שאלון חודרני!!

Ruck Starit

New member
שאלון חודרני!!../images/Emo8.gif

אז ככה.. החלטתי להכין לכם שאלון חודרני במיוחד .. (הכוונה היא לאישיות שלכם.. אז תסתכלו היטב (.)(.) ותענו..!!
מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם..
ולמה
מתי לאחרונה הרגשתם בודדים
מתי לאחרונה נעלבתם
מתי לאחרונה פגעתם במשיהו
מתי לאחרונה בכיתם
מתי לאחרונה צעקתם
מתי לאחרונה רציתם לקפוץ מהחלון
מתי לאחרונה התאכזבתם
טוב זהו זה.. זה כלום.. זה לא קשה לענות על זה.. עכשיו.. אחרי כל תשובה שמישהו יתן לי אני אשרשר לו את התוצאה שלדעתי היא מתאימה לפי השאלות.. לדוגמא אם אתם רגישים,פגועים וארחיב.. וזהו זה..

Ruck Starit

New member
אני לא כותבת את שלי..

כי אני לא יפענח את שלי כי מין הסתם אני כבר יודעת..

FriendlyFriend

New member
שלי ../images/Emo118.gif../images/Emo96.gif

מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם.. ולמה: ריב עם ההורים
מתי לאחרונה הרגשתם בודדים: אתמול
מתי לאחרונה נעלבתם: אתמול
מתי לאחרונה פגעתם במשיהו: לפני כמה ימים
מתי לאחרונה בכיתם: לפני כמה ימים
מתי לאחרונה צעקתם: אתמול
מתי לאחרונה רציתם לקפוץ מהחלון: אף פעם
מתי לאחרונה התאכזבתם: אתמול

HaMsTeR

New member
אני אשתדל לענות על הכל../images/Emo118.gif

מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם ולמה?
אני בכלל לא זוכרת.. הכי מעט לפני חודשיים... אבל זכור לי משהו במעורפל.. לא בדיוק.
אמממ... אני אשמור את זה לעצמי. לא כי זה כזה אישי, פשוט כי.. ככה!
מתי לאחרונה נעלבתם
ממש נעלבתי לפני חודש בערך, כשעשיתי טובה מאוד גדולה לחברה שלי ובתמורה היא החזירה לי צעקות ובלה בלה בלה...
מתי לאחרונה פגעתם במישהו
בשבוע שעבר אני חושבת.
מתי לאחרונה בכיתם
אני לא כל כך זוכרת.. אבל זה לא בגלל שזה קרה לפני הרבה זמן, בגלל שאני סנילית. אבל נראה לי שבשבוע שעבר.
מתי לאחרונה צעקתם
אמממ... היום, על אחותי הקטנה שאין לה כוח ללכת 3 מטרים לענות לטלפון.
ביום שבת.. שראיתי שלא הולך לי עם המבחן שהיה לי במתמטיקה ביום ראשון, שאני הולכת להכשל ושאף פעם לא יהיו לי ציונים טובים כמו שיש לחברות אחרות שלי, ושלא משנה כמה אני מתכוננת, קשה לי להצליח מאוד במבחנים. וקשה לי לקבל את זה שאני "טיפוס של 85" ושאני לא תלמידה מצטיינת. זאת סיבה דפוקה, בסדר, אני יודעת.
מתי לאחרונה התאכזבתם
ביום שישי לפני שבועיים (ב21 לפברואר) כי דחו לנו את הטיול של הנוער העובד ברגע האחרון ממש... טוב, אולי חשפתי קצת יותר מידי, אבל לא משנה...

HaMsTeR

New member
מתוקן../images/Emo118.gif

מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם ולמה?
אני בכלל לא זוכרת.. הכי מעט לפני חודשיים... אבל זכור לי משהו במעורפל.. לא בדיוק.
אמממ... אני אשמור את זה לעצמי. לא כי זה כזה אישי, פשוט כי.. ככה!
מתי לאחרונה נעלבתם
ממש נעלבתי לפני חודש בערך, כשעשיתי טובה מאוד גדולה לחברה שלי ובתמורה היא החזירה לי צעקות ובלה בלה בלה...
מתי לאחרונה פגעתם במישהו
בשבוע שעבר אני חושבת.
מתי לאחרונה בכיתם
אני לא כל כך זוכרת.. אבל זה לא בגלל שזה קרה לפני הרבה זמן, בגלל שאני סנילית. אבל נראה לי שבשבוע שעבר.
מתי לאחרונה צעקתם
אמממ... היום, על אחותי הקטנה שאין לה כוח ללכת 3 מטרים לענות לטלפון.
ביום שבת.. שראיתי שלא הולך לי עם המבחן שהיה לי במתמטיקה ביום ראשון, שאני הולכת להכשל ושאף פעם לא יהיו לי ציונים טובים כמו שיש לחברות אחרות שלי, ושלא משנה כמה אני מתכוננת, קשה לי להצליח מאוד במבחנים. וקשה לי לקבל את זה שאני "טיפוס של 85" ושאני לא תלמידה מצטיינת. זאת סיבה דפוקה, בסדר, אני יודעת.
מתי לאחרונה התאכזבתם
ביום שישי לפני שבועיים (ב21 לפברואר) כי דחו לנו את הטיול של הנוער העובד ברגע האחרון ממש...

YaLdoNet 4 EveR

New member
אל תחשבו שהתשובות שלי מוזרותo_O../images/Emo117.gif

1.מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם.. ולמה?
לפני חודש בערך אבא שלי טס לחו"ל, ואמא שלי ואני נשארנו לבד וכמעט רצחנו אחת ת'שניה. *שורקת*. אוקצור, כמעט התפתיתי לברוח.
אבל אני פחדנית.
2.מתי לאחרונה הרגשתם בודדים?
היום בהפסקה. כשחשבתי על כל החברות שלי.. והפאקים שלהם למיניהם. 3.מתי לאחרונה נעלבתם?
כל יום ביומו אני נעלבת מחדש. אני סרטנית (מזל), וזה הופך אותי לסופר רגישה. אני נעלבת מכל מילה שניה.. 4.מתי לאחרונה פגעתם במישהו?
אני לא יודעת, אבל בזמן האחרון העלבתי אנשים על ימין ועל שמאל.
כשאני מבואסת/חולה/מעוצבנת, אני שואפת שאנשים ירגישו כמוני.
5.מתי לאחרונה בכיתם?
לא הפסקתי לבכות מיום שבת.
אני חולה במשו והעין לא מפסיקה לדמוע לי..
אבל האמת היא שהיום אחרי הצהריים הגעתי הביתה ופרצתי בבכי גדול. תחשבו שכל הכאבים שראש יכול לסבול מהם (החל משיניים וכלה בכאב ראש.. ובאמצע כאב אף ועיניים) מתמקד בצד שמאל של הראש שלכם.
6.מתי לאחרונה צעקתם?
אני מניחה שבריב האחרון שלי עם ההורים שלי. אני נוטה לצעוק הרבה.
7.מתי לאחרונה רציתם לקפוץ מהחלון?
היום בשיעור אנגלית.. הכאב בראש שלי (שהיה, אגב, ממוקד כולו בצד שמאל וזה פאקינג כואב פי מאה) היה חזק מהרגיל ופשוט רציתי לדפוק ת'ראש בקיר או להזריק לעצמי איזה סמי הרגעה או משו.. בסוף בבית פשוט לקחתי אקמולי.
8.מתי לאחרונה התאכזבתם?
ביום שנתנו לנו את הציונים במבחן במתמטיקה (65). יצאתי מהמבחן בהרגשה מעולה, ו-65 זה בהחלט לא מעולה..
מחר רופאאאא
סופסוף.. ^_^ C YA

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ...

אני מזהירה שזה לא הולך להיות מעניין, כי אני לא ילדה דיכאונית...
מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם
האמת שאני לא חושבת שזה אי פעם קרה לי...
זאת אומרת, לפעמים רציתי לצאת משם, אבל לא כאילו לתמיד, רק להתאוורר משם...
אני מניחה שזה קרה לפני שבועיים בערך, סתם ניחוש.
למה
אני לא זוכרת, זה היה ניחוש...
אבל, זה קורה לי בד"כ כשהמשפחה שלי מעצבנת אותי ואני מרגישה שאני צריכה להיות קצת... אהה... רחוק מהם...
מדי פעם יש לי הרגשה כזאת, אבל היא עוברת מאוד מהר...
הפעם האחרונה שבאמת הרגשתי בודדה הייתה לפני כמה חודשים (אני חושבת ש-2-3...) כשחברותיי היו די מאנייקיות.
מתי לאחרונה נעלבתם
לחברות שלי יש לפעמים יציאות כאלה די מעליבות, אבל זה לא רציני...
לא יודעת, אני לא נעלבת כ"כ בקלות...
בעצם אני... זאת אומרת, אני כן נעלבת אבל לא בצורה רצינית, זה עובר לי די מהר...
אבל אני די נעלבת שאני משקיעה בשביל אנשים, ואז הם... מזלזלים?
מתי לאחרונה פגעתם במישהו
אהה... אני לא יודעת... אני חושבת שלפעמים אני פוגעת באנשים בטעות...
אני חושבת שלפני כמה ימים העלבתי חברה שלי...
מתי לאחרונה בכיתם
לפני איזה שבוע, אני לא יודעת אפילו למה...
פשוט, בכיתי, זאת הייתה הרגשה טובה...
מתי לאחרונה צעקתם
בימים האחרונים על אחד האחים שלי, אני לא זוכרת על מי מהם/ מתי/ למה...
אף פעם...
תמיד חשבתי שהחיים הם ערך הרבה יותר מדי יקר בשביל לאבד אותם בהחלטה של הרגע...
מתי לאחרונה התאכזבתם
וואו, אני מתאכזבת די הרבה...
מממ... מתי בפעם האחרונה? היום, כששוב המחנך שלי בחר את אותן בנות (לא אני.
) לצאת מהשיעור לעזור לו...
אני יודעת שזה טיפשי... אממ.. נראה לי שזהו...

«Spider»

New member
נו טוב מהכפת...

מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם.. ולמה אני לא בורח... לפעמים שאני מתעצבן אני יוצא ורץ בשביל להוציא את הכל מתי לאחרונה הרגשתם בודדים זה קורה דיי הרבה שכל החברים שלך מכורים להימורים (ווינר,טוטו,בינגו) ואתה היחיד ששונא את זה מתי לאחרונה נעלבתם אני כבר לא זוכר, לא קל לפגוע בי מתי לאחרונה פגעתם במשיהו אתמול שצחקתי על צמיד של ילדה אחת
אבל לא התכוונתי... מתי לאחרונה בכיתם איפהשהו בגיל 11 מתי לאחרונה צעקתם אין לי מושג... אני בד"כ לא צועק (דברי חכמים בנחת נשמעים
יהה רייט) מתי לאחרונה רציתם לקפוץ מהחלון שראיתי 10 שקל על המדרכה...
חחח לא ברצינות מה זה השאלה הזאת? מתי לאחרונה התאכזבתם שראיתי את הציון באנגלית
השקעתי את הנשמה בעבודה וקיבלתי 88! למה? כי הגשתי אחרי הזמן

Minerva

New member
סתם, כל ההודעות של כולם...

נראו דורשות חיבוק, ושלך לא... אבל לא היה לי נעים לא לכתוב כלום... אז... "
" תמיד מתאים!

HaMsTeR

New member
ושוב, ../images/Emo6.gif שולט ביותר.../images/Emo118.gif

בן כמה אתה?

ממממממ.... ../images/Emo57.gif

מתי לאחרונה רציתם לברוח מהבית שלכם: ממממממ.... בגיל שש, כמדומני... זה היה כי אימא שלי ישנה צהריים ולא הסכימה להתעורר למרות שקראתי לה תשראה משהו @_@. אני חושבת, בכל אופן. מתי לאחרונה הרגשתם בודדים: מממממממ... כל יום אחר הצהריים אני מרגישה בודדה כי אני לא אראה את כל האנשים שאני אוהבת להיות איתם עד מחר... מתי לאחרונה נעלבתם: היום, די. אבל לפני זה לא נעלבתי כמעט בכלל כל חצי השנה האחרונה. היום קרה משהו שממש עיצבן אותי. מתי לאחרונה פגעתם במישהו: אני חושבת שהיום.... אם כי אני נורא מקווה שלא ^^;. בכל אופן, התנצלתי כבר רק למקרה שכן... מתי לאחרונה בכיתם: היום. עצבים ענקיים על מבחן במתמטיקה שלמדתי אליו הרבה ולא ידעתי בו כלום
מתי לאחרונה צעקתם: היום, הוויכוח שבמהלכו קיוותי-שלא-פגעתי-במישהו... אבל באמת, היום פשוט היה יום ממש ממש רע. המבחן הזה חירבן לי כמה דברים... מתי לאחרונה רציתם לקפוץ מהחלון: אף פעם. מתי לאחרונה התאכזבתם: אררררררר... ובכן, לפני חודש חשבתי שאני עומדת לקבל את הטבעת האחת משר הטבעות ובסוף קיבלתי צעיף, אבל זה היה סתם משעשע... חוץ מזה, בשום מצב לאחרונה...

למעלה