שאלון חודשי

דנה 74

New member
שאלון חודשי

היי מה המצב? נקווה לטוב. טוב אז אני הנסה בכל חודש לעשות שאלון המסכם את החודש.[נכון עכשיו אמצע החודש אבל אני עושה את זה למען כל החודשים שלא היו.]
אז ככה הנה השאלון אני מקווה שאתם תענו ותגיבו
מה המצב
איך עובד החודש עד כה
איפה חוגגים את לג בעומר
איזה פעילות הכי אהבת
זכר
/נקבה
עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז
איזה הייתה רוצה
קראת את הכתבה על אלונה טל
בעל חיים אהוב
הפורום הוא....
מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום
סרט אהוב
תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן
5 ספרים אהובים(אפשר פחות)
טעם החיים...
איך השאלון
מאכל אהוב בלג בעומר
חג אהוב
עדה אהובה
5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד
אייקון אהוב (כמו-
)
אתר הכי טוב בעולם הוא....

../images/Emo97.gifעונה נה נה

מה המצב - חולה.. איך עובד החודש עד כה - ממ לא זוכרת איפה חוגגים את לג בעומר - ממ לא יודעת... איזה פעילות הכי אהבת - בפורום? אמממ אהבתי את הפרקים של טל אבל זה לא ממש פעילות זכר/נקבה - עכשיו שואלים?? חחח סתם.... נקבה עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה - האלופה
קראת את הכתבה על אלונה טל - שהיא מתחתנת? לא בעל חיים אהוב - כלבבב
הפורום הוא.... - מה?! טוב אני אנסה לענות - הפורום הוא מהמםםם מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום - שאני אחת מהם ! סרט אהוב - וואי יש המון אני אתן כמה... טיטניק, יש לך הודעה, בקול גדול ויש עוד מלא!! תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן - לענות על שאלון.. חחחח סתםםם... אמממ 1. שהמורה מסבירה חומר שכבר למדנו לילדים שלא היו וזה משעמם (חוצמזה שאפשר לצייר בזמן הזה
) 2. כשהיא נותנת תרגילי חזרה על דברים שכבר למדנו ומיצינווו 5 ספרים אהובים(אפשר פחות) - ממממ 1."איך מציירים זבנג!" של אורי פינק
2. נגיד כל הספרים של זבנג! 3. קיץ אחד ביחד של ליאת רוטנר 4. ספר ההמשך - תנו לגדול בשקט 5. נמנממננמנמנמ כל הסיפורים שאני כותבת
טעם החיים... - קוקה קולה! חחח סתם ... מממ אני!!! איך השאלון - סבבה מאכל אהוב בלג בעומר - על האששש
חג אהוב - נמנמנמ ל"ג בעומר פסח וחנוכה (כי נולדתי בחנוכה) עדה אהובה - העדה שלי... חחח... אני לא ממש מבינה מה זה עדה.. אז כנראה שהעדה שלי זה כורדי
חחח סתם... אני יודעת מאיזו ארץ המשפחה שלי - רומניה 5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד - 1. ג'יני שימלא כל משאלה שאני נותנת לו 2. את המשפחה שלי 3. את החברות שלי 4. דפים וכלי כתיבה לכתוב ולצייר 5. מחשב וטלוויזיה (וחיבור לחשמל!) אייקון אהוב -
פלפלוני שליטעעעעעעע!!!
אתר הכי טוב בעולם הוא.... - מממ האתרים שאני בונה!!

B o N u s

New member
עונהנהנה

מה המצב חצב
איך עובד החודש עד כה נחמד
איפה חוגגים את לג בעומר אצל סבא וסבתא
איזה פעילות הכי אהבת "משחק המחשב החדש"
זכר/נקבה מה נראה לכם? דו מיני
עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה פה והמומינים
קראת את הכתבה על אלונה טל לא :$
בעל חיים אהוב ..כלב "HOT DOG HOT DOG כלב חם כלב חם"/אילן
הפורום הוא.... ?
מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום סתם מעמיס אבל הם סתם באים והולכים
סרט אהוב גבעת חלפון אינה עונה - בארור
ה>קומדיה<
תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן לישון ולתת דברים לשון
5 ספרים אהובים(אפשר פחות) אפשר לבחור אפס?
טעם החיים... ווע
.. אם היה לי סכין כבר לא הייתי פה
איך השאלון פסדר
מאכל אהוב בלג בעומר תפוח אדמה [הוא היחידי לא?! :$
חג אהוב ממ כולם [?!]
עדה אהובה "אידיישים" נכללים?
5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד 1. מחשב 2. חשמל 3. את המשפחה + הכלב 4. טלוויזיה 5. המומינים
אייקון אהוב
[שיקו]
אתר הכי טוב בעולם הוא.... http://hamoominim.foo.co.il

ofer976

New member
אני אני אני

-הכל סבבה
-חודש סביר... הדרך עוד ארוכה -על יד בית אבות עם החברים לכיתה -אהבתי את הפרקים של הפיג'מות!!! -זכר -קסמים או בדיחות -לא קראתי...אבל ראיתי את הכתבה בגיא פינס -כלב -פורום
-בקושי התכתבי עם משהו מהם... -ספידרמן, הארי פוטר -לחכות לפגישה של מועצת התלמידים ולגלות שהפגישה בוטלה... ולהיות בבית כשהעוזרת בית מנקה...זה הכי מעצבן... -הארי פוטר, השמיניה, קיטוש הקוסם וזהו... -השאלון ססבה
-בשר -פסח -פולין -מחשב, חברים, כסף, תמונות,מיטה -
-האתר שלי
אתר הצחוק...www.ofun.tipo.co.il

