שאלון חופר .. אבל .. תענו :)

בר דותן

New member
שאלון חופר .. אבל .. תענו :)

זה יהיה נחמד לגלות עוד קצת על כל אחד ממכם :) תענו .. שם: גיל: גובה: תאריך לידה: מזל: כותב\\ת ביד: צבע שיער: צבע עיניים: : צבעים אהובים: אוספים: מטלות בבית: חדר- נקי או מבולגן: כיתה: החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: מקצוע חזק: ז´אנר ספרים מועדף: מכינ\\ה שיעורים: צורת לבוש מועדפת: אביזר אהוב: שמפו: חנות אהובה: סגנון שיער אהוב: נעל אהובה: ספר אהוב: פעילויות אהובות: משחק קלפים אהוב: ספורט אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: שיר אהוב: תשמח לפגוש את: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: טעם גלידה אהוב: טעם מסטיק אהוב: מאכל אהוב: ירק אהוב: קינוח אהוב: מאכל יפני אהוב: פאסט פוד מועדף:: מקום בו תרצה לבקר: תקוות וחלומות: שאיפות לגבי מכוניות: תיקח לאי בודד: מה השעה עכשיו? מה השיר האהוב עלייך? כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם? אוהב/ת מזון מהיר? יש חבר/ה? את/ה מאוהב/ת כרגע? יש לך בלוג? איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? התנשקת כבר? מה הצבע האהוב עלייך? אוהד/ת קבוצת כדורגל? אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? האם כבר היית בחו"ל? למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? איפה את/ה גר/ה? האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? יוצאים בערבי שישי ? לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? מדברים הכי הרבה בטלפון ? מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? אתם באמת סומכים עליו ? כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ? מה אתם עושים שאתם נפגשים ? איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שנישק אותך? ששלח לך אס אם אס? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? ישנת על יד מישהו? נסעת על אופניים? ראית מופע? ענית על שאלון? קראת ספר לימוד להנאתך? שמעת את ההצבעה באו"ם? התגייסת למלחמה בעד עיקרון? ניגנת בפסנתר? שברת כד? פיהקת? נפל לך משהו על הראש? הלכת לבית הספר? הכנסת את ראשך לאקווריום? רכבת על סוס? רכבת על בן-אדם? ליטפת חתול? דיברת עם תוכי? נשכו אותך? הסתפרת? כתבת מכתב? דיברת עם מישהו מחו"ל? ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

עומר XD

New member
וואו.. חופר זה לא מילה..

תהיה בריא..

bali

New member
מנהל
אז אולי תקצר אותו למה שבאמת מעניין?

שלא לדבר שיש מלא שאלות שחוזרות על עצמן בניסוח אחר

בר דותן

New member
זה בעיה ... כי..

יש לי ביעות זיכרון ואני לא יזכור מה שאלו כבר ומה שיניתי ומה לא .. וזה ארוך מידי ז בעייתי ..

bali

New member
מנהל
בקיצור אתה מצפה שאנחנו נסבול

ואתה לא עונה כי ארוך לך מדיי
אז דווקא בגלל זה - לא עונה לשאלון.

בר דותן

New member
אני עונה בטח שאני עונה .. אבל ..

תקצרו אותו בשבילי .. באל זאת בעיות קשב וריכוש .. ואפרת ברקע אז קשה מאוד להיתרכז :)

אריה31

Member
מנהל
חופר בטירוף אבל עניתי

שם: אריה גיל: בקרוב 42 גובה: 1.78 מ' תאריך לידה: 4.10.69 מזל: מאזניים כותב\\ת ביד: ימין צבע שיער: חון צבע עיניים: חום צבעים אהובים: צהוב, ירוק, תכלת, סגול אוספים: דיסקים, מחברות מצעדים מטלות בבית: - חדר- נקי או מבולגן: דיי מסודר כיתה: - החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר: - מקצוע חזק: - ז´אנר ספרים מועדף: רומנים מכינ\\ה שיעורים: - צורת לבוש מועדפת: אלגנטי אביזר אהוב: פלאפון שמפו: דרמפון חנות אהובה: טאואר רקורדס סגנון שיער אהוב: חלק נעל אהובה: התעמלות ספר אהוב: אליפים פעילויות אהובות: אינטרנט, כדורסל משחק קלפים אהוב: מזמן לא משחק ספורט אהוב: כדורסל סדרת טלוויזיה אהובה: הישרדות אמריקאית שיר אהוב: בא הביתה - שולה חן תשמח לפגוש את: שחקנית הקולנוע מדלן סטואו, הזמרת הצרפתייה אליזה וחוץ מזה אני רוצה לפגוש את אפרת שוב ושוב סרט אהוב: עידן התמימות (1993) סרט דיסני אהוב: - טעם גלידה אהוב: וניל טעם מסטיק אהוב: בזוקה מאכל אהוב: אורז ירק אהוב: גמבה קינוח אהוב: סופלה קוקוס מאכל יפני אהוב: - פאסט פוד מועדף: פיצה מקום בו תרצה לבקר: פאריז תקוות וחלומות: למצוא את אהבת חיי שאיפות לגבי מכוניות: את השאיפה הנוכחית הגשמתי תיקח לאי בודד: את אהובתי מה השעה עכשיו? 2:59 מה השיר האהוב עלייך? כבר עניתי כמה אחים/אחיות יש לך? אחות ואח בני כמה הם? 46, 36 אוהב/ת מזון מהיר? דיי יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע? לא יש לך בלוג? היה, הפסקתי לכתוב איך קוראים לך? אריה בן/בת כמה את/ה? 42 התנשקת כבר? כן מה הצבע האהוב עלייך? צהוב אוהד/ת קבוצת כדורגל? במקור בית"ר ירושלים אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? לא האם כבר היית בחו"ל? כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אני שילוב של שניהם את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? לא מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? 5+ מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? מדריך רוחני איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? יש לי שלושה חברים באותה רמה: אוהד, יוסי, רונן איפה את/ה גר/ה? תל אביב האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אחיינית שלי בת ה-14 טל שונאים - אף אחד מעריכים - לא עולה לי כרגע מעריצים - משתדל להעריץ אוהבים להיות איתו - ידידה שלי מיה משתעממים ממנו - לא נמצא עם מי שמשעמם אותי צוחקים עליו - לצערי קצת צוחק על אוהד לפעמים צוחקים איתו - מיה ויוסי עם מי אתם... מבלים את רוב היום? האמת הכי לבד יוצאים בערבי שישי? ב-50% מערבי שישי אני יוצא לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? - מדברים הכי הרבה בטלפון? ידידה שלי שיר מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר? שחר מהפורום מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך? כבר עניתי אתם באמת סומכים עליו? לגמרי כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל? את אוהד אני רואה 3 פעמים בשבוע בממוצע מה אתם עושים שאתם נפגשים? ים, מדברים איפה אתם הכי אוהבים לבלות? ים מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? אוהד שהלכת איתו לקניות? יוסי ששבר את הלב שלך? כמה בחורות שלא רצו אותי שנישק אותך? חברתי האחרונה, לפני כמעט שנתיים ששלח לך אס אם אס? מיה, לפני 40 דקות שאיכזב אותך? הבחורה האחרונה שיצאתי איתה שגרם לך לבכות? לא זוכר ששימח אותך? לא זוכר שראית איתו סרט? ידידה שלי, נירה שדיברת איתו בטלפון? שיר שראית? אוהד מה אתה לובש כרגע? מכנסיים קצרים בלבד באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק איזה ספר אתה קורא? לא קורא כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? לא זוכר ישנת על יד מישהו? ליד מיה, לפני כמה חודשים טובים נסעת על אופניים? בגיל 7 ראית מופע? הופעה של אפרת לפני שבועיים ענית על שאלון? הרגע קראת ספר לימוד להנאתך? לא זוכר שמעת את ההצבעה באו"ם? המון זמן התגייסת למלחמה בעד עיקרון? לא שירתתי באף מלחמה ניגנת בפסנתר? מעולם לא שברת כד? מעולם לא פיהקת? לפני יותר מחודשיים נפל לך משהו על הראש? לא זוכר הלכת לבית הספר? בגיל 17 הכנסת את ראשך לאקווריום? אף פעם רכבת על סוס? אף פעם רכבת על בן-אדם? לא זוכר ליטפת חתול? לפני חמישה ימים דיברת עם תוכי? לא חושב שזה קרה נשכו אותך? אף פעם ב"ה הסתפרת? לפני חודש כתבת מכתב? במייל אתמול דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני ראית גמל? ראית פרת משה רבינו? ראית צבי הנינג'ה? חבשת כובע? דרכת על נמלה? מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

