שאלון חדש**

morg01

New member
שאלון חדש**

השאלון: זמן תחילת השאלון: שם מלא: סיטי: גיל: תאריך לידה: הגיים בוייז שלך: שיר מועדף של הבוייז: שיר ישראלי מועדף: שיר לא ישראלי מועדף: הכי שחקן: הכי שחקנית: נולד לרקוד בשבילך הוא: הכוכב נולד בשבילך הוא: הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא: סיגנון שיער מועדף: צבע: מותג שולט: (בגדים) מותג שולט (נעליים): אני אוהבת את אושרי בגלל : החברה הכי טובה: הילדה הכי שנואה עליך: חבר? הומוסקסואלי\ת ? המקצוע הכי פסדר: המקצוע הכי מעפן: החלום הכי גדול שלך: איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? פוליטקה במי את מצביעה?: זמן סיום השאלון!! אני עוננה :: זמן תחילת השאלון: 16:54 שם מלא: ורד מ.. סיטי: פ''ת גיל: 13 תאריך לידה:23\11\1992 הגיים בוייז שלך: אושרייי שיר מועדף של הבוייז: גליה שיר ישראלי מועדף: אהבה שיר לא ישראלי מועדף: ביהנד דה הנזל אייז הכי שחקן: יהודה לוי המושלםםם הכי שחקנית: אמה ווסטון נולד לרקוד בשבילך הוא: שיי הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט כפרע עליהה הדוגמנית בשבילך בדוגמניות2 היא: נטלי הכי יפה וגם אופי טווב סיגנון שיער מועדף: פזור ורגיל צבע מועדף: ורוד מהיר ותכלת מותג שולט: (בגדים) פוקס וומן מותג שולט (נעליים): ממ..לאדעת אני אוהבת את אושרי בגלל : הוא יפהה הכי בעולם שראיתי ו..ישש לו אופי טובב!! והוא שר יפהה החברה הכי טובה: מממ..יש הרבה הילדה הכי שנואה עליך: כיאילו 'תם מכירים ת'בנות חח חבר? לאאאאאאא הומוסקסואלי\ת ? לאאאאאאאא המקצוע הכי פסדר: אנגליתת חחחחח המקצוע הכי מעפן: גיאיוגרפיה בעעעעעע החלום הכי גדול שלך: לפגוש ת'בוייז ולהצליח בכל איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) אמריקה וברזיל אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה? שאלה טובההה אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? שופינג מטורף ועושה סבב עולם אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? משחק ותיקשורת או פסיכולגיה פוליטקה במי את מצביעה?: מההההההה?? השיר שאת שומעת עכשיו: רק אל תגיד לי ש (מאיה בוסקילה) זמן סיום השאלון!! 16:59

lotem atia

New member
עונה

השאלון: זמן תחילת השאלון: 17:05 שם מלא:לוטם עטיה סיטי:בש גיל:13 תאריך לידה:26.7.92 הגיים בוייז שלך:אושרי חמי המושלם שיר מועדף של הבוייז:גליה שיר ישראלי מועדף:מעבד שליטה שיר לא ישראלי מועדף:לא יודעת הכי שחקן:יודה לוי הכי שחקנית:טלי שרוןןןן נולד לרקוד בשבילך הוא:שי פרטוש הכוכב נולד בשבילך הוא:הראל סקעת הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:ניראל סיגנון שיער מועדף:מתולתל צבע:חום בהיר מותג שולט: (בגדים)פוקס מותג שולט (נעליים):לא יודעת אני אוהבת את אושרי בגלל :שהוא מושלם שר פצצה רוקד ניפלא והוא מושלם החברה הכי טובה:נוי דניאל הילדה הכי שנואה עליך:מוריה אמויאל חבר?לא הומוסקסואלי\ת ? חולה אליהם המקצוע הכי פסדר:חשבון המקצוע הכי מעפן:אנגלית החלום הכי גדול שלך:סוד... איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה)פריז אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?אמ.. זה קשה לא יודעת באף אחד אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה?המון דברים אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת?לא יודעת פוליטקה במי את מצביעה?: חחח את מי זה מעניין זמן סיום השאלון!!17:11

עונהההההההההההההההההההה

זמן תחילת השאלון: 17:47 שם מלא:ליטל סבח סיטי:באתת-יאםם גיל:14 תאריך לידה:30.1.92 הגיים בוייז שלך:שרון סנדלר=בעלי שיר מועדף של הבוייז:אשמור את ליבי שיר ישראלי מועדף:כל השירים של הגיים בויז שיר לא ישראלי מועדף:של ניקה "it's killing me" הכי שחקן:אין מועדף הכי שחקנית:אין מועדף נולד לרקוד בשבילך הוא:שי פרטוש הכוכב נולד בשבילך הוא: נינט טייב הדוגמנית בשבילך בדוגמניות היא:רותם סלע סיגנון שיער מועדף: חלק צבע:דבש מותג שולט: (בגדים)לי קופר מותג שולט (נעליים): פומה אני אוהבת את אושרי בגלל : הכל הוא מושלם החברה הכי טובה:לין הילדה הכי שנואה עליך:אין חבר? לא ממש הומוסקסואלי\ת ? ממש לאאא המקצוע הכי פסדר: דוגמן\זמר המקצוע הכי מעפן:מורה החלום הכי גדול שלך:להיות מאושרת איפו הייתי רוצה לבקר:(מדינה) ואללה אני יחשוב על זה אם היה לך כדור אחד ורובה ביד במי היית יורה?לא יודעת אני לא רוצחת אם היית מקבלת מליון דולר מה היית עושה? שמה אותו בצד וכל פעם שיבוא לי משהו אני יקנה אותו אם היו נותנים לך מלגה בחינם באוניברסיטה מה היית לומדת? ראיית חשבון פוליטקה במי את מצביעה?: פוליטיקה זו לא אני *נ.ב. נתנו לי פלאפונים של הבויז אני מתקשרת ואמרים לי טעות וזה אז אם מישהי בננות דיברה עם הבויז ויש לה תמספר שתיכנס לאייסי ובבקשה שתביא לי כי אני כבר מתחרפנתתת 316509288 בבקשה תעזרוו לי ת=ו=ד=ה

למעלה