שאלון חדש...

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייייי

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? אין לי מושג... זה כל החיים שלי! 3. באיזה צבע הפוני שלך? אמממ... 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אריה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בסלקום יש לי בלאק אייד פיז - דונט ליי, ובפלאפון יש לי פוסיקטס דולז - דונט יה 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חברים והשיר שלנו 9. א- ב או ג? ג 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אמממ... לא יודעת 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? כלום 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי חחחח 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שו? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בת דודה שלי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דירה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפשהו במקום קטן, כי אני אוהבת את השקט שלי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שצריך להסיר אותה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הביישנות. כי זה מעצבן אותי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מאהבים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אנא ערף! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כלום 54. על מה אתה חושב כרגע? על ידיד של חברה שלי שנדלקתי עליו אתמול במסיבה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחותי הקטנה חחח 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ... אין לי משהו מוזר בחדר 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא.... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא יודעת 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? חחחח 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר של אמא שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לכי לצבא 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? ביצה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תביא לי חומר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אמממ... כוכב נולד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא בא לי

Lorly

New member
גרביים ^__^

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? שיעורי בית 3. באיזה צבע הפוני שלך? חום 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוג של ציפור 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? bitter sweet symphony 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חברים, כנראה 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 1:5 ? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הפלצה בלתי פוסקת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?... צהוב! חעחע, המורדים XD 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? גדעון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? צק צק צק 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? BJA 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים דיסקים דיסקים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון, כי בריטיש 3> 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה ג'ולה? גולה! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אין כוח לשאלה עמוקה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא, אבל דרך המסנג'ר כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? הרבה פעמים 44. האם ננשכת ע"י עז? לא, אבל ליטפתי אחת פעם 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "איש קטן" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? מה פתאום 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא נופלים לי דברים על הראש 54. על מה אתה חושב כרגע? מקלחת חמה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? עברו שנים, כנראה אמא S: 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? דופקת על ראשי 3 פעמים P: 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מאכל לא טעים? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פלסטלינה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? חס וחלילה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? תאונת דרכים או משהו כזה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? זה עם חצאית הטוטו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כל הסטיגמות למיניהן 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? GREEN DAY, או אני P: 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דגים למיניהם 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מחזור >< 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יש לך אש?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? TRL
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מיליונים. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי בא להשתין :X

עונה !

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר אמ... הייתי שורדת .. נראה לי ?!?! 3. באיזה צבע הפוני שלך?אמ... חום... 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?אמ.. אני חושבת שכלב 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?רינגטון של הפאלפון ... 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?the o.c אבל יש עוד הרבה... 9. א- ב או ג?א-ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אממ חמוד .. 11. האם יצא לך לשבור קיר?נראה לי .. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אני יכולה לא לצמצם שעות ... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן ...?!?! 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אה?!?! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שימי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיייייייייייייצצצצצצצצצצצצציייייייייי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אמ.. מאיפה ? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? אמ.. שאלה קשה.. אני חושבת ששש.... לא יודעת .. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בתל אביב ... כי אהובי חי שם .... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אממ.. לא יודעת ... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא קראתי ... חיחיחי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא .. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא.. תודה לאל !! 44. האם ננשכת ע"י עז?חחח לא חבל שלא .. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אביעד קיסוס !!!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממ.. אני לא יודעת .. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמ.. מחק ? 54. על מה אתה חושב כרגע?על השאלון הסתום הזה !! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ילדה אחת ... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת .. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?מה ?? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אמ.. לא יודעת .. 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחח למה לא ? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ישדוד בנק.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי וינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי ... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? בעעעע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני !! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חרא... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?סמים.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מה המצב גבר ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?תוכנית שידוכים .. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אמ..6 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה להתחיל רקוד !!

NatalieAur

New member
נושא

. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר מציירת 3. באיזה צבע הפוני שלך? פוני? :] 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? סוס או דג 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ממ של בחזרה לעתיד 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חבריםם ומה שמצחיק 9. א- ב או ג? ג 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חחחחחח 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממה שזכור לי ..אבל יש מצב 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני צריכה עוד לגלות אותם 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? כןן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חח לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפפפפפפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו :] 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אברהם 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? סוס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בקיבוץ כי אני גרה בעיר 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? חחח מה זה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום כי לא טוב לשנות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נקודת ההונאה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא זכור ליי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? חח לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תהנו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא טעים 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? הכל 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? דלת 54. על מה אתה חושב כרגע? על שמעצבנים אותיי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מישהו שאסור לו 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מסתכל עליו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משחק 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חצי חדר 69. האם אתה בעד אונס דובים? חס ושלום 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לשם 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? :\ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? על הפוף 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כבר באה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אףאחדד 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה, חומוס, שוקולד וממ כל דבר שנוזלי 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כל דבר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני אוהב אותך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ממ לא משהו שכבר קיים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? וואה ואוה.. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם לי גם לי :]

הכו2שת

New member
תשובות :)

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? מתקשרת בטלפון רגיל.. 3. באיזה צבע הפוני שלך? בלונדינית למוות! :) 4. שוקולד לבן או מריר? לבן.. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? מיאו חתולה/לביה :p 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל מההגדרות של הפלאפון.. לא מתה על השטויות האלה.. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אפקט הפחד :) 9. א- ב או ג? מה?..חחחח 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין יחס..חחחח 11. האם יצא לך לשבור קיר? וואלה אני ילדה טובה חח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? מה אני מכשפה? חח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? :| 14. יש לך כרטיס תלמיד? yep 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? yes 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לא'דעת 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מה איתה?.. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? תלוי על מה הסיפור.. מה שבא באותו רגע.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? כמה שיותר צעיפים, איפור ומגפיים.. חולשההה חחח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ת''א.. למה!?....@%$# 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מי זו?.... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הגדלת חזה חחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? כל מיני ספרי לימוד באיפור / בקולנוע 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא חחחח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא חחחחחח 44. האם ננשכת ע"י עז? לאאאא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? I will be back כמו טרמינטור חחח 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? דוגמנית/פסיכולוגית/במאית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפות גשם..חחח 54. על מה אתה חושב כרגע? מתי השאלון יגמר?.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? =/ 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נותנת לו אוכל אם היה לי/מנסה ללטף חח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו אכיל פחות או יותר .. איכס דגים =/ 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני... סתם..חחחחח 69. האם אתה בעד אונס דובים? לפעמים כשאני מתגעגעת למישהו.. פחחח 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח כמה שיותר ערסים :) 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לה-לה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? סנובית/לא רגישה/פוזאיסטית/שחצנית (מי שמכיר אותי בחיים לא יגיד..) ודבר שהכי עיצבן שסתם זרקו לי הערה "עשירה כלבה" חחחח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מישהו נורמאלי שיעשה שלום חח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר/דגים --> צמחונית 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי חתולה.. חחחח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה קורה אחי חח 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שום תוכנית 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0.. הכל זוגות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי על איזו מסיבה חחחח..

shemesh16

New member
:)

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? הייתי משתגעת! 3. באיזה צבע הפוני שלך? חום.. 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? לא רוצה להיות חיה! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו לא מוכר 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? אני בקושי רואה טלוויזיה 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הא..? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא.. למה שאני אשבור קיר!? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? :) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?חחחח פלסטיק לבן! 14. יש לך כרטיס תלמיד? כןןן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב: אדוםם ברור (הפועל ת"א אימפריה אדומהההה) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? מאיפה לי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? כן 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בגדיםםםם 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה"ב כי כייף שם 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שיש לי ג'ולה בנחיר!? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כל מיני 34. מה היה הספר האחרון שקראת? משו באנגלית.. ליומן קריאה :/ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? ברוור כל יום!.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כןןן:) 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המים באמבטיה 54. על מה אתה חושב כרגע? על השאלון הזה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? !? עמית 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אמ.. ממשיכה ללכת?! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו דיי מגעיל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ..כל הספרים, מחברות של בצפררררר 69. האם אתה בעד אונס דובים? טוווווווב... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? חס וחלילה מה כלא!? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי :) 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לאדעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אנחנו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כל דבר עם עגבנייה .. איכס 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלוםם מי האומלל שיעשה את זה? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אני מאוהב בך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? כלום 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה..!

למעלה