אריה31

Member
מנהל
נתקע לי באמצע, ממשיך

דיברת עם מישהו מחו"ל? לפני ארבעה ימים ראית גמל? לא זוכר ראית פרת משה רבינו? לא זוכר ראית צבי הנינג'ה? לא זוכר חבשת כובע? הרבה שנים דרכת על נמלה? זה קורה לצערי מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? גפרורים יום כיפור או תשעה באב? יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? אוהב את שניהם מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? לא יודע להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר לאכול או לשתות? לשתות קולה או פפסי? קולה שחומים או בהירים? בהירים עיר או כפר? עיר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? כלום ערוץ 2 או עשר? 10 סלקום או אורנג'? אורנג' חשמל או נירות? חשמל חום או קור? חום דיסק קנוי או צרוב? קנוי סרטים עם או בלי תרגום? עם תוכנית בחי או מוקלטת? חי שמש בעיניים או משקפי שמש? בעיניים דיסני או אנימה? דיסני צילום או בישול? בישול מסטיק בזוקה או אורביט? בזוקה שמיכה עבה או דקה? עבה כרית אחת או שניים? אחת בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פתוח פלוצים או גרעפסים? אף אחד תפוח או אגס? תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני?ים תיכוני מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי? אביתר אהוד בנאי או יובל בנאי? יובל כדורים או זריקות? כדורים אצל ההורים או בית שכור? שכור לבשל או לנקות? לנקות אוראלי או אנאלי? אף אחד טלפון או פלאפון? טלפון נייד משוכלל או פשוט? פשוט עם מצלמה או בלי? עם עראפת או אבו מאזן? אבו מאזן קלינטון או בוש? קלינטון וידיאו או דיוידי? וידיאו משקפיים או עדשות? משקפיים מודפס או כתב יד? מודפס מודם או כבלים? מודם מסך רגיל או דק? דק חתולים או כלבים? חתולים נחש או איגואנה? אף אחד עט או עיפרון? עט מקלחת- עם ספוג או בלי? בלי סבון בריח שוקולד כן או לא? לא שוקולד מריר או חלב? חלב שוקולד חום או לבן? חום טובלרון או M & M ? טובלרון שוגי עם סוכר או בלי? בלי ילד ראשון או ילדה ראשונה? שניהם זו שמחה מהר או לאט? מהר הרבה או מעט? הרבה בריאות או כסף? בריאות הצלחה או כנות? כנות כלב או כלבה? לא משנה צהוב או כחול? צהוב קנון או סוני? לא יודע מזה קנון דובי או כרית רכה? כרית רכה פיה או חמסה? פיה עוגה או עוגיה? עוגה ספר או סרט? סרט ביאליק או אתגר