crazy girll
New member
עונההה../images/Emo9.gif
זמן תחילת השאלון: 07:18 שם מלא:שנהב סיטי:ירושלים גיל:14 וחודשים תאריך לידה:9.12.91 הגיים בוייז שלך:אושרייי
שיר מועדף של הבוייז:כשתתעייפי מהעולם שיר ישראלי מועדף:שבור את הדממה שיר לא ישראלי מועדף:my humps הכי שחקן:רן דנקר הכי שחקנית:לאדעת נולד לרקוד בשבילך הוא:רונה-לי הכוכב נולד בשבילך הוא:נינט הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:לא רואה סיגנון שיער מועדף:פזור צבע:תכלת מותג שולט: (בגדים)לאדעת מותג שולט (נעליים): ^^ אני אוהבת את אושרי בגלל :בגלל שהוא מושלםםם
החברה הכי טובה:לי אביגיל ואוריה הילדה הכי שנואה עליך:לא אומרת חבר?לא.. הומוסקסואלי\ת ? לא המקצוע הכי פסדר:ספורט המקצוע הכי מעפן:היסטוריה החלום הכי גדול שלך:לפגוש את הביוזז איפו הייתי רוצה לבקר
מדינה)ארגנטינה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?בואהאהאה!! בסער מהפרסומת לקידום אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?קונה בגדים נעליים ותורמת קצת לצער בעלי חיים... אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?תקשורת פוליטקה במי את מצביעה?: בטישו..חחחח זמן סיום השאלון!!
זמן תחילת השאלון: 07:18 שם מלא:שנהב סיטי:ירושלים גיל:14 וחודשים תאריך לידה:9.12.91 הגיים בוייז שלך:אושרייי