שאלון חדש**

crazy girll

New member
עונההה../images/Emo9.gif

זמן תחילת השאלון: 07:18 שם מלא:שנהב סיטי:ירושלים גיל:14 וחודשים תאריך לידה:9.12.91 הגיים בוייז שלך:אושרייי
שיר מועדף של הבוייז:כשתתעייפי מהעולם שיר ישראלי מועדף:שבור את הדממה שיר לא ישראלי מועדף:my humps הכי שחקן:רן דנקר הכי שחקנית:לאדעת נולד לרקוד בשבילך הוא:רונה-לי הכוכב נולד בשבילך הוא:נינט הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:לא רואה סיגנון שיער מועדף:פזור צבע:תכלת מותג שולט: (בגדים)לאדעת מותג שולט (נעליים): ^^ אני אוהבת את אושרי בגלל :בגלל שהוא מושלםםם
החברה הכי טובה:לי אביגיל ואוריה הילדה הכי שנואה עליך:לא אומרת חבר?לא.. הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר:ספורט המקצוע הכי מעפן:היסטוריה החלום הכי גדול שלך:לפגוש את הביוזז איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)ארגנטינה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בואהאהאה!! בסער מהפרסומת לקידום אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קונה בגדים נעליים ותורמת קצת לצער בעלי חיים... אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?תקשורת פוליטקה במי את מצביעה?: בטישו..חחחח זמן סיום השאלון!!

עונהנהנה

השאלון: זמן תחילת השאלון: 8:01 שם מלא:מור חמי{אברהמי לשעבר} סיטי:חולוןן גיל:13 וחצי תאריך לידה:17.10.92 הגיים בוייז שלך:אושרי המושלםםםם שילי
שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:אשמור את ליבי שיר לא ישראלי מועדף:Kelly Clarkson-Because of You הכי שחקן:רן דנקר הכי שחקנית:יעל בר זוהר נולד לרקוד בשבילך הוא:אמ... הכוכב נולד בשבילך הוא:אמ... הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:מישל סיגנון שיער מועדף:חלק צבע:חום מותג שולט: (בגדים)קרוקר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל :כל כולו!!!! החברה הכי טובה:שירה הילדה הכי שנואה עליך:אמ... חבר?לא הומוסקסואלי\ת ? לאא המקצוע הכי פסדר:אמ... המקצוע הכי מעפן:אמ...יש הרבהההההההההה החלום הכי גדול שלך:להיות שחקנית ולהכיר את אושרי אישית איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)אר"הב אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?באפחד אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?אמ..הרבהה אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?לא הייתי הולכת לאונברסיטה כי אני הולכת לבצפר למשחק בית צבי פוליטקה במי את מצביעה?: אמ..לא דעת

yafit93

New member
עונה ../images/Emo13.gif

זמן תחילת השאלון: 9:22 שם מלא:יפית זרבאילוב סיטי: עכו גיל: עוד חודשיים 15 תאריך לידה: 14.5 הגיים בוייז שלך: נולי היפיוף שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף: דון חואן שיר לא ישראלי מועדף: because_of_you הכי שחקן:ניר לוי הכי שחקנית: טלי שרון נולד לרקוד בשבילך הוא: אור כחלון ויגאל אלקיים הכוכב נולד בשבילך הוא: הראל מויאל הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: כריסטין סיגנון שיער מועדף: חלקק כמו שלי חחח צבע: תכלת מותג שולט: (בגדים) פוקס מותג שולט (נעליים): סקצ'רס אני אוהבת את אושרי בגלל : אני אוהבת את שרון יותר החברה הכי טובה: מהפרורום[?!] ירדן לוגסי הילדה הכי שנואה עליך: לא חשובבבב חבר? אין הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר: איןןן המקצוע הכי מעפן:הכלל החלום הכי גדול שלך: להצליחחח איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) הוואי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? לא יודעת אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? תורמת חצי וחצי לי אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? רפואה פוליטקה במי את מצביעה?: אף 1 זמן סיום השאלון!! 9:33

עונההההה../images/Emo9.gif

זמן תחילת השאלון: 11:1 שם מלא:מיטל יוסף חמי סיטי:באר שבע גיל:15 תאריך לידה:3.8 הגיים בוייז שלך:אדם ואושרי שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:הרבהההה שיר לא ישראלי מועדף:ביקוז אוף יו הכי שחקן:רן דנקר הכי שחקנית:אנג'לינה ג'ולי נולד לרקוד בשבילך הוא:אור כחלון הכוכב נולד בשבילך הוא:אממ... הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:כריסטין סיגנון שיער מועדף:פאן צבע:חום שטני מותג שולט: (בגדים)לי קופר מותג שולט (נעליים): פומה,נייק אני אוהבת את אושרי בגלל :החיוךךך ובגלל הכוללללל הוא פשוט מ ו ש ל ם ! החברה הכי טובה:שובלו'ש הילדה הכי שנואה עליך:אממ עזבו! חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לאאאאאאאאא בלעטטטטטט המקצוע הכי פסדר:מחשבים המקצוע הכי מעפן:אנגלית החלום הכי גדול שלך:לפגוש את הגיים בויז! איפו הייתי רוצה לבקר:אמממ..לא יודעתתת אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בבדואיםםם אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?שופינגגגג וקונה את כולל הקניוןןןןןןן אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?חחחחח לא הייתי לומדתת פוליטקה במי את מצביעה?:איךך שזה לא מעניין זמן סיום השאלון!!11:12

נויוש131

New member
עונהנה../images/Emo26.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif

זמן תחילת השאלון: 11:18 שם מלא: נוי סיטי: רמת גן גיל: 13 פלווס מינווס ! תאריך לידה: 22.12.92 הגיים בוייז שלך: אושררי בארוור!
שיר מועדף של הבוייז: שמחה שיר ישראלי מועדף: לאן שלא תלכי שיר לא ישראלי מועדף: because of you הכי שחקן: רן דנקקר
הכי שחקנית: אגם רודברגג ! נולד לרקוד בשבילך הוא: רונה לי הכוכב נולד בשבילך הוא: הראל מויאאל ! הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: קרן סיגנון שיער מועדף: חללק צבע: תכלת,סגול וורוד מותג שולט: (בגדים) הנס מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל : שהוא מוששלם, שר ורוווקד 100ממם ! יאפיוווף שללי
החברה הכי טובה: יש הרבה הילדה הכי שנואה עליך:***** חבר? אין הומוסקסואלי\ת ? שיהיה לההם בככייף רק שלא יעששו את זה בציבווור.. בעע המקצוע הכי פסדר: גיאוגרפפיה המקצוע הכי מעפן: מתמטיקה וגיאומטרייה.. החלום הכי גדול שלך: להיות מפורסממת איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) הוואאי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? ***** אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? שופיננגג, ג'יפ וויללה גדוולה אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? לא'דעעת.. אני רק בכיייתה ח' ! פוליטקה במי את מצביעה?: אא.. עדד כאאן ! יש חווק של חשאיוות.. חעחעחע למדננו את זה באזרחווות.. זמן סיום השאלון!!

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

זמן תחילת השאלון:11:58 שם מלא:שובל יוסף סיטי:באר שבע גיל:14 וחצי תאריך לידה:9.11 הגיים בוייז שלך:אדם הנסיך המושלם שליי
שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי והזדמנות שניה שיר ישראלי מועדף:הרבהההה שיר לא ישראלי מועדף:ביקוז אוף יו הכי שחקן:רן דנקר הכי שחקנית:אגםם רודברג נולד לרקוד בשבילך הוא:אור כחלון הכוכב נולד בשבילך הוא:אמממ... הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:כריסטין סיגנון שיער מועדף:פאן צבע:חום שטני מותג שולט: (בגדים)לי קופר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל :החיוךךך איןן הוא פשוט מ ו ש ל ם
החברה הכי טובה:מיטלו'שששששש הילדה הכי שנואה עליך:עזבו! חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לאאאאאאא המקצוע הכי פסדר:מחשבים המקצוע הכי מעפן:אנגלית החלום הכי גדול שלך:לפגוש את הגיים בויז ואממ..להיות דוגמנית
איפו הייתי רוצה לבקר:אמממ..לא יודעתתת אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בכול הבדואיםם
אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?אמממ.. שופינגג אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?לא יודעתת פוליטקה במי את מצביעה?:חח לא מעניין
זמן סיום השאלון!!12:3

בר יוסף

New member
עונה:)

השאלון: זמן תחילת השאלון: 12:16 שם מלא: בר סיטי: חיפה גיל:14 תאריך לידה: 22.4.92 הגיים בוייז שלך: אדם שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף: אנערף שיר לא ישראלי מועדף: I BELIVE הכי שחקן: יהודה לוי הכי שחקנית: נינט נולד לרקוד בשבילך הוא: יגאל הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: נטליי בת דודה של חברה שלי:) סיגנון שיער מועדף: חלק צבע: תכלת מותג שולט: (בגדים)בילבונג מותג שולט (נעליים): נייק אני אוהבת את אושרי בגלל : החיוך שלו החברה הכי טובה: אממ יש כמה הילדה הכי שנואה עליך: קופיפה אחת מהבית ספר חבר? אין הומוסקסואלי\ת ? אע? המקצוע הכי פסדר: אממ אין המקצוע הכי מעפן: ה=כ=ל החלום הכי גדול שלך: חחחחח לא חשוב איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) איטליה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? במתחזים של הפורום אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? הולכת לקנות בגדים אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? אנערף פוליטקה במי את מצביעה?: אפחד לא מעניין זמן סיום השאלון!! 12:19

עונהההההההההה

השאלון: זמן תחילת השאלון:12:5 שם מלא:שירה סיטי:חולון גיל:14 תאריך לידה:8.3.92 הגיים בוייז שלך:אדמושש שיר מועדף של הבוייז:"לשם" של מירי מסיקה שיר ישראלי מועדף:אשמור את ליבי שיר לא ישראלי מועדף:because of you של קלי קלרסון הכי שחקן:אושרי כהן הכי שחקנית:הילארי דאף נולד לרקוד בשבילך הוא:הזדמנות להראות לנו כמה בני אדם שוים באמת.. הכוכב נולד בשבילך הוא:שי ורוני .ב. הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:נטלי סיגנון שיער מועדף:חלק צבע:חום-דבש מותג שולט(בגדים):קורקר מותג שולט (נעליים):דיאדורה אני אוהבת את אושרי בגלל :שהוא מתייחס טוב למעריצות ויש לו אופי טוב. החברה הכי טובה:יש הרבה.. הילדה הכי שנואה עליך:לא משנה.. חבר?אין הומוסקסואלי\ת ? לאא המקצוע הכי פסדר:שיעור חופשי המקצוע הכי מעפן:הכל החלום הכי גדול שלך:להיות דוגמנית איפו הייתי רוצה לבקר(מדינה):ברצלונה הם היה לך כדור אחד ואקחדח ביד במי היית יורה? באפחד.. אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קונה לי בית בתל אביב ומכונית לאדם.. אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? אממ לא יודעת קשה.. פוליטקה במי את מצביעה?: באפחדד לא סובלת פוליטיקה!!!! זמן סיום השאלון:12:20

Oo חנוש oO

New member
../images/Emo204.gifעונה../images/Emo204.gif

זמן תחילת השאלון: 12:32 שם מלא: חן רחמין סיטי: רעננה גיל: 13 תאריך לידה: 2.2.93 הגיים בוייז שלך: שרון וערן שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי,כשתיתעייפי מהעולם שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: הכי שחקן: בראד פיט הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: אור כחלון הכוכב נולד בשבילך הוא: שירי מימון הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: לא רואה את זה סיגנון שיער מועדף: חום או שחור צבע: תכלת מותג שולט: (בגדים): דיזל, לי קופר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל : לא אוהבת אותו..חח החברה הכי טובה: רוני רייזמן הילדה הכי שנואה עליך: ??? חבר? אין הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: גאוגרפיה המקצוע הכי מעפן: מטמטיקה החלום הכי גדול שלך: לפגוש תבויז איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה): הוואי אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? במורה שלי למטמטיקה אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? חוגגת אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? גאולוגיה פוליטקה במי את מצביעה?: לא מעניין אותי

עונה ../images/Emo13.gif

זמן תחילת השאלון: 12:45 שם מלא: אור לוגסי סיטי: קרית גת גיל: 14>> עוד 3 חודשים בעזרת ה'.... תאריך לידה: 16.6.92 הגיים בוייז שלך: אדם ואושרי שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף: רבות הדרכים>> דניאל סלמון ודנה עדיני... שיר לא ישראלי מועדף: KELLY CLARKSON- BECAUSE OF YOU הכי שחקן: בנחמין רוחאס הכי שחקנית: קמילה בורדונבה נולד לרקוד בשבילך הוא: מיש שיודע לרקוד מהממם.. ומתשלב בכל הסגנונות.. הכוכב נולד בשבילך הוא: אור כחלון... הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: לא רואה.חיחי אין לי כוח.. סיגנון שיער מועדף: שטני- חום.. צבע: ורוד מותג שולט: (בגדים) קרוקר, דיזל.. מותג שולט (נעליים): אדידס אני אוהבת את אושרי בגלל : החיוך ,האופי והשלמות.. החברה הכי טובה: נוי הילדה הכי שנואה עליך: עדיף לא להגיד חייח חבר? אין.. הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר: אממ..... אומנות המקצוע הכי מעפן: אנגלית.. החלום הכי גדול שלך: להצליח בחיים.. איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) ארגנטינה... אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? באפ אחד... אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? קונה בגדים, נותת חלקמ הכסף להורים ולמשפחה.. ואת השאר חוסכת לי... אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? א... משפטים.. פוליטקה במי את מצביעה?: מה לי ולפוליטיקה.??חייחחחי זמן סיום השאלון!! 12:52 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

אהה חיח שניה התלבלבתי.. חיי

סגנון שיערמ ועף: זנב.. מי שיודע מה זה בכלל.. יחיחיח וצבע שיער מועדף: שטני- חום.. 14.2>> יומשולם.. אושרי ואדם> חיי

עונהההההההה

זמן תחילת השאלון: 13:11 שם מלא:קרין סיטי:אשקלון גיל:15 תאריך לידה:19.2.91 התאריך בו נולדה נסיכה אני כמובן:) הגיים בוייז שלך:שרון בעליי!! שיר מועדף של הבוייז:כולםםםם שיר ישראלי מועדף:יש מלאא שיר לא ישראלי מועדף:יש הרבההה הכי שחקן:לאונרדו דקאפריו הכי שחקנית:ג'וליה רוברטס נולד לרקוד בשבילך הוא:שי פרטוש הכוכב נולד בשבילך הוא:הראל מויאל הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:אגם רודברגג סיגנון שיער מועדף:חלק או גלי{לי יש גלי כפרעללל השער הזה:p } צבע:וורוד,סגול,אדום,כתום,צהוב,תכלת מותג שולט: (בגדים)לי-קופר קרוקר מותג שולט (נעליים):פומה,אדידאס דיאדורה קאפה אני אוהבת את אושרי בגלל :אושרי אמרתי שאני אוהבת את שרון אבל גם את אושרי אז עם כבר אני אוהבת את אושרי ביגלל החיוך הממס שלו יש לו חיוףך שובר לבבות החברה הכי טובה:דניאל:)וסיון הילדה הכי שנואה עליך:ליגל חבר?כרגע אין... הומוסקסואלי\ת ? חח ממש לאא המקצוע הכי פסדר:ספורט המקצוע הכי מעפן:אממ מטמתיקהה החלום הכי גדול שלך:להיות דוגמנית או רקדנית או זמרת.. איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)במקסיקו אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?ב-נוי שירי- אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?אמממ תורמת לילדים ניזקקים ואת השאר משאירה ליי אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?אממ סוציאולוגיה פוליטקה במי את מצביעה?:רק נתניו יביא שאלום9 חחחחחחחח זמן סיום השאלון!!13:17

עונה ...

שם מלא: הדר סעדון סיטי: אשקלון... מבאס היתי רוצה תל אביב בטח הגיים בויז דופקים שם הופעות חופשי ... גיל: 13 תאריך לידה: 21.2.93 הגיים בוייז שלך:אושריייייייייייייייייי המושלם כפרות שילי......... שיר מועדף של הבוייז: אשמור את ליבי ,גליה ,שימחה ,היזדמנות שניה ... בקיצקץ הכול.... שיר ישראלי מועדף:כול השירים של הגיים בויז.. וסימנים ואת של הראל מואיל אני לא יכולה ליבחור צטערת שיר לא ישראלי מועדף: וואן וויש הכי שחקן: גיא אריאלי הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: אור כחלוןןן מה השאלה ??? הכוכב נולד בשבילך הוא: הארל מויאל... הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: קריסטין סיגנון שיער מועדף: לא יוגעת צבע: ורוד מותג שולט: (בגדים) לי קופר מותג שולט (נעליים): אין לי .. אני אוהבת את אושרי בגלל : איך ידעת שזה אושרי חחחח ... את קוראת מחשבות או משהוו חחח.. טוב עם כבר שאלת אז ביגלל החיוך ,העייניים , הלחיים הכולללל הוא פשוט מושלם החברה הכי טובה: יש לי 8 גיל רעות ירדן ליז מעיין שיראל עדן רוני הילדה הכי שנואה עליך: לא יודעת בינתיים הילה בן עמירה הכלבה יש שמועות שהגיים בויז הולכים לבוא בפורים לבית ספר שלה (אורט ) חבר? אין אבל יש מישהו בשטחחח חח... הומוסקסואלי\ת ? לא אני אוהבת גברים.. חחח ... המקצוע הכי פסדר: אומנות המקצוע הכי מעפן: ספורט ומטמטיקה החלום הכי גדול שלך: ליפגוש את אושרי פנים מול פנים איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) בפריז אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? בהילה ... אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? קונה את אושרי (אם אפשר ) אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? לא היתי לומדת שונאת לילמוד.. חוץ מאומנות... פוליטקה במי את מצביעה?: לא יודעת ... טוב תודה על השאלון העברת לי תזמן ... חחחח.... אושרי האביר על הסוס הלבן
גם אניי נשואה באושר לאושרי חמי הנסיך ..
שימחה (אושרי) הדבר שממלא את ימיי וזורם בעורקיי .. שימחה (אושרי ) לא אתן שתעלם מיפניי כי מה הם חיי בלי שימחה (אושרי)רק שימחה (אושרי )תנושימחה (אושרי)

עונהההההההההההההההההה:

זמן תחילת השאלון: 14:44 שם מלא:ורד .ב. סיטי:חדרע גיל:15 וחצי תאריך לידה:10.12 הגיים בוייז שלך: אושרייי שיר מועדף של הבוייז:כולםםםםםםםםםםם שיר ישראלי מועדף:כולללל השירין חוץ מרוקקקקקקקקק שיר לא ישראלי מועדף:כנ"ל הכי שחקן:אממממממממממ הכי שחקנית:אמממממממ נולד לרקוד בשבילך הוא:אור כחלון!!!!! הכוכב נולד בשבילך הוא:הראל סקעתתתתתתת הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:תחחחחחחחחחח אפח'ת סיגנון שיער מועדף:אמממממממממ צבע:אממממממממממממממ מותג שולט: (בגדים):fox/tnt/lee cooper/castro... מותג שולט (נעליים): אמממממממממממ פומה? אני אוהבת את אושרי בגלל :שהואאאאא איש טוב,הוא מצחיק, הוא תמים אין יש לו את האופי הכי טוב בעולם!!!!! אההה הוא גם יפה ברמות!!! החברה הכי טובה:אממ דניאל הילדה הכי שנואה עליך:חחחחחחחחחחחחח הייתם רוצים שאני אגיד... אבל מה שאני כן אגיד זה שאני שונאת אותה מאוד מאוד אודדדדדדדד חבר? אמממ לא הומוסקסואלי\ת ? חחחחחחחח למה נראה לכם?!?!?!?!?!?!?!?!??? המקצוע הכי פסדר: אממממ קיים מקצוע כזה? המקצוע הכי מעפן:וואי וואי אם אני אתחיל זה לא ייגמר...! החלום הכי גדול שלך: לא יודעתתת איפו הייתי רוצה לבקר (מדינה): אמממ ברזיל יהיה סבבה לאללה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? חחחחחחחחח בבן לאדןן אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? וואי וואי הייתי קונה את fox ואז הייתי טסה לי מסביב לעולם...! אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? אני עוד אלמד.... מ-ש-פ-ט-י-ם!!! פוליטקה במי את מצביעה?: תחחחחחחחחחחח אפחד זמן סיום השאלון!!14:52 הרבה זמן?

למעלה