שאלון חדש:

d r o r y

New member
שאלון חדש:

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? 2.יום ראשון או יום שני? 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? 5.אורז צהוב או לבן? 6.טניס שולחן או טניס רגיל? 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? 11.פוליטיקה-בעד או נגד? 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? 14.דברים ישנים או חדשים? 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? 16.צהריים או ערב? 17.סוס או כלב? 18.סיפורים קצרים או ארוכים? 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? 22.קבבים או נקניקיות? 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? 27.סרטים ישראליים או לועזיים? 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? 30.נייק או דיאדורה? -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: 2.סוג נוף מועדף: 3.צבע עיניים מועדף: 5.תכונה הכי מועדפת: 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? 7.תקופת חיים מועדפת: 8.צבע עור מועדף: 9.מוטו מועדף לחיים: 10.תכשיט מועדף: זהו לבינתיים...

עונההD:

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת?אפחד מהם.. 2.יום ראשון או יום שני?שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני?אפרת בוימולד[איך שלא כותבים את זה] 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה?אבטיחחח
5.אורז צהוב או לבן?לבןP: 6.טניס שולחן או טניס רגיל?טניס רגיל 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה?אני לא רואה השיר שלנו 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה?מאיה בוסקילה.. 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא?גם וגם 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים?טובים
11.פוליטיקה-בעד או נגד?בעד..
12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)?מיכל אמדורסקי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם?חכם,תזכירו לי מזה מוסרי?XDD 14.דברים ישנים או חדשים?חדשים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים?אף אחד 16.צהריים או ערב?צהריים 17.סוס או כלב?כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים?ארוכים:) 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה?פילוסופיה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה?נמר..
21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס?של שניהם
22.קבבים או נקניקיות?נקניקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל?כוורת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים?למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה?אם זה היה שניהם ביחד זה היה נהדר
26.ג'אנק פוד או אוכל בריא?גם וגם 27.סרטים ישראליים או לועזיים?לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא?עזבו אותי מכדורגל אני שונאת את זה.. 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן?אתניקס ברור 30.נייק או דיאדורה?נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות:טובים..
2.סוג נוף מועדף:הרים וכו' 3.צבע עיניים מועדף:ירוק וחום 5.תכונה הכי מועדפת:אנשים נחמדים ולא יהירים 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)?מתוק.. 7.תקופת חיים מועדפת:עכשיו..
8.צבע עור מועדף:בהיר אבל לא לבן מדי 9.מוטו מועדף לחיים:אין לי
10.תכשיט מועדף:צמידיםםםם
זהו לבינתיים...היה נחמד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ברוש36

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif עונה../images/Emo6.gif

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת?אפ'חד 2.יום ראשון או יום שני?ראשון-היכל התרבות
3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני?אם כבר,אז אפרת
4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה?אבטיייח 5.אורז צהוב או לבן?לבן
6.טניס שולחן או טניס רגיל?שולחן
7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה?מכיוון שלא ראיתי אף אחת מהן,איניי יודעת במה לבחור
8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה?אם כבר,אז מאיה בוסקילה 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא?משום שיש לי רק את סבתא מצד אבא אז היא
10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים?טובים
11.פוליטיקה-בעד או נגד?נמנעת 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)?לא יודעת
13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם?גם וגם
14.דברים ישנים או חדשים?תלוי מה.. 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים?לא זה,ולא זה
16.צהריים או ערב?ערב[?] 17.סוס או כלב?תלוי איזה סוג של כלב
18.סיפורים קצרים או ארוכים?אם הוא מעניין אז ארוך,אם לא אז קצר
19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה?אני לומדת רק מדעים,וגם את זה אני לא אוהבת
20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה?נמר..גרררררר
21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס?ילד שכולם מרביצים לו לדעתי,כי זאת טראומה לכל החיים.ולא,אני לא אומרת שהחיים של המולס ורודים
22.קבבים או נקניקיות?פיכס,לא זה ולא זה 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל?עידן רייכלל.. 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים?למות צעירים,אם הספקתי כל מה שרציתי לעשות בחיים,אני מעדיפה למות כך ולא בייסורים קשים ומייגעים. 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה?מוערץ ומקובל.כסף זה לא הכל בחיים! 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא?בריא
27.סרטים ישראליים או לועזיים?לועזיים,עם כל הכבוד לסרטים הישראליים,יש כמה שמיותרים. 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא?לא יודעת.............................. 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן?לא זה ולא זה
30.נייק או דיאדורה?נייק
-דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות:טובים וורודים
2.סוג נוף מועדף:ים,שקיעה,החול,הגלים
3.צבע עיניים מועדף:ירוק-כחול
5.תכונה הכי מועדפת:הכל
6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)?אני חושבת שמלוח
7.תקופת חיים מועדפת:ההתבגרות
8.צבע עור מועדף:שחום במידה
9.מוטו מועדף לחיים:החיוך הוא בחינם-חייך אל העולם
10.תכשיט מועדף:

ייששש

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? "יהודית רביץ המקסימה". 2.יום ראשון או יום שני? "ראשון..קצר יותר בבית ספר". 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? "יעל שרוני זו..? שיהיה אפרת". 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? "קולה". 5.אורז צהוב או לבן? "צהוב". 6.טניס שולחן או טניס רגיל? "שולחן". 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? "לא זה ולא זה". 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? "דני סנדרסון החביב כמובן". 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? "אממ לא נעים.." 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? "מרושעים". 11.פוליטיקה-בעד או נגד? "בעד". 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? "מיכל נראית משופצת...אבל שיהיה מיכל למרות שהייתי בוחרת הרבה על פניה". 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? "חכם ברור".
14.דברים ישנים או חדשים? "ישנים". 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? "תפוחים יאמממממממ". 16.צהריים או ערב? "צהרים אני בבית הספר...אז ערב". 17.סוס או כלב? "כלב
". 18.סיפורים קצרים או ארוכים? "ארוכים". 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? "זה לא אוניברסיטה...שיהיה פילוסופיה". 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? "נמר". 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? "הומלס כי אין לו אוכל ומקום לישון". 22.קבבים או נקניקיות? "אני שונאת קבבים". 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? "הפרויקט, כי זה עכשווי ויפה". 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? "השני, אבל בטח המקרה שלי זה הראשון". 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? "מיליארדר. אנשים שהגיעו לשלב של מיליארדריות סימן שזו הייתה מטרה ענקית שלהם ובצדק הם מאושרים שהגיעו אליה". 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? "אוכל בריא וטעים - כן, יש כזה!" 27.סרטים ישראליים או לועזיים? "לועזיים". 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? "ברור שחראדונה שלי יותר טוב!" 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? "חח אתניקס למרות שאתם יודעים שהם כתבו לאייל גולן את האלבום המזרחי הכי מצליח בשיראל?" 30.נייק או דיאדורה? "לא איכפת לי". -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: "שהם חידתיים כאלה...אתה מנסה לפענח אותם." 2.סוג נוף מועדף: "השקפה על הכינרת באביב זה הדבר הכי יפה שראיתי (כן, יותר מכל נופי אירופה)". 3.צבע עיניים מועדף: "כולם יפים". 5.תכונה הכי מועדפת: "יכולת גבוהה בבישול אוכל טעים בשבילי". 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? "מלוח. מי כותב מר?"
7.תקופת חיים מועדפת: "עברתי את הילדות ואני בנעורים..שיהיה נעורים אבל אני לא סגורה עם זה". 8.צבע עור מועדף: "סגול. מה זו הגזענות הזו?" 9.מוטו מועדף לחיים: "עדיף לצאת מהבית מאשר לשבת בבית ולהשמין". 10.תכשיט מועדף: "שרשרת?.."

yardenga

New member
אני...

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? אף אחד 2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? מי זו יעל שרוני? 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה 5.אורז צהוב או לבן? צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? ראשונה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? דני סנדרסון 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? ממממ 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים?רעים 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)?לא יודעת 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? תפוחים 16.צהריים או ערב?ערב 17.סוס או כלב? סוס 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ממ תלוי 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? מממממ לא למדץי פילוסופיה אז... 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה?נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? ממממ אני מנחשת ש של הומלס 22.קבבים או נקניקיות? קבבים 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? שומדבר 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? למות צעירים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? לא יודעת תלוי.. 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק פוד 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? לא מבינה בכדורסל 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? שומדבר 30.נייק או דיאדורה?דיאדורה -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: ממממ לא יודעת.. 2.סוג נוף מועדף:לא יודעת 3.צבע עיניים מועדף:כחול או ירוק גררררר 5.תכונה הכי מועדפת: כריזמה (?) 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)?מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: גיל ההתבגרות או מגיל 16 עד 20 8.צבע עור מועדף: לבן אבל ממש לבן.. 9.מוטו מועדף לחיים:אין 10.תכשיט מועדף:עגילים :)

../images/Emo111.gif

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת?
2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? יעל שרוני 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה?
5.אורז צהוב או לבן? צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה?
8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? דני סנדרסון 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? יש רק את סבתא מאמא 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים 11.פוליטיקה-בעד או נגד? לא יודעת 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר? יכל אמדורסקי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? מוסרי 14.דברים ישנים או חדשים? תלוי 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים?
16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? אין לי מושג 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? הומלס 22.קבבים או נקניקיות?
23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? עידן 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירה... 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? מוערץ ומקובל בחברה... 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? אוכל בריא 27.סרטים ישראליים או לועזיים? תלוי 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא?
29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אתניקס 30.נייק או דיאדורה? נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: הזויים 2.סוג נוף מועדף: ירוק 3.צבע עיניים מועדף: כחול 5.תכונה הכי מועדפת: נאמנות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? חריף 7.תקופת חיים מועדפת: גיל 16 8.צבע עור מועדף: בהיר 9.מוטו מועדף לחיים: אם לא אני לי מי לי? 10.תכשיט מועדף:

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההההה

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? שלומי שבת 2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? יעל שרוני 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? אבטיח 5.אורז צהוב או לבן? לבן 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? ראשונה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מאיה בוסקילה 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? אמא 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? ככה 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? אליענה 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם 14.דברים ישנים או חדשים? ישנים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? לא זה ולא זה 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס 22.קבבים או נקניקיות? נקניקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? כוורת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? אדם מוערץ ומקובל 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק פוד 27.סרטים ישראליים או לועזיים? יש בזה בעיה.... כי אני אוהבת רק את הישראלים הישנים הנוסטלגיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? כן 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אתניקס 30.נייק או דיאדורה? דיאדורה -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: נעימים? 2.סוג נוף מועדף: לא יודעת... 3.צבע עיניים מועדף: ירוקות או דבש 5.תכונה הכי מועדפת: איכפתיות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: ילדות 8.צבע עור מועדף: משהו בין לבן לשחום 9.מוטו מועדף לחיים: חיה ותן לחיות 10.תכשיט מועדף: שרשרת כסף

חדשה ועונה:../images/Emo13.gif

1.יהודית רביץ או שלומי שבת? אף אחד מהם. 2.יום ראשון או יום שני? יום ראשון- סלחני יותר, כי כולם עדיין באווירת סופשבוע. 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? יעל שרוני. 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה! 5.אורז צהוב או לבן? לבן. 6.טניס שולחן או טניס רגיל? רגיל. 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא ראיתי, לא יודעת. אבל בטוח הראשונה טובה יותר, כי זה תמיד ככה. 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מאיה. 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? את מי אתה אוהב יותר- את אמא או את אבא? 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים, כשעושים אותם כאלה. 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד. 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? מיכל יפה, את השניה לא מכירה. 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם. 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים. 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? תפוחים. 16.צהריים או ערב? ערב. 17.סוס או כלב? כלב. 18.סיפורים קצרים או ארוכים? קצרים. 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה. 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? ג'ירפה. 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? ילד. 22.קבבים או נקניקיות? נקניקיות. 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? עידן. 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירים לאחר חיים מספקים. 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? אדם מקובל בחברה. 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? בריא. 27.סרטים ישראליים או לועזיים? ישראליים. 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? שאלה טובה, אבל אני אפילו לא יודעת מה זה פנדל... 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? לא זה ולא זה. 30.נייק או דיאדורה? מה ההבדל? -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: כאלה שאני אדע איך להסביר. 2.סוג נוף מועדף: חוף ים גשום. 3.צבע עיניים מועדף: הכל הולך, חוץ מתכלת בהיר מדי. 5.תכונה הכי מועדפת: יכולת לאהוב. 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק. 7.תקופת חיים מועדפת: עכשיו. 8.צבע עור מועדף: אצל בחורה- בהיר, אצל בחור- כהה. 9.מוטו מועדף לחיים: אהוב את עצמך. 10.תכשיט מועדף: עגילים.

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? אפחד מהם 2.יום ראשון או יום שני? ראשון 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? אפרת
4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה 5.אורז צהוב או לבן? לבן 6.טניס שולחן או טניס רגיל? רגיל 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? עונה ראשונה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מאיה בוסקילה 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? משני הצדדים 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים
11.פוליטיקה-בעד או נגד? בעד..
12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? מיכל 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? גם וגם 14.דברים ישנים או חדשים? תלוי.. 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? לא זה ולא זה 16.צהריים או ערב? צהריים 17.סוס או כלב? כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? מדעים 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? נמנמ.. שניהם.. 22.קבבים או נקניקיות? קבבים
23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? כוורת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? אפחד מהם..
25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? מוערץ ומקובל בחברה אני חושבת.. אבל הכי עדיף שניהם
26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק פוד ולפעמים אוכל בריא
27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים
28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? עיזבו אותי מכדורגל>< 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? ברור שאתניקס
30.נייק או דיאדורה? נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: טובים.. 2.סוג נוף מועדף: הרים, גבעות, מפלים וזה.. 3.צבע עיניים מועדף: כחול וירוק 5.תכונה הכי מועדפת: הרבה 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: לאדעת.. 8.צבע עור מועדף: זהוב.. נו שיזוף כזה בצבע זהב..
9.מוטו מועדף לחיים: אין
10.תכשיט מועדף: צמידים ושרשראות..

CAM1LA

New member
עונה!

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? אף 1 2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? שתיהן 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה 5.אורז צהוב או לבן? צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא רואה את זה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מיזה דני סנדרסון? 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? מצד האמא 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? רעים 11.פוליטיקה-בעד או נגד? לא מבינה בזה 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? לא יודעת 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? מוסרי 14.דברים ישנים או חדשים? מאוד תלוי 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? תפוחים 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? שניהם 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? לא יודעת 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? ג'ירפה 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? הומלס 22.קבבים או נקניקיות? אני צמחונית 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? שונאת את שניהם אבל עדיף את עידן רייכל 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? אם מתים זקנים לאחר חיים קשים אז המוות הוא דבר טוב אבל אם מתים צעירים לאחר חיים טובים אז זה יותר עצוב, כי אם היו לבנאדם חיים טובים זה עצוב שזה נגמר כשזה היה יכול להמשך עוד הרבה זמן. 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? אדם מוערץ ומקובל בחברה 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? אין כמו ג'אנק פוד 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? אני לא מבינה בכדורגל בגרוש 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אני לא ממש מכירה את אתניקס אבל הכל כולל הכל עדיף על מוזיקה מזרחית 30.נייק או דיאדורה? נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: חלומות על מ' 2.סוג נוף מועדף: נוף של טבע 3.צבע עיניים מועדף: כחול 5.תכונה הכי מועדפת: כנות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? חריף ומתוק 7.תקופת חיים מועדפת: הילדות שלי עד גיל שש 8.צבע עור מועדף: בהיר אבל לא מדי 9.מוטו מועדף לחיים: פשוט תהיה אתה 10.תכשיט מועדף: שרשרת

../images/Emo187.gif

זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? לא יודע, אף אחד. 2.יום ראשון או יום שני? שני. 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? מי הם בכלל?... 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה!! 5.אורז צהוב או לבן? צהוב. נראה לי. 6.טניס שולחן או טניס רגיל? לא יודע- לא כל כך משחק טניס.. 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא יודע, לא ראיתי אף אחד מהם. 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מסתבר שדני סנדרסון 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? האמא. 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? תלוי בנו.. 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד.. חבורת מושחתים ואינטרסנטים ותו לא. 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? אין לי מושג, לא מכיר אף אחת מהן. 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? לא יודע. שאלה טובה. 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? תפוחים 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? סוס 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? לא יודע. נראה לי מדעים. 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר! מה השאלה?... 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? לא יודע.. אף פעם לא הייתי לא זה ולא זה.. 22.קבבים או נקניקיות? נקניקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? כוורת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? מן הסתם צעירים ומאושרים.. 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? אוי מה זה השאלות האלה?! 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק פוד יותר טעים.. מה השאלה.. 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים... 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? פחחחחח... כדורגל לא ממש בראש שלי 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? לא יודע, אתניקס הוא הרע במיעוטו... 30.נייק או דיאדורה? נייק נראה לי -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: אמממ.. כאלה שזוכרים אחרי שמתעוררים.. 2.סוג נוף מועדף: פראי, ירוק, עם מים 3.צבע עיניים מועדף: ירוק 5.תכונה הכי מועדפת: לא יודע.. עמידה על עקרונות ואמינות אולי.. 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מלוח 7.תקופת חיים מועדפת: כשהייתי שישיסט חסר-דאגות-ובגרויות. 8.צבע עור מועדף: שחום 9.מוטו מועדף לחיים: לא יודע.. 10.תכשיט מועדף: לא יודע..

עונה...

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? ברור ששלומי שבת!!!!!! 2.יום ראשון או יום שני? ראשון 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? אמממ... 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? אבטיח 5.אורז צהוב או לבן? איככסס 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא ראיתי 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? בוסקילה.. 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? שניהם 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? באמצע 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? מיכל מכוערת ותשניה לא ראיתי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? מוסרי.. בעצם עדיף שילוב של שניהם 14.דברים ישנים או חדשים? תלוי מה 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? אפחתת 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? סוסס ברור חח 18.סיפורים קצרים או ארוכים? אממ תלוי אם הם מעניינים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? הומלס, כי הסיכוי של הומלס למצוא בית קטן ביותר, אבל ילד שמרביצים לו הוא עובר את זה באיזשהו שלב ויכול להדחיק את זה... 22.קבבים או נקניקיות? איכס איכס איכס איכככסססס 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? עידן רייכלל 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? אני אלך על האפשרות השניה 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? מוערץ ומקובל 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? אממ בריא האמת 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לא משנה לי העיקר שיהיה סרט יפה 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? לא מכירה שחקני כדורגל 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אייללל גולןןן המלללללללללךךךךךךךך
!! 30.נייק או דיאדורה? דיאדורה -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: כאלה טובים שגם מתגשמים אחר כך..... 2.סוג נוף מועדף: יםםםםםםם 3.צבע עיניים מועדף: ירוק/כחול/אפור/שחור לגמרי
5.תכונה הכי מועדפת: וותרנות... 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? חריף 7.תקופת חיים מועדפת: לא עברתי כל כך הרבה תקופות כדי שאני אוכל לענות על זה... 8.צבע עור מועדף: שחוםםםם 9.מוטו מועדף לחיים: אמממ 10.תכשיט מועדף: עגיל נראלי

MK respect

New member
=]

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת?יהודית רביץ?!??! 2.יום ראשון או יום שני?ראשון 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני?יעל שרוני 4.ארטיק בטעם אבטיח או בטעם קולה?קולה 5.אורז צהוב או לבן?לבן 6.טניס שולחן או טניס רגיל?שניהםם.. 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה?לאידעת..שניהםם.. 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה?אנא עראףף.. 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא?אבא 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים?טובים ב"ה..!! 11.פוליטיקה-בעד או נגד??מ'זתומרת?? 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)?מי זאת מיכל אמדורסקי? 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם?אנא עראףף..שניהםם.. 14.דברים ישנים או חדשים?ישנים וחדשים.. 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים?שוקולד וגבינה..
16.צהריים או ערב?ערב 17.סוס או כלב?סוס!! 18.סיפורים קצרים או ארוכים?לאידעת.. 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה?לא ולא.. 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה?נמרר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס?של ילד שכולם מרביצים לו בבצפר.. 22.קבבים או נקניקיות?נקנקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל?עידן רייכל 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים?לאידעת..אני בעד למות זקן לאחר חיים מאושרים ומספקים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה?אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה.. 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא?שניהםם.. 27.סרטים ישראליים או לועזיים?לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא?אנא עראףף..לא רואה כדורגללל 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן?לא ולא.. 30.נייק או דיאדורה?נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות:לאידעת.. 2.סוג נוף מועדף:לאידעת...כל מיני.. 3.צבע עיניים מועדף:ירוק 5.תכונה הכי מועדפת:יושר,יופי,אהבה,אכפתיות,אושר 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)?מתוק 7.תקופת חיים מועדפת:נראלי גילאים 14-30 זה הכי סבבה בשאנטי.. 8.צבע עור מועדף:מוקה 9.מוטו מועדף לחיים:-אושר זה לא להשיג את מה שאתה רוצה אלא לרצות את מה שכבר יש לך..-להתעצבן זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים!! -אל תגיד לקב"ה כמה גדולות הצרות שלך אלא תגיד לצרות שלך כמה גדול הקב"ה!! 10.תכשיט מועדף:צמיד כזה מחוטים או צמידים של LIVESTRONG וגם קטיף וזה..

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? רביץ? 2.יום ראשון או יום שני? שני. 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? אףאחת. 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? אבטיח. 5.אורז צהוב או לבן? לבן. 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן. 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? כלום. 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? סנדרסון. 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? שניהם. 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים. 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד. 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? אף אחת, לדעתי שתיהן כעורות. 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם. 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים. 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? פרג. 16.צהריים או ערב? ערב. 17.סוס או כלב? כלב. 18.סיפורים קצרים או ארוכים? קצרים. 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה. 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר. 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? הומלס. 22.קבבים או נקניקיות? נקנקיות. 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? כוורת. 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירים. 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? לא זה ולא זה. כסף והערכה אינם הגורמים לאושר. 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק. 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים. 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? טוב. 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אתניקס. 30.נייק או דיאדורה? לא מבינה לא בזה ולא בזה. -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: חלומות של כיף, חלומות עם דברים שאסור לכם לדעת. 2.סוג נוף מועדף: אגם. 3.צבע עיניים מועדף: ירוק. 5.תכונה הכי מועדפת: אינטיליגנציה. 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק. 7.תקופת חיים מועדפת: התבגרות. 8.צבע עור מועדף: בהיר. 9.מוטו מועדף לחיים: When in doubt, SMILE! 10.תכשיט מועדף: שרשרת פעמון.

לבד על הגג..שבתות וחגים...

1.יהודית רביץ או שלומי שבת? יהודית רביץ 2.יום ראשון או יום שני? ראשון 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני?אפרת בווימולד 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? קולה 5.אורז צהוב או לבן?צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל?טניס רגיל 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה?לא ראיתי אף פעם.. 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? דני סנדרסון 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? אין לי..לא מכירה..ולא יודעת.. 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? טובים..לפעמים,רעים 11.פוליטיקה-בעד או נגד?בעד עד גבולות מסויימים 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)?אף אחת מהן.. 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם?מוסרי.. וכדאי שלא נדבר על זה 14.דברים ישנים או חדשים?ישנים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים?תפוחים.. 16.צהריים או ערב?ערב 17.סוס או כלב?כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים?ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה?במקרה שלי משלבת את שניהם 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה?נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס?גם וגם 22.קבבים או נקניקיות?קבבים 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל?כוורת 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים?צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה?מוערץ ומקובל בחברה 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא?אוכל בריא..למרות שמבחינתי זו רק קלישאה.. 27.סרטים ישראליים או לועזיים?לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא?כן.. 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן?לא ולא 30.נייק או דיאדורה?נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות:חלומות עם סוף טוב וטעם של עוד.. 2.סוג נוף מועדף: פסטורלי,עתיק.. 3.צבע עיניים מועדף:שחור כהה 5.תכונה הכי מועדפת:אכפתיות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)?מתוק 7.תקופת חיים מועדפת:עכשיו 8.צבע עור מועדף:בהיר 9.מוטו מועדף לחיים:לקחת את החיים בערבון מוגבל 10.תכשיט מועדף:עגילים זהו לבינתיים...

O r c h i d

New member
קצר מדי../images/Emo2.gif

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? א' 2.יום ראשון או יום שני? ב' 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? לא יודע 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? א' 5.אורז צהוב או לבן? א' 6.טניס שולחן או טניס רגיל? ב', למרות שאנ יותר טוב בפינג-פונג. 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא יודע... 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? א' 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? גם וגם
10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? ב' 11.פוליטיקה-בעד או נגד? תלוי. 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? א' 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? א' 14.דברים ישנים או חדשים? ב' 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? ב' 16.צהריים או ערב? א' 17.סוס או כלב? א' 18.סיפורים קצרים או ארוכים? א' 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? א' 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? א' 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? א' 22.קבבים או נקניקיות? ב' 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? לא יודע 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? א' 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? א' 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ב' 27.סרטים ישראליים או לועזיים? ב' 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? כן 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? א' 30.נייק או דיאדורה? א'[נייק
] -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: אמ, הזויים
2.סוג נוף מועדף: מושלג 3.צבע עיניים מועדף: כחול 5.תכונה הכי מועדפת: אדיבות, נדיבות, כבוד 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: ילדות. 8.צבע עור מועדף: שחום כזה... 9.מוטו מועדף לחיים: לא יודע
10.תכשיט מועדף: נגיד שטבעת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

PUZMAK J

New member
אני

זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? שלומי שבת 2.יום ראשון או יום שני? שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? מי זאת יעל שרוני? 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? אבטיח 5.אורז צהוב או לבן? צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא ראיתי 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? דני סנדרסון 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? מצד אמא 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? הם חיים... 11.פוליטיקה-בעד או נגד? בעד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? לא ראיתי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? תפוחים 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? של הומלס. 22.קבבים או נקניקיות? נקנקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? הפרוייקט של עידן רייכל 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? צעירים לאחר חיים מסופקים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? מוערץ ומקובל בחברה(כל עוד הוא לא מתחת לקו העוני...) 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? אוכל טעים! לרוב זה ג'אנק פוד 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לועזיים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? אין לי מושג 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אתניקס 30.נייק או דיאדורה? נייק -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: בהקיץ, חלומות על כסף ובחורות. 2.סוג נוף מועדף: נוף עיר 3.צבע עיניים מועדף: כחול 5.תכונה הכי מועדפת: התמסרות, נאמנות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: אין לי פרספקטיבה לומר... לאחר 15 שנותי הדלות... 8.צבע עור מועדף: לבן 9.מוטו מועדף לחיים: מה שלא הורג מחשל/ אין רע בלי טוב, אין טוב בלי רע. 10.תכשיט מועדף: עגילים ופירסינג.

עונה...

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? שלומי שבת 2.יום ראשון או יום שני? יום שני 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? אפרת בווימולד 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? בטעם קולה 5.אורז צהוב או לבן? אורז צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? טניס שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? שנייה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? מאיה בוסקילה 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? הלוואי והיו לי את שניהם ומשני הצדדים 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? גם וגם 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? מיכל אמדורסקי 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? חכם 14.דברים ישנים או חדשים? חדשים 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? עוגת תפוחים 16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? כלב 18.סיפורים קצרים או ארוכים? ארוכים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? לא זה ולא זה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? של שניהם כי אין יותר או פחות 22.קבבים או נקניקיות? נקניקיות 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? הפרוייקט של עידן רייכל 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? ג'אנק פוד 27.סרטים ישראליים או לועזיים? סרטים ישראליים 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? מי זה מארדונה בכלל וממש לא מכירה שחקני כדורגל 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? אייל גולן 30.נייק או דיאדורה? שניהם טובים -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: רגילים של לילה 2.סוג נוף מועדף: ים 3.צבע עיניים מועדף: כחול 5.תכונה הכי מועדפת: יושר 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק 7.תקופת חיים מועדפת: מגיל 16 עד גיל 21 8.צבע עור מועדף: שחום 9.מוטו מועדף לחיים: אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו 10.תכשיט מועדף: שרשרת

coullette

New member
רק בגלל שמשעמם לי..

-זה או זה: 1.יהודית רביץ או שלומי שבת? חח איכסה 2.יום ראשון או יום שני? אין ממש הבדל 3.מי יפה יותר-אפרת בווימולד או יעל שרוני? האמת..אפרת 4.ארתיק בטעם אבטיח או בטעם קולה? אבטיח 5.אורז צהוב או לבן? צהוב 6.טניס שולחן או טניס רגיל? שולחן 7.השיר שלנו-עונה שנייה או ראשונה? לא רואה 8.דני סנדרסון או מאיה בוסקילה? שניהם לא הטעם שלי 9.סבא וסבתא מצד האמא או מצד האבא? יש לי רק סבתות ואני לא יכולה לבחור 10.לדעתך,החיים הם רעים או טובים? תלוי למי 11.פוליטיקה-בעד או נגד? נגד 12.מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או אליענה בקייר(דנה שניר מהשיר שלנו)? השניה 13.מה עדיף להיות-מוסרי או חכם? מוסרי 14.דברים ישנים או חדשים? מה?? 15.עוגת פרג או עוגת תפוחים? גם וגם
16.צהריים או ערב? ערב 17.סוס או כלב? סוס 18.סיפורים קצרים או ארוכים? קצרים 19.מקצוע-מדעים או פילוסופיה? פילוסופיה 20.איזו חיה יפה יותר-נמר או ג'ירפה? נמר 21.של מי החיים יותר הרוסים-של הומלס,או של ילד שכולם מרביצים לו בבי"ס? של ההומלס 22.קבבים או נקניקיות? לא זה ולא זה 23.להקת כוורת או הפרוייקט של עידן רייכל? לא זה ולא זה 24.למות מזקנה לאחר חיים קשים ומרים,או למות צעירים לאחר חיים מאושרים ומספקים? השני 25.מי מאושר יותר לדעתך-אדם שהוא מיליארדר,או אדם שהוא מוערץ ומקובל בחברה? השני 26.ג'אנק פוד או אוכל בריא? בריא 27.סרטים ישראליים או לועזיים? לא משנה 28.דמיין/י לך בראש את שחקן הכדורגל הכי טוב שאת/ה יכול/ה לדמיין-האם הוא טוב ממראדונה או לא? מראדונה סתם נרקומן שמן 29.איזו מוזיקה את/ה מעדיף/ה-של להקת אתניקס או של אייל גולן? חייבים? 30.נייק או דיאדורה? לא משנה -דברים מועדפים: 1.סוג מועדף של חלומות: לא משנה 2.סוג נוף מועדף: ים 3.צבע עיניים מועדף: ירוק 5.תכונה הכי מועדפת: נדיבות 6.טעם הכי מועדף(מתוק,חמוץ,חריף,מר,או מלוח)? מתוק כמובן 7.תקופת חיים מועדפת: ילדות 8.צבע עור מועדף: לא משנה 9.מוטו מועדף לחיים: חיה ותן לחיות 10.תכשיט מועדף: אין

למעלה