שאלון חובה כניסה

שאלון חובה כניסה

מיכוון שאין דברים חדשים בפורום אז יש לי שאלון (שלא כל כך קשור לדניאל אבל שווה לענות) קרדיט לפורום סקרים ושאלונים.. השאלון: בכללי:.>>>> שם: גיל: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם את אוהבת לצחוק על אנשים: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: כמה אחים יש לך? מאמין באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? מאמין באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית? אתה אוהב ילדים? אתה וותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? מהי המילה שמאפיינת אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים? לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: ברגע זה:>>> לובש: מוזיקה: חושב על: הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: קראתי: זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: . חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: מי היית רוצה...>>>> להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון: הסרט האחרון שראית בקולנוע: בטלוויזיה:. במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: הדבר האחרון שאמרת: הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה:>>>> מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך:>>> סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: תהנו...

עונה לאצמי

בכללי:.>>>> שם: לוטם חמי גיל: 14 מזל:אריה מאכל אהוב:אין... שתייה מועדפת: אין... סדרה: האלופה פלורסיינטה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לא... האם את אוהבת לצחוק על אנשים: טלוי מתי.... חיות מחמד: יש לי כלב.. מכונית אידיאלית: ?!?! מוזיקה בכלליות: הכל חוץ מדיכאון ורוק כבד.. להקה אהובה: הגיימבויז כמה אחים יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט?לא.. מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? רגש שימחה.. הכל. מה הדבר שעושה אותך למאושר?כל מיני דברים מה אתה אוהב לעשות? באיסי בפורומים עם חברות מקומות בילוי מועדפים: אין... אתה אוהבת להיות בבית?כןןן אתה אוהב ילדים? כןן (כאילו שאני יתחתן בעזרת השם הי לי ילדים חיחי) אתה וותרן או עקשן? עקשנית רצח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? שמחה רגש וליפעמים עצב המרחק הפיזי כן קובע? כן מהי המילה שמאפיינת אותך? אממ... לא דעת אתה בחור קנאי? כ\לא כל כך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אמממממממ..... כל מיני האם אתה מאמין בה´?: ברוררר החיים הטובים לדעתך: כןן היחסים עם ההורים טובים?הכי טובים לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: אני ליפעמים מיתאפרת לאירועים ברגע זה:>>> לובש: פיג'מה (_ואני לא הולכת לישון חיחי) מוזיקה: לא שומעת אין לי חשק.. חושב על: השאלון הזה חיחי הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: אכלתי קראתי: עיתון זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות. חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: שתיהם קולה/פפסי: קולה מי היית רוצה...>>>> להרוג: אף אחד לשמוע: את אושרי חמי ודניאל0 להיות כמו: כמוני.. האחרון:?!? הסרט האחרון שראית בקולנוע: אממממממממ... הטיסה אני חושבת בטלוויזיה:.האלופה במחשב: הפורום מספר אחרון שחייגת:דודה שילי דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: מרק טעים טעים פעם אחרונה שהתקלחת: חחח עוד כמה דקות אני יתקלח פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: אכשיו הדבר האחרון שאמרת: אממ.. תודה. הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: חברה שילי הריח האחרון שהרחת: של המרק האם אתה:>>>> מעשן?: לאאאאאאאאאאאא ישן עם חיות פרווה:ליפעמים מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא... קורא עיתון: כןן.. מאמין בנסים: כןן.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כןן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: לאT מאמין באסטרולוגיה: כןן מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת:לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:ליפעמים חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לאאאא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כןן אוהב את הכתב יד שלך: כןןן מאמין במכשפות: לאא מאמין בשטן: כןן מאמין בשדים ורוחות:ליפעמים נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות: כן שר במקלחת:כן האם יש לך:>>> סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים: פירסינג באוזניים וןבאף מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא דעת סרט אהוב: לא דעת חיחי פשלה: הבן אדם הכי שנוא: נינט טייב הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי:כלום

-עונה- אחלה שאלון

בכללי:.>>>> שם: סהר גיל: 15 מזל: בתולה מאכל אהוב: יש לי חולשה לשקדי מרק וכל השטויות האלו שתייה מועדפת: קולה rc סדרה: השיר שלנו, ממעמקים, נמלטים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן, אנסתי את דניאל בטעות ואני בהריון ממנו האם את אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי- לכל דבר יש גבול חיות מחמד: כלבה ודגים מכונית אידיאלית: ממ.... לא מוזיקה בכלליות: קצת מכל דבר להקה אהובה: בקסטריט כמה אחים יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית? כן זו אהבה אבל לא אמיתית- קיצר אשלייה הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? אהבה ממבט ראשון זה הדלקות מהי אהבה בשבילך? הרבה מה הדבר שעושה אותך למאושר? לראות מישהו מחייך- בעיקר שזה בזכותי מה אתה אוהב לעשות? לכתוב מקומות בילוי מועדפים: אין משהו מיוחד- הכל! אתה אוהבת להיות בבית? כן אבל לא הרבה אחרת זה מדכא אתה אוהב ילדים? ברור אתה וותרן או עקשן? וותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אושר, אמון, נתינה [אדיבות] המרחק הפיזי כן קובע? תלוי איזה קשר רוצים מהי המילה שמאפיינת אותך? סלחנית- ונותנת הרבה [לא מבובן הזה..] אתה בחור קנאי? לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא נכון... [כזה מההלם אני אומרת] האם אתה מאמין בה´?: ברור החיים הטובים לדעתך: יש דברים טובים ויש רעים היחסים עם ההורים טובים? כן מאוד לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: ממ.. הכל [נעלי עקב לא!!] איפור: כן מתאפרת במידה מסויימת ברגע זה:>>> לובש: מכנס שחור עם פסים לבנים של.. לא יודעת וחולצה של הוניגמן לבנה מוזיקה: קצת מכל דבר חושב על: על מה הולכת להיות השאלה המעצבנת הבאה חחח סתם זה כיף הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: התקלחתי וסידרתי מיטה קראתי: את השאלון הזה מן הסתם זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: נס קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות . חתולים/כלבים: כלב אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: אר.סי מי היית רוצה...>>>> להרוג: את מי ששם את התמונה של "הקוביות של דניאל" באלבומים וזה בכלל לא הגוף שלו לשמוע: ידיד שלי
מתגעגעת להיות כמו: להראות כמו הדוגמנית ----- האחרון: מה האחרון? הסרט האחרון שראית בקולנוע: לא זוכרת המון זמן לא הייתי בטלוויזיה: ממעמקים- סדרה במחשב: כלום- לא נוח במחשב מספר אחרון שחייגת: 054..*** חחחח חברה שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אטריות עם אבקה- הזה שבא בשקיות טעים.. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שנה- חח סתם לא לפני 15 דקות בערך פעם אחרונה שבכית: ממ.. יום חמישי פעם אחרונה שחייכת: לא זוכרת אני תמיד מחייכת הדבר האחרון שאמרת: חחחחח משוגעים אלו עם השאלות חח הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: ברשת? ממ דניאל מהפורום-במסן הריח האחרון שהרחת: של השמפו האם אתה:>>>> מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: אני מספיק פרותית חח סתם סתם לא נו מנגן על כלי נגינה: כן - אורגן גיטרה ופעם על סקסופון מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: חחחח לא חושבת על זה כי אי אפשר לדעת- יש מלא כוכבים שעדין בני האדם לא הצליחו להגיע אבל אי אפשר לדעת, אבל אני לא חושבת שיש קורא עיתון: כן מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן יותר מידי רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול: כן אבל לא בכמויות, כאילו סבבה כזה לפעמים פעם במלא זמן בבית [שלוק או שתיים בשביל הכיף-לוקחת הכל בפרופורציות] מאמין באסטרולוגיה: לפעמים מאמין בקסמים: לא מתפלל: ביום שישי מבקר בבית כנסת: לא - לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מתכננת בע"ה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן- אוהב את הכתב יד שלך: מה הקשר? חח לא משהו מיוחד יש בה מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לפעמים כן ולפעמים לא מאמין בשדים ורוחות: לא הגזמתם??? נותן אמון בקלות: בקללות? מממ מה? אוהב לטייל בגשם: לא- מי פסיכי? אוהב ציניות: לא שר במקלחת: לא- אחרת שומעים האם יש לך:>>> סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא - מפחיד פירסינג/קעקועים: לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ממ.. במאית, צלמת, ואדריכלות, עורכת דין, ציירת- יש הרבה שאיפות קיצר סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח פשלה: די לא נכנסת לזה הבן אדם הכי שנוא: לא כותבת פה הדבר הכי קשור אלי: ההורים הכי שונא בעצמי: נו.. באמת..!!! תהנו...

מיתרוש12

New member
../images/Emo79.gifעונה

שם:מיתר גיל:12 מזל:תאומים מאכל אהוב:פיצה וצי'פס
שתייה מועדפת:ספרייט
סדרה:האלופה
האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:לא האם את אוהבת לצחוק על אנשים:מי לא? חיות מחמד: אין מכונית אידיאלית:מממממה? מוזיקה בכלליות:פופ ומזרחית להקה אהובה:גיים בויז,לא משו היסטרי כמה אחים יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט?אממ לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?כשמישהו שאני אוהבת מאושר מה אתה אוהב לעשות?לראות את דניאל\רוני,לרקוד,לשיר ושחק בדרמה מקומות בילוי מועדפים:הבית שלי,חו"ל,קניון וכל מקום שאפשר להתפרע שם אתה אוהבת להיות בבית?חצי יום..לא להיתקעע אתה אוהב ילדים?קטנים אתה וותרן או עקשן?תלוי על מה רבים איתי המרחק הפיזי כן קובע?אה?? מהי המילה שמאפיינת אותך?משוגעת אתה בחורהה קנאית?כן
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:אהה וסבבה האם אתה מאמין בה´?:ברור החיים הטובים לדעתך:להנות מהחיים היחסים עם ההורים טובים?כן לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי:לא הבנתיי איפור: ברגע זה:>>>אין לובש:פיג'מה מוזיקה:לא שומעת מוזיקה חושב על:על לאה
הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי:קעקוע..חח קראתי:את השאלון הזה זה או זה:>>>זה מועדון/מסיבה פרטית:מועדון קפה/תה:תה ניראה לי שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:קלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים:ברורורורורור קולה/פפסי:קולה מי היית רוצה...>אפ'חדד להיות אני =] להרוג: מה פתאוםם להיות כמו:עצמי האחרון:מההההההההההההה? הסרט האחרון שראית בקולנוע:גארפילד...חחח לי יש אחים קטנים בטלוויזיה:האלופפהה במחשב:הודעה מסהר מספר אחרון שחייגת:אבא דבר אחרון ששתית:קולה-->אני עוד שותהה דבר אחרון שאכלת:אמממ עוגת שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת:לפני 5 שעות בערךך פעם אחרונה שבכית:לא זוכרתתת מזמןן פעם אחרונה שחייכת:לפני שניה הדבר האחרון שאמרת:אמא מה יש לאכול?? הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:ידיד שלי הריח האחרון שהרחת:ממממ הבושם שלי..? האם אתה:>>>> מעשן?:לאאאאאאא ישן עם חיות פרווה:ממש לא מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:גם לא קורא עיתון:כן =] מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לפעמיים רואה בשוטרים חברים או אויבים:חברים כשאני מכירה אותם אוהב אלכוהול:לאאא מאמין באסטרולוגיה:מה זה? מאמין בקסמים:חח הכל טריקים מתפלל:כן..כשאני צריכה שיהיה טובב מבקר בבית כנסת:רק בבר מצוות לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:חח עוד 7-8 שנים..וכן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:כן...תמיד זה "ראיתי אותך מהשין" חחח חובש כובעים: בכיףףף שונא את עצמך:חס וחלילהה מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא ראיתי את זה קורה אוהב את הכתב יד שלך:לאא =\ מאמין במכשפות:טחחחח ממש לא מאמין בשטן:אין תשובהה מאמין בשדים ורוחות:לאאא נותן אמון בקלות:נגיד שהבנתיי אוהב לטייל בגשם:כשחם לי אוהב ציניות:מה זאת השאלה הזאת? שר במקלחת:רק כשאני מאושרתת האם יש לך:>>> סודות:לך לא? חלום שחוזר על עצמו:לאשזכור לי פירסינג/קעקועים:קעקועים שיוצאים אחרי כמה ימים בסבבה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:בימאות סרט אהוב:יום בנוי יורקק פשלה:חחחח שניה אני יספורר הבן אדם הכי שנוא:את המורה לשעבר שלי..של ו' הדבר הכי קשור אלי:האלבום תמונות שלי והיומן שלי הכי שונא בעצמי:את השיער =\ וואווווו איזה חפירההה

עונה

בכללי:.>>>> שם:מתן גיל:13 מזל:בתולה מאכל אהוב:פיצה שתייה מועדפת:מים סדרה:מדריך ההישרדות של נד,האלופה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:כן אני נאפן מה נראה לכם לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לפעמים חיות מחמד:דג נחשב חח מכונית אידיאלית:הכוונה לאיזה מכונית אני רוצה?אז b.m.w או יגאור מוזיקה בכלליות:הרבה רק לא רוק להקה אהובה:אני לא יודע אוהב הרבה כמה אחים יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?בטח הרי איך אני וסהר חברים סתם לא לא כלכך אולי לפעמים לא יודע הכרת פעם מישהו מהאינטרנט?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?דהרים טובים להבין אחד את השני ספייס הרבה בקיצר מה הדבר שעושה אותך למאושר?הרבה דברים מה אתה אוהב לעשות?לשחק כדורסל כדורגל (במגרש שלי) ולהיות על המחשב מקומות בילוי מועדפים:יש מין פארק כזה שהולכים אליו כול החברים ושם אנחנו מדברים מסטלבטים משחקים כדורגל אתה אוהבת להיות בבית?כן ברור אתה אוהב ילדים?כן אבל רק כשהם קטנים גיל חודש עד שלוש אתה וותרן או עקשן?עקשן אבל בסוף וותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?שמחה לתת ספייס ולהיות וותרן המרחק הפיזי כן קובע?לפעמים מהי המילה שמאפיינת אותך?חרא סתם מטומטום לא בעצם מתן לא יותר טוב נותן אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:כן לא בעצם סבבה האם אתה מאמין בה´?:כן ברור החיים הטובים לדעתך:לחיות חיי פאר היחסים עם ההורים טובים?כן בטח לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור:לא אני בן ברגע זה:>>> לובש:בגד ים וחולצה כפתורים לבנה עוד שניה מחליף (הולך להתקלח) מוזיקה:ברגע זהלא שומע מוזיקה חושב על:אם השאלון הזה הולך להיגמר הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי:עניתי על השאלה הקודמת קראתי:את השאלה הקודמת זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: .שואף לקחת בקלות אבל רק שואף חתולים/כלבים:לא זה ולא זה אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי:רולה מי היית רוצה...>>>> להרוג:אנשים שמכחישים את השואה לשמוע:לשמוע מוזיקה בקולי קולות אבל אסור להיות כמו:להיות כמו אבא שלי או יהודה לוי עדיף אבא שלי האחרון:???????? הסרט האחרון שראית בקולנוע:מהיר ועצבני 3 או אולי מכוניות לא זוכר אחד משניהם בטלוויזיה:.סיפור סינדרלה-הילארי דאף השווה במחשב:אני חושב שזה היה משימה בלתי אפשרית 3 מספר אחרון שחייגת:לאבא דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:פיצה פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר ועוד כמה דקות פעם אחרונה שבכית:שלשום שפתחתי את המקפיא סגרתי והלכתי ועדין לא נסגר ונדפ לי בראש וגדל לי בלוטה וזה כאב פעם אחרונה שחייכת:לפני כמה דקות שקראתי שסהר אנסה את דניאל הדבר האחרון שאמרת:בואנה הסהר הזאת טיפשה הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:??? הריח האחרון שהרחת:פיצה עם רוטב שום האם אתה:>>>> מעשן?:לא ישן עם חיות פרווה:אם סהר נקראת חית פרווה סתם סתם מנגן על כלי נגינה:לא בדיוק מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא כלכך קורא עיתון:כן מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:לא בעצם כן אאאאאאאווווווףףףףף אין לי כוח לשאלון במטופש הזה ולמי שהמציאה אותו סתם סתם דווקא אהבתי רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים אוהב אלכוהול:לא מאמין באסטרולוגיה:לא מאמין בקסמים:לא מתפלל:כן מבקר בבית כנסת:כן לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:מתכנן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:אין לי איסי חובש כובעים:כן בחורף כובעי גרב או בטיולים שונא את עצמך:כן אני דפוק סתם לא אני אוהב את עצמי פעם השכבתי אותי סתם אוהב אותי מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:לא מאמין במכשפות:לא מאמין בשטן:לא מאמין בשדים ורוחות:לפעמים נותן אמון בקלות:כן אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:כן שר במקלחת:כן האם יש לך:>>> סודות:כן הרבה חלום שחוזר על עצמו:לפעמים פירסינג/קעקועים:לא מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:איש עסקים סרט אהוב:הרבה בעיקר של הלארי דאף יש לה סרטים יפים והיא גם יפה פשלה:??כרגע לא זכור הבן אדם הכי שנוא:אתם לא מכירים הדבר הכי קשור אלי:?????הורים ?בית? הכי שונא בעצמי:שכשאני מסמיק לפעמים אז יש מצב שאם זה מסמיק ממש אז אני ניהיה אדום בלחיים

mor93

New member
עונההה כל הכבוד על ההשקעהה זה ארוךך

שם: מור גיל: 13 מזל: גדי מאכל אהוב: צי'פס שתייה מועדפת: קולה RC... סדרה: האלופה האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם את אוהבת לצחוק על אנשים: תלוי...מתי? ועל מי? ואם זה מעליב? חיות מחמד: כלב..דגים... מכונית אידיאלית: ?!?!? לא הבנתי עזבוו מוזיקה בכלליות: קצת מכל סוגג חוץץץץ מידיכאוןןן ורוקק ומוזיקה שחורה... להקה אהובה: גיים בויזזזזזז כמה אחים יש לך? 4 מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? הרבה דברים מה הדבר שעושה אותך למאושר? החיים מה אתה אוהב לעשות? אממ..לצאת פורומים רוני גיים בויז ודניאלו'שש כמובןןן מקומות בילוי מועדפים: קניון...וביום שישי לצאתת לכיכר שכולם שם... אתה אוהבת להיות בבית? כן..נחמד פה... אתה אוהב ילדים? כן... אתה וותרן או עקשן? עקשניתתת זה ברוררר אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אממ...אושר...ושימחה ולפעמיים עצב... המרחק הפיזי כן קובע? לא הרבה מהי המילה שמאפיינת אותך? אין מילה כזאת...חחחחחח
אתה בחור קנאי? לאא ממש לאא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אוקיי סבבה... האם אתה מאמין בה´?: ברוררררררר!!!!!! החיים הטובים לדעתך: זה תלוי בך...לדעתיי כןן מאודדד היחסים עם ההורים טובים? מצויינים... לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: לפעמיים ברגע זה:>>> לובש: מכנסס ממש קצר תכלת וחולצה קצרה תכלת..קיצר פ'יגמה... מוזיקה: מעט מכל דברר חוץ מדיכאון מוזיקה שחורה ורוק. חושב על: השאלוןן הזה... הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: ציירתי... קראתי: את השאלון ומהפורום קראתי כמה הודעות. זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: נס קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: אוכל יותק בריאא אבל שוקולדד הרבה יותר טעים.. קולה/פפסי: קולה RC... מי היית רוצה...>>>> להרוג: אףף אחדד בחיים לאאאא לשמוע: מוזיקה. להיות כמו: עצמי... האחרון: מה?!?!?! סתמו! הסרט האחרון שראית בקולנוע: מאיפה אני זוכרת? בטלוויזיה: האלופהה במחשב: אי סי והפורום של דניאל מספר אחרון שחייגת: אבא דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: טוסט פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב פעם אחרונה שבכית: יום שלישי פעם אחרונה שחייכת: אממ..היום הדבר האחרון שאמרת: הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: מה אכפתת לכםם??? מה זהה חקירהההה?!?!???? הריח האחרון שהרחת: ת'בושםם שלי ש ברטני ספירס האם אתה:>>>> מעשן?: לאא ממש לא ישן עם חיות פרווה: דוביי:-* מנגן על כלי נגינה: נגנתי באורגן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לאא יותר ממנו זה בטוח קורא עיתון: כן ראש אחדד ידיעות מעריב לנוער פנאי פלוס... מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לפעמיים רואה בשוטרים חברים או אויבים: זה תלוי... אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים: לא ממש לאאאאאאאא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: כן לפעמיים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: עודד כמה שניםם מאיפהה לייי?!?!?!?????? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לאא שיצאו לי מהחיים חובש כובעים: בטיולים כן בשאר לא שונא את עצמך: בערך מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כןןןןן אניי מתהה על הרגעע הזההה זה קרה לי רק פעמיים אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: לאאאא מאמין בשטן: גם לאאאאאאאאאאאאא מאמין בשדים ורוחות: לאאאאאאאאאאאאאאאא נותן אמון בקלות: לאאאא אוהב לטייל בגשם: ממש לאאאא אוהב ציניות: לא שר במקלחת:ת'אמת לא אבלל זה קה לי פעםם אחתת עם השריםם של דניאלו'שש היה לי משעמם כנראה האם יש לך:>>> סודות: כן הרבה ואין סיכוי שאני כותבת אותם פהה חלום שחוזר על עצמו: לא אבלל החלומות שליי מוזריםם אניי חלמתיי עלל חברה שליי ועלל דניאלל באותוו חלוםם והחלוםםםםםםםם היה חללומיייייי אויי חבלל שהוא במציאות פירסינג/קעקועים: פירסינג מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי מושג סרט אהוב: יומני הנסיכה. פשלה: לא אומרת...פדיחהה לחיים שליי הבן אדם הכי שנוא: אין כזה הדבר הכי קשור אלי: המשפחה הכי שונא בעצמי:הכלל אויייייייייייייייי איזההה חקירההה ה' ישמורררררררר סוףף סוףף זה נגמררר ביו'ששש

