שאלון חדש

ady18

Well-known member
שאלון חדש

1)כמה גינסים יש לך בארון 2)כמה סריגים יש לך בארון? 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה 4)מה לובש ללימודים\עבודה 5)חטיף אהוב 6)ממתק אהוב 7)פרט מה יש לך בחדר 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? 9)איזה פריט שונא 10)יש לך תמונות:?ואיזה 11)פוסטרים? 12)צבע הקיר? 13)ספגטי שאתה אוהב? 14)בשר אהוב? 15)חיה אהובה? 16)מה עשית היום? 17)מה אכלת אחרון?

יווובל

New member
תשובות

כמה גינסים יש לך בארון 3 כמה סריגים יש לך בארון? 0 מה לובש ללימודים\עבודה? בגדים רגילים.. חטיף אהוב? צ'יפס וביסלי בצל/פלאפל ממתק אהוב? שוקולד פרט מה יש לך בחדר? 2 מיטות, שולחן כתיבה עם ספריה, ארון בגדים.. יש לך תמונות:?ואיזה? לא פוסטרים? לא צבע הקיר? לבן שמנת משהו כזה.. ספגטי שאתה אוהב? עם רוטב שמנת בשר אהוב? צלי בקר חיה אהובה? נחש מה עשית היום? קמתי מאוחר, עזרתי קצת להתארגן לשבת.. מה אכלת אחרון? תפוח

k e l l y 1 8 1

New member
עניתיייייייי

1)כמה גינסים יש לך בארון? אמממ 6 (חצאיות גינס) 2)כמה סריגים יש לך בארון?אמממ לא ספרתי משהו כמו 3 מדפים 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה ? תלוי לאיפה לרוב זה חצאית קצרה ואיזה חולצה/סריג תלוי תלוי תלוי 4)מה לובש ללימודים\עבודה גינס וחולצה נוחה 5)חטיף אהוב ציפס גריל 6)ממתק אהוב מסטיק 7)פרט מה יש לך בחדר ספה 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? הכל.. 9)איזה פריט שונא אין לי דבר כזה 10)יש לך תמונות:?ואיזה? אממ יש לי קיר מלא תמונות שללי של חבר שלי של המשפחה ושל ברות וידידים 11)פוסטרים? היה...אבל העפתי אותו וצירתי ציור קיר 12)צבע הקיר?איזה? יש לי קיר בסלון שחור אם ללב ענק במרכז קיר לבן אם ללבות אדומים וורודים ובחדר עצמו יש לי ציור קיר ענק והשאר קרם 13)ספגטי שאתה אוהב?אממ אם רוטב איטלקי ומוקרם הגבינה צהובה 14)בשר אהוב?חזה עוף 15)חיה אהובה?כלב 16)מה עשית היום?אממ עזרתי לאמא שלי אם ההכנות לשבת וטיילתי 17)מה אכלת אחרון?קוסקוס שבת שלום לכולם

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo100.gif

)כמה גינסים יש לך בארון? 10, 2 מהם אנלא הולכת
2)כמה סריגים יש לך בארון? די הרבה 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? תלוי לאיפה.. 4)מה לובש ללימודים\עבודה? ג'ינס וחולצת בצפר 5)חטיף אהוב: דוריטוס 6)ממתק אהוב: קליק, פסק זמן 7)פרט מה יש לך בחדר: אממ כמו חדר נורמלי (?) מיטה מחשב טלויזיה ארונות
טייפ מגירות מדפים חלון וילון
8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? הכל, ובמיוחד המחשב והמיטה..
9)איזה פריט שונא: אני עיצבתי את החדר לפי הטעם שלי, אז למה אני אמורה לשנוא משו בו?
10)יש לך תמונות:?ואיזה כה, תמונה של שני ליצנים כאלה 11)פוסטרים? לא 12)צבע הקיר? תכלת 13)ספגטי שאתה אוהב? רגיל וארוך כזה 14)בשר אהוב? שישליקים 15)חיה אהובה? כלב 16)מה עשית היום? הייתי בבצפר ואז הלכתי עם אמא לפוקס ולפני שעה וחצי בערב חזרתי.. בערב מסיבה 17)מה אכלת אחרון? לאפה בקניון

sukrazit

New member
עונה!

