שאלון - חובה לענות!

B o N u s

New member
שאלון - חובה לענות!

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? המילה הראשונה שלי - הכינוי הראשון שלך בתפוז - אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? הווה מאכל אהוב - מה אתה לובש? כינוי נוכחי? מקופף כפיות כמו אורי גלר? תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו? עתיד מפחד מהעתיד? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? תכין עוד שיעורים היום? אהבה חבר ביסודי? יש לך ידידים? התנשקת? התנשקת עם המין השני? סטיירייט? מאוהב בסתר? פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כיום יש לך אהבה בלב? אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר? רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? מעדיף צבא על פני בית ספר? (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? גיל אתה אוהב את הגיל שלך? רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) מה הגיל הכי אהוב עלייך? מה הגיל שלך? תאריך לידה? באיזה שעה נולדתה? ויום? ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מקצוע שנוא - יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? יש לך נכשלים בתעודה? ובציונים עצמם?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה.. ../images/Emo8.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? מלכה המילה הראשונה שלי - לא יודעע הכינוי הראשון שלך בתפוז - m o g b a l 5 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? כןן ואני לא הולך לומר שוב... מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? אתמולל... הווה מאכל אהוב - דגים מה אתה לובש? מכנס הנס וחולצה וסווצ'ר כינוי נוכחי? איןן מקופף כפיות כמו אורי גלר? ברורררררררררר שלא!! תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו? עונה על השיאלון עתיד מפחד מהעתיד? לאא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעע מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לאא תכין עוד שיעורים היום? אולי אהבה חבר ביסודי? לאא יש לך ידידים? כןן התנשקת? כןן התנשקת עם המין השני? נוו כןן סטיירייט? כןן מאוהב בסתר? כןן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? לאא כיום יש לך אהבה בלב? לא יודעע אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כןן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ח' אוהב את בית הספר? לאאאאאא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופששש מעדיף צבא על פני בית ספר? לאא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) חח (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) חחחחח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) חחח נתנו לך הרשמות? כןן ההרשמה הראשונה שלך - מי זוכר!? גם אתה הברזת משיעורי ספורט? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחח שיווווווו אני לא מאמיןןןןן חחח גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כןן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) הגיל שעכשיו מה הגיל הכי אהוב עלייך? לא יודעע מה הגיל שלך? 13 וחצי תאריך לידה? 10.6.93 באיזה שעה נולדתה? מאיפה אני אמור לדעעתת?? ויום? חמישי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? שבת!! FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? לאא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כןן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - צרפתית מקצוע שנוא - ספורטט יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא ניראה ליי... יש לך נכשלים בתעודה? לאא כאילו בשנה שעברה קיבלתי 50 בהיסטוריהה... ובציונים עצמם? היה לי רק בשנה שעברה --------------^^

אני מוכן אני מוכן../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

בובספוג
עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? מירב... המילה הראשונה שלי -אמא.. ניראלי
הכינוי הראשון שלך בתפוז -לא זוכרת... אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? שקטטט!! רק על הבנים בכיתה שלי אפשר לעבוד עם זה
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני כמה שעות הווה מאכל אהוב -אממ... אממ... פיצה מה אתה לובש? גופיה [שהלכתי איתה לבצפר], ומכנסיים שחורים עם פזים לבנים בצדדים
כינוי נוכחי? יובל המתוקה מקופף כפיות כמו אורי גלר? שגיאההההההההה!!! מכופף!!!!!!! אממ.. רק אם זה בכוח... תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD-אני אשלח לך ילד מהכיתה שלי... מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? רופאת שיניים
ניראלכם? מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לא... אבל אני יכולה לשיר שיר אחר: איך אדדדדדעעע? ועעעעודדדדנייייי ילדדדד זוווו חידההההה ותשובהההה לללללליייייי איייייןןןןןןןן... נכון אין לי זיופים? תכין עוד שיעורים היום? לא אהבה חבר ביסודי? לא... הציעו לי 4 פעמים ולא הסכמתי יש לך ידידים? 10... מספיק? התנשקת? לא התנשקת עם המין השני? לא סטיירייט? מה? מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן.. לחברה החנונית שלי.. אבל היא לא חברה! אני רק טובה בעניינים האלה [היי, זה לא אומר שהצעתי חברות] כיום יש לך אהבה בלב? לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? לאמא שליXDDDDDDD בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -ה'2 אוהב את בית הספר? לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש מעדיף צבא על פני בית ספר? מעדיפה צבא על פני בית הספר שלי (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) מה? (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) חחחחחחחחחחחחחח נתנו לך הרשמות? והרשמות זה...? ההרשמה הראשונה שלך -אההה שאני מרשימה אחרים? כן! אמרו לי שהבגדים שלי יפים
גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא היה לנו כבר חודש
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן! 11 זה כמו 22 [אחותי] ו33 [בת דודה שלי] ו44 [אמא שלי לפני 3 שנים] ו55 [דודה שלי]... רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול!!!!!!!!1 בת מצוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווה
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) אמממ... 5? מה הגיל הכי אהוב עלייך? 120!!!!! מה הגיל שלך? 11 תאריך לידה? 10.10.95 באיזה שעה נולדתה? אמא שלי אומרת ש4... אבל זה לא ויום? מאיפה לי? ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?? FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 - יופי לי אי אפשר לשמוע אין לי רמקולים יש לכם פליקסים? כן... שדנה לא הצליחה להעלות את שלה הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אין מקצוע שנוא - אנגלית יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אמממ... אבל יש מקצועות שאין לנו ויש לכל בצפר: מחשבים... וזהו יש לך נכשלים בתעודה? לא קיבלתי עדיין ובציונים עצמם?

עונה..

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? שוש המילה הראשונה שלי - אבא הכינוי הראשון שלך בתפוז - קרלו איזה מ ל ך אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לא ואני לא יאמר מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?אמממ לא זוכר הווה מאכל אהוב - פסטה מה אתה לובש? ג'ינס, חולצה וקפוצ'ון כינוי נוכחי? קרלו איזה מ ל ך מקופף כפיות כמו אורי גלר? לאא תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לא רוצה מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? שחקן מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?לא תכין עוד שיעורים היום?לא היה לי אהבה חברה ביסודי? 2.. יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כןן סטיירייט? כןן מאוהב בסתר?לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב???
אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן... בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר? את בית ספר כן את הלימודים לא רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופש מעדיף צבא על פני בית ספר?לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)חחח (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)חחח נתנו לך הרשמות?כן ההרשמה הראשונה שלך - מאיפה אני אמור לזכור????? גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול כי אז יהיה לי בר מצווה.. מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)?? מה הגיל הכי אהוב עלייך? עכשיו מה הגיל שלך?12 תאריך לידה?8.9.94 באיזה שעה נולדתה??? ויום? שבת ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?עדיין לא היה FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יפה! יש לכם פליקסים?לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?כןן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - אנגלית מקצוע שנוא - מתמטיקה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אופניים יש למישהו? יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaharrr53

New member
עונה!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?דורית המילה הראשונה שלי -לא יודע הכינוי הראשון שלך בתפוז -לא יודע אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?אוווו לפני הרבה זמן עכשיו לא נותנים לנו בכלל! הווה מאכל אהוב -פיצה
מה אתה לובש?קפוצון של בצפר-אין לי כוח להחליף כינוי נוכחי?shaharrr53 מקופף כפיות כמו אורי גלר?הלוואי תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD אמרתי מה אתה עושה עכשיו?עונה על זה עתיד מפחד מהעתיד?לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?שחקן מפורסם מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? כן תכין עוד שיעורים היום?לא מחר אין בצפר יש שלג אהבה חבר ביסודי?כן יש לך ידידים?כן התנשקת?לא התנשקת עם המין השני?לא סטיירייט?
מאוהב בסתר?כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב?כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?לא בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -ח\4 אוהב את בית הספר?רק את הילדים רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופשששששששש מעדיף צבא על פני בית ספר?כןןןןןןןןןןןן (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)חח (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)חח (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)חחח נתנו לך הרשמות?
ההרשמה הראשונה שלך -
גם אתה הברזת משיעורי ספורט?כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך?לא רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לגדול מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)12 מה הגיל הכי אהוב עלייך?8-החיים הם אחלה שאתה בן שמונה(סדריק) מה הגיל שלך?13 תאריך לידה?23/12/1993 באיזה שעה נולדתה?מאיפה לי ויום?לא יודע ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?ראשון FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים?כן הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?כן ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -אין מקצוע שנוא -כולם יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?כן יש לך נכשלים בתעודה?היה לי אבל מקווה שלא יהיה ובציונים עצמם?כן

alon2233

New member
עונה...............................