mor93

New member
ושחכתי לענות על ->>>

האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לאא... בהתחלה לא הבנתי ת'שאלה...

שיראליי

New member
עונה=]

שם:שיראל גיל :15 מזל:קשת מאכל אהוב:צ'יפס שתיה מועדפת:תות בננה סדרה:השיר שלנו 3 האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:אמממ... כן בפורים זרקתי בלי כוונה נפץ לתוך האוטובוס שעבר האם את אוהבת לצחוק על אנשים:אממ... כן לפעמים חיות מחמד:יש 3 כלבים וחתולה ותוכי מדבר מכונית אידיאלית:מכוניות שבלי גג מוזיקה בכלליות:אממ... א ני אוהבת בעיקר מוזיקת היפ הופ ופופ להקה אהובה:להקת הגיים בויז כמה אחים יש לך:יש לי 8 אחים ואני מאמין באהבה וירטואלית:לא ממש הכרת פעם מישהו מהאינטרנט:חחח כן את חברה שלי מאמין באהבה ממבט ראשון:ברור קרה לי כבר פעם..... מהי אהבה בשבלך:כל החיים מה הדבר שעושה אותך מאושר:אממ..... להיפגש עם חברים או לראות את החבר שלי =] מה את אוהבת לעשות:לטייל לדבר בטלפון לשמוע מוזיקה ולראות טלויזיה מקומות בילוי מועדפים:אממ.... מועדון או המקום הקבוע שלי בספינה שנימצאת אצלנו בעיר את אוהבת ליהיות בבית:כן עם לא משעמם ובכלל מה רע בלשבת בבית?חחח אתה אוהב ילדים:ברור מי לא אוהב ילדיים את וותרנית או עקשנית:אני עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים מה הם:אושר, אמונה,ושמחה המרחק הפיזי כן קובע?:תלוייי באיזה קשר רוצים מהי המילה שמאפיינת אותך:אממ... חמודה ותמיד סולחת לא משנה מה את בחורה קנאית:אממ... קצת או אוליי קצת הרבה חחח מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:מה רציני[עם אומרים לי משהו ואני בהלם] האם אתה מאמין בה':ברור שאני מאמינה בה' איך אפשר שלא החיים הטובים לדעתך:אממ... לדעתי החיים הטובים זה ליהיות מפורסמת ואשירה =\ אבל אומרים שלא הכל תלוי בכסף היחסים עם ההורים הם טובים?:עם אמא שלי מעולים עם אבא שלי לא ממש לבוש:אוקיי זה הולך ליהיות טיפוסי:חח אוקיי אז אני בעיקר אוהבת להיראות עבריינית אז אני גם מתלבשת כראוי חחח איפור ברגע זה:שחור בעיניים לובשת:חצאית מיני וגופיה מוזיקה:זמן בדיוק שמתי את השיר חחח חושבת על:החבר שלי ועל זה שחברה שלי תעיר אותי מחר ב 6 בבוקר ואני עדיין לא יושנת ועל זה שהשיר זמן הוא מה זה יפההה הדבר האחרון שעשיתי:דיברתי עם חברה שלי במסנג'ר קראתי:חחח לא קראתי מאז החופש הגדול זה או זה:זה חחח מועדון\מסיבה פרטית:ברור שמועדון קפה \תה:קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואפת לשלמות חתולים\כלבים:שניהם חחח אוכל/ממתקים: ממתקים קולה\פפסי:קולה מי היית רוצה...