קרת? ביאליק גיטרה או נבל? נבל בגלמה או סיטאר? לא יודע מה זה עוד או צ'לו? צ'לו ביסלי גריל או רגיל? בצל נשיקות בכתפים או על השפתיים? כתפיים שוקו קרלו או שוק? ?! מרשמלו לבן או ורוד? לא סובל ישן או חדש? חדש סטיק או ג'ל? אף אחד שלישי או רביעי? אין הבדל סרט ישראלי..? הלהקה סרט לא ישראלי? עידן התמימות מוסיקאי מוערך בארץ..שלום חנוך לא בארץ..דייויד בואי להקה בארץ - אתניקס לא בארץ - פט שופ בויס מגף או נעל? נעל סנדל או יחף? סנדל צבעוני או שחור לבן? צבעוני גם בוי או פלייסטיישן? לא אוהב פלייסטיישן 1 או שתיים? לא אוהב דמקה או שש בש? שש בש סנוקר או באולינג? באולינג פלורסנט או מנורה? פלורסנט טיפש או יפה? יפה הגודל קובע כן או לא? תלוי במה פוסטר מבד או מפלקט? בד מחברת שורות או חשבון? שורות סנדוויץ או כריך? כריך היריון או תינוק שנולד? תינוק שנולד קשת או טל? קשת ריבת חלב או וניל? חלב קרציה או פשפש? אף אחד איטליה או ברזיל? איטליה שרוט או נורמלי? נורמלי תקליט או דיסק? דיסק שקל או לירה? שקל זבוב או יתוש? זבוב אריאל שרון או שמעון פרס? פרס אנשים טובים או כסף טוב? אנשים טובים הפנינג או טוייס אר אס? לא יודע במה מדובר הרפס או אקנה? אף אחד אף גדול או קטן? גדול סקס או משחק מקדים? משחק מקדים טרנינג או שמיכת פליז? לא יודע עט עם חוד דק או עבה? עבה בנים או בנות? בנות קלסר או מחברת? קלסר טרמפים או תחבורה? תחבורה לישון בעירום או עם לבנים? לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא? כן להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לא לנעול את הדלת פעם או פעמיים? בכלל לא להשתין במקלחת כן או לא? לא פנטזיות כן או לא? כן קיר חשוף או עם תמונות? חשוף דשא כן או לא? כן חיית מחמד? אין מוריד שערות? מגלח את הפנים מחשוף או חולצה רגילה? חולצה רגילה צמוד או רגיל? רגיל מטרנה או סימילאק? לא יודע מה זה בקבוק או הנקה? בקבוק לבנות ציפורניים או טבעי? טבעי לצבוע או טבעי? טבעי!!!!!! אף גדול או קטן? גדול תל אביב או רמת גן? רמת גן כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? אטמים סאטן או כותנה? לא יודע מגע רופף או מורגש? רופף עיסוי פנים או עורף וכתפיים? עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים? שום דבר חצאית או שמלה? שמלה סרטן או התקף לב? אף אחד חס וחלילה חכמה או יפה? חכמה, אבל יפה זה גם חשוב

