שאלון חדש...

B A W

New member
שאלון חדש...

שהוצאתי מהארכיון....זכויות לחתולת רחוב 21 (שבעצם הוציאה אותו מאיזשהו אתר באינטרנט...) אממממממ חלקכם או רובכם עניתם עליו, אבל אני בטוחה שכבר שמתם לב מה קורה כשאני מחברת בעצמי שאלונים! אז תהנו....
1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

וואווו עונהה

אעעע כמה זמן לא הייתי בפורוםםם כול כך התגעגעתי:) 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר?נממ..לאדעת 3. באיזה צבע הפוני שלך?חום בהיר 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?סנאיXD 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?american idiot-grren day 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?כרגע לא רואה טלויזיה
9. א- ב או ג?א
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?נחשו. 11. האם יצא לך לשבור קיר?נראה לי..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?זה משנה?
אבל בעיקרון לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?נממ כן למשביר לצרכן
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב?נה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפו.?
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיצי מיאו
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אותי(?) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?נמ מרוקנת חנויות? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?איפה שאני גרה=/ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מי זאת ג'ולה בנחיר? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?נממ רק לרזות קצת
34. מה היה הספר האחרון שקראת?ייסוריה של אליס 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא חס וחסה
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?חססס וחלילה..
44. האם ננשכת ע"י עז?לא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אני אוהבת את טרה קול(?) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?שחקנית(נו כמה צפוי..) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?קלסר או בקבוק מים. 54. על מה אתה חושב כרגע?על המחשב
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ינרההP: 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורק עליו.?
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?נממ..לאדעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?בובה של ארנב עם אוזן אחת
69. האם אתה בעד אונס דובים?פחחח
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?יעשה פשע ויכנס לכלא?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הם קופים רצח. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?לאדעת. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אירנה?
סתם..נו לאדעת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?נממ..לאדעת 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אירנה
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שהוא סקסיXD 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא רוצה
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?המון. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?יאללה טנגו!

עונהה../images/Emo19.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ?זה היה קשה
3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני^^ 4. שוקולד לבן או מריר?לבןןןןן !!
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?דולפין=] 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הפלאפון שלי כבר לא בחיים
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?אממ אממ השיר שלנו
9. א- ב או ג?ב'=] 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חעחע לבנות זה חמוד^^ 11. האם יצא לך לשבור קיר?
נראה לי שפעם אחת, כן..יותר נכון את הראש שלי לא את הקיר
חחחחחחחחחחחחח 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?מה ס'תומרת?
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן שליטע
14. יש לך כרטיס תלמיד?אממ ביינתים לא
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?אדום
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?היפו^^ 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?הההבבבב הב הב הב הב הב
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?בית חדש=] 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אממ..לא יודעת האמת.. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?ביטחון עצמי, כי עם ביטחון עצמי מגיעים רחוק 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "לראות בעיינים עצומות" פשוט ספר מהמם
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?כן
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?אממ לא
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא יודעת
54. על מה אתה חושב כרגע?לא לפה=] 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 3 פעמים? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?חסה ממולאת באפרסק משומר ובדג מלוח
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אממ.......אין
69. האם אתה בעד אונס דובים?
זה לא הפוך במקרה שאם יש כבר אחד כזה?
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?לא שזה יקרה, אבל כנראה שאני יבצע פשע לא?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פווו
אבל אסור לעשות אפליות אז כולם סקסיים
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי=]^^ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?לא יודעת
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אף אחד
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?מרשמלו(
), אבוקדו, גבינה, ועוד כל מיני 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?חתול במצוקה
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?התספורת שלך גרועה י'חיתכת מסטול והגוף שלך דומה לבול עץ תזיז קצת ת'תחת=] 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא יודעת כל תוכנית היה מאגניב להנחות^^ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אין=] זרקתי את כל מה שלא היה לו זוג 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?בוא נרקוד ביחד טנגו וננעים את זמננו!!D:

yardenga

New member
עונה.....

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר היה מכורה לטלויזה (גם עכשיו מכורה אבל פחות :p) 3. באיזה צבע הפוני שלך? מי אמר שיש לי פוני?! חום כהה
4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא משהו מיוחד.. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? מממ הכי גאים שיש
9. א- ב או ג? א? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? תלוי.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? חח אמ נראה לי... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אממ אני קוראת מחשבות (תמיד יוצא שאני וכמה חברות שלי אומרות בידיוק אותו דבר) 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לא אכפת לי פלסטיק לבןן... יש מאיפה להחזיק אותם 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן :( 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? אמממ כן נראה לי.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב מה? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פיטר :S 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שלום מיצי מה קורה? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אממ לא יודעת.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? משחדת את אמא שלי ואז פירסינג בלשון
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לונדון סתם כי נראה שכיף שם :p 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? זה לא פעם ראשונה שזה קורה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? האף כי הוא מכוער 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ג'אנק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אממ נראה לי 44. האם ננשכת ע"י עז? לא חחח 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? חחח? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אמממ ציירת עכשיו אני יודעת שאין לי עתיד בזה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מממ לא יודעת.. 54. על מה אתה חושב כרגע? מנסה להיזכר מה הדבר האחרון שנפל לי על הראש :p 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מנסה ללטף אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמ... המגירה שנמצאת על הרצפה במקום במקום שלה :p 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? לא יודעת למה שיהיה לי חשק כזה?!?!? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? וינקי (זה השם היחידי שאני מכירה) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מול המחשב 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ממ לא יודעת... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חסה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 67584365743657943653947 דולר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אמממ לא יודעת.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה

d r o r y

New member
אני:

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר?כנראה שמשתעמם עוד יותר אפילו ממה שאני משתעמם כיום. 3. באיזה צבע הפוני שלך?שחור 4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?היפופוטם 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של השיר "זה כל הקסם" 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?השיר שלנו 9. א- ב או ג?ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?בערך כמו היחס שלי לפוליטיקה 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?במקרה שלי,יש רק חולשות על טבעיות. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב.שאני אדע,אני אגיד לך. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?דרור.כי כפי שכבר אמרתי,אני בעצמי הייתי היפופוטם,לו הייתי חיה כלשהי. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?ממש לא 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?יש אינסוף אפשרויות לדמות ראשית בסיפור. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?לא יודע 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?בעולם מושלם.כי שמה טוב יותר. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שאני בחור חמוד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?יותר מידי דברים.למה?כי אני אפס סמרטוט. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכר 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?life sucks 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?להיות גדול הגדולים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?טיפות של מיים/גשם 54. על מה אתה חושב כרגע?על מה יהיה איתי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?לא זוכר אחד כזה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?ממש כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט ג'בילייני 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?בובת פרה מגומי שכתוב עליה שנה טובה 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אנסה להתאבד מול שוטרים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?לא מכיר 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי והמטבח 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?כל מילה שמראה על זילזול או התנשאות. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?חילזון 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?לדעת שהשנה הקרובה תהיה רעה כמו זו שחלפה.(חס וחלילה,טפו טפו טפו!) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"אתה אוהב אותי?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?אף אחת.אולי תוכנית ילדים כלשהי,בעצם. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?יש כמה... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?ממש לא *+* B A W - the

coullette

New member
ייייייייייי

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר סלולר-לא נורא.אינטרנט-קצת נורא 3. באיזה צבע הפוני שלך? כחול 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? איגואנה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו שנשמע כמו לה לה לה 9. א- ב או ג? א"ב יהושע 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? כרטיס סטודנט 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אורי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מכונית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? על הירח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? להיות יותר רזה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי ביי 54. על מה אתה חושב כרגע? על כלום 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? כורסא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים

יעז

New member
../images/Emo2.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר חיה. סביר להניח.
3. באיזה צבע הפוני שלך? חום
4. שוקולד לבן או מריר? לבן
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אני צריכה לחשוב על זה
7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? CRYIN
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? מכושפות, סיידי, סיפורי ג'ינג'ר
9. א- ב או ג? א
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מה?!
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? תחושות בטן מאוד מוזרות
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום
14. יש לך כרטיס תלמיד? אי שם במעמקי חדרי, כן.
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא
16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב ?!
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? צ'פטר
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? בוא סימבה, יא אידיוט מושלם
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישהו מתוסבך.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? גיבסון לספול
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? סלובניה. כי אין כמוה.
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? ?!
32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא יודעת.
34. מה היה הספר האחרון שקראת? קוראת עכשיו את צופן דה וינצ'י
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? בערך
44. האם ננשכת ע"י עז? לא
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? DREAM ON, DREAM UNTIL YOUR DREAM COME TRUE
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מורה ומטפסת הרים
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? נראה לי התיק של חברה שלי. עם שני ליטר מיים.
54. על מה אתה חושב כרגע? גאד. באלי לאכול. מאיפה בא השאלון הדפוק הזה? יש לי בוטלג של ה30.10.05!!!
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ילד אחד מהכיתה שלי. בטיול השנתי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? היי חתול מתוק!!
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו שאפשר יהיה לזרוק לפרצוף של האידיוט שכתב את בהשאלון הזה.
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דורדורנט עם משהו לא נחמד בפנים..[שלי מבינה]..
69. האם אתה בעד אונס דובים? לא
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אסע במהירות גבוה, ואז במקום לשלם כנס אכנס לכלא לשמונים יום..
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? האדומה אולי? לא הצהובה. רגע..דיפסי!!
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי, החדר של אחותי, והרמקולים של המחשב. באים משם תמיד צלילם יