mememememe
עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שרה המילה הראשונה שלי - אמא [?]אבא[?] הכינוי הראשון שלך בתפוז -זה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?
לא ואיייייכס! מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?אתמול הווה מאכל אהוב - טוסט! מה אתה לובש?מכנס חום מהיינס וקפוצ'ון לבן מפוקס ! כינוי נוכחי? ג'ול :] מקופף כפיות כמו אורי גלר?
לא .. תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD
לא עברנו את זה כבר
מה אתה עושה עכשיו?עונה לשאלון |סמיילימגלגלעיניים| עתיד מפחד מהעתיד?לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?
לא תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? היוכמה יש לך ידידים? כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני? צרפתית?בפה? -שיהיה יותר מובן ! סטיירייט?יאפ מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן ולא פעם אחת כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לא בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? להיות בחופששש
מעדיף צבא על פני בית ספר?
לא יודעת , עודל א היתי בצבא ! (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? כן ההרשמה הראשונה שלך - חחח כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? דהה
כמו כולם
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול בשנתיים שאני אוכל להוציא רישיון!!!!!!!!!!!! מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)12 מה הגיל הכי אהוב עלייך? לא יודעת כולם סבבה מה הגיל שלך? בינואר אהיה בת 15 תאריך לידה?15/1 באיזה שעה נולדתה? 6 ועשרה בבוקר ויום? רביעי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? אממ לא זוכרתתת
היו לי שתיים ! FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -אין מקצוע שנוא -מתמטיקה ואנגלית יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא נראה לי ... יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא
עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שרה המילה הראשונה שלי - אמא [?]אבא[?] הכינוי הראשון שלך בתפוז -זה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?