שאלון חדש

שאלון חדש

שם: גיל: הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: השיר שאני הכי אוהב בעולם: הזמר שאני הכי אוהב בעולם: הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: המקום שאני הכי אוהב בעולם: הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: אתרים מומלצים במחשב: יש לך קומונה/פורום/אתר? תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: כשאהיה גדול...: הדבר האחרון שאכלתי: הדבר האחרון ששתיתי: הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: האיש האחרון שצעקתי עליו: האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: האיש האחרון שישנתי אצלו: האיש האחרון שגיליתי לו סוד: האיש האחרון שחיבקתי: האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: ת(ה/ע)נו....

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:21 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:אביב רינת אלון טלי השיר שאני הכי אוהב בעולם:נצחת איתי הכול הזמר שאני הכי אוהב בעולם:עמיר בניון הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:אין הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:אין תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:ארץ נהדרת הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:10 המקום שאני הכי אוהב בעולם:אילת וניו יורק הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: תחביבים: אתרים מומלצים בארץ:החרמון אילת אתרים מומלצים במחשב:תפוז נענע וואלה יש לך קומונה/פורום/אתר?לא תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: כשאהיה גדול...: הדבר האחרון שאכלתי:טוסט עם פטריות וזיתים ואוטב עגבניות:) הדבר האחרון ששתיתי:מיץ ענבים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:אממ ארץ נהדרת האיש האחרון שצעקתי עליו:אמא האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:ליאור האיש האחרון שישנתי אצלו:לא ישנה האיש האחרון שגיליתי לו סוד: האיש האחרון שחיבקתי: האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: ת(ה/ע)נו....

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון גיל: 13 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: לא יודעת... השיר שאני הכי אוהב בעולם: אממ כל שבוע זה משתנה בינתיים זכיתי לאהוב של עברי לידר הזמר שאני הכי אוהב בעולם: אממ עברי לידר או אביב גפן הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: נינט טייב!! הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: אממ אין... תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הש"ש הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: וואי יש הרבה.... המקום שאני הכי אוהב בעולם: הבית שלייי הייתי רוצה לחזור לגיל: 4 הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 22 תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: אממ..אילת!! אתרים מומלצים במחשב: חח תפוז!! יש לך קומונה/פורום/אתר? לא תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: אנגלית כשאהיה גדול...: אני אצור סרט בעצמי הדבר האחרון שאכלתי: לחם עם גבינה הדבר האחרון ששתיתי: אממ לא זוכרת... הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: פלוריסיינטה האיש האחרון שצעקתי עליו: אממ לא זוכרת... האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: חברה שלי... האיש האחרון שישנתי אצלו: חברה שלי... האיש האחרון שגיליתי לו סוד:חברה שלי נראה לי... האיש האחרון שחיבקתי: לא זוכרת... האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: אני לא מחטיפה סטירות לאנשים למרות שהייתי מתה להחטיף סטירות לכמה אנשים!!! עניתי ונהנתי!!

../images/Emo203.gifעונהנהנה../images/Emo3.gif

שם: ענבל
השיר שאני הכי אוהב בעולם: אין
הזמר שאני הכי אוהב בעולם: כנ"ל
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: כנ"ל הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: גרין דיי, פינק פלויאד
תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: השיר שלנו
הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: ניקולודיאון?!
המקום שאני הכי אוהב בעולם: הבית
הייתי רוצה לחזור לגיל: לא רוצה
טוב לי בגיל שלי
הייתי רוצה לקפוץ לגיל: כנ"ל תחביבים: להיפגש עם חברות, לנסוע לקלוקנוע, מחשב, טלוויזיה, ללכת למסעדה, ללכת לטיולים
אתרים מומלצים בארץ: הממדיון, לונה פארק תל אביב, ימית 2000, נחשונית
אתרים מומלצים במחשב: תפוז ו..וואלה
יש לך קומונה/פורום/אתר? לא
תן תכתובת!: -- המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: לשון
כשאהיה גדול...: אני אהיה עורכת דין
הדבר האחרון שאכלתי: גלידה
הדבר האחרון ששתיתי: מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: נולד לרקוד האיש האחרון שצעקתי עליו: לאזוכרת האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: ירדן
האיש האחרון שישנתי אצלו: תום
האיש האחרון שגיליתי לו סוד: תום
האיש האחרון שחיבקתי: אמאא^_^ האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: נובודי

k e l l y 1 8 1

New member
עעניתי

שם: קלי גיל:18 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: חבר שלי ואת אמא ואבא השיר שאני הכי אוהב בעולם:When The Stars Go Blue הזמר שאני הכי אוהב בעולם:יש הרבה הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:כנל הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:כנל תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: מגרש ביתי הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:אין משהו מיוחד המקום שאני הכי אוהב בעולם:החדר שלי הייתי רוצה לחזור לגיל:שום גיל אני אוהבת תגיל שלי הייתי רוצה לקפוץ לגיל:כנ"ל תחביבים:בקצרה: סרטים שירים לצאת לפאבים ולישוןןןן אתרים מומלצים בארץ
אתרים מומלצים במחשב
יש לך קומונה/פורום/אתר?לא תן תכתובת!:אין המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:מחשבים כשאהיה גדול...:רו"ח הדבר האחרון שאכלתי:ביגלה הדבר האחרון ששתיתי:נס קפה הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:ערוץ E האיש האחרון שצעקתי עליו:אחי האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:סבתא שלי האיש האחרון שישנתי אצלו:בת דודה שלי האיש האחרון שגיליתי לו סוד:חבר שלי האיש האחרון שחיבקתי:כנ"ל האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:חחח לא זכור לי

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

שם: שרית גיל: 12 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: כל המשפחה.. החברים.. י'
השיר שאני הכי אוהב בעולם: מזה
אין שיר אחד יש מלא וכל פעם זה משתנה.. הזמר שאני הכי אוהב בעולם: רן דנקר
אבל לא הכי הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: שירי מימון, נינט ויש עוד מלא אנלא זוכרת
הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: הביטלס, בלאק אייד פיס וגרין דיי
תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: השמינייה ופלוריסיינטה הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: אמממממ אין רק אחד יש כמה כי בכל ערוץ יש סדרה אחרת המקום שאני הכי אוהב בעולם: הבית שלי
הייתי רוצה לחזור לגיל: הגיל הזה טוב
הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 15/16 תחביבים: לרקוד, לשיר, לדבר בטלפון, במחשב, לבלות עם חברים ולאכול
אתרים מומלצים בארץ: לא יודעת
אתרים מומלצים במחשב: תפוז
יש לך קומונה/פורום/אתר? קומונה
תן תכתובת!: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=14251 המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: אנגלית ומוזיקה
כשאהיה גדול...: שחקנית ו/או עורכת דין הדבר האחרון שאכלתי: לא אכלתי היום |: הדבר האחרון ששתיתי: מים בבצפר הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: עוד לא הספקתי לראות טלויזיה
האיש האחרון שצעקתי עליו: אממ לא צעקתי היום הייתי עייפה מידי
האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: אמממ ברק האיש האחרון שישנתי אצלו: ג'סי האיש האחרון שגיליתי לו סוד: שרית האיש האחרון שחיבקתי: אממממממ שיר האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: וואי לא זוכרת אבל בכיף אני אחטיף עוד אחת

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo121.gif

שם: nofar גיל: 99 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: אין כזה השיר שאני הכי אוהב בעולם: כנל הזמר שאני הכי אוהב בעולם: כנל הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: כנל הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: כנל תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: וואי יש ממש הרבה.. הישרדות,2 גברים וחצי,8 כללים פשוטים,וויל וגרייס,שמש,כן מותק,הטופ מודל, ועודדד הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: MTV יס וויקאנד..אממ המקום שאני הכי אוהב בעולם: הולנד הייתי רוצה לחזור לגיל: שנה..וואי כמה דברים היו משתניים דאמט הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 19 תחביבים: מחשב,טי וי,הופעות,מסיבות,ים,אילת,פסטיבל שנטיפי,בראשית ועוד אתרים מומלצים בארץ: איפה שעושים זכוכיות אתרים מומלצים במחשב: תפוז?
יש לך קומונה/פורום/אתר? לא תן תכתובת!: אבל אין לי!
המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: אנגלית כשאהיה גדול...: ... הדבר האחרון שאכלתי: לחמניה עם טונה הדבר האחרון ששתיתי: טרופית הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: המירוץ למיליון האיש האחרון שצעקתי עליו: סיון האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: פאפי האיש האחרון שישנתי אצלו: פאפי האיש האחרון שגיליתי לו סוד: דנה האיש האחרון שחיבקתי: אירה האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: אממ..שכחתי ת(ה/ע)נו....

coullette

New member
כיראעיאט

שם: דפנה גיל: 21.5 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: עצמי השיר שאני הכי אוהב בעולם: the ramones-the kkk took my baby away הזמר שאני הכי אוהב בעולם: ג'וני רוטן מהסקס פיסטולז הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: -- הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: יש הרבה תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: -- הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: -- המקום שאני הכי אוהב בעולם: -- הייתי רוצה לחזור לגיל: 15 הייתי רוצה לקפוץ לגיל: לא הייתי רוצה לקפוץ לשום גיל

../images/Emo44.gif

בסוף כולם יכירו פה את כולם מרוב השאלונים פהה שם:טל גיל:13 וחצי + הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:לא יודעת השיר שאני הכי אוהב בעולם:באה אלייכם,אמצע הלילה בכפר,take me away הזמר שאני הכי אוהב בעולם:אין הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:אין הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:משינה תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:יש מלא הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:יס 1 המקום שאני הכי אוהב בעולם:לא יודעת.לא הייתי בכל העולם עדיין הייתי רוצה לחזור לגיל:אולי 8 ככה.אבל שאני אבין מה קורה הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 16 תחביבים:טלויזיה,מחשב,ספרים אתרים מומלצים בארץ:אמממ החרמון? אתרים מומלצים במחשב:לא אומרתתת חח יש לך קומונה/פורום/אתר?כן תן תכתובת!:לא זוכרת חח מחקתי המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:אין כשאהיה גדול...: אני אהיה רופאה הדבר האחרון שאכלתי:לחם שום הדבר האחרון ששתיתי:מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:ראגראטס.אבל שנייה האיש האחרון שצעקתי עליו:סתיו האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:מיה האיש האחרון שישנתי אצלו:לא זוכרת האיש האחרון שגיליתי לו סוד:לא זוכרת האיש האחרון שחיבקתי:סתיו האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: אולי רננה ת(ה/ע)נו....

../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 14 וחצי הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: חברות משפחה וידיד שלי השיר שאני הכי אוהב בעולם: יש הרבה הזמר שאני הכי אוהב בעולם: הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: לא רואה טלויזיה הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: המקום שאני הכי אוהב בעולם: הייתי רוצה לחזור לגיל: 4... כל כך תמים הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 25. לךעבור את כל הלימודים האלה כבר להיות מאחורי זה עם משפחה והכל... אחרי נישואים יענו תחביבים: מחשב לישון חברים לצאת ים לרקוד מוזיקה לאכול הרבה דברים אתרים מומלצים בארץ: אתרים מומלצים במחשב: יש לך קומונה/פורום/אתר? לא תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: אלגברה כשאהיה גדול...: בעזרת השם פסיכולוגית הדבר האחרון שאכלתי: קבוקים הדבר האחרון ששתיתי: מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: מלך האריות
האיש האחרון שצעקתי עליו: אחותי האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: שיר (לא אני, חברה שלי) האיש האחרון שישנתי אצלו: לא זוכרת האיש האחרון שגיליתי לו סוד: לא זוכרת האיש האחרון שחיבקתי: את זה שאני אוהבת
האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: הודיה חחח

../images/Emo9.gif

הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: >< אי אפשר לבחור. השיר שאני הכי אוהב בעולם: כרגע? עוד חוזר הניגון - ברי סחרוף הזמר שאני הכי אוהב בעולם: עברי לידר ^^ הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: המממ. לא יודעת. הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: ?!??!??!?!?1 אי אפשר לבחור ככה!!!!!! תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: השמינייה (ואח"כ חברים) הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: ביפ המקום שאני הכי אוהב בעולם: תל אביב
הייתי רוצה לחזור לגיל: שנתיים או משהו. הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 21 תחביבים: קריאה, כתיבה, לדבר, לצחוק, לצייר. אתרים מומלצים בארץ: תל אביב!!!!! וגם הכינרת. אתרים מומלצים במחשב: ישרא, ותפוז יש לך קומונה/פורום/אתר? לא תן תכתובת!: לא רוצה ולא רוצה
המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: עברית ו'ערבית.
כשאהיה גדול...: כיתונאית/צלמת. הלוואי
הדבר האחרון שאכלתי: עוגת שוקולד |שמנה| הדבר האחרון ששתיתי: מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: המופע של שאפל האיש האחרון שצעקתי עליו: עדי+עמית, אחיי הלא אהובים. האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: בר האיש האחרון שישנתי אצלו: מריה האיש האחרון שגיליתי לו סוד: מריה האיש האחרון שחיבקתי: הממ. ענבל, לדעתי. האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: מריה, מסכנונה.

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:12 וחצי הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:משפחה,חברים,הוא.. השיר שאני הכי אוהב בעולם:הרבה הזמר שאני הכי אוהב בעולם:אמנמנמ... אין כזה.. הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:הילארי דאף,בריטני ספירס הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:בקסטריט בויז,סימפל פלאן תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:נמנמנמ.. השמינייה,נולד לרקוד,אמנמנמנמ.. לאיודעת מה עוד.. יש עוד הרבה אבל.. הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:לאיודעת.. הרבה המקום שאני הכי אוהב בעולם:הוואי,פריז,אנגליה הייתי רוצה לחזור לגיל:טוב לי בגיל הזה הייתי רוצה לקפוץ לגיל:כנ"ל תחביבים: אתרים מומלצים בארץ:אמממ... החרמון,אילת,מדבר הנגב,המעיינות החמים שאין לי מושג איפה הם נמצאים בדיוק
,גן השלושה(סחנה) אתרים מומלצים במחשב:תפוז,אמנמנמנמ.. לאיודעת איזה עוד.. יש לך קומונה/פורום/אתר?אתר שאני לא זוכרת כבר ת'כתובת שלו.. פתחתי אותו שנה שעברה ושחכתי ממנו כבר
תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:ספרות,מדעים,אנגלית,תנ"ך,ג"ג,היסטורייה,ספורט כשאהיה גדול...:עורכת דין הדבר האחרון שאכלתי:תפוחי אדמה ועוף
הדבר האחרון ששתיתי:מיץ תפוחים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:הפיג'מות
האיש האחרון שצעקתי עליו:אימא..
האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:ירדן האיש האחרון שישנתי אצלו:עדן האיש האחרון שגיליתי לו סוד:לאזוכרת... כניראה רונה.. האיש האחרון שחיבקתי:אימא האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:חיחיחיחי... נעמה.. שנה שעברה אבל
וואי מסכנה כל הלחי שלה הייתה אדומה.. מזה התעצבנתי עליה

עונהה

שם: יהודית גיל: 13 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: השיר שאני הכי אוהב בעולם: הזמר שאני הכי אוהב בעולם: אין הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: אין הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: אין תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: הילדים, 3, ביפ המקום שאני הכי אוהב בעולם: הייתי רוצה לחזור לגיל: 5 הייתי רוצה לקפוץ לגיל: תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: אתרים מומלצים במחשב: יש לך קומונה/פורום/אתר? לא פעילים תן תכתובת!: www.milki-fun.com המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: כשאהיה גדול...: הדבר האחרון שאכלתי: שניצל הדבר האחרון ששתיתי: קפה הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: חברים האיש האחרון שצעקתי עליו: שריי האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: לא כולל משפחה.. דנה ושריי האיש האחרון שישנתי אצלו: דנה ושריי האיש האחרון שגיליתי לו סוד: שריי האיש האחרון שחיבקתי: האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: ת(ה/ע)נו....

עונה נה נה

שם: ירדן טל יוסף גיל: 14 וחצי הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: סבתא שלי השיר שאני הכי אוהב בעולם: אשמור את ליבי הזמר שאני הכי אוהב בעולם: אדם יוסף הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: מירי מסיקה! הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: גיים בויזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: חברים הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: 4 המקום שאני הכי אוהב בעולם: ים הייתי רוצה לחזור לגיל: 4 הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 16 תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: =\ אתרים מומלצים במחשב: =\ יש לך קומונה/פורום/אתר? =\ תן תכתובת!: =\ המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: אומנות כשאהיה גדול...: אני יהיה סוהרת חעחעחע הדבר האחרון שאכלתי: פיצה עם חומוס הדבר האחרון ששתיתי: נס הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:את הקליפ של הגיים בויז במבוקשים האיש האחרון שצעקתי עליו: אחותי האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: חברה האיש האחרון שישנתי אצלו: חברה האיש האחרון שגיליתי לו סוד: חברה האיש האחרון שחיבקתי: אחותי האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: ידיד

../images/Emo203.gifעונה

שם:רונהP: גיל:באפריל 12 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:משפחה השיר שאני הכי אוהב בעולם:יש הרבה..בעיקר Yellow Lemon Tree של ה-foolsgarden הזמר שאני הכי אוהב בעולם:עברי לידר ורובי וויליאמס
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:קלי קלרקסון הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:גרין דיי,מארון 5,בלק אייד פיז תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:השמינייה הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:נמ 24 ו-MTV המקום שאני הכי אוהב בעולם:חו"ל הייתי רוצה לחזור לגיל:לאף גיל הייתי רוצה לקפוץ לגיל:17 תחביבים:מחשב,חברות ושאר העגבניות אתרים מומלצים בארץ:החרמון והסחנה אתרים מומלצים במחשב:
יש לך קומונה/פורום/אתר?לא תן תכתובת!:.. המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:ג"ג כשאהיה גדול...:אהיה עורכת דין הדבר האחרון שאכלתי:טוסטXD הדבר האחרון ששתיתי:מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:פלוריסיינטה 2 האיש האחרון שצעקתי עליו:אח שליO: האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:חוץ משלי? נמ..ירדן אני חושבת האיש האחרון שישנתי אצלו:מאיה האיש האחרון שגיליתי לו סוד:נמ אני חושבת אירנה האיש האחרון שחיבקתי:אמא האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:חןןןן ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

adi121

New member
נהנהנהנה../images/Emo60.gif

שם:עדי גיל:18+ הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:ענבר השיר שאני הכי אוהב בעולם:נלך על ישראלי הפעם.. מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח הזמר שאני הכי אוהב בעולם:אביב גפן הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:קלי קלארקסון הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:מוניקה סקס (לנצח!) ולינקין פארק תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:חברים והישרדות הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:יס וויקאנד כמובן המקום שאני הכי אוהב בעולם:את הבית הייתי רוצה לחזור לגיל:17 ולתקן אותו הייתי רוצה לקפוץ לגיל:20 אחרי צבא תחביבים:מוזיקה/טלווזיה/מחשב/לישון יש לך קומונה/פורום/אתר?מנהלת פורום יס וויקאנד המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:ספרות? גם זה בקושי כשאהיה גדול...:אני יהיה טייסת הדבר האחרון שאכלתי:בורקסים הדבר האחרון ששתיתי:מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:את הערוץ הריאליטי האיש האחרון שצעקתי עליו:רוברט
האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:ענבר האיש האחרון שישנתי אצלו:אממ.. הלאה.. האיש האחרון שגיליתי לו סוד:עומר האיש האחרון שחיבקתי:ענבר האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:רוברט

Eti No Name

New member
../images/Emo194.gif ../images/Emo14.gif

שם: אתי גיל: 16 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: יוו קשה. אחי? השיר שאני הכי אוהב בעולם: Always של בון ג'ובי
הזמר שאני הכי אוהב בעולם: אלכס.
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: כריסטינה.
הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:בקסטריט בויז
תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: OC. הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: VH1
המקום שאני הכי אוהב בעולם: החדר שלי. הייתי רוצה לחזור לגיל: 3.
הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 18!! תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: רמת הגולן
אתרים מומלצים במחשב: http://roze.digital-distortia.com/ יש לך קומונה/פורום/אתר? פוטובאקט נחשב?
תן תכתובת!: חחח לא רוצה
המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: תקשורת
כשאהיה גדול...: אהיה גדול
הדבר האחרון שאכלתי: לחמניה עם מעורב ירושלמי+חומוס+צ'יפס
הדבר האחרון ששתיתי: קולה.
הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: קליפ של סלין דיון.
האיש האחרון שצעקתי עליו: בן דוד שלי, אתמול
. האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: חברה. האיש האחרון שישנתי אצלו: חברה
האיש האחרון שגיליתי לו סוד: חח ממ סוג של חברה
האיש האחרון שחיבקתי: אמא.
האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: חחח לא זוכרת.

../images/Emo203.gif עוד אחד לאוסף ../images/Emo13.gif

שם: אורה
הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: המשפחה שלי
השיר שאני הכי אוהב בעולם: "אינך יכולה"
הזמר שאני הכי אוהב בעולם: רמי קליינשטיין, שלמה ארצי ועידן רייכל.
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: ריטה?
הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: "בית הבובות" "החלונות הגבוהים"
תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: אפשר סדרה?
הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: 22.. אין לי כבלים
המקום שאני הכי אוהב בעולם: הבית שלי!
הייתי רוצה לחזור לגיל: לא אוצה לחזור!
הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 17, 11 חודשים ושבוע!
תחביבים: מחשב, לישון, לדבר עם אנשים, לקרוא ספרים, לראות סרטים, חוף
אתרים מומלצים בארץ:
אתרים מומלצים במחשב:
יש לך קומונה/פורום/אתר? קומונה ובלוג- בחתימה שלי!
תן תכתובת!: בחתימה שלי!!
המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: מתמ'- כי כבר אין לי!
כשאהיה גדול...: אהיה פסיכולוגית או משהו יותר טכני, וכמובן, אקים משפחה
הדבר האחרון שאכלתי: חצי לחמניה עם סלט
הדבר האחרון ששתיתי: תה!
הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: את הגמר של אולמפיידת החורף בטורינו
האיש האחרון שצעקתי עליו: לא זוכרת :X
האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: דודה שלי?
האיש האחרון שישנתי אצלו: אתם לא מכירים
האיש האחרון שגיליתי לו סוד:
האיש האחרון שחיבקתי: אמא!
האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

pilpelon1

New member
אני!!

שם:איילת גיל:13 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:אמא,אבא,אח שלי,החתול שלי. השיר שאני הכי אוהב בעולם:כל השירים מהדיסק ה1 של דניאל! הזמר שאני הכי אוהב בעולם:דניאל סלומון הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:. הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:. תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:אממ,מכושפות ספונג' בוב,בטיפול,וכל מיני ראלטי (כן,אני יודע שזה סתמי). הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:מניחה ש3,וניקולודיאון. המקום שאני הכי אוהב בעולם:הבית שלי. הייתי רוצה לחזור לגיל:לפני שההורים שלי התגרשו,ולפני שסבא שלי מת,לנסות לצבור עוד חוויות לפני המשברים האלה. הייתי רוצה לקפוץ לגיל:שום גיל. תחביבים:כל מיני אתרים מומלצים בארץ: תפוז חיחי אתרים מומלצים במחשב:אה,אז פה צריך לענות תפוז P: יש לך קומונה/פורום/אתר?אתר אבל הוא ממש לא מעודכן תן תכתובת!:לא רוצה,הוא הרוס. המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:ספרות כשאהיה גדול...:עזבו. הדבר האחרון שאכלתי:ממתק הדבר האחרון ששתיתי:בירה שחורה הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:הבטחנו זה לזו,ובוב ספוג האיש האחרון שצעקתי עליו:אמא האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:אממ לא זוכרת האיש האחרון שישנתי אצלו:וואי מזמן לא ישנתי אצל מישהו.. האיש האחרון שגיליתי לו סוד: הדס אני חושבת האיש האחרון שחיבקתי:אמא האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:חח הדס עם גרב ת(ה/ע)נו....

edeneden1234

New member
הנה

שם:עדן גיל:14.5 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:אמא השיר שאני הכי אוהב בעולם:השירים של השיר שלנו הזמר שאני הכי אוהב בעולם:אין הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:נינט הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:אין תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:השיר שלנו הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:5,24,46,13,12,10,22,44,יש עוד המון המקום שאני הכי אוהב בעולם:הבית הייתי רוצה לחזור לגיל:של היסודי הייתי רוצה לקפוץ לגיל:לא הייתי רוצה תחביבים:אינטרנט,סרטים, מחשבים, טלוויזיה,השיר שלנו,ראש גדול, לדבר ככה סתם או לפתוח את הלב כשצריך אתרים מומלצים בארץ:אילת אתרים מומלצים במחשב:סלקטיבי,תפוז יש לך קומונה/פורום/אתר?לא תן תכתובת!:לא המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:מתמטיקה כשאהיה גדול...:לא יודע הדבר האחרון שאכלתי:ביצה הדבר האחרון ששתיתי:מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:לא זוכר האיש האחרון שצעקתי עליו:נו לא יודע האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:שרה הזונה האיש האחרון שישנתי אצלו:לפני הרבה מאוד זמן לא זוכר האיש האחרון שגיליתי לו סוד: לא יודע, לפני המון זמן האיש האחרון שחיבקתי:אמא האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:לא זוכר

למעלה