ליאן 162

New member
עונה! חלקית...חחחחח

רשם: מיכל גיל:עוד חודשיים 18 גובה:1.62 תאריך לידה:14-10-93 מזל:מאזניים כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער:חום כהה צבע עיניים: :חום צבעים אהובים:אדום וסגול אוספים:מחקים מטלות בבית:לטאטא את הקומה התחתונה שהיא גדולה יחסית, לסדר את המדיח, לפעמים גם לתלות כביסה ולקפל חדר- נקי או מבולגן:נקי ומסודר תמיד! כיתה:חחחחחחחח אני לא מאמינה שאני רושמת את זה אבל- סיימתי תיכון החלק האהוב עליו\\ה בבית הספר:תנ"ך מקצוע חזק:אנגלית ז´אנר ספרים מועדף:מתח מכינ\\ה שיעורים:יאפ צורת לבוש מועדפת:בדרך כלל סתם גי'נס וגופיה או טישרט אביזר אהוב:MP3 שמפו:CARELINE חנות אהובה:BERSHKA סגנון שיער אהוב:גלי נעל אהובה:אולסטאר ספר אהוב:נשים קטנות פעילויות אהובות:טניס, ים, לרוץ משחק קלפים אהוב:מלחמההההה חחחחחח ספורט אהוב:טניס סדרת טלוויזיה אהובה:חברים שיר אהוב:NAKED של אבריל לאבין תשמח לפגוש את:החברה הכי טובה שלי מהיסודי שעברה רחוק, ואנחנו כבר לא בקשר כמו פעם סרט אהוב:השיר האחרון סרט דיסני אהוב:מלך האריות טעם גלידה אהוב: שוקולד טעם מסטיק אהוב: לא לועסת מסטיקים... מאכל אהוב: פיצה של אמא ירק אהוב:פלפל אדום קינוח אהוב:סלט פירות מאכל יפני אהוב:מממ נודלס זה יפני..? פאסט פוד מועדף::איכססססס מקום בו תרצה לבקר: שוויץ תקוות וחלומות:להיות בריאה ושיהיה שלום שאיפות לגבי מכוניות:חחחח אין לי ממש תיקח לאי בודד:חברה מה השעה עכשיו?12 וחצי בצהריים מה השיר האהוב עלייך? עניתי כבר כמה אחים/אחיות יש לך?אחות גדולה ואח קטן בני כמה הם: האחות בת 21 והאח בן 13 אוהב/ת מזון מהיר? ממש לא יש חבר/ה? לא את/ה מאוהב/ת כרגע?לא יש לך בלוג?לא איך קוראים לך?מיכל...חחחחח בן/בת כמה את/ה?עוד חודשיים 18 התנשקת כבר?כן מה הצבע האהוב עלייך?אדום וסגול אוהד/ת קבוצת כדורגל?פיורנטינה אוהב/ת לקפוץ לשלוליות?לא האם כבר היית בחו"ל?כן למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא?אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם כן, איזה? עדיף שלא תדעו=S מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?באמת שאין מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה?אין לי מושג איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך?דורין איפה את/ה גר/ה?ברמת גן בשיכון ותיקים האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - שונאים - מעריכים - מעריצים - אוהבים להיות איתו - משתעממים ממנו - צוחקים עליו - צוחקים איתו - עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? חברות יוצאים בערבי שישי ?חברות לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ? חברות מדברים הכי הרבה בטלפון ?חברות ( אנחנו חבורה כזו של 7 בנות...) מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ?ידידים רחוקים מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ?דורין אתם באמת סומכים עליו ?כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?5 מה אתם עושים שאתם נפגשים ?צחוקים איפה אתם הכי אוהבים לבלות ?בית , להסתובב בשכונה.. מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הבוס שלי שצחקת עליו? האקס שלי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך?האקס - אבל די! התגברתי עליו!! שנישק אותך?חח צרפתית? גם עדיף שלא תדעו ששלח לך אס אם אס?חברה שעבדה איתי פעם ורוצה שניפגש:) שאיכזב אותך?חברה אחרת שחזרה מחו"ל אחרי 3 שבועות ומסננת אותי! שגרם לך לבכות?חבר טוב שלי, מצחוק אבל ששימח אותך?חבר טוב שראית איתו סרט? חברה שבאה אלי הביתה וראינו גבעת חלפון אינה עונה שדיברת איתו בטלפון?אמא שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? בוקסר של בובספוג וגופיית סבא באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני נוגעת במקלדת....חחחחחח איזה ספר אתה קורא?אשתו של הנוסע בזמן באנגלית מה יש על הפד לעכבר שלך?זה לפטופ...חחחחחח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה משוחררת, אין דאגות האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת? אפ פכם ישנת על יד מישהו? לפני יומיים נסעת על אופניים?היום ראית מופע?ממזמןן ענית על שאלון?עכשיו..חחחח קראת ספר לימוד להנאתך? לא שמעת את ההצבעה באו"ם?לא התגייסת למלחמה בעד עיקרון?לא ניגנת בפסנתר?אף פעם שברת כד?אף פעם פיהקת?אתמול נפל לך משהו על הראש?בברצלונה הלכת לבית הספר?לפני שבוע לקחת צ'ק שקיבלתי על מלגה בתנ"ך סורי בר ... אין לי זמן, אני אענה על ההמשך בקרוב.. :)