)כמה גינסים יש לך בארון? 3 או 4 2)כמה סריגים יש לך בארון? אממ גם 3 בערך.. 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? משהו פשוט.. ג'ינס.. 4)מה לובש ללימודים\עבודה? ללימודים חולצת בית ספר ומכנסיים ספורטיביות... 5)חטיף אהוב? ביסלי 6)ממתק אהוב? שוקולד 7)פרט מה יש לך בחדר? ארון, טלויזיה,מיטה,שולחן, 3 מדפים... 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? את הטלויזיה 9)איזה פריט שונא? את השולחן 10)יש לך תמונות:?ואיזה 11)פוסטרים? כן יש לי המון... 12)צבע הקיר? לבן 13)ספגטי שאתה אוהב? עם הרבה רוטב עגבניות 14)בשר אהוב? לא ממש אוהבת בשר אוכלת לפעמים... 15)חיה אהובה? כלב 16)מה עשית היום? הייתי בבי"ס וראיתי הרבה טלויזיה... 17)מה אכלת אחרון? קרונפלקס!

ady18

Well-known member
תשובות

כמה גינסים יש לך בארון?נראה לי כשמונה 2)כמה סריגים יש לך בארון?אממ כ15 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה ? אמממ סריג יפה וגינס יפה כאילו ליציאה 4)מה לובש ללימודים\עבודה ?סתם גינס מהישנים יותר וסתם חולצה 5)חטיף אהוב? ביסלי גריל 6)ממתק אהוב?סוכריות גומי 7)פרט מה יש לך בחדר?אממ פול דברים שולחן למחשב+המחשב מיטה כמובן מגירות ארון חלונות קיר ספריה מערכת סטריאו טלוויזה וווידאו 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?מערכת סטריאו והמיטה 9)איזה פריט שונא? המקלדת 10)יש לך תמונות:?ואיזה אממ תמונה יפה של שקיעה 11)פוסטרים?אין 12)צבע הקיר?לבן שמנת 13)ספגטי שאתה אוהב?אממ עגבניות ובולנז 14)בשר אהוב?קציצות פרגיות 15)חיה אהובה?כלב דולפין וסוס 16)מה עשית היום?אממ טייילתי בקניון ודברתי עם חברה טובה שלי וקבעתי לצאת מחר עם חברה אחרת שלי 17)מה אכלת אחרון?בננה

../images/Emo204.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון? 11 2)כמה סריגים יש לך בארון? 5 ניראלי.. 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה - חצאית מיני עם מגפים וסריג 4)מה לובש ללימודים\עבודה- חולצת ביצפר
עם גינס רגיל.... 5)חטיף אהוב- אין כמו במבה
6)ממתק אהוב- כולם
7)פרט מה יש לך בחדר -מראה -דלת
-ארון -מיטה וחצי -ספריה (עליה המחשב והמערכת) -מדפים שהם בעצם בתוך הקיר לא יודעת להסביר בע
עם כל מיני איפור 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? את המדפים האלו.. 9)איזה פריט שונא- המנורת לילה
מה לעשות זקוקה לה לפעמים 10)יש לך תמונות:?ואיזה- לא תולה יותר
מעלה עובש 11)פוסטרים?- גם לא
12)צבע הקיר? בננה 13)ספגטי שאתה אוהב? ארוכים 14)בשר אהוב? שניצל 15)חיה אהובה? כלבלב
16)מה עשית היום? עוד פעם?!?!?! אין לי כוח
17)מה אכלת אחרון? עוגיה

!