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?ברוריה[?] המילה הראשונה שלי -לא זוכר הכינוי הראשון שלך בתפוז -alon2233 היה תמיד אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?לא, מה זה? מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?ביום שבת הווה מאכל אהוב -פיצה מה אתה לובש?טרניג כינוי נוכחי?alon2233 מקופף כפיות כמו אורי גלר?לא תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD. מה אתה עושה עכשיו?עונה על השאלון עתיד מפחד מהעתיד?קצת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?מתלבט עדיין מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?שמעתי על השיר תכין עוד שיעורים היום?לא נראה לי אהבה חבר ביסודי?מה חבר ביסודי? יש לך ידידים?כן התנשקת?נשיקה נשיקה או נשיקה? התנשקת עם המין השני?נשיקה נשיקה או נשיקה? סטיירייט?כן...
מאוהב בסתר?כן פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?אממ כן כיום יש לך אהבה בלב?כן אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -ח' אוהב את בית הספר?לימודים לא, הפסקות כן
רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?חופששש מתי יהיה כבר חופששש
מעדיף צבא על פני בית ספר?לא יודע עדיין לא הייתי בצבא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע)
(עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור)
(עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)
נתנו לך הרשמות?הרשמות למה,של מה? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט?כן גיל אתה אוהב את הגיל שלך?אולי רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?...אממ...אווו...אעעעע...לגדו...לקטו...אוי זה שאלה קשה
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)גיל 9-10 מה הגיל הכי אהוב עלייך?1-3 מה הגיל שלך?13 תאריך לידה?31.08.1993 באיזה שעה נולדתה?לא יודע ויום?גם לא יודע ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?יום חמישי FLIX יש לכם פליקסים?לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?איך לא??? ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -ספרות מקצוע שנוא -ערבית יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?אממ לא יש לך נכשלים בתעודה?כן
ובציונים עצמם?כן

../images/Emo13.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? דניאלה המילה הראשונה שלי - לא זוכר הכינוי הראשון שלך בתפוז - פסטיגליסט אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? חחחחח מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני שעה הווה מאכל אהוב - הרבה מה אתה לובש? בגדים
כינוי נוכחי?
מקופף כפיות כמו אורי גלר? חחח לא תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD
מה אתה עושה עכשיו? עונה על שאלון עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודע מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?
תכין עוד שיעורים היום? כן
אהבה חבר ביסודי? שתי חברות... יש לך ידידים? כן התנשקת? כן התנשקת עם המין השני? כן סטיירייט? כן מאוהב בסתר? לא פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן כיום יש לך אהבה בלב?
לא הבנתי אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - ט אוהב את בית הספר? ככה ככה רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש ? חופשששששששש מעדיף צבא על פני בית ספר? לא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? מה? ההרשמה הראשונה שלך - גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כן רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לקטון מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) 12 מה הגיל הכי אהוב עלייך? 15 מה הגיל שלך?14 וחצי תאריך לידה? 19.3.92 באיזה שעה נולדתה? 00:01 ויום? לא יודע
ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? רביעי FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים? כן הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? לא
ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - ערבית מקצוע שנוא - הסטוריה יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? ערבית יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? אנגלית 48

שירנאעה

Well-known member
פיי..איזה שאלון../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? סיגל
המילה הראשונה שלי - אבא?
הכינוי הראשון שלך בתפוז - שירנאעה אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? חחחח הווה מאכל אהוב - צ'יפס ,פיצה מה אתה לובש? אוואו..
מכנס ג'ינס, חולצת בצפר+סוודר אפור מפוקס:]
שד"א כולם אהבו בכיתה .. חעח .מקודם הייתי עם המגפיים החומים, אבל התרטבו לי נורא אז הורדתי ושמתי את נעלי החיפושית שלי
אממ ו.. הלבשה תחתונה? ><" כינוי נוכחי? פה? -שירנאעה, חברים/משפחה- שירני, שירנה, שירנוש, שירי, שיר .. מקופף כפיות כמו אורי גלר? בטח! כל יום .. תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לא ממש הבנתי מה יוצא .. וגם לא נראלי שאני אומרת נכון
חח מה זה מה זה .. מה אתה עושה עכשיו? בפורום, שירים .. בעצם נגמר השיר כבר חח ..ובאתר youtube - חורשת על פאניק.. עזבו
עתיד מפחד מהעתיד? אממ.. יש מצבים מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? עדיין לא יודעת
, אבל באלי נורא לשחק בתיאטרון, טלוויזיה.. או אם צריך ללמוד משחק מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?
תכין עוד שיעורים היום? וואי אני חייבת להתכונן להיסטורי >< אהבה חבר ביסודי? לא .. יש לך ידידים? כןן :] התנשקת? בלחי התנשקת עם המין השני? בלחי
סטיירייט? כןן חח מאוהב בסתר? ממ.. כל יום מישהו חדש ^^" אני חושבת שאני מתאהבת בברנדי !!
אווייש גאד. הוטטט.. תנסו, שווה חעח:] פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כן .. כיום יש לך אהבה בלב? זה דומה לשאלה הקודמת לזאת שלפני .. אז כן . אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? ברורר .. בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - י'
הלפפ ? אוהב את בית הספר? ממששש .. רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? לחזור?
אממ.. חופש!חופש! שואו מי דה חופפפש !!1 שואו מי דה חופש! D:::: מעדיף צבא על פני בית ספר? ממ.. מייבי כן , מאיפהלי עכשיו ..
(בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) טחח
אשכרה (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) חחחחחחחחח .. נראה אותך אומר את זה למורה שלי (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)
נתנו לך הרשמות? אממ.. על איחור? לא חסר.. ההרשמה הראשונה שלך - לאדעת
גם אתה הברזת משיעורי ספורט? ווואי.. בשנה שעברה- כיתה ט'- בלי סוווףף .. והכי דפוק שהמורה ביום הורים עושה לאמא שלי- יש לך ילדה נהדרת! נהדרת! כמה היא משתתפת ומראה נכונות בשיעורר.. חחחח כמה צחקקתיי על זה XD סטלנית המורה הזאת גיל אתה אוהב את הגיל שלך? כה, קיינדה .. רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? ממ.. התקופה של הגןן
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) אממ 14,15,16 .. ? מה הגיל הכי אהוב עלייך? שאתה קטן.. זה הכי חיים בסטלה.. אין, כל היום אתה כמו פרזיט יושב ולא עושה כלום.. בלי מחויביות,שגעונות.. ש"ב,עבודות,לחץ,מבחנים .. רק לאכול,לישון,לאכול,לישון .. אחח איזה חיים
חח נהה.. אבל בתכל'ס אני אומרת את זה רק בגלל שבגילאים מאוחרים יותר אנחנו נכנסים לכלא
אבל 16 אחלה גיל
מה הגיל שלך? ^^ 16 תאריך לידה? 11.11.90 באיזה שעה נולדתה? אממ.. נראלי אחד בצהריים .. שניה נשאל את מאמא
אזכן, עשרים ל-12.. וואטאבר
ויום?אממ.. עזבו אינליכוח לצאת לשאול אותה שוב .. XD ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? אממ.. וואו ! לא זוכרת.. זה היה באילת.. שכחתי.. אולי רביעי?
FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 אח"כ
ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 , כן שמעתי על התחרות.. ראית את של יואב ודניאלה ?! חח יש לכם פליקסים? נהה..אין לי מה להעלות לשם
הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? אממ כן כמה פרקים .. ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) -למה לא עשית את זה צמוד לשאלות מהבצפר
מקצוע אהוב - אממ... א.... אמ... אין כזה
מקצוע שנוא - היסטוריה- רק בגלל שזה פול חומר ללמוד למבחניםם .. ו.. אני לא כ"כ חולה על התעמלות, אבל שיהיה
יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? אממ.. משהו הזוי XDD עזבו פאדיחה.. יש לך נכשלים בתעודה? עוד לא קיבלתי.. אבל טפוטפו .. יש מצב שלא יהיה לי
ובציונים עצמם? נראלי אחד רק .. במבן הראשון שהיה לי בספרות.. אח"כ שיפרתי - 74, לפחות משהו .. ^^ thx
פאניק אט דה דיסקקקוו רולז !!! /m\ סתם עזבו

Brombit

New member
שאלון חביב :) ../images/Emo115.gif

עבר
מה שם המורה שלך בכיתה א'? שוש (שושנה)
המילה הראשונה שלי - אור
הכינוי הראשון שלך בתפוז - הכינוי שיש לי עכשיו
אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לא
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? אתמול הווה
מאכל אהוב - פסטה ברוטב עגבניות
מה אתה לובש? חולצת בי"ס בצבע בז' ומכנסיים שחורים (מה שאמא שלי נתנה לי בבוקר
כינוי נוכחי? אתם יודעים...
מכופף כפיות כמו אורי גלר? כן, ביד
תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לא רוצה.
מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון עתיד
מפחד מהעתיד? לא
מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לא יודעת
מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-: ? לא
תכין עוד שיעורים היום? כן אהבה
חבר ביסודי? לא
יש לך ידידים? לא
התנשקת? לא
התנשקת עם המין השני? אמרתי שלא התנשקתי!
סטרייט? כן
מאוהב בסתר? לא עכשיו
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? לא
כיום יש לך אהבה בלב? כן
אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? לא ממש (לא שלא ממש התכוונתי, אלא לא ממש אמרתי...) בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם):
כיתה - י"א
אוהב את בית הספר? לא
רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? אני לא צריכה לחזור ללימודים- אני עכשיו בלימודים...
מעדיף צבא על פני בית ספר? אני לא יודעת איך זה בצבא, אבל לפחות לא צריך להכין שיעורים... (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה)
נתנו לך הרשמות? מה זה?
ההרשמה הראשונה שלך -???
גם אתה הברזת משיעורי ספורט? לא גיל:
אתה אוהב את הגיל שלך? לא
רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול (כי לקטון בשנה אחת זה לא מספיק, אז עדיף כבר לדגול)
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) אין לי זכור במיוחד...
מה הגיל הכי אהוב עלייך? 10
מה הגיל שלך? כמעט 17
תאריך לידה- 1.2.90
באיזה שעה נולדת? 5:50
ויום? אולי שישי
ברמצווה/בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא עשו לי, עשו לי מסיבת יום הולדת רגילה FLIX:
יש לכם פליקסים? לא
הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כמה פעמים, הייתי סקרנית... ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד)
מקצוע אהוב - מחשבים, היסטוריה
מקצוע שנוא - אנגלית
יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לא
יש לך נכשלים בתעודה? לא קיבלתי תעודה השנה
ובציונים עצמם? לא