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה... ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה המצב
הכל סבבבה... איך עובד החודש עד כה
הכלל מצויין חוץ מזה שהחודש הזה מפוצץ במבחניםםם איפה חוגגים את לג בעומר
באנה פרנק כאילו ככה קוראים למקום הזה.. איזה פעילות הכי אהבת
מה ז'תומרת
זכר/נקבה
זכר עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה
הפיג'מות,הארי פוטר הסרט ועוד והשמינייה קראת את הכתבה על אלונה טל
לאא בעל חיים אהוב
כלב
הפורום הוא.... מקסים
שיהיה להם השתלבות נעימה..
סרט אהוב- יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן- איןןןןן
5 ספרים אהובים(אפשר פחות)- הארי פוטר 1, הארי פוטר 2, הארי פוטר 3, הארי פוטר 4, הארי פוטר 5, הארי פוטר 6. ויש עוד מלאא אבל הם הכי יפים.. אני עכשיו קורא את הספר הארי פוטר 6 כאילו אני באמצע... טעם החיים...- לעשות הכל בחיים אפילו אם זה כולל לעשות צניחה חופשים או בבנג'י כי חיים רק פעם אחת לא
איך השאלון
סבבה מאכל אהוב בלג בעומר- מרשמלו בשר ותפוח אדמה
חג אהוב- כווווווווווווולם עדה אהובה-
5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד- 1. ספרים 2. מחשב 3. טלוויזיה 4. פלאפון 5. חקה בשביל לתפוס דגים ולאכול אותם... אייקון אהוב (כמו-) כווווווווווולם אתר הכי טוב בעולם הוא.... הרבהההה

סינטטית

New member
יאללה

מה המצב - סבבה איך עובד החודש עד כה - פסדר, יותר מידי עומס בבי"ס.. איפה חוגגים את לג בעומר - בבית, לומדת למחשבים, איזה חגיגה?:/ איזה פעילות הכי אהבת - הממ זכר/נקבה - נקבה עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה - סינרגיה, אבל אנלא רוצה לנהל כי אני אדומה וזה יותר מגניב! קראת את הכתבה על אלונה טל - לא בעל חיים אהוב - כלב הפורום הוא.... מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום - ברוכים הבאים סרט אהוב - כל מיני תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן - ללמוד, ולבוא לבי"ס 5 ספרים אהובים(אפשר פחות) - טעם החיים... קוקה קולה איך השאלון - סבבה מאכל אהוב בלג בעומר - מרשמלו שרוף חג אהוב - פסח עדה אהובה - 5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד - היייתי לוקחת משהו 1 :) אייקון אהוב (כמו-)
אתר הכי טוב בעולם הוא.... האתר של סינרגיה ;) (ולא..אני לא משוחדת בכלל
)

slee4

New member
עונה

מה המצב-סביר איך עובר החודש עד כה-נורמלי איפה חוגגים את ל"ג בעומר- עם החבר'ה איזה פעילות הכי אהבת-לא יודעת זכר\נקבה-נקבה אם היית יכול\ה להיות מנהל\ת של פורום בתפוז איזה היית רוצה-את כולם קראת את הכתבה על אלונה טל- ברור בעל חיים אהוב-חתול הפורום הוא...לא יודעת מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום- אני חושבת שהם מוסיפים אבלשיעשו מה שבא להם סרט אהוב- יד רצחנית תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן-בית ספר ושינה 5 ספרים אהובים(אפשר פחות)-"הנעלמים", "משחק זיכרון", "כפירה" וזהו... טעם החיים-בירה שחורה איך השאלון-סבביישן מאכל אהוב בל"ג בעומר-אין הרבה אופציות אז תפו"א חג אהוב-פורים עדה אהובה-לא יודעת 5 דברים שהיית לוקח\ת לאי בודד-את החתולה שלי,את הבית,את החבר'ה,את ההורים, וחשמל.. אייקון אהוב-
אתר הכי טוב בעולם-הרישמי של גרין דיי

דנה 74

New member
עונהנהנהנה(עם 5 ה)

