שאלון חדש

שאלון חדש

כמה זמן לא הייתי פה. תודו שהתגעגעתם. נלקח מפורום סקרים ושאלונים: שם: מקום מגורים: פירסינג: קעקוע: צבע שיער: עיניים: אחים\אחיות: תוכנית אהובה: דברים שאת שונאת: משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: מזל: מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? שיר אהוב? חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: את רוצה פירסינג?: האם את מתחרטת על משו שעשית?: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: מה את עושה כשאת עצובה?: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: שיעור אהוב: בושם אהוב: יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: נכשלת במיקצוע: רצית ליהיות המין השני.? בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: נרדמת בשיעור?: עשית אמבטית קצף: נשארת ערה כל הלילה: קורנפלקס אהוב: צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? סנדל או נעל?: טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? רכבת על פיל? רכבת על גמל? האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: שחור או לבן: סתיו או אביב...: רעש אחרון ששמעת: בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט: אני כבר אענה

עונה

שם: אפרת מקום מגורים: גבעתיים פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: שטני עיניים: חומות אחים\אחיות: 4 אחיות תוכנית אהובה: יש הרבה..:p דברים שאת שונאת: אנשים צבועים ושקרנים. משפט לחיים: "חיה ותן לחיות" חייה אהובה: כלב בית ספר: יסודי (כיתה ח'. אצלנו יסודי זה עד ח') מזל: דלי מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מתלוננת על זה שאני רוצה לישון עוד מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: אמונה טפלה שלי זמר/זמרת מועדף/ת..? גרין דיי השולטים סוג מוזיקה מעודף? אין. שיר אהוב? Boulevard of Broken Dreams חברות הכי טובות: אחת האם??- את דלוקה על מישהו? כן את רוצה לגור במקום אחר?: כן את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: כן את רוצה פירסינג?: כן. באף האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי באיש ובחומרת המעשה מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: קשה לי לסלוח למישהו שעשה יותר מדי דברים מה את עושה כשאת עצובה?: רוקדת,שרה,שומעת מוזיקה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: מי זוכר? שיעור אהוב: מתמטיקה בושם אהוב: נינה ריצ'י-לא זוכרת את השם יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: לא התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן רצית ליהיות המין השני.? לא בכית על בת?: על ריב עם חברה טובה,כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כן עשית אמבטית קצף: לא נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: פיטנס צבע אהוב: ירוק תפוח חנות\חברה מעודף? אין..אם אני רואה משהו יפה אז אני קונה מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? שוקולד-בננה או תות-פיסטוק (תות פיסטוק טעים בחאריות. תנסו. אם לא היה טעים,אני אחזיר את הכסף) סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: שניהם חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: שניהם לישון או לקום?: לפעמים ככה לפעמים ככה מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? חברים מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? לא זוכרת למה בכית? כנ"ל מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מורה מי שיקר לך? אני לא אמורה לדעת כשמשקרים לי לא? עם מי דיברת בטלפון? אממ..חברה היה אצלך? שאלה טובה ישן אצלך? כנ"ל האחרון שהיית אצלו? כנ"ל האחרון שישנת אצלו? כנ"ל האם אי פעם- היית פעם בירח? לא רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברים טובים הכי כיף להיות איתם: כנ"ל אתה חושב עליהם המון: כנ"ל את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: כנ"ל מה השעה עכשיו: 20:13 תפוח או בננה: בננה שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: את המזר חום שלי בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: קליק ביסקוויט סרט: יש הרבה..יש ז'אנרים מועדפים

voodoo doll

New member
כשאת עצובה את שרה ורוקדת?

הלוואי עליי.. :] וירוק תפוח זה באמת צבע יפה, אני שוקלת לצבוע את החדר שלי לצבע כזה. 3>

dsol

New member
ברור שהתגעגענו, רק תזכירי לנו מי את ?_../images/Emo189.gif

שם: דודי מקום מגורים: אשדוד פירסינג: אין קעקוע: בקרוב צבע שיער: שחור עיניים: שחור אחים\אחיות: 2 תוכנית אהובה: "דקסטר"/"גיבורים"/"חברים"/"נמלטים"/"ורוניקה מראס"/"תא רדום" ועוד..... דברים שאת שונאת: אני שונאת.. בעצם אני שונא כל מה שמצריך פעילות גופניות מיותרת או כל מה שלא חייבים לעשוץ משפט לחיים: "אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער" המכשפות שליטה !!! חייה אהובה: ארנבת בית ספר: סיימתי
מכללה עכשיו מזל: תאומים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? הולך לשירותים מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מכבה את האור זמר/זמרת מועדף/ת..? יש המון לא נתחיל לרשום את כולם עכשיו סוג מוזיקה מעודף? רוק על גווני במיוחד ישראלי ואינדי שיר אהוב? "קוצים של פחד" של המכשפות חברות הכי טובות: אין לי חברות
האם??- את דלוקה על מישהו? באופן תמידי את רוצה לגור במקום אחר?: לא כרגע את חושבת להתאבד?: לא כרגע אהבה ממבט ראשון?: לא כרגע את רוצה פירסינג?: לא כרגע האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא אוהב להתחרט, מה שנשעה נעשה וממשיכים הלאה אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מי ומה היה מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שקר מה את עושה כשאת עצובה?: הולך לישון או שומע מוזיקה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: יום שלישי...מאיפה אני זוכר שיעור אהוב: חופשי בושם אהוב: הוגו יש חבר: לא האם אי פעם.. עישנת?: כעע התגעגעת למישהו? כעע שיקרת? כעע אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כעע בכית בסרט: כעע נכשלת במיקצוע: ברור רצית ליהיות המין השני.? נאא בכית על בת?: לעע בכית על בן?.: לעעע ביקרת בארץ אחרת?: כעע נרדמת בשיעור?: מתי לא... עשית אמבטית קצף: כעע נשארת ערה כל הלילה: כעעע קורנפלקס אהוב: הצהוב הרגיל !!! זה הכי טעים וגם כריות.. אבל רק הנוגט צבע אהוב: קשת חנות\חברה מעודף? TRAK מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? טריפל שוקולד סנדל או נעל?: נעל ! טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: שניהם יחדיו לישון או לקום?: לישוןןןןןןןןןןןןןןןן מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? ואי אין לי מושג, לא כל כך הולך לקלונוע מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אין לי מושגג למה בכית? נ"ל מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מישו מי שיקר לך? מישו עם מי דיברת בטלפון? שניה נבדוק....יונה היה אצלך? לא זוכר ישן אצלך? לא זוכר האחרון שהיית אצלו? לא זוכר האחרון שישנת אצלו? לא זוכר האם אי פעם- כן יש לי בעיות זיכרון היית פעם בירח? עוד לא, אבל בזוקה הבטיחו לי שעד גיל 21 אני אהיה שם רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? כעעע זה מגניב האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אלו שמקשיבים הכי כיף להיות איתם: אלו שמצחיקים אתה חושב עליהם המון: אלו שאוהבים את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אלו שלא מזיינים בשכל מה השעה עכשיו: 21:40 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: הדוש במקלחת בשר או חלב: בשר דברים מועדפים:- ממתק אהוב: במבה פרפר סרט: יש המון... מה כבר נגמר ? עד שנכנסתי לקטע....

dsol

New member
ואללה לא הייתי מנחש בחיים שזה השם שלך_../images/Emo189.gif

אני דודי
נעים להכיר

voodoo doll

New member
אואו. גמני תאומים. 13.06

חברות הכי טובות: אין לי חברות יש חבר: לא

dsol

New member
אין לי חברות..._../images/Emo189.gif

פעם ניסיתי לצאת עם 2 במקביל... לא הלך טוב
ואני לא בקטע של בנים אז גם חבר אין...

../images/Emo187.gif

שם: דולב מקום מגורים: לידך פירסינג: בטוטה קעקוע: ליד צבע שיער: חום עיניים: כחולות אחים\אחיות: מעצבנים תוכנית אהובה: אתם באמת רוצים לדעת? בובספוג [: טוב נו ואיש משפחה... דברים שאת שונאת: אני שונאת שמישהי לובשת אותה חולצה כמו שלי! זה שיו מה מעצבן!!!1 משפט לחיים: לחיים! חייה אהובה: חתולה בית ספר: על יסודי מזל: טלה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מחליפה תחבושת מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: נזכרת שהחדר שלי בכלל למטה זמר/זמרת מועדף/ת..? דה קילרס עם כבר סוג מוזיקה מעודף? רוק שיר אהוב? when you were young חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? מייקל לואיס החתיך ההורס!!1 את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: כל יום וכל שעה אהבה ממבט ראשון?: שלישי עם כבר את רוצה פירסינג?: עוד אחד בטוטה האם את מתחרטת על משו שעשית?: העגיל השני בטוטה אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולח מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שמדברים אליי בלשון נקבה מה את עושה כשאת עצובה?: מאוננת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: את חושבת שאני זוכר? שיעור אהוב: בושם אהוב: רושס
יש חבר: המון חברים האם אי פעם.. עישנת?: מעשן תמידי \: התגעגעת למישהו? נראה לי שיקרת? הרגל אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: לא בכית בסרט: לא נכשלת במיקצוע: 4 נכשלים בתעודה רצית ליהיות המין השני.? אני כבר המין השני! בכית על בת?: לא בכית על בן?.: לא ביקרת בארץ אחרת?: חולון נרדמת בשיעור?: דה עשית אמבטית קצף: אמבט קצף? מזה? יש דבר כזה?
נשארת ערה כל הלילה: ושוב
קורנפלקס אהוב: קרונפלקס רגיל צבע אהוב: שחור חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף בית ספר או חופש: תחשבו לבד טעם גלידה אהוב? לא'דע סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: טלוויזיה חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: אמא יש רק אחת... אבא יש 3 לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? כמה חברים מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אמא שלי, שנולדתי למה בכית? כי יצאתי לעולם הזה מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אתם מי שיקר לך? אמא שלי! עם מי דיברת בטלפון? עכשיו? אמא... שאלה עם הכל בסדר היה אצלך? אחותך ישן אצלך? אחותך [: האחרון שהיית אצלו? אחותך האחרון שישנת אצלו? כנ"ל האם אי פעם- היית פעם בירח? כאילו דה? רכבת על פיל? אני מגיע לבצפר עם פיל רכבת על גמל? אני חוזר מהבצפר עם גמל האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברים דמיונים הכי כיף להיות איתם: גם אתה חושב עליהם המון: גם את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: 144 מה השעה עכשיו: 12:45 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: צעקות של השכנים בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: מסטיק סרט: כל הסרטים של טים בורטון

voodoo doll

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo226.gif אפילו קיצרתי.

מכיוון שמילא אף אחד לא יקרא את הכל, אני אענה על החלק המעניין פחות או יותר. שם: אלין. מקום מגורים: טבריה. פירסינג \ קעקוע:נופ. צבע שיער: שחור, צבוע. עיניים: כחול, ירוק, תלוי. דברים שאת שונאת: אנשים מתנשאים בעיקר. מזל: תאומים. סוג מוזיקה מעודף..? בעיקר פאנק רוק. חברות הכי טובות: פלור והילה - חיים שלי שתי אלה, בלעדיהן אני כלום. את דלוקה על מישהו..? לא. את רוצה לגור במקום אחר..? כן, טבריה זה חור ש90% ממנו ערסים ופקאצות. את חושבת להתאבד..? אתם רוצים לעזור לי..? את רוצה פירסינג..? כן, בגבה, 2 סיידליפים ובלשון בעיקר. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת..? אני שוכחת מהר. מה את עושה כשאת עצובה..? ישנה \ יוצאת כדי לעלות את המצב רוח. יש חבר: אין. עישנת..? אני מעשנת. בכית על בת \ בן: בגלל בת ועל בן. כן. קורנפלקס אהוב: כריות וזה עם התרנגול!! נו אין לי מושג מה השם שלו, אבל הוא מעולה!! [האמ!האמ! פרסומת סמויה.] חורף \ קיץ..? כלכך חורף!! עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה..? ואו. זה היה מצחיק, הלכנו חבורה של 8 חבר'ה לסרט "הבועה" והתברר שחוץ מאיתנו באו רק עוד 8 אנשים לסרט..

שניש

New member
*עונה* ../images/Emo56.gif

שם: שני מקום מגורים: שוהם פירסינג: לא קיים קעקוע: גם לא צבע שיער: חום-שחור עיניים: ירוקות-כחולות,לפי המצב רוח... אחים\אחיות: אחות ואח. תוכנית אהובה: איש משפחה,קוראים לי ארל,הישרדות,סקראבס,ניפ טאק (בעונותיה המוקדמות),Heroes. דברים שאת שונאת: אנשים טיפשים >< משפט לחיים: If You Ain`t First,Youre Last (כמילותיו הנצחיות של ריקי בובי) חייה אהובה: צב ונחש. בית ספר: עבר,נגמר. מזל: טלה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?: פוקחת עיניים! מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: עוצמת...
(תירו בי.) זמר/זמרת מועדף/ת..?: שאלה קשה.לא יודעת,דיוויד בואי? לא יודעת >< סוג מוזיקה מעודף? : רוק.על כל סוגיו. שיר אהוב?: אני מאוד אוהבת את Eleanor Rigby ו- Because של הביטלס. חברות הכי טובות: יעל,ענת,מיכל,הילה. האם??- את דלוקה על מישהו? : בהחלט. את רוצה לגור במקום אחר?: יאפ. את חושבת להתאבד?: לא כרגע. אהבה ממבט ראשון?: לא הייתה,אבל אולי בעתיד? את רוצה פירסינג?: כן,בגבה. האם את מתחרטת על משו שעשית?: לא משהו דרמטי,סתם פדיחות קטנות שהייתי מעדיפה להימנע מהם. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: אני בדרך כלל שוכחת אחרי שעה. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: גילויי גזענות ובגידה. מה את עושה כשאת עצובה?: מסתגרת בחדר עד שכל החמצן נגמר. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: אני מתגייסת עוד שבוע,תנו לי שבועיים ותהיה לי תשובה טובה. שיעור אהוב: ביולוגיה,אנגלית. בושם אהוב: True Star-Tommy Hilfiger יש חבר: לע האם אי פעם.. עישנת?: כן,מידיי פעם זה נחמד. התגעגעת למישהו? בוודאי! שיקרת? כל הזמן.. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בדרך כלל לאחי הקטן או אחותי. בכית בסרט: הו,אני תמיד בוכה בסרטים.במיוחד בדוקומנטרים עצובים כאלה.שאתה יודע שמה שאתה רואה זה אמיתי
נכשלת במיקצוע: מ-ת-מ-ט-י-ק-ה. רצית ליהיות המין השני.? באופן כללי אני די מרוצה ממיני הנקבי.לא הייתי רוצה בליטות משונות במכנסיי. בכית על בת?: לא חושבת. בכית על בן?.: כן....*פאתט* ביקרת בארץ אחרת?: ונצואלה,ארה"ב,אנגליה,צרפת,פולין. נרדמת בשיעור?: כן.אבל ממש נרדמתי.והמורה העירה אותי. עשית אמבטית קצף: כן,למרות שאני לא מחובבי האמבטיות. נשארת ערה כל הלילה: מאז כיתה ד' האקט הזה הפך להיות הרבה פחות מרגש. קורנפלקס אהוב: דליפקאן צבע אהוב: משתנה כל הזמן,עכשיו טורקיז. חנות\חברה מעודף? אפשר גם הוצאת ספרים
אז "אופוס". מסיבה או סרט?: סרט! חורף\קיץ?: חורף. בית ספר או חופש: נו,באמת. טעם גלידה אהוב?: עוגיות סנדל או נעל?: אולסטאר. טלויזיה או מחשב?: טלוויזיה במחשב. חוף או הרים?: בע. אמא או אבא?: קצת משניהם. לישון או לקום?: לקום ולגלות שאפשר להמשיך לישון!!!!! עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם יעל מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? אולי אמא,לא זוכרת. למה בכית? פחחחח...לא זוכרת. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מלצר באיזה בית קפה בשוהם. מי שיקר לך? כנראה שלא עליתי על השקר עדיין,כי לא זכור לי מקרה כזה. עם מי דיברת בטלפון? עם יעל וענת. היה אצלך? יעל
(עולמי צר בעולם נמלה) ישן אצלך? מיכל האחרון שהיית אצלו? ענת האחרון שישנת אצלו? קסם האם אי פעם- היית פעם בירח? בהחלט רכבת על פיל? כמובן רכבת על גמל? האמת שכן
האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: יעל,ענת. הכי כיף להיות איתם: יעל,ענת,הילה,מיכל,אריאל. אתה חושב עליהם המון: גל,אריאל. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: ילע,ענת,הילה. מה השעה עכשיו: רבע לעשר בערב. תפוח או בננה: בננה,כמובן. שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: אביב,יומולדת בפסח
רעש אחרון ששמעת: "או-או" של האייסקיו בשר או חלב: בשר,ביג טיים. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: "טעמי" סרט: " קיוב" ,אבל יש כל כך הרבה אחרים.

AndreaCorr ©

New member
הופס

שם: שרון מקום מגורים: הרצליה פירסינג: לא קעקוע: לא צבע שיער: חום כהה עיניים: חום אחים\אחיות: 2 אחים ואחות תוכנית אהובה: איש משפחה או עקרות בית נואשות דברים שאת שונאת: איף משפט לחיים: בשביל שידרכו עלייך, אתה צריך קודם לשכב על הרצפה חייה אהובה: זברה בית ספר: אין מזל: בתולה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? רוצה למות כי 5 וחצי בבוקר מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: רוצה למות כי אני צריכה לקום ב5 וחצי בבוקר זמר/זמרת מועדף/ת..? אביתר בנאי סוג מוזיקה מעודף? כלמיני שיר אהוב? אין חברות הכי טובות: יש האם??- את דלוקה על מישהו? דלוקה זו לא המילה המתאימה את רוצה לגור במקום אחר?: לא את חושבת להתאבד?: לא אהבה ממבט ראשון?: לא את רוצה פירסינג?: כן האם את מתחרטת על משו שעשית?: חח רק אחד? אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: לצערי אני שומרת טינה ברוב המקרים מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה באמון מה את עושה כשאת עצובה?: בוכה? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: אמ שיעור אהוב: :ד בושם אהוב: שלי יש חבר: כן האם אי פעם.. עישנת?: כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע: כן רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?: כן עשית אמבטית קצף: כן נשארת ערה כל הלילה: כן קורנפלקס אהוב: לא אוכלת קורנפלקס צבע אהוב: זה מתחלף, כרגע סגול חנות\חברה מעודף? זארה מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: שניהם בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? מקופלת וריבתחלב סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? חברה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? חברותיי לחדר למה בכית? נו, צבא מי עצבן אותך בפעם האחרונה? לא זוכרת מי שיקר לך? מי לא עם מי דיברת בטלפון? חבר היה אצלך? חבר ישן אצלך? חבר האחרון שהיית אצלו? צבא? האחרון שישנת אצלו? צבא האם אי פעם- היית פעם בירח? :| רכבת על פיל? לא רכבת על גמל? לא האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: מיליון הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: חברות שלי, חבר, משפחה את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: חברה מה השעה עכשיו: 22:59 עפ"י שעון המחשב שלי תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: שניהם רעש אחרון ששמעת: מקלדת בשר או חלב: חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: דובונים סרט: מועדוןקרב מה
השאלון נקטע באיבו!

HuGo Hell

New member
אוקידוקי!

שם: אופיר. מקום מגורים: רעננה. פירסינג: אין. קעקוע: אין. צבע שיער: חום. עיניים: חום. אחים\אחיות: 2 אחים ואחות אחת. תוכנית אהובה: יש מלא :) דברים שאתה שונא: שקרים, צביעות... אנשים מעצבנים. משפט לחיים: "החיים הם לא זין, הם תמיד קשים" (דאבל דייט
) חייה אהובה: כלב. בית ספר: אביב. מזל: מאזניים. מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? - לצחצח שיניים. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: - רואה טלוויזיה. זמר/זמרת מועדף/ת..? - יש הרבה. סוג מוזיקה מעודף? - שחור. שיר אהוב? - Take away the colour - Ice Mc חברות הכי טובות: מריאנה, הילה, קסם. האם??- לא. את דלוקה על מישהו? כן. את רוצה לגור במקום אחר?: לבנתיים לא. את חושבת להתאבד?: לא. אהבה ממבט ראשון?: לא.. אולי בקראש הדדי :) את רוצה פירסינג?: לא. האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן. אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מי. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה בכל מובן שהוא. מה את עושה כשאת עצובה?: שומע מוזיקה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: האמ.. מעניין מאוד. שיעור אהוב: יפנית. בושם אהוב: היפנוטיק פויזן. יש חבר: אולי. האם אי פעם.. עישנת?: - לא... התגעגעת למישהו? - כן....? שיקרת? - אכן. אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: ברור. בכית בסרט: - כן. נכשלת במיקצוע: - כן. רצית ליהיות המין השני.? - כן. בכית על בת?: - כן. בכית על בן?.: - כן. ביקרת בארץ אחרת?: -לא. נרדמת בשיעור?: - לא. עשית אמבטית קצף: - כן. נשארת ערה כל הלילה: - כן. קורנפלקס אהוב: - כריות. צבע אהוב: - כחול, ירוק חקי. חנות\חברה מעודף? - שאלה טובה. מסיבה או סרט? - שניהם. חורף\קיץ?: - קיץ. בית ספר או חופש: - חופש. טעם גלידה אהוב? - נוגט. סנדל או נעל?: - נעל. טלויזיה או מחשב?: - שניהם. חוף או הרים?: - חוף. אמא או אבא?: - אמא. לישון או לקום?: - לישון. מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? - הילה. מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? - אבא. למה בכית? - על אמא. מי עצבן אותך בפעם האחרונה? - אחי הקטן. מי שיקר לך? - אחי הקטן. עם מי דיברת בטלפון? - הילה. היה אצלך? - גל. ישן אצלך? - גל. האחרון שהיית אצלו? - מריאנה. האחרון שישנת אצלו? - מריאנה. האם אי פעם- היית פעם בירח? - חחחחחחחח, לא נראה לי. רכבת על פיל? - לא. רכבת על גמל? - לא
האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: - מריאנה והילה :) הכי כיף להיות איתם: - מריאנה והילה. אתה חושב עליהם המון: מריאנה, הילה ועידן ברגעים אלו. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: - הילה, מריאנה, יעל, גל. מה השעה עכשיו: 1:03 תפוח או בננה: בננה. שחור או לבן: שחור. סתיו או אביב...: סתיו. רעש אחרון ששמעת: הקליקים של המקלדת? בשר או חלב: בשר. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד. סרט: יש המון.

coka

New member
מיף... משעמם.

שם: אלה מקום מגורים: שמור במערכת פירסינג: נכון לעכשיו 10. אינדסטריאל, רוק, טראגוס, אנדרגראונד, לשון, טבור, נזם, גבה, הליקס ועוד כמה בתנוכים. קעקוע: הראשון בתהליכי עיצוב. צבע שיער: שחור פחם עם פסים ורודים (כרגע חח) עיניים: חומות אחים\אחיות: אח ואחות תוכנית אהובה: שאלה קשה מדי.. הכי גאים שיש, איש משפחה, סקראבס, אוז, הסופרנוס, סאות'פארק.. יש הרבה. דברים שאת שונאת: אנשים צבועים. משפט לחיים: חייה אהובה: חתולים בית ספר: סיימתי, ט'נק גאד מזל: אריה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?נס קפה וסיגריה מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: נס קפה וסיגריה. זמר/זמרת מועדף/ת..? יותר להקות.. וזה לפי תקופות למען האמת. כרגע אלה dream theater. סוג מוזיקה מעודף? מטאל שיר אהוב? opeth - bleak חברות הכי טובות: קרין, נטאשה, אפרת והילה (לא שזה אומר לכם משו חח) האם??- את דלוקה על מישהו? דלוקה זו בהחלט לא המילה.. אבל כן. את רוצה לגור במקום אחר?: כה. את חושבת להתאבד?: לפעמים. אהבה ממבט ראשון?: נדיר, אבל קורה את רוצה פירסינג?: יש מספיק לבינתיים,עוד בעתיד האם את מתחרטת על משו שעשית?: כמובן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: בהתחלה שומרת טינה מהעצבים אבל תוך זמן קצר מאוד,בין אם אני רוצה ובין אם לא - אני סולחת. מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה. מה את עושה כשאת עצובה?: מעשנת יותר מדי ומדברת עם ידיד\חברה איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: יש כמה שמתחרים על התואר הזה, אבל אני מעדיפה לא לפרט. שיעור אהוב: אהוב..? אנגלית אני משערת. בושם אהוב: ארמאני - אימפריו. חולה על הבושם שלי =] יש חבר: כרגע כן.. לא לאורך זמן. האם אי פעם.. עישנת?: יאפ התגעגעת למישהו? אה הא שיקרת? יאפ אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כה נכשלת במיקצוע: אכן רצית ליהיות המין השני.? כה בכית על בת?: יאפ, אבל לא באופן רומנטי בכית על בן?.: יאפ ביקרת בארץ אחרת?: כה נרדמת בשיעור?: כמעט תמיד עשית אמבטית קצף: כה נשארת ערה כל הלילה: כמעט כל יום קורנפלקס אהוב: לא אכלתי קורנפלקס שנים, אז לא זוכרת צבע אהוב: ירוק חנות\חברה מעודף? בגדים? ציפי\נוקס\ג'יפה\ velvet מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: חורף! בית ספר או חופש:נו במת... חופש טעם גלידה אהוב? וניל פיצפוצים סנדל או נעל?: נעל, ורצוי ד"ר מרטינס טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: אבא לישון או לקום?: לישון... אלא אם יש בשביל מי לקום =] מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? אחי מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? האקס שלי למה בכית? כי נשברתי. יותר מדי סיבות פרטיות מי עצבן אותך בפעם האחרונה? בחור אחד שמנסה להתחיל איתי כל שבוע במוסד. מי שיקר לך? פעם אחרונה ששיקרו לי ושאני יודעת על זה הייתה לפני המון זמן. אקס. עם מי דיברת בטלפון? ידיד הכי טוב שלי היה אצלך? קרין ישן אצלך? קרין האחרון שהיית אצלו? אפרת האחרון שישנת אצלו? העברתי לילה בבית חולים עם חברה לפני כמה ימים, זה נחשב? האם אי פעם- היית פעם בירח? ג'יזס רכבת על פיל? נופ רכבת על גמל?נופ האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברים שלי, מן הסתם. הכי כיף להיות איתם: חברים שלי, מן הסתם. אתה חושב עליהם המון: אהובי.. את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: אהובי =] מה השעה עכשיו: 18:31 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: שחור סתיו או אביב...: סתיו רעש אחרון ששמעת: תלוי למי... לי זה לא רעש - underworld - born slippy. בשר או חלב: נקודה רגישה קצת כרגע, אל תנסו להבין חח. דברים מועדפים:- ממתק אהוב: תלוי על מה אני מתמנצ'סת חח סרט: כל דבר שנוצר על ידי טרנטינו, טריינספוטינג, מועדון קרב.. יש פשוט יותר מדי.

bazmaster

New member
nobody knows....

שם: אמיר מקום מגורים:נצרת עילית פירסינג: עגיל באוזן קעקוע: עוד לא..בקרוב צבע שיער: שחום,וקצת שערות בלונדיות פה ושם (טבעי) עיניים: חומות אחים\אחיות: שנים תוכנית אהובה: טופ גיר דברים שאת שונאת: הרבה... משפט לחיים: אל תדחו למחר מה שאתם יכולים לעשות היום חייה אהובה: כלב בית ספר: מה איתו? מזל: תאומים מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? :מדליק רדיו מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: נשכב? זמר/זמרת מועדף/ת..? פרדי מרקיורי סוג מוזיקה מעודף? רוק שיר אהוב? אין אחד חברות הכי טובות: הא?? האם??-האם מה? את דלוקה על מישהו? כן את רוצה לגור במקום אחר?:לא את חושבת להתאבד?: לאאא אהבה ממבט ראשון?: כן את רוצה פירסינג?: לא האם את מתחרטת על משו שעשית?: כן אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: סולח מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: בגידה מה את עושה כשאת עצובה?: שומע מוסיקה... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: לפני כמה ימים.. שיעור אהוב: הפקות ועיצוב בושם אהוב: פאי יש חבר: לאאאאאאאאאאאאאא האם אי פעם.. עישנת?: כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת? כן אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: כן בכית בסרט: כן נכשלת במיקצוע:כן רצית ליהיות המין השני.?לא בכית על בת?: כן בכית על בן?.: לא ביקרת בארץ אחרת?:כן נרדמת בשיעור?: כן עשית אמבטית קצף:כן נשארת ערה כל הלילה:כן קורנפלקס אהוב: תלמה צבע אהוב: כחול חנות\חברה מעודף?באיזה נושא? מסיבה או סרט? מסיבה חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש:חופש טעם גלידה אהוב? שוקולד ופיסטוק סנדל או נעל?: סנדל טלויזיה או מחשב?: מחשב חוף או הרים?: הרים אמא או אבא?: הא.... לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? ידידה מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? הא..לא זוכר למה בכית? לא זוכר... מי עצבן אותך בפעם האחרונה?ידידה... מי שיקר לך? לא זוכר... עם מי דיברת בטלפון? אמא היה אצלך? חבר ישן אצלך? חבר האחרון שהיית אצלו?ידידה האחרון שישנת אצלו? לא זוכר... האם אי פעם- היית פעם בירח? ברור רכבת על פיל? לא רכבת על גמל?כן האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: אנשים מעניינים? הכי כיף להיות איתם: אנשים כיפיים? אתה חושב עליהם המון: הא... את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון:בע... מה השעה עכשיו: חמישה לעשר תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביב רעש אחרון ששמעת: שיר בשר או חלב:חלב דברים מועדפים:- ממתק אהוב: במבה ואגוזי סרט: גבעת חלפון אינה עונה

למעלה