עונה../images/Emo13.gif
תאריך לידה: אוקטובר 87 מזל:מאזניים סגנון לבוש:בעיקר ספורטיבי סטייל כללי:כנל פירסינג:בפופיק קעקועים:אין צבע אהוב:אדום
צבע שנוא:ירוק
מאכל אהוב:ביצה מקושקשת חטיף אהוב:דובונים חטיף שנוא: אגוזי.. או כל מה שמכיל קוקוס
פרי אהוב:אבטיח
פרי שנוא:אין כזה בע"ח אהוב:לא מתה על חיות
הן מסריחות מידי יש בע"ח?יש את האוגר של אח שלי מקום בילוי מועדף: צרעה (מועדון ליד ירושלים) מוטו: לראות תמיד את הצד החיובי של דברים סרט:אממ.. לא יודעת שיר:יש מלא שאני ממש אוהבת זמר:כנל זמרת:כנל להקה:כנל סטייה: צוחקת שעות ממלא דברים
שריטה:נטייה למזוכיזם בעיקר בריקוד או בלימודים חולשה:אני יותר מידי רגישה מפחיד:מוות
משמח:ריקוד מכעיס:צביעות ואנשים שלא עוזרים לעצמם מעציב:אנשים שאין להם שאיפות, המצב בישראל בפרט ובעולם בכלל (מכל הבחינות- פוליטי, כלכלי, סביבתי)
מילה - משפט שאתה תמיד אומר:פפוקה, יהיה טוב שיר שעושה מצב רוח טוב:Fame בנאדם שעושה מצב רוח טוב:המורה שלי לבלט ביה"ס:ליד"ה כיתה :סיימתי לפני שנתיים עיר מגורים:ירושלים
גובה:1.68 מוצא:אשכנזי אופטימי - פסימי:משתדלת מאוד להיות אופטימית טלויזיה:חחח... הצחקתם אותי.. למי יש זמן לזה??
רדיו: גלגלצ לוקח לכל מקום:ארנק פלפון ומפתח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יומן מסע בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה/סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מוזיקה, מים, פלאפון איפה אתה עכשיו?בבית
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?בסטודיו למה אתה לא שם? אממ.. כי עכשיו יום שישי אחה"צ ? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לבד , אין לי כוח לאנשים כרגע רוצה אבל לא יכול?לחזור שנה וחצי אחורה את מי אתה הכי אוהב בעולם?אח שלי ואמא שלי את מי אתה הכי שונא בעולם?אני לא שנאת אף אחד לא יכול בלי:ריקוד מתגעגע ל:תיכון גורם לך לבכות:מיליון דברים מצחיק אותך:גם מיליון דברים מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:מחשבות על העתיד
מתנה שהיית רוצה לקבל:תיק יפה או mp3 חדש כישרון:לא יודעת , תשאלו ת'חברים שלי
תחביבים:ריקוד, ספרים אוסף:מחזיקי מפתחות ציטוט אהוב: לא עולה לי כרגע מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:תלוי למה... כצבע בכללי- לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:הסיוט שלי שחוזר על עצמו- שאני מקבלת 500 בפסיכומטרי ואומרים לי שאני לעולם לא אתקבל לבי"ס לרפואה
חלום שהיית רוצה שיתגשם:ההיפך מהסיוט הדבר הכי נועז שעשית:אני פחדנית מידי לדברים נועזים הדבר הכי טיפשי שעשית:אוו יש מלא.. הדבר הכי מפדח שקרה לך: הייתי באיזה פארק מים ובאחת מהמגלשות הממש מהירות זזה לי החזיה של הבגד ים
מקרה הכי טוב שקרה לך:כמה אנשים מדהימים שהכרתי בשנה האחרונה מקרה הכי רע שקרה לך: שלא רצו לגייס אותי לצבא
תאריך לידה: אוקטובר 87 מזל:מאזניים סגנון לבוש:בעיקר ספורטיבי סטייל כללי:כנל פירסינג:בפופיק קעקועים:אין צבע אהוב:אדום