>>>> להרוג:את השכן שלי חחח מי היית רוצה לשמוע:את חבר שלי ליהיות כמו:דוגמנית הסרט האחרון שראיתי בקולנוע:אממ... המסכה חוזרת בטלויזיה:השיר שלנו 3 במחשב:שחקי אותה מותק מספר האחרון שחייגת:מספר של חברה שלי דבר אחרון ששתית:סודה חחח דבר אחרון שאכלת:בייגלה פעם אחרונה שהתקלחת:לפניי 20 דקות בערך פעם אחרונה שבכית:בשבוע שעבר פעם אחרונה שחייכת:לפניי כמה שניות הדבר האחרון שאמרת:את כבר כמעט שלי חומקת מיידי הרשי לי להרגיש בך מקרוב אמרת שאת תפוסה אמת או נחמה? [שרתי את השיר זמן] הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:ידיד שלי הריח האחרון שהרחת:ריח של הבושם של אחי האם אתה:>>>> מעשן?:לאאאאאאא חלילה וחסססס ישן עם חיות פרווה:חחחח כן מנגן על כלי נגינה:אני עדיין לומדת מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא ממש קורא עיתון:כן =] מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים:אויבים אוהב אלכוהול:לאאא מאמין באסטרולוגיה:כן אבל לא תמיד הכל נכון מאמין בקסמים:חח הכל טריקים מתפלל:כן..כשאני צריכה שיהיה טובב מבקר בבית כנסת:כן בחגים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:עוד 3 שנים מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:חחח כן לפעמים תלויי מי חובש כובעים:רק לים שונא את עצמך:חס וחלילהה מביע משאלות מול כוכבים נופלים:ברור אומרים שאז זה בטוח מתגשם אוהב את הכתב יד שלך:לאא =\ מאמין במכשפות:כשהייתי קטנה האמנתי מאמין בשטן:כן =\ מאמין בשדים ורוחות:כן ברוחות נותן אמון בקלות:לא ממש גם עם כן אז אני חושדת שזה שקר אוהב לטייל בגשם:ברור זה הכי סבבה אוהב ציניות:מה זאת השאלה הזאת?לא הבנתי חחח שר במקלחת:חחח כן יש לי שם מערכת אפילו האם יש לך:>>> סודות:חחח לא מגלהה חלום שחוזר על עצמו:שעופר שכטר חבר שלי פירסינג/קעקועים:ברור שפירסינגג יש לי עגיל באף חחח מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:וטרינריות סרט אהוב:שחקי אותה בקהאם פשלה:הרבהה פעמייםם קרהה הבן אדם הכי שנוא:חברה שלי שמספרת עכשיו את כל הסודות שלי לכולם הדבר הכי קשור אלי:היומן הפרטי שלי הכי שונא בעצמי:את השיער כי יש לי נשירה ולא אוהבת את איך שאני ניראת