1)כמה גינסים יש לך בארון 11 אבל אני לובשת 3 2)כמה סריגים יש לך בארון?נראלי 3 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה סווצרים בלי רוכסן או חולצות יפות 4)מה לובש ללימודים\עבודה גינס חולצת תלבושת וסווצר 5)חטיף אהוב במבה וביסלייי 6)ממתק אהוב שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדד 7)פרט מה יש לך בחדר מיטה ספרייה שטיחי לבבות טלויזיה מחשב טלפון וילונות ירוקים שמובילים ל"פינה"כזו..פוףף ארון הזזה 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?נראלי הארון או הוילונות 9)איזה פריט שונא הידיות של הדלתות 10)יש לך תמונות:?ואיזה של פרחים...6 תמונות 11)פוסטרים?כן..פוסטר ענק של הסרט "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" 12)צבע הקיר?לבן..כמה מקורי 13)ספגטי שאתה אוהב?בולונז 14)בשר אהוב?המבורגר 15)חיה אהובה?כלב 16)מה עשית היום?בצפר->צופים->חברים 17)מה אכלת אחרון? דגני 'ראנץ'

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifאוקיי../images/Emo9.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון? אמנמנמ.. 4 2)כמה סריגים יש לך בארון?בזזז... נראהלי 1
3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? ג'ינס, חולצה יפה ואיזה סווצ'רט יפה.. 4)מה לובש ללימודים\עבודה? ג'ינס וחולצה.. 5)חטיף אהוב: ביסלי, במבה, צ'יטוס 6)ממתק אהוב: הרבה 7)פרט מה יש לך בחדר: מיטה,ארון בגדים,שולחן כתיבה,טלוויזיה,מחשב.. 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?הרבה.. 9)איזה פריט שונא?המדף הזה שעליו עומדת הטלוויזיה.. 10)יש לך תמונות:?ואיזה? אממ רק אחת... של צורות כאלה מוזרות
11)פוסטרים?כן 12)צבע הקיר?לבן 13)ספגטי שאתה אוהב?בולונז עם גבינת פרמזן
14)בשר אהוב?עוף 15)חיה אהובה?כלב,חתול,אוגר,שפן,דולפין 16)מה עשית היום?הייתי בבצפר,הלכתי למסיבת יומולדת של אח של חברה שלי.. 17)מה אכלת אחרון?עוגה כזאתי מזה טעימה

../images/Emo203.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון?6-7 2)כמה סריגים יש לך בארון?4 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה?חולצה יפה,ג'ינס/חצאית וסוודר מגניבP: 4)מה לובש ללימודים\עבודהג'ינס וחולצה נחמדהP: 5)חטיף אהוב נממ צ'יטוס
6)ממתק אהוב טעמייי 7)פרט מה יש לך בחדראינלי כוח. מלאאא דברים 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?הכל
9)איזה פריט שונאכלום 10)יש לך תמונות:?ואיזהנממ לא 11)פוסטרים?כה 12)צבע הקיר?כתום אפרסק 13)ספגטי שאתה אוהב?בולונז 14)בשר אהוב?איככככככ 15)חיה אהובה?חתול וכלב
16)מה עשית היום?הייתי בחווה 17)מה אכלת אחרון?ספגטי הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo54.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון 2 2)כמה סריגים יש לך בארון? 2 או 3 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה חולצה שחורה ומעל משובצת כחולה, ג'ינס. 4)מה לובש ללימודים\עבודה חולצת בצפר
5)חטיף אהוב אמממ, ביסלי? 6)ממתק אהוב שוקולדד 7)פרט מה יש לך בחדר מיטה, ארון, שולחן, שידה 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? הכריות שלי 9)איזה פריט שונא השידה שלי 10)יש לך תמונות:?ואיזה היו, רוצה לתלות חדשות אבל צריכה להשיג מסגרות 11)פוסטרים? אחד, האחרים לא תלויים 12)צבע הקיר? סגול מגעיל, בקרוב לבן עם פס ירוק
13)ספגטי שאתה אוהב? רגיל, עם רוטב עגבניות 14)בשר אהוב? עוף? 15)חיה אהובה? חתולים
16)מה עשית היום? התעוררתי מוקדם יחסית, הייתי במחשב, הייתי אצל מריה ולמדתי לבמחן, חזרתי 17)מה אכלת אחרון? ארוחת צהריים

Fergie7

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo210.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון? סביבות 8 2)כמה סריגים יש לך בארון? הרבה. חולה על סריגים. 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? ג'ינס, חולצה יפה, וסריג. 4)מה לובש ללימודים\עבודה? ג'ינס וחולצת בצפר. 5)חטיף אהוב? ביסל, צ'יפס, אפרופו, דובונים, פופקורן, צ'יטוס, דוריטוס, הכל מתקבל בברכה
6)ממתק אהוב? גלידה. וסוכריית קמח. 7)פרט מה יש לך בחדר? ספרייה, מחשב, ארון, מיטה ושאר השטויות. 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? מיטה. 9)איזה פריט שונא? מחשב. 10)יש לך תמונות:?ואיזה? אין. 11)פוסטרים? של אמינם וMCR. 12)צבע הקיר? כתום עם זהב משהו מדהים. 13)ספגטי שאתה אוהב? ממ..בולונז. אבל לא מתה על ספגטי. 14)בשר אהוב? על האש. 15)חיה אהובה? דולפינים, כלבים ונמרים. 16)מה עשית היום? בצפר?
17)מה אכלת אחרון? כריות בבוקר. יום טוב.

../images/Emo13.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון?2 2)כמה סריגים יש לך בארון? 1 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? יוצא ליציאה??.. חחח... ממ ג'ינס או מכנס ואיזו חולצה... 4)מה לובש ללימודים\עבודה? תלבושת של בית ספר וחצאית 5)חטיף אהוב? צ'יפס ודובונים 6)ממתק אהוב? יש הרבה חח 7)פרט מה יש לך בחדר? מיטה שולחן ארון ספריה פוף מחשב אורגנית ועוד כל מיני שטויות 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? פוף 9)איזה פריט שונא? אורגנית.. היא מעצבנת חח 10)יש לך תמונות:?ואיזה? של ההורים שלי בחתונה.. זה לא בדיוק תמונה זה ציור אבל זה ממש נראה כמו תמונה וגם ציור שאחותי ציירה ממש יפפהה 11)פוסטרים? אין 12)צבע הקיר? צהוב כתום 13)ספגטי שאתה אוהב? עם רוטב עגבניות!!! קודם אכלתי... 14)בשר אהוב?
15)חיה אהובה? ?!?!??! 16)מה עשית היום? היית בבצפר, אכלתי, דיברתי בטלפון... 17)מה אכלת אחרון? ספגטי עם רוטב עגבניות

טלינקה5

New member
../images/Emo11.gif

)כמה גינסים יש לך בארון? משהו כמו 6. 2)כמה סריגים יש לך בארון? לא יודעת, לא ממש הרבה. 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה ? אני לא יוצאת
4)מה לובש ללימודים\עבודה? לימודים- דברים פשוטים, חולצה ומכנס ונעלי ספורט.
5)חטיף אהוב? ביסלי פלאפל וביסלי בצל ודובונים ומרמשלו ותפוצ'יפס ועוד... 6)ממתק אהוב? ממתקי גומי
7)פרט מה יש לך בחדר? נו מה כבר יכול להיות לי?! הרבה מדפים, הרבה ספרים ותיקיות מעליהם, שידה, כיסא, מיטה...והרבה תמונות על הדלת.
8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? המערכת שלי והמיטה
9)איזה פריט שונא? אני שונאת את העובדה שיש בחדר שלי הרבההה יותר מדי דברים שהם בכלל לא שלי
10)יש לך תמונות:?ואיזה? יש לי תמונות של התעמלות אמנותית ושל להקות רוק על הדלת 11)פוסטרים? היה לי לא מזמן של קורט קוביין, הורדתי אותו... 12)צבע הקיר? לבן 13)ספגטי שאתה אוהב? רגיל נראה לי.. חח מה זה קשור עכשיו? 14)בשר אהוב? המבורגר 15)חיה אהובה? לא מתה על חיות 16)מה עשית היום? הייתי בב"ס וחזרתי הביתה 17)מה אכלת אחרון? ארוחת צהריים.. סנוויץ' כזה עם מלא סלטים וקציצה בפנים...

TaZ girl 18

New member
../images/Emo183.gif גשם גשם משמיים..

1)כמה גינסים יש לך בארון? לספור?
2)כמה סריגים יש לך בארון? אממ...לא'דעת
3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? צמוד בדר"כ..תלוי לאן 4)מה לובש ללימודים\עבודה? ספורט אלגנט..נוטה אלגנט
המקום מחייב
5)חטיף אהוב
במבה 6)ממתק אהובסוכריות דבש
7)פרט מה יש לך בחדר
מיטה (זוגית ורודה
) מעין ספריה, ארון וכו' וכו' 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?
9)איזה פריט שונא
אם היה כזה הוא לא היה כבר בחדר 10)יש לך תמונות:?ואיזה
הייתה תמונה של כלבים ועוד משו אבל העפתי הכל שצבעתי..וככה נותר לו קיר ריק
11)פוסטרים? NO 12)צבע הקיר? ורוד
13)ספגטי שאתה אוהב? בדר"כ בלי כלום עליו 14)בשר אהוב?
רק של אמא 15)חיה אהובה? כלב ברור
וארנבונים וחתולים אם לא עצבניים
16)מה עשית היום? ישנתי
לאחר לילה ללא שנה
17)מה אכלת אחרון? עוגיות של אמא עם שוקולד
יום טוב

עונהנהנה../images/Emo9.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון? 2..כן כן!!!1 אני מודעת לעובדה שזה קצת מדיי!
אבל השאר כבר קטנים עליי
2)כמה סריגים יש לך בארון? או-אה מלא
כי סבתא אוהבת להביא לי
3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? אממ.. ג'ינס, מכנס שחור, חולצה יפה כזאת לאדעת 4)מה לובש ללימודים\עבודה? בגדים רגילים
5)חטיף אהוב? דובונים
6)ממתק אהוב? שוקולד פרה 7)פרט מה יש לך בחדר? מיטה, שטיח, ארון בגדים, שולחן כתיבה עם מדפים למעלה, לוח מודעות חמוד כזה, בית לבובות קטנות כאלה מחרסינה, מוביילים, מנורה XD, וחלון ענק שעליו יש גם וילון ענק ולבן
, ומאחורה יש גדר שבין הגר לחלון יש מקום לכל מיני עציצים ועדניות עם פרחים יפים כזהה
ו..רגע רגע!! אני בטוחה שיש עוד משהו!!!! רגעעע
אה כן! כיסא. 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? לאדעת >< 9)איזה פריט שונא? שומדבר
10)יש לך תמונות: בנתיים לא
עוד מעט יהיה לי 11)פוסטרים? נופ:] 12)צבע הקיר? לבן
איזה חסרת מקוריות אני
13)ספגטי שאתה אוהב? בולונזז
14)בשר אהוב? לאדעת 15)חיה אהובה? כלבב
16)מה עשית היום? כלמיני דברים..עד עכשיו הייתי בביצפר
17)מה אכלת אחרון? ספגטי ושנייצל

Ligeiro

New member
סוף סוף ../images/Emo178.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון? 2 2)כמה סריגים יש לך בארון? 0
3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה? מאיפה לי, זה ספונטני 4)מה לובש ללימודים\עבודה? כל יום משהו אחר. 5)חטיף אהוב: דוריטוס הסגול 6)ממתק אהוב: שוקולד[?] 7)פרט מה יש לך בחדר? ארון, מיטה, מחשב, טלפון, שולחן o_O ועוד מלא דברים, אבל למי יש כוח... P: 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? את המחשב
9)איזה פריט שונא? את המראה 10)יש לך תמונות:?ואיזה לא 11)פוסטרים? לא 12)צבע הקיר? כחול 13)ספגטי שאתה אוהב? עם רוטב עגבניות? 14)בשר אהוב? בקר או עוף בדבש 15)חיה אהובה? חילזון 16)מה עשית היום? הייתי בבצפר ובחדר כושר 17)מה אכלת אחרון? אפרופו

Rosalyn

New member
../images/Emo108.gifמיצימיצימיאו../images/Emo54.gif

1)כמה גינסים יש לך בארון 2 לערך. 2)כמה סריגים יש לך בארון? תלוי מה מגדירים סריג.
בערך 3-4 (רק שזה לא כולל סתם סוודרים וחולצות חורף אחרות) 3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה דברים יפים.
4)מה לובש ללימודים\עבודה סתם בגדים פשוטים נוסח ג'ינס וחולצה שנופלת ראשונה מהארון. 5)חטיף אהוב צ'יפס (פרינגלס) 6)ממתק אהוב כל דבר המכיל בתוכו אחוז לא מבוטל של שוקולד.
7)פרט מה יש לך בחדר ארון, שולחן, כיסאות... מכונת כביסה, מכונת תפירה... סתם, לא. אבל אממ... ארון, משהו שהוא בעצם מדף אנקי והוא שולחן בבסיסו, מחשב, מסך מחשב, מודם, עכבר ומקלדת, שידה על גלגלים, פינת מדפים קטנים, מיטה, פסנתר, חלון, 4 קירות, דלת, ספרים, כריות, מצעים, בובות פרווה, כלי כתיבה, איפור, שטויות שאמורות להיות תכשיטים, מראה, דיסקים, דפים, שלט טלויזיה, נרות, פסלונים, צדפות, לקים, בשמים ובגדים. (טוב, פרשתי בשיא מלפרט...) 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר? וואי, לוידעת.
9)איזה פריט שונא מראה 10)יש לך תמונות:?ואיזה אחת די ישנה של סבא שלי 11)פוסטרים? נופ 12)צבע הקיר? צ'כלצ' ולבן (שיצבע כנראה בקרוב..) 13)ספגטי שאתה אוהב? כל אחד שאימא שלי מכינה.
14)בשר אהוב? עוף. 15)חיה אהובה? חתולים 16)מה עשית היום? נשמתי. נסעתי באוטובוס. התעייפתי. הייתי בבית. 17)מה אכלת אחרון? עוגת שיש מתוצרת אימא.

אניי רוצה!

1)כמה גינסים יש לך בארון
2 2)כמה סריגים יש לך בארון?
4 ככה
3)מה אתה אוהב ללבוש כשאתה יוצא ליציאה
ג'ינס וחולצה
4)מה לובש ללימודים\עבודה
תלבושת אחידה
5)חטיף אהוב
ביסלי 6)ממתק אהוב
שוקולד 7)פרט מה יש לך בחדר
הרבה דברים חח 8)איזה פריט אתה הכי אוהב בחדר?
הספרים שלי 9)איזה פריט שונא
התמונות 10)יש לך תמונות:?ואיזה
שלי בעיקר
11)פוסטרים?
לא 12)צבע הקיר?
לבן 13)ספגטי שאתה אוהב?
כל ספגטי כמעט 14)בשר אהוב?
צ'יזבורגר
15)חיה אהובה?
כלב 16)מה עשית היום?
למדתי 17)מה אכלת אחרון?
אוכל טעים