אריה31

Member
מנהל
אז אני נחשב ידיד רחוק, סבבה

תנ"ך ואנגלית היו המקצועות האהובים גם עליי בתיכון

ednaye10

New member
אני צריכה יום חופש מהעבודה כדי לענות על זה../images/Emo6.gif

אולי מחר יהיה לי זמן בערב שאחזור מהעבודה...

anna184

New member
עונה -חלק א :)

שם:אנה גיל:15 גובה:1.68 תאריך לידה:18.4.96 מזל:טלה כותב\\ת ביד:ימין צבע שיער:חום צבע עיניים: ירוק עם קצת חום צבעים אהובים: זה משתנה חדר- נקי או מבולגן : לא נקי מידי ולא מבלוגן מידי כיתה: י' מקצוע חזק:כל המקצועות של ההבעה בכתב (ספרות, תנך ,היסטוריה..), אנגלית, וכל המקצועות המדעיים (אני מחשיבה מקצוע חזק אם קיבלתי בו מעל 98 בתעודה) ז´אנר ספרים מועדף: מתח פסיכולוגי מכינ\\ה שיעורים: לא הכנתי אפילו פעם אחת מאז כיתה ז... סגנון שיער אהוב:אני מתה על השיער של אפרת כשהוא קצר יחסית וחצי תלתלים חצי גלים כזה ספר אהוב: הנעלמים -הרלן קובן /בלי לומר שלום-לינווד ברקלי פעילויות אהובות: ספורט 0כל הסוגים), מדצ"ים/משצ"ים/מועצת נוער, בילוי עם חברים, טלויזיה....... משחק קלפים אהוב: דוראק (משחק קלפים שאני דיי בטוחה שכל רוסי יודע לשחק) ספורט אהוב: שחייה/מחניים/כדורעף סדרת טלוויזיה אהובה:חברים/מופע שנות השבעים/אבודים שיר אהוב: משתנה כל כמה ימים... תשמח לפגוש את: אפרת! סרט אהוב: שתיקת הכבשים סרט דיסני אהוב: מלך האריות טעם גלידה אהוב: שוקולד מאכל אהוב: שניצל ירק אהוב: מלפפון קינוח אהוב: קרם ברולה מאכל יפני אהוב: לא אוהבת אוכל יפני :\ פאסט פוד מועדף: סאבוואי - אין אותו הרבה בארץ אבל כשהייתי בארצות הברית פחות או יותר חייתי על זה מקום בו תרצה לבקר: אני חושבת שהייתי כבר בכל מקום שרציתי אי פעם לבקר בו :) תקוות וחלומות: לעשות פסיכומטרי טוב להתקבל ללימודי ביוטכנולוגיה ומשם אני מסודרת (; תיקח לאי בודד: קרם הגנה , נגן מוזיקה כלשהו עם השירים האהובים , סר טוב ואשטון קוצ'ר (; מה השעה עכשיו?8:47 כמה אחים/אחיות יש לך? אח אחד גדול :) בני כמה הם? 24 אוהב/ת מזון מהיר? בטח אם אוכלים פה ושם אבל ממש לא כהרגל אכילה יומיומי יש חבר/ה?כרגע לא את/ה מאוהב/ת כרגע? קשה להגדיר את זה אבל אני חושבת שסוגשל.... יש לך בלוג?כן התנשקת כבר? אכן אוהד/ת קבוצת כדורגל?לא ממש אבל כשהייתי קטנה הייתי מושפעת מאח שלי ואהבתי את מכבי חיפה אוהב/ת לקפוץ לשלוליות? כן :) האם כבר היית בחו"ל? כן, ואו המון פעמים(מעל 15) למי את/ה יותר דומה-אמא או אבא? אבא את/ה שומע/ת עכשיו שיר כלשהו? אם השעון מעורר נחשב- Love game-lady gaga מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה?הוט קומדי סנטרל מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה? ביוטכנולוגית (ובזמן הפנוי לעסוק בספרות אולי להוציא איזה ספר או שניים) איך קוראים לחבר/ה הכי טוב שלך? חבר הכי טוב-רגב ,חברה הכי טובה -אור איפה את/ה גר/ה?רמת ישי האדם האחרון ש... מי הבנאדם שאתם הכי... אוהבים - אמא מעריכים - אח שלי מעריצים - אפרת :) אוהבים להיות איתו - כל החברים שלי צוחקים איתו - רגב עם מי אתם... מבלים את רוב היום ? עם רגב חחחחח יוצאים בערבי שישי ? אכן לומדים למבחנים\מכינים ש.ב ?לומדת למבחנים , לא מכינה שיעורי בית מדברים הכי הרבה בטלפון ? רגב מדברים הכי הרבה באיסיקיו\מסנג'ר ? ממ חברה הכי טובה שלי-אור מישהו מסויים... מי החבר הכי טוב שלך ? רגב/אור אתם באמת סומכים עליו ?כן כמה פעמים בשבוע אתם נפגשים, בדרך כלל ?כמעט כל יום מה אתם עושים שאתם נפגשים ? יושבים אצלי/בגן משחקים כלשהו, צוחקים בעיקר, לומדים למבחנים לרוב, עושים דברים שקשורים למדצים/משצים/מועצת נוער... איפה אתם הכי אוהבים לבלות ? גני משחקים מי היה האדם האחרון מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ספיר שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך?אין כזה שנישק אותך? בר -האקס שלי ששלח לך אס אם אס?רגב שראית איתו סרט?אני חושבת שרגב שדיברת איתו בטלפון?רגב שראית?אבא מה אתה לובש כרגע?חולצה גזורה של מדצים ובוקסר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שום חלק איזה ספר אתה קורא?התחלתי את הספר השלישי של משחקי הרעב :)