עוונה

בכללי:.>>>> שם: קרינווש גיל: 15 מזל: דגים מאכל אהוב: קוסקווס שתייה מועדפת: קוולהה סדרה: השיר שלנו האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: לעע האם את אוהבת לצחוק על אנשים: לפעמים אבל כמו שאומרים צוחק מי שצוחק אחרון:] חיות מחמד: יש לי שלושה כלבים מכונית אידיאלית: לא מבינה במכוניות אני יודעת רק שיש לאחי אוודי טי.טי משו כזהה טחח מוזיקה בכלליות: ? להקה אהובה: גיייים בוייייייז כמה אחים יש לך? שני אחים גדולים ותינוקת מאמין באהבה וירטואלית? לעע הכרת פעם מישהו מהאינטרנט? כעע מאמין באהבה ממבט ראשון?עכשיו?כן! מהי אהבה בשבילך? אממ לא יודעת איך להסביר את זהה זה דבר עצוםם מה הדבר שעושה אותך למאושר?יש כמה דברים:]] מה אתה אוהב לעשות? לרקווווווודד לשיירר לטיילל לבלותת:] מקומות בילוי מועדפים: מעודונים,ים-בעררבב:],קניוניים אתה אוהבת להיות בבית? לא תמיידד אתה אוהב ילדים? מאווודד אתה וותרן או עקשן? עקששן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?מה?! המרחק הפיזי כן קובע? מהי המילה שמאפיינת אותך? אתה בחור קנאי? נמנמ מודה שכן! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אויש,אווייש תנוחייי,תוריד להילוך שניי,הלכת רחוקמידי,אמממ תנווםם וכאללהה האם אתה מאמין בה´?: מאווודד הוא האחחחחחחחחחחדדד ושמוו לעד!! החיים הטובים לדעתך: תלוי מתיי היחסים עם ההורים טובים? מאווד! לבוש: אוקי זה הולך להיות טיפוסי: איפור: רק גלוווסס ברגע זה:>>>כום לובש: לובשת ברגע זה..ג'ינס וגופיה מוזיקה: של הגיים בויז ודניאל חושב על: אוור:] הדבר האחרון ש..>>>. עשיתי: אכלתי:] קראתי: כלום זה או זה:>>> מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: .שואפת לשלמות חתולים/כלבים:כלבים אוכל/ממתקים: ממתקיים קולה/פפסי: קולהה מי היית רוצה...>>>> להרוג: פרנסי [אעאעא-צחוק מרושע] לשמוע: אווווורררר להיות כמו: אפחדד להיות עצמי! האחרון:? הסרט האחרון שראית בקולנוע: לא ראיתי למי היה זמן בטלוויזיה:.אמממ המלך ארתור חחח במחשב: כלום מספר אחרון שחייגת: אממ לאור נו דבר אחרון ששתית: שוקוקוו דבר אחרון שאכלת: קוראסון פעם אחרונה שהתקלחת: עכשיו פעם אחרונה שבכית: אתמול פעם אחרונה שחייכת: אתמול הדבר האחרון שאמרת: ביוווש הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: לא דיברתי אם אפחחדדד הריח האחרון שהרחת: אוור ועדיין מריחהה האם אתה:>>>> מעשן?: לאאא ישן עם חיות פרווה:כן:]] מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא קורא עיתון: ראש 1:] מאמין בנסים: כעעע מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כע רואה בשוטרים חברים או אויבים: נמנעת אבא שלי שוטטרר אוהב אלכוהול: לאא מאמין באסטרולוגיה: לא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת:] מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: תלויי חובש כובעים: לפעמי שונא את עצמך: חס! מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: מאוד מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחותלא: נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: לא אוהב ציניות: לא שר במקלחת:כן חחח האם יש לך:>>> סודות: כן חלום שחוזר על עצמו: לא פירסינג/קעקועים: קעקוע חינה בגבב למטהה איפו התחת טחטחטחחחח ופירסינג היה בטבור עכשיו יש לי בגבה.. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לא יוודעעת סרט אהוב: טיטאניק פשלה: :SS הבן אדם הכי שנוא: פ.ר.נ.ס.י ונאסרררראאלללהה! הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי:לא שונאת בעצמי כלום!

למעלה