שאלון - חובה לענות!

JULI4561

New member
mememememe

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שרה המילה הראשונה שלי - אמא [?]אבא[?] הכינוי הראשון שלך בתפוז -זה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?
לא ואיייייכס! מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?אתמול הווה מאכל אהוב - טוסט! מה אתה לובש?מכנס חום מהיינס וקפוצ'ון לבן מפוקס ! כינוי נוכחי? ג'ול :] מקופף כפיות כמו אורי גלר?
לא .. תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD
לא עברנו את זה כבר
מה אתה עושה עכשיו?עונה לשאלון |סמיילימגלגלעיניים| עתיד מפחד מהעתיד?לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?
לא תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? היוכמה יש לך ידידים? כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני? צרפתית?בפה? -שיהיה יותר מובן ! סטיירייט?יאפ מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן ולא פעם אחת כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לא בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר?לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? להיות בחופששש
מעדיף צבא על פני בית ספר?
לא יודעת , עודל א היתי בצבא ! (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? כן ההרשמה הראשונה שלך - חחח כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? דהה
כמו כולם
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול בשנתיים שאני אוכל להוציא רישיון!!!!!!!!!!!! מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)12 מה הגיל הכי אהוב עלייך? לא יודעת כולם סבבה מה הגיל שלך? בינואר אהיה בת 15 תאריך לידה?15/1 באיזה שעה נולדתה? 6 ועשרה בבוקר ויום? רביעי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? אממ לא זוכרתתת
היו לי שתיים ! FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -אין מקצוע שנוא -מתמטיקה ואנגלית יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא נראה לי ... יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא

B o N u s

New member
בלי

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שושנה המילה הראשונה שלי - עוגי הכינוי הראשון שלך בתפוז - ילד דימיוני אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לול כן מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? היום הווה מאכל אהוב - תפ"א מה אתה לובש? הרבה שכבות כינוי נוכחי? בונוס מקופף כפיות כמו אורי גלר? האמת שכן.. P-: תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לול מה אתה עושה עכשיו? נחשו עתיד מפחד מהעתיד? כן קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודע מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? חחח לול מן הסתם.. תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? אין לא היה לי בעצם אף פעם יש לך ידידים? לא התנשקת? לא התנשקת עם המין השני? מן הסתם לא סטיירייט? כן מאוהב בסתר? כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב? חלקית אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? עדיין לא יצא לי בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ט' אוהב את בית הספר? ממש אבל ממש לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש כמובן ^^ מעדיף צבא על פני בית ספר? לא יודע לא ניסיתי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) [-: (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) [-: (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) [-: נתנו לך הרשמות? אפעם ^^ ההרשמה הראשונה שלך - ... גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לווווול גיל אתה אוהב את הגיל שלך? לא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון ויותר, אני רוצה לחזור לכיתה א' ככה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) לא זוכר אף גיל, מילא את אתמול אני זוכר.. יש לי בעיות זיכרון... מה הגיל הכי אהוב עלייך? שנתיים ככה מה הגיל שלך? 14 תאריך לידה? 22.9.92 באיזה שעה נולדתה? 8:05 לדעתי ויום? ד' אני חושב $-: ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ב' FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? מן הסתם הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? מה? הפיג'מות ב...???? מה????? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ערבית מקצוע שנוא - היסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אולי מחשבת ישראל[?] יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? כן

go goldi

New member
עונה

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?ניצנה המילה הראשונה שלי -לא זוכרת הכינוי הראשון שלך בתפוז -עזבו... אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?אמ... אמ... לפני חנוכה... הווה מאכל אהוב -אין משהו מסוים מה אתה לובש?קפוצון כחול ומכנס שחור כינוי נוכחי?גו גולדי מקופף כפיות כמו אורי גלר?אני לא משעוממת תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD-מה יש לך מזה? מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון כאילו!!
עתיד מפחד מהעתיד?קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?לא יודעת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?אמ... אני חושבת שכן תכין עוד שיעורים היום?אולי אהבה חבר ביסודי?לא היה יש לך ידידים?לא הרבה התנשקת?לא התנשקת עם המין השני?זה לא אותתה שאלה?^^ סטיירייט?יס מאוהב בסתר?אולי...
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?לא כיום יש לך אהבה בלב?תלוי למי... אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -י' אוהב את בית הספר?לא ממש רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופשששש מעדיף צבא על פני בית ספר?לא יודעת (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות?להירשם על הפרעה יענו? אז לא ההרשמה הראשונה שלך -^^ גם אתה הברזת משיעורי ספורט?כן גיל:15 אתה אוהב את הגיל שלך?קצת רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול ביותר משנה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)לא יודעת מה הגיל הכי אהוב עלייך?4-5 מה הגיל שלך?זה לא אותה שאלה מלמעלה? תאריך לידה?5/7/1991 באיזה שעה נולדתה?סביבות 3 בלילה ויום?לא יודעת ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?לא זוכרת FLIX יש לכם פליקסים?לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?ברור ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -תנ"ך מקצוע שנוא -כרגע זה היסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא חושבת יש לך נכשלים בתעודה?עוד לא קיבלתי תעודה ובציונים עצמם? מלא

go goldi

New member
שלי מכנס ארוך

ארוך מדי
אבל אמרתי לך כבר פעם שאנחנו טלפטיות...

שירנאעה

Well-known member
שארון.. דבריתי!!../images/Emo210.gif

אני צריכה שתשלחי לי את התמונה מהמייל .. אוקע ? וחוצמזה.. מה יש לך לא התחברת היום?!
וד"א אם כן, אז.. כנראה שבאותו זמן ישנתי ....... מהה נו הייתי עייפה
לאב יווו

Jen74

New member
נו טוב, חובה, אז חובה ../images/Emo3.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? דליה המילה הראשונה שלי - ??? הכינוי הראשון שלך בתפוז - אמא בריבוע אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לא, ינתי פרהזי
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? היום, עם הבת שלי שלומדת בכיתה אלף
הווה מאכל אהוב -
מה אתה לובש? פיג'מה תכלת עם ציורים של דובונים
כינוי נוכחי? Jen74 מכופף כפיות כמו אורי גלר? מכופפת אבל לא כמו גלר. תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD - מאוד בוגר
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה, כאילו... דא
עתיד מפחד מהעתיד? לא מפחדת אבל לפעמים מודאגת ותוהה. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? סוכנת שחקנים ואומנים. מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כן. תכין עוד שיעורים היום? לאאאאא!!!! אהבה חבר ביסודי? לא. יש לך ידידים? כן. התנשקת? כן
התנשקת עם המין השני? נו, מה? שאני אסמיק את כל הדף??? סטיירייט? תגידו, השתגעתם??? זה פורום של ילדים כאן!!!!
מאוהב בסתר? כבר לא. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן, לא יצא הכי טוב. אל תבקשו ממני לשדך לכם אף פעם
כיום יש לך אהבה בלב? כן. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן
בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - יב' אוהב את בית הספר? לפעמים כן ולפעמים לא. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? הייתי חוזרת בשמחה ללימודים. מעדיף צבא על פני בית ספר? לא, בית ספר יותר טוב. נתנו לך הרשמות? תפסו אותי פעם אחת מבריזה מבית הספר, בכיתה ט'... לזה הכוונה
ההרשמה הראשונה שלך - בכיתה ט'. גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא, מתה על שיעורי ספורט. לפחות לא צריך לשבת בכיתה ולהשתעמם מהברבורים של המורים
חה חה גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לא משנה לי. טוב לי מה שעכשיו. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) כאילו, הכי אחורה שאני זוכרת??? אני חושבת לפני גיל 5 אין לי זיכרון. מה הגיל הכי אהוב עלייך? אין גיל מסוים שאוהבת. מה הגיל שלך? 32 וחצי תאריך לידה? 27 במאי באיזה שעה נולדתה? רבע לחמש אחר הצהריים, נדמה לי. ויום? נדמה לי שזה היה ביום שבת. ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרת. זה היה בשנת 1982
חפשו את ה- 27 במאי של השנה הזאת. חגגו לי בשבוע של היום הולדת. אולי אפילו ביום ההולדת עצמו. לא באולם, בבית, עם החברים/ות מהכיתה.

שירנאעה

Well-known member
פשש..אני מסודרת, ג'ן?../images/Emo210.gif

התיהי הסוכנת שלי?!? בעתיד *טפוטפו*
חחח ^^

ר ו ו נ י

New member
עונה..

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? מיכל המילה הראשונה שלי - קקה-דודה שלי מלכה.. הכינוי הראשון שלך בתפוז - ר ו נ ק י פ ל י ץ אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?לאא.. מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?לפני חופשת חנוכה חח.. אני חולה. הווה מאכל אהוב - פיצה מה אתה לובש?בגדים[?!] כינוי נוכחי?ר ו ו נ י מקופף כפיות כמו אורי גלר? באררור.. חח תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDDאנטי כבשזי אנטי כבשזי אנטי כבשזי אנטי כבשזי אנטי כבשזי אנטי כבשזי אנטי כבשזי מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון המיטונף הזה.. עתיד מפחד מהעתיד? לא. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לאדעת
מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא.. ולא ניראלי שאני רוצה להכיר.. תכין עוד שיעורים היום? לא.. אהבה חבר ביסודי? כן יש לך ידידים? כן התנשקת? לשתי שניות.. התנשקת עם המין השני? ?? סטיירייט??? מאוהב בסתר? לא.. פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? הרבה פעמים.. כיום יש לך אהבה בלב? לא.. כולם מוגבלים.. אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן.. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ח' אוהב את בית הספר? בטח.. מאגניב שםם.. חח סתאאאםם!! רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חחוופפשש!!(כמו עודד בפסטיגל.. חח) מעדיף צבא על פני בית ספר? לא.. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) ?? (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)נגידד.. (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) אוקיי... נתנו לך הרשמות? כן. ההרשמה הראשונה שלך - כיתה ז' גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא.. גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לא רוצה כלום. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)7 מה הגיל הכי אהוב עלייך? 6-5 מה הגיל שלך?13 וחצי תאריך לידה? 14.4.93 באיזה שעה נולדתה? 13:50 ויום? רביעי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? שני FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? לא. הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ספורט מקצוע שנוא - הכל יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? חנ"ג עיוני יש לך נכשלים בתעודה? שנה שעברה נכשל אחד בגלל שלא עשיתי מבחן כי הייתי חולה והמורה לא נתן לי לעשות שוב...
ובציונים עצמם?כןן..

למעלה