anna184

New member
עונה חלק ב

מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני נורא עייפה ומשעמם לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן , כמה ידידים וחברה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא מתי בפעם האחרונה..... אכלת דלעת?לא חושבת שאכלתי ישנת על יד מישהו?אתמול כשחברה שלי ישנה אצלי נסעת על אופניים? לא זכור לי ענית על שאלון?עכשיו קראת ספר לימוד להנאתך? לא קרה בחיים שמעת את ההצבעה באו"ם? לא קרה ניגנת בפסנתר?ניגנתי שש שנים בפסנתר ופרשתי בסוף כיתה ו ומאז לא ניגנתי שברת כד? לא זכור פיהקת?עכשיו נפל לך משהו על הראש?צבע נחשב?כי אתמול נפל לי צבע על הראש(עשינו שיפוץ בית גיל הזהב ביישוב) הלכת לבית הספר?לפני חודשיים רכבת על סוס?גיל חמש בערך ליטפת חתול?לפני עשרים דקות נשכו אותך?בגיל שמונה הסתפרת?לפני חצי שנה כתבת מכתב?לא זוכרת דיברת עם מישהו מחו"ל?אתמול (עם אח שלי) ראית גמל?בטיול השנתי אני חושבת שזה היה לפני חצי שנה ראית צבי הנינג'ה?לפני שנתיים (הייתי מכורה.....) חבשת כובע?טיול שנתי מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?יום כיפור חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?כהה מכנס עם כיסים או בלי?עם להיות עשיר או להיות מאושר?מאושרת לאכול או לשתות? אני לא יכולה להתקיים בלי שניהם אבל בלי אוכל אני אמות מהר יותר אז....לאכול קולה או פפסי? אני נורא מוזרה - פפסי שחומים או בהירים? בהירים עיר או כפר?כפר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או עשר? לא משנה לי סלקום או אורנג'? אורנג' חשמל או נירות? חשמל חום או קור? קור דיסק קנוי או צרוב? לא משנה סרטים עם או בלי תרגום?לא משנה תוכנית בחי או מוקלטת?לא משנה שמש בעיניים או משקפי שמש?שמש בעיניים דיסני או אנימה?תלוי איזה דיסני ואיזה אנימה צילום או בישול? צילום מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט שמיכה עבה או דקה?דקה כרית אחת או שניים?אחת בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח תפוח או אגס? תפוח מזרחי כבד או ים תיכוני? אף אחד מהם מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? מיקי מסיקה אביתר בנאי או מאיר בנאי? אני לא מבדילה אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד בנאי כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?בית שכור (כשאני אגדל כמובן) לבשל או לנקות?לבשל אוראלי או אנאלי? לא יודעת לא ניסיתי טלפון או פלאפון? פלאפון נייד משוכלל או פשוט?משוכלל עם מצלמה או בלי?עם עראפת או אבו מאזן? אף אחד קלינטון או בוש? לא יודעת וידיאו או דיוידי? דיוידי משקפיים או עדשות? אם היו לי משקפיים-הייתי מעדיפה עדשות מודפס או כתב יד? מודפס מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים? אני אוהבת אותם באותה מידה נחש או איגואנה?אף אחד עט או עיפרון?עיפרון מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא? לא שוקולד מריר או חלב? חלב שוקולד חום או לבן? לבן טובלרון או M & M ? ואו שני השוקולדים האהובים עלי...שניהם :) שוגי עם סוכר או בלי? יש שוגי בלי סוכר? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מה שיצא אני מרוצה מהר או לאט? תלוי מה הרבה או מעט? תלוי מה בריאות או כסף?בריאות הצלחה או כנות? אני לא רואה איך הם סוטרים אחד את השני כלב או כלבה?לא משנה לי צהוב או כחול? כחול קנון או סוני? קנון דובי או כרית רכה? דובי פיה או חמסה?פיה עוגה או עוגיה?עוגיה ספר או סרט? ספר ביאליק או אתגר קרת? אתגר קרת גיטרה או נבל? גיטרה נשיקות בכתפים או על השפתיים? שפתיים שוקו קרלו או שוק? תנובה חחחחח מרשמלו לבן או ורוד? לבן ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל? סטיק שלישי או רביעי?רביעי סרט ישראלי..?לא מתה על סרטים ישראליים סרט לא ישראלי?שתיקת הכבשים מוסיקאי מוערך בארץ..אפרת גוש :) לא בארץ..אבריל לאבין להקה בארץ- מופע הארנבות של ד"ר קספר לא בארץ-sum 41/three days grace... מגף או נעל?נעל סנדל או יחף?יחף צבעוני או שחור לבן?צבעוני גם בוי או פלייסטיישן?גם בוי פלייסטיישן 1 או שתיים? שתיים דמקה או שש בש?דמקה סנוקר או באולינג?סנוקר פלורסנט או מנורה?פלורסנט הגודל קובע כן או לא? אני מתארת לעצמי שכן פוסטר מבד או מפלקט? פלקט מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?סנדוויץ היריון או תינוק שנולד? תינוק שנולד ריבת חלב או וניל?ריבת חלב! קרציה או פשפש?פשפש-כי זה פחות מסוכן איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?נורמלי תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?זבוב אריאל שרון או שמעון פרס?שרון אנשים טובים או כסף טוב?אנשים טובים הפנינג או טוייס אר אס?הפנינג הרפס או אקנה? אף אחד אף גדול או קטן?קטן סקס או משחק מקדים? לא יודעת .. טרנינג או שמיכת פליז?שמיכת פליז עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות? מאיזו בחינה? קלסר או מחברת? מחברת! סטוץ או קשר מיני קבוע? קשר קבוע בתול- כן או לא? כן חלק מושך בגוף של בן המין השני..עיניים+שפתיים ואם יש קוביות , אז קנו אותי.. טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא?לא קיר חשוף או עם תמונות? המון תמונות דשא כן או לא?כן חיית מחמד?כן מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?מחשוף צמוד או רגיל?לא צמוד מידי אבל לא רחב בקבוק או הנקה?הנקה לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?טבעי תל אביב או רמת גן?תל אביב כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אף אחד עיסוי פנים או עורף וכתפיים?עורף וכתפיים חצאית או שמלה?חצאית סרטן או התקף לב?אף אחד

למעלה