מה המצב
חצ"ב(חולונים צעירים בפעולה זאת תנועת נוער שלי)
איך עובד החודש עד כה
סבבה
איפה חוגגים את לג בעומר
ב- ח'300 מול המשטרה
איזה פעילות הכי אהבת
הכול
זכר/נקבה
נקבה
עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה
הפיג'מות ברור!
קראת את הכתבה על אלונה טל
ברור
בעל חיים אהוב
לא אהבת בעלי חיים
הפורום הוא....
מקום נפלא
ברוכים הבאים אבל
(תמיד יש
) כשבאים לפורום צריך להשקיע (זה לא לפגוע כן
)
סרט אהוב
לא יודעת נראלי המורדים המסע אל החלום
תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן
1.מבחן 2.לריב/ללכת מכות.
5 ספרים אהובים(אפשר פחות) המומחיות שלי! 1. מבחן קבלה 2.חופש הגדול וצרות אחרות 3.המלאך של זפי 4. אבל אני לורה האמיתית 5. יומנה הפרטי של אלינורה/x2
טעם החיים... גרפיטי קולה
איך השאלון
סבבה
מאכל אהוב בלג בעומר
לא אהבת:-\
חג אהוב-פורים
עדה אהובה -
5
דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד 1. ספרים 2. מטוס 3. מחשב(כולל חיבור) 4. משפחה 5. טלווזיה/ הפיג'מות
אייקון אהוב (כמו-)-
אתר הכי טוב בעולם הוא.... האתר שלי

Jen74

New member
נו... אז עכשיו תורי לענות ../images/Emo169.gif

מה המצב - בסדר
איך עובד החודש עד כה - וואלה, בסדר.
איפה חוגגים את לג בעומר - עשינו "על האש" אצל ההורים שלי כמעט בהרכב מלא. אחת הבנות שלי הלכה למדורת כיתה.
איזה פעילות הכי אהבת - אין לי כל כך זמן למשחקים אבל אני שמחה לראות שרובכם משתתפים.
זכר/נקבה - נקבה
אם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצה -
אני מנהלת חוץ מהפורום הזה גם את פורום משפחות ברוכות ילדים ומאתמול גם את פורום אלביס פרסלי. (תבואו לבקר)
קראת את הכתבה על אלונה טל - ברורררר
בעל חיים אהוב - חתול הפורום הוא.... מקום שכיף לי לבקר מדי יום ולגלות דברים חדשים.
מה דעתך על כל המצתרפים של הפורום - זה נחמד, זה כיף וזה מאוד עוזר לקדם את הפורום לדעתי.
סרט אהוב - יש הרבה, לא הוגן: שר הטבעות - הטרילוגיה, סאגת מלחמת הכוכבים כל הפרקים, עידן הקרח 1 ו- 2, כל סרטי האנימציה של דיסני, פיקסאר וכמעט כל מה שיש. קומדיות ועוד.
תן 2 דוגמאות לבזבוז זמן - לריב, להתווכח. 5 ספרים אהובים(אפשר פחות) - מזמן לא קראתי. התחלתי לפני שבוע לקרוא ספר שנקרא "אמבר" לא זוכרת את המחבר/ת.
טעם החיים... RC קולה
איך השאלון - קצת ארוך לי... מאכל אהוב בלג בעומר - בטטה חג אהוב - חנוכה עדה אהובה - אין דבר כזה - ישראליות היא תערובת של כל העדות והעמים וזה הדבר הכי יפה שיש. 5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודד - דיסק של אלביס פרסלי, דיסק של מתי כספי, די.וי.די של הפיג'מות, מכשיר די.וי.די נייד עם מסך והמון בטריות. אייקון אהוב (כמו-)
אתר הכי טוב בעולם הוא.... - תפוז
אלא מה????!!!!!!

עדנונית

New member
אני ../images/Emo9.gif

מה המצבהכל טוב ואיתך!?
איך עובד החודש עד כהחביב כזה..סיימתי אבל עם ספורט וחיבור.
איפה חוגגים את לג בעומרחגגתי בחוף ירושלים בת"א
איזה פעילות הכי אהבת מתי?
זכר/נקבהנקבה
עם היית יכול/ה להיות מנהל/ת של פורום בתפוז איזה הייתה רוצההממ הייתי עושה פורום למה קשור ול דני דויטש..ולא הייתה לי בעיה לצטרף לווסט אבל לא הייתי רוצה להיות נראה לי
קראת את הכתבה על אלונה טל לא
בעל חיים אהובכלבלב
הפורום הוא....הוא?!
מה דעתך על כל המצטרפים של הפורום{אומרים מצטרפים
אבל לא משנה...והממ סבבה ?:]?
סרט אהובסרטים עם לינדזי
תן 2 דוגמאות לבזבוז זמןלענות על שאלון כזה?!
חח סתם סתם...לא יודעת כל מה שמבזבזים עליו זמן הוא שווה
5 ספרים אהובים(אפשר פחות)אפשר לא בכלל?!
טעם החיים...עכשיו יש לי טעם של לימונים כי שתיתי מיץ לימונים
איך השאלוןשואלים בסוף אבל סבבה
מאכל אהוב בלג בעומרכלום
חג אהובכל חג הוא מיוחד
עדה אהובה אה?!
5 דברים שהייתה לוקח/ת לאי בודדמחשב עם אינטרנט טלפון חברה מברשת ומשחת שיניים וסירה כדי לחזור ולקחת אם חסר לי משו
אייקון אהוב
אתר הכי טוב בעולם הוא....לא יודעת..אבל פורום ווסט
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה