שאלון חופר!!

שלחופה2

New member
עונה../images/Emo13.gif

תאריך לידה: אוקטובר 87 מזל:מאזניים סגנון לבוש:בעיקר ספורטיבי סטייל כללי:כנל פירסינג:בפופיק קעקועים:אין צבע אהוב:אדום
צבע שנוא:ירוק
מאכל אהוב:ביצה מקושקשת חטיף אהוב:דובונים חטיף שנוא: אגוזי.. או כל מה שמכיל קוקוס
פרי אהוב:אבטיח
פרי שנוא:אין כזה בע"ח אהוב:לא מתה על חיות
הן מסריחות מידי יש בע"ח?יש את האוגר של אח שלי מקום בילוי מועדף: צרעה (מועדון ליד ירושלים) מוטו: לראות תמיד את הצד החיובי של דברים סרט:אממ.. לא יודעת שיר:יש מלא שאני ממש אוהבת זמר:כנל זמרת:כנל להקה:כנל סטייה: צוחקת שעות ממלא דברים
שריטה:נטייה למזוכיזם בעיקר בריקוד או בלימודים חולשה:אני יותר מידי רגישה מפחיד:מוות
משמח:ריקוד מכעיס:צביעות ואנשים שלא עוזרים לעצמם מעציב:אנשים שאין להם שאיפות, המצב בישראל בפרט ובעולם בכלל (מכל הבחינות- פוליטי, כלכלי, סביבתי)
מילה - משפט שאתה תמיד אומר:פפוקה, יהיה טוב שיר שעושה מצב רוח טוב:Fame בנאדם שעושה מצב רוח טוב:המורה שלי לבלט ביה"ס:ליד"ה כיתה :סיימתי לפני שנתיים עיר מגורים:ירושלים
גובה:1.68 מוצא:אשכנזי אופטימי - פסימי:משתדלת מאוד להיות אופטימית טלויזיה:חחח... הצחקתם אותי.. למי יש זמן לזה??
רדיו: גלגלצ לוקח לכל מקום:ארנק פלפון ומפתח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יומן מסע בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה/סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מוזיקה, מים, פלאפון איפה אתה עכשיו?בבית
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בסטודיו למה אתה לא שם? אממ.. כי עכשיו יום שישי אחה"צ ? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לבד , אין לי כוח לאנשים כרגע רוצה אבל לא יכול?לחזור שנה וחצי אחורה את מי אתה הכי אוהב בעולם?אח שלי ואמא שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?אני לא שנאת אף אחד לא יכול בלי:ריקוד מתגעגע ל:תיכון גורם לך לבכות:מיליון דברים מצחיק אותך:גם מיליון דברים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מחשבות על העתיד
מתנה שהיית רוצה לקבל:תיק יפה או mp3 חדש כישרון:לא יודעת , תשאלו ת'חברים שלי
תחביבים:ריקוד, ספרים אוסף:מחזיקי מפתחות ציטוט אהוב: לא עולה לי כרגע מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:תלוי למה... כצבע בכללי- לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:הסיוט שלי שחוזר על עצמו- שאני מקבלת 500 בפסיכומטרי ואומרים לי שאני לעולם לא אתקבל לבי"ס לרפואה
חלום שהיית רוצה שיתגשם:ההיפך מהסיוט הדבר הכי נועז שעשית:אני פחדנית מידי לדברים נועזים הדבר הכי טיפשי שעשית:אוו יש מלא.. הדבר הכי מפדח שקרה לך: הייתי באיזה פארק מים ובאחת מהמגלשות הממש מהירות זזה לי החזיה של הבגד ים
מקרה הכי טוב שקרה לך:כמה אנשים מדהימים שהכרתי בשנה האחרונה מקרה הכי רע שקרה לך: שלא רצו לגייס אותי לצבא

עונה =] כי משעמם

שם:דנה כינוי: תלוי מי.....דנדוש, דני, d, דובי תאריך לידה: 21.3.91 מזל: טלה סגנון לבוש: בעיקר גופיות וג'ינסים אבל מגוונים סטייל כללי: לא מוגדר ומשתנה פירסינג: אין קעקועים:אין צבע אהוב: ירוק =] צבע שנוא: כחול מאכל אהוב: הכל חח חטיף אהוב: שוקולד חטיף שנוא: ביסלי פרי אהוב: אין חח פרי שנוא: הכל בע"ח אהוב:חתולים יש בע"ח? שתי חתולות מקום בילוי מועדף: מקום עם אוכל =] או ים מוטו: יש אנשים שאוכלים בשביל לחיות, אני חיה בשביל לאכול! סרט: מלא...אבל מרכז הבמה, שודדי הקריביים, הייסקול מיוזיקל, סטפ אפ בטח יש עוד שיר: כל שיר של גרין....מה שעולה עכשיו waking alone- green day זמר: עברי לידר, זמרת:איה כורם מהממת, קלי קלארקסון חביב להקה: גרין די =], ויש עוד כמה נחמדים כמו סימפל פלאן, פול האוט בוי, אוונסנס, מקפלי סטייה: אין ממש אבל נגיד אממ לנשק את החתולה שלי באף תמיד =] שריטה: מתחממת כל הזמן ומתיחות (אבל זה בטח כולכם) חולשה: לעכבישים וחרקים למיניהם מפחיד: פחד גבהים משמח: חופשים ושירים של גרין דיי מכעיס: מבחנים, ריבים מעציב: מוות מילה - משפט שאתה תמיד אומר: לא יודעתתתת שיר שעושה מצב רוח טוב: כמו מקודם כל שיר של גרין דיי בנאדם שעושה מצב רוח טוב: הוא נמצא בבוסטון =] לצערי =[ ביה"ס: תיכון שוהם כיתה : י' עיר מגורים: שוהם גובה: 1.69 מוצא: ליטאית ובולגריה אופטימי - פסימי: תלוי טלויזיה: מדי פעם רדיו: רק בנסיעות דיסק: רק של גרין דיי לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: וואו המשפט הזה הופיע הרבה.....כל שיר של גרין דיי בחיים לא יתפסו אותך עם: קרוקס בעע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מוזיקה, פלאפון ומישהו שאין לי נטייה להתעצבן עליו איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי יקר לטוב לבוסטון עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? האממ האממ מישהו מבוסטון רוצה אבל לא יכול? אכן כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? אין אחד כזה את מי אתה הכי שונא בעולם? גם אין לא יכול בלי: מסטיק אחרי ארוחה מתגעגע ל: מישהו בבוסטון גורם לך לבכות: מוות, זכרונות...חתולים מתים מצחיק אותך: אנשים שלובשים קרוקס בחיים לא: אלבש קרוקס מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מה קורה איתו בבוסטון? מתנה שהיית רוצה לקבל: כל בגד או חףץ של ריקוד כישרון: ריקוד תחביבים: לרקוד, לשיר (חבל רק שאני לא יודעת) אוסף: מחזיקי מפתחות, כרטיסים ציטוט אהוב:אם תרצו אין זו אגדה מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור: שניהם אופי או יופי: ביחד קצת מכל דבר כמות או איכות: תלוי במה.....חח אבל נראה לי איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: אתמול לפני הבגרות! סיוט, חלמתי שכתוב לי הכל באנגלית בטופס ואני לא מבינה כלום והבוחנת באה ומקשקשת על המבחן שלי חלום שהיית רוצה שיתגשם: עזבו לא משנה =] הדבר הכי נועז שעשית: סנפלינג כשיש לי פחד גבהים ? הדבר הכי טיפשי שעשית: יש הרבה הדבר הכי מצחיק שעשית: הבגרות בהיסטוריה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכרת הדבר הכי מפדח שקרה לך: נתקעתי בעמוד, אבל זה היה בחושך!!! מקרה הכי טוב שקרה לך: פגשתי מישו מבוסטון מקרה הכי רע שקרה לך:הוא חזר לשם....

דנה 211086

New member
עונה!

שם: דנה כינוי: דנדה או דנדלי תאריך לידה: 21.10.86 מזל: מאזניים סגנון לבוש: ג'ינס וחולצה סטייל כללי: יפה... פירסינג: אין לי קעקועים: אין לי צבע אהוב: כחול צבע שנוא: חום מאכל אהוב: פסטה חטיף אהוב: אפרופו חטיף שנוא: דוריטוס חריף פרי אהוב: אבטיח פרי שנוא: אגס בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: ים / דאנס בר מוטו: לישון זה בריא! סרט: מישהו לרוץ איתו - אחד המדהימים! שיר: hips dont lie של שאקירה - כבר ישן אבל אני אוהבת זמר: אין לי מועדף זמרת: שירי מימון להקה: אין סטייה: ישנה יותר מידי שריטה: אוהבת לצלם אנשים בלי שהם יודעים חולשה: רגישה מפחיד: להיות לבד בפארק בלילה משמח: לרקוד מכעיס: שמעצבנים אותי מעציב: שמישהו נפצע או חולה מילה - משפט שאתה תמיד אומר: קטעים איתך שיר שעושה מצב רוח טוב: בוא אמור שלום בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ידיד שלי נועם ביה"ס: כבר סיימתי בי"ס עיר מגורים: תל אביב גובה: 1.70 מוצא: תנחשו אופטימי - פסימי: אופטימית טלויזיה: חברים! רדיו: לא שומעת רדיו דיסק: דיסק של כל מיני שירים שונים שהכנתי לעמצי לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא שומעת מוזיקה כשאני עצובה בחיים לא יתפסו אותך עם: חוטיני 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, מצלמה, כלב איפה אתה עכשיו? בחדר שלי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בים למה אתה לא שם? כי יש לי שיעורים של הפסיכו' שאני אמורה להכין עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם האקס שלי... עצוב אני יודעת רוצה אבל לא יכול? מה שכתבתי קודם את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אמא ואבא את מי אתה הכי שונא בעולם? אני לא שונאת אף אחד לא יכול בלי: לאכול מתגעגע ל: חברה שלי שעברה דירה גורם לך לבכות: שאני נעלבת מצחיק אותך: ידיד שלי נועם בחיים לא: אצטלם בעירום מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שאני רוצה לרקוד עכשיו מתנה שהיית רוצה לקבל: פרחים ובושם כישרון: ריקוד תחביבים: לרקוד, לשיר, לצלם אוסף: נרות ציטוט אהוב: אין מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: שהייתי ביער חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני אופיע בחו"ל הדבר הכי נועז שעשית: סקס בטבע... הדבר הכי טיפשי שעשית: יצאתי עם מישהו אידיוט הדבר הכי מצחיק שעשית: סיפרתי בדיחה קורעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: נפלתי במדרגות בבי"ס הדבר הכי מפדח שקרה לך: פשלה בהופעת ריקוד מקרה הכי טוב שקרה לך: הכרתי את צוות ההדרכה שעכשיו אני מדריכה בו מקרה הכי רע שקרה לך: נקעתי את הרגל

Vitamin Chick

New member
מה אני קשורה...

מתחמקת מהיסטוריה! שם: אורטל כינוי: אורט, אור, טוט, ליז, צ'ארלי, בירדי, קופה, זולה... יש הרבה תאריך לידה: 24.6 (עוד מעט!!) מזל: סרטן סגנון לבוש: מה שמוצא חן בעיניי (בד"כ אפשר להגדיר כספורט אלגנט איי גס) סטייל כללי: אורטלי פירסינג: טבור, 3 בתנוכים, הליקס מורחב ז"ל קעקועים: בקרוב צבע אהוב: כולם חו מ... צבע שנוא: כחול! מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
עיקריים זה שניצל, שרימפסים, סושי, ופרלינים של גודייבה חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: כיפלי בצל פרי אהוב:יש הרבה... ענבים אפרסק אבטיח מלון בננה תמר פסיפלורה מנגו שזיף קיווי תפוז... כמעט כולם נראה לי בעצם פרי שנוא: ממ... אננס טעים אבל עושה לי עקצוצים בלשון אחרי כמות מסויימת... בע"ח אהוב: קיפודים! וארנבים יש בע"ח? היתה ארנבת מימיש מקום בילוי מועדף: או בית עם חברים או מסיבות מוטו: "הכל קורה לטובה", ו"אם תרצו אין זו אגדה" סרט: רק אחד? לא יודעת... חלון סודי שיר: רק אחד? הגזמנו זמר: רובי וויליאמס *מתוך רבים* זמרת: כריסטינה אגילרה *מתוך רבות* להקה:אוונסנס *מתוך יםםםםםםם* סטייה: נשימות שריטה: יש יותר מדי חולשה: נכנעת לרגש מפחיד: כמעט הכל
ג'וקיםםםם משמח: דברים שאני אוהבת מכעיס: שמזלזלים בי מעציב: געגוע... ולהפצע XD מילה - משפט שאתה תמיד אומר: בנופי שיר שעושה מצב רוח טוב: girlfriend של אבריל... גם אחד מיני רבים בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אממ חברות שלי בד"כ... ביה"ס: גמנסיה ריאלית כיתה : י"א 5 עיר מגורים: ראשלצ עיר הפשע והסמים גובה: 1.72 מוצא: פולנייייייההההה אופטימי - פסימי: אופטימית מאוד טלויזיה: האוס רדיו: 99FM בעבודה... דיסק: כרגע the fray לוקח לכל מקום: כסף פלאפון מפתח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: pieces של סאם 41 בחיים לא יתפסו אותך עם: מעיים של פרה ביד? אבל אף פעם לא להגיד אף פעם XD 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: כסף פלאפון מפתח XD סתם... פסנתר, אייפוד בלתי מתכלה ומחשב איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אממ סבבה לי פה למה אתה לא שם? - עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? ... רוצה אבל לא יכול? טכנית אין את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עצמי את מי אתה הכי שונא בעולם? סתם איזו אחת אני אפילו לא מכירה אותה יותר מדי לא יכול בלי: לרקוד... מתגעגע ל: קובי גורם לך לבכות: פרידות בינתיים, פציעות ואיבודי סלולרי חחח מצחיק אותך: יותר מדי דברים
בחיים לא: אין דבר כזה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא בא לי ללמוד להיסטוריהההההה מתנה שהיית רוצה לקבל: פסנתר... אבל נסתפק בשמלה כישרון: ריקוד תחביבים: פסנתר שירה כתיבה אוסף: מחזיקי מפתחות אבל הוא רדום ציטוט אהוב: How silver sweet sound lovers' tounges at night, like soften music to attending ears רומיאו אנד ג'ולייה מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ אבל שניהם חחחחחחחחחחחח לבן או שחור: ממ שניהם אופי או יופי: שניהם כמות או איכות: איכות בד"כ קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: אני וג'וזף פיינס בזיון פראי... זה היה לא ברור
חלום שהיית רוצה שיתגשם: ^^? הדבר הכי נועז שעשית: סקס בחנייה
הדבר הכי טיפשי שעשית: פוני הדבר הכי מצחיק שעשית: ממ... היו הרבה חח הדבר הכי מצחיק שקרה לך: ממ... לא עולה לי הדבר הכי מפדח שקרה לך: התישבתי על עוגת שוקולד בבצפר מקרה הכי טוב שקרה לך: ממ היו שניים... אינלי כוח לפרא מקרה הכי רע שקרה לך: פרידה...

אורקיי

New member
../images/Emo20.gifסתם לשתף../images/Emo20.gif

אמא קנתה לי היום את הספר "מלכה בלי ארמון-מיה ארבטובה" ואת "אחד מי יודע" של אוהד נהרין אם מישהו קרא/מכיר ספרו לי על זה:)

עונה גם...

