לך לבכות: הכל בערך מצחיק אותך: כנל בחיים לא: להיכנע לסרטן מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: למהלמהלמה מתנה שהיית רוצה לקבל: ממ לאיודעת כישרון: לרקוד חח תחביבים: לרקוד צופים אוסף: שירים במחשב:p ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: שניהם חורף או קיץ: קיץקיץ לבן או שחור: תלוי מתי אופי או יופי: אופי אבל יופי מוסיף בהחלט:] כמות או איכות: איכותאיכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: ממ מספיק חלום שהיית רוצה שיתגשם: האמת שאפחד חח הדבר הכי נועז שעשית: לא לפה הדבר הכי טיפשי שעשית: אותו אחד:\ הדבר הכי מצחיק שעשית: לאיודעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך:ממ מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

ליזיגי

New member
חייבת לעוף ליומפעילותתת

שם: ליאור כינוי: לירי תאריך לידה: 3-11-1990 מזל: עקרב סגנון לבוש: ג'ינס גופיה... סטייל כללי: ממממ זה למעלה חחח פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: צהוב, יש בו משהו מעצבן מאכל אהוב: סושי
חטיף אהוב: מארס
חטיף שנוא: האיקס עיגול הזה.. פרי אהוב: תות
מלון
וכו' פרי שנוא: אין כזה.. בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? כן 2 כלבות מקסימות מקום בילוי מועדף: בבית
מוטו: אם אין לחם תאכלו עוגות (חחח סתם באמת שזה לא המוטו שלי אין לי אבל מוטו.. אולי אקונה מטטה:)) סרט: הנסיכה הקסומה
שיר: לא יודעת :/ זמר: זמרת: להקה: סטייה: להוציא שיערות עם פינצטה מהבית שחי שריטה: להוציא קליקים מהאף חולשה: לשוקולד מפחיד: תאונות דרכים ! משמח: שוקולד
חחחח מכעיס: שאנשים מזלזלים בי מעציב: מוות
מילה - משפט שאתה תמיד אומר: אין לי שיר שעושה מצב רוח טוב: עודד אמר לשים ידיים על הראש :) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: עומר ביה"ס: תיכון כיתה : יא' עיר מגורים: שוהם גובה: 1.63 מוצא: פולניה ובולגריה אופטימי - פסימי: אופטמית
טלויזיה: יש רדיו: יש גם דיסק: חחחח גם יש.. חח סתם- של עברי לידר מדהייםםם ! לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אין בחיים לא יתפסו אותך עם: אמפי 3 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אוכל, מים, מחברת איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא אבל נאי צריכה ללכת למה אתה לא שם? אני כן שם ! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: וואו לא עניתי על הכל כי אני חייבת לעוףףף חח=]] אני אענה בהזדמנות :) צ'אוווו

ליזיגי

New member
תשבעי יש ספר !!!! חחחח חשבתי שזה רק

בסרט ולא לא קראתי.. יש בעברית או רק באנגלית ? ונכון סושי זה אחד הדברים ?!! יאממייי

למעלה