YUZY

New member
עונה ../images/Emo3.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? ברכה המילה הראשונה שלי - אימא ? הכינוי הראשון שלך בתפוז - YUZY .. אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? לא... אולי אמרתי אנטי פרזי :/ מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? לפני יומיים הווה מאכל אהוב - שניזזזזל מה אתה לובש? חולצה ארוכה מעליה סוודר ומעליה עוד סוודר עם מכנס מחמם וגרביים ארוכות [איזה קור, סיביר!] כינוי נוכחי? YUZY מקופף כפיות כמו אורי גלר? ברורררר
תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD לא רוצה... מה אתה עושה עכשיו? מתכוננת למבחן בערבית + עונה על השאלות פה + שומעת את "נרניה זה כמו רמת גן"
עתיד מפחד מהעתיד? לא ממש.. מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? אני רק בת 14 ! יש לי עוד הרבה זמן... מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:? לאאא תכין עוד שיעורים היום? לצערי... כן :| אהבה חבר ביסודי? לא יש לך ידידים? יאאאאאאס התנשקת? ל..א התנשקת עם המין השני? לא סטיירייט? יאאאאס מאוהב בסתר? יאאאאס
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? כןן כיום יש לך אהבה בלב? כן
אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? כן...... בית ספר כיתה - ח' אוהב את בית הספר? יש מישו שכן אוהב ת'ביצפר? רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופפפפפפש מעדיף צבא על פני בית ספר? לאדעת.. (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? חחחח לאאא חחחחחח
ההרשמה הראשונה שלך - חחחחח איןןןןן
גם אתה הברזת משיעורי ספורט? ברווור גיל אתה אוהב את הגיל שלך? 14 זה אחלה גיל :) רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול לגדול לגדול ! מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) גיל 10 מה הגיל הכי אהוב עלייך? 3-4 מה הגיל שלך? 14... [יותר נכון 13 ו-11 חודשים בערך] תאריך לידה? 3.2.93 באיזה שעה נולדתה? עשר בלילה ויום? רביעי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? לא זוכרתתת.. FLIX יש לכם פליקסים? לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? כןן.. בדיוק היום ! ציונים ומקצועות מקצוע אהוב - היסטוריה........................... מקצוע שנוא - אנגליייייייית יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? של"ח .. אבל יש מצב שכן לומדים... קיצור שיעור לא חשוב יש לך נכשלים בתעודה? לא ובציונים עצמם? לא

Because Of May

New member
זה היה גם בק"ק../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'? נורית המילה הראשונה שלי - אבא...? הכינוי הראשון שלך בתפוז - "דורין אקריש המהממת"
זה עוד ממיכאלה כשהייתי בכיתה ה' אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי? זה לא אמור להיות ינתי פרזי?
מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה? אתמול הווה מאכל אהוב - פיצהה מה אתה לובש? סווצ'ר אפור של היינס ומתחת חולצצת לייקרה לבנה, מכנס לבן עם פסים בכחול של פוקס וגרבים של פוקס, פסים כחולים עד הברך... אהה ואיך שכחתי?! נעלי שפנים ורודות
כינוי נוכחי? Because Of My מכופף כפיות כמו אורי גלר? בטח. תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD- שוב, בטח. מה אתה עושה עכשיו? מתעלמת מהשאלה הקודמת. עתיד מפחד מהעתיד? לא מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? לאדעת...
מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?
תכין עוד שיעורים היום? צריכה בתנ"ך.... אהבה חבר ביסודי? כרגע? לא יש לך ידידים? למי לא? התנשקת? בלחי התנשקת עם המין השני? לא... סטיירייט? כן מאוהב בסתר? קצת...
פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה? ניסיתי... כיום יש לך אהבה בלב? דיי... אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה? למישהו? לבן? לא... בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה - אוהב את בית הספר? ככה... רק בגלל החברים רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש? חופששש מעדיף צבא על פני בית ספר? לאדעת מזה צבא, אז... (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות? בדיוק היום נרשמתי פעם ראשונה מתחילת שנה בגלל המורה הבת זו** הזאת!!!
ההרשמה הראשונה שלך - על הפרעה לשיעור "כולה שאלתי באיזה עמוד לפתוח!
] גם אתה הברזת משיעורי ספורט?ביסודי? המווון
גיל אתה אוהב את הגיל שלך? ככה... רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה? לגדול ב-3 שנים
מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו) כיתה ו': 12... מה הגיל הכי אהוב עלייך? הייתי רוצה להיות בת 20 ככה מה הגיל שלך? 14 וחצי וקצת
תאריך לידה? 19.05 באיזה שעה נולדת? 6 בבוקר ויום? לאדעת ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך? ראשון נראלי

Because Of May

New member
לא ראיתי את החלק ה-2..../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

FLIX יש לכם פליקסים? עדין לא הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם? בארור! כאילה, מי לא?
ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב - מתמטיקה [לא לסקול!], אנגלית... מקצוע שנוא - ספורט, תנ"ך, פיסיקה, לשון... כל המשעממים...
יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר? לימודי א"י ומשפט עברי נראלי...
יש לך נכשלים בתעודה? עוד לא קיבלתי תעודה ובציונים עצמם? לא! חלילה וחס! טפוטפוטפו

shaharrr53

New member
אני גם../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

זה כמו הערות משמעת טוב לי יש ארבע בגלל הרכז משמעת *צונזר* הזה כל שטות הוא שם לי הערת משמעת! הלוואי יפוטר!!!!!!!!!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif לא בזלזול או משהו אבל למה את

חושבת שרק אתן יודעות מה זה הרשמה? כאילו יש את זה בכל החטיבות [עד כמה שידוע לי... אני לא בטוח לגבי התיכונים...] בהרצליהה...!!

slee4

New member
עונה..

עבר מה שם המורה שלך בכיתה א'?לא זוכרת המילה הראשונה שלי -לא יודעת... הכינוי הראשון שלך בתפוז -slee4 אמרת אי פעם הרבה פעמים אנטי כבשזי?חחח..לא מתי הכנת שיעורים בפעם האחרונה?עכשיו הווה מאכל אהוב -שקולד מה אתה לובש?מכנס שחור עד הברך וקפוצ'ון כחול כינוי נוכחי?slee4 מקופף כפיות כמו אורי גלר?חחח..לא תגיד הרבה פעמים אנטי כבשזי XDDD מה אתה עושה עכשיו?צוחקת עתיד מפחד מהעתיד?לא ממש מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?ציירת מכירים את השיר "מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" P-:?לא... תכין עוד שיעורים היום?כן
אהבה חבר ביסודי?כן...אבל זה היה ממש סתם יש לך ידידים?כן התנשקת?כן התנשקת עם המין השני?כן סטיירייט?כן מאוהב בסתר?לא שידוע לי פעם עזרת למישהו בנוגע לאהבה?כן כיום יש לך אהבה בלב?לא אמרת פעם אני אוהב אותך והתכוונת לזה?כן בית ספר (למי שגמר ענו לגבי הכיתה האחרונה שהייתם בהם) כיתה -י' אוהב את בית הספר? נחשו... רוצה לחזור ללימודים או להיות בחופש?אוי...איזה שאלה רטורית מעדיף צבא על פני בית ספר?כןןןן..לפחות יש אקשן בצבא (בדיחה: למה אין צבא לפני הלימודים? כי אז כולם היו חותמים קבע) (עוד בדיחה: מה זה שמחת תורה? שהמורה לא מגיעה לשיעור) (עוד אחת P-: : הילד אמר למורה שהחזייה שלה מקומטת אבל העניין שלא היה לה חזייה) נתנו לך הרשמות?מה??? ההרשמה הראשונה שלך -??? גם אתה הברזת משיעורי ספורט?לא,אני אוהבת ספורט גיל:15 וחצי אתה אוהב את הגיל שלך?אהההה...אף פעם לא חשבתי על זה... רוצה לגדול בשנה או לקטון בשנה?לקטון בשנה מה הגיל הכי זכור שלך? (שאתה הכי זוכר אותו)14 מה הגיל הכי אהוב עלייך?לא יודעת מה הגיל שלך?15 וחצי תאריך לידה?30.5.1991 באיזה שעה נולדתה?6:20 ויום?נראה לי רביעי ברמצווה בת מצווה באיזה יום בשבוע עשו לך?מאיפה אני זוכרת... FLIX הנה אחד שהעלתי לא מזמן ~ http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1235087 ובנוסף אני מזמין אתכם להסתכל בדיבוב שעשיתי לתחרות דיבוב http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1234009 יש לכם פליקסים?לא,אבל טוב שהזכרת לי...אני צריכה להעלות אחד הפיג'מות ברשת - ראיתם פעם?ברור...בדרך ליממלח ראיתי בפלאפון (יש התחברות לפליקס) ציונים ומקצועות (מי שכבר גמר בית ספר שיענה על כך כאל השנה האחרונה שלמד) מקצוע אהוב -ספורט ואנגלית מקצוע שנוא -היסטוריה,לשון ותנ"ך יש לכם מקצוע שלא לומדים בכל בית ספר?לא שידוע לי... יש לך נכשלים בתעודה?לא ובציונים עצמם?נראה לי שכן...

למעלה