שם: טל כינוי: טולה, טלטול, טושה, טלוש, טושטושון תאריך לידה: 24.3.92 מזל: טלה סגנון לבוש: ג'ינס- טישרט סטייל כללי: רגיל עם חולשה לשמלות פירסינג: בתנוכים נחשב? קעקועים: אין צבע אהוב: הכל פרט לשניים צבע שנוא: כתום וסגול מאכל אהוב: פסטה, שוקולד, צ'יפס חטיף אהוב: מקופלת ואפרופו חטיף שנוא: כדורונים... בלעכס פרי אהוב: אבטיח פרי שנוא: מנגו בע"ח אהוב: כלבים יש בע"ח? תוכונים... ניסים וברכה! מקום בילוי מועדף: ים, פארק, סרט מוטו: חייה כל יום כאילו הוא יומך האחרון סרט: וואו... יש כל כך הרבה, אבל האחרונים שאהבתי במיוחד הם זיכרונותיה של גיישה ומחול הפגיונות שיר: המון.. זמר: עברי לידר זמרת: אממ להקה: אוונסנס סטייה: לשחק בשיער של אנשים שריטה: מעופפת חולשה: לשוקולד ואוכל איטלקי מפחיד: זה שאין לנקוב בשמו משמח: מצב כפית מכעיס: להיות במחזור וכשלא מקשיבים לי מעציב: אנשים שהחיים התאכזרו אליהם... מילה - משפט שאתה תמיד אומר: לפתע שיר שעושה מצב רוח טוב: בוא נרקוד עד אור הבוקר!! בנאדם שעושה מצב רוח טוב: רונן ביה"ס: בליך כיתה : ט'3 בקרוב י'3 עיר מגורים: רמת גן גובה: 1.70 מוצא: חצי טוניסאית חצי טריפוליטאית אופטימי - פסימי: פסימית לעיתים קרובות... משתדלת להיות אופטימית... טלויזיה: בנות גילמור ומגרש ביתי רדיו: גלגלצ דיסק: יש מלא לוקח לכל מקום: אין כזה שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא שומעת.... מתכנסת בכאב של עצמי=] בחיים לא יתפסו אותך עם: פלטפורמה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את אמא, סירה כדי לחזור וספר איפה אתה עכשיו? בחדרי הקט יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? באיטליה... למה אתה לא שם? כי אני מרוששת, אבל אולי בסוכות!!! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מישהו שאני אוהבת רוצה אבל לא יכול? לומר לחברה שלי עד כמה היא לא חברה שלי... את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא את מי אתה הכי שונא בעולם? חסוי כרגע לא יכול בלי: המשפחה מתגעגע ל: בן דוד שגר בלוס אנג'לס שהכרתי רק לפני 3 שבועות והקסים אותי... גורם לך לבכות: בדידות, סרטים מרגשים, ריב עם חברה ועוד ועוד מצחיק אותך: כל מיני בחיים לא: אעשן מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: האם אני אתקבל לתיאטרון?? מתנה שהיית רוצה לקבל: שיר שמישו כתב לי... כישרון: יש לי פול תחביבים אבל רק הדברים שאני באמת מוכשרת בהם הם ריקוד וציור תחביבים: לרקוד, לצייר, לשיר(במקלחת), לשחק, לצלם, לקרוא, לראות סרטים אוסף: מחקים ציטוט אהוב: אממ אני זוכרת שהיה איזה משפט גאוני בבנות גילמור ששכחתי מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים!! חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: בעיקר אופי אבל צריך גם קצת יופי... כמות או איכות: איכות בכמויות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שאני מופיעה בהופעה גרועה במיוחד חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני אעשה צניחה חופשית ושסוף סוף הוא ירצה אותי... הדבר הכי נועז שעשית: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו גם כשהסיכויים היו אפסיים שהוא יגיב לי באותו משפט הדבר הכי טיפשי שעשית: היו מלא הדבר הכי מצחיק שעשית: הממ... היו די הרבה הדבר הכי מצחיק שקרה לך: ראיתי בנאדם זקן שהתפשט באמצע הרחוב בתל אביב ונכנס למזרקה... הזוי.. הדבר הכי מפדח שקרה לך: נפלתי על איזה סבא באוטובוס... מקרה הכי טוב שקרה לך: נחשפתי לבלט, אבל זה לא הכי טוב... מקרה הכי רע שקרה לך: נאלצתי לשים חגורה נגד העקמת

ר ו ת ו ש

New member
בא לי לענות :)

שם: רותם כינוי: רותמי, תמת, רושקה, רותוש תאריך לידה: 29.3 מזל: טלה סגנון לבוש: סתמי, מאוד סתמי. סטייל כללי: אה?! פירסינג: איכס, לא! קעקועים: כנ"ל צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אף צבע מאכל אהוב: לא סגורה על זה... חטיף אהוב: נשנושים עם העטיפה הכחולה! יאמי! חטיף שנוא: דוריטוס, צ'יטוס פרי אהוב: כל הפירות כמעט פרי שנוא: אננס בע"ח אהוב: כלבים יש בע"ח? כן, כלבה. מקום בילוי מועדף: ים מוטו: אופטימי זה הכי, אחי! סרט: - שיר: - זמר: - זמרת: - להקה: - סטייה: הפרעה נפשית שריטה: בכל הרגליים, יש כמה שלא תרצו. חולשה: שוקולד מפחיד: שודדים משמח: לרקוד מכעיס: צביעות מעציב: מילה - משפט שאתה תמיד אומר: בטח! שיר שעושה מצב רוח טוב: - בנאדם שעושה מצב רוח טוב: כל מיני
ביה"ס: - כיתה : ח' עיר מגורים: חור בצפון גובה: 1.60 ומשהו מוצא: צברית צברית אופטימי - פסימי: אופטימית!
טלויזיה: - רדיו: - דיסק: אביב גפן לוקח לכל מקום: ספר שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: - בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספר, נעלי בלט וקרם הגנה איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בבית החדש למה אתה לא שם? כי עוד לא עברנו עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם הדרי, חברה שעברה לחו"ל רוצה אבל לא יכול? ממ.. מה? את מי אתה הכי אוהב בעולם? הרבה אנשים את מי אתה הכי שונא בעולם? לא כדאי לשנוא לא יכול בלי: ריקוד מתגעגע ל: הדר
גורם לך לבכות: לחץ מצחיק אותך: פריפ בחיים לא: אגיד בחיים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: פוף כישרון: ריקוד, כתיבה תחביבים: ריקוד, קריאה, ציור, כתיבה, טיולים, להיות עם חברים, בלוגים אוסף: מחזיקי מפתחות ששנים לא נגעתי בהם ציטוט אהוב: " מקלחת או אמבטיה: מקלחת, אמבטיה מבזבז כסף ים או בריכה: ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: מפלצות ירוקות בחדר האוכל בקיבוץ... ישן ישן חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות בבת שבע הדבר הכי נועז שעשית: אני חנונית מידי לדברים נועזים הדבר הכי טיפשי שעשית: כל יום יש כאלה הדבר הכי מצחיק שעשית: כל מיני שטויות הדבר הכי מצחיק שקרה לך: - הדבר הכי מפדח שקרה לך: - מקרה הכי טוב שקרה לך: התחלתי לרקוד מקרה הכי רע שקרה לך: -

ר ו ת ו ש

New member
ציטוט: "כל עוד מישהו זוכר אותנו, אנחנו חיים."

צלה של הרוח, קרלוס רואיס סאפון.

Esti6

New member
../images/Emo177.gif

שם: אסתי כינוי: Esti6 תאריך לידה: 31.1.90 מזל: דלי סגנון לבוש: אממ.. נראה לי שספורט אלגנט סטייל כללי: ? פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: תלוי במה מתבטא צבע שנוא: כנ"ל מאכל אהוב: כל הג'אנק פוד למיניהם חטיף אהוב: צ'יטוס
חטיף שנוא: החטיף החדש עם הכדורים שמתפרקים כשהם צונחים פרי אהוב: תפוז/אבטיח/אפרשזיף פרי שנוא: ליצ'י.. יאק בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: בית, חדר כושר, הבית של מיכל, דשא בספיר מוטו: יש משהו דומה- הציטוט בעולם שלי סרט: יפה שראיתי לאחרונה: 12 קופים. שיר: זמר: אין ספציפי זמרת: כנ"ל להקה: גם סטייה: יותר מדי במחשב? שריטה:
חולשה: לימודים מפחיד: חוסר ידיעה משמח: לרקוד, ספורט, חברים מכעיס: אמא
מעציב: אי כיבוד זכויות אדם בסיסיות, "תרבות ישראלית" מילה - משפט שאתה תמיד אומר: בכל מקרה שיר שעושה מצב רוח טוב: השיר הזה של מיקה.. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: מיכל ביה"ס: תיכון כיתה : י"א עיר מגורים: כפר סבא גובה: 1.50 מוצא: זה באמת משנה?
אופטימי - פסימי: האופטימיות באה לבקר הרבה בזמן האחרון טלויזיה: אחים ואחיות, מונטה כריסטו, פרוייקט מסלול רדיו: גלגל"צ, 100+99fm דיסק: לא קונה דיסקים
לוקח לכל מקום: מפ"א- מפתחות, פלאפון וארנק... שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:
בחיים לא יתפסו אותך עם: איבר רבייה זכרי קטוע ביד 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אמ פי 3, ספר טוב וכרית נוחה איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בארה"ב עם המשפחה למה אתה לא שם? כי.. לא הכל בר השגה מרגע לרגע עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? חברה טובה מאוד! רוצה אבל לא יכול? כן.. מאוחר ויש לה מחר צו ראשון:O היום:O את מי אתה הכי אוהב בעולם? סבתא
ו.. דיי חח את מי אתה הכי שונא בעולם? אין. יש כועסת ולא מבינה. לא יכול בלי: אינטרנט מתגעגע ל: לתקופה ההיא שהייתי שם.. גורם לך לבכות: הסרט "העוול הגדול" (נראה לי שזה השם) גרם לי לבכות מצחיק אותך: איריס המורה לתנ"ך בחיים לא: שתיתי נסטי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אהה.. שזה רע שאני ערה בשעות כאלה! מתנה שהיית רוצה לקבל: סרט מסויים כישרון: בלהסביר מתמטיקה? תחביבים: לרקוד!! ולרוץ (והדברים היותר בנאליים- צוות הקופסאות האפורות) אוסף: בולים שאני לא נוגעת בו ציטוט אהוב: ממ.. *פותחת את ספר אזרחות* חוץ ממה שיש אצלי בעולם, כן? "אני שולל את מה שאתה אומר, אבל אגן עד מוות על זכותך לומר את הדבר" (וולטיר) נשמע אולי די פשוט להגן על דעה סותרת לשלך, שאתה לא מבין- אבל לא ממש. מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף חוץ מזה שהלמטה של המכנס נרטב לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: לונג שוט של מרקו מלמעלה חלום שהיית רוצה שיתגשם: אהא.. יש הדבר הכי נועז שעשית: לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית: המון המון, לא עולה לי משהו עכשיו הדבר הכי מצחיק שעשית: ממ.. לא יודעת הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לאחרונה, חברה סיפרה לי על ספר מאוד שנון ואינטיליגנטי שקנתה, אולי חלקכם מכירים: "פאף! האם זה אתה אסף?" הדבר הכי מפדח שקרה לך: בטח משהו בהופעה של חמי מקרה הכי טוב שקרה לך: אדם שהכרתי מקרה הכי רע שקרה לך: אהה.. החלטות זריזות וללא מחשבה מעמיקה גוררות אחריהן תוצאות שניתן היה לחזות מראש. יום טוב!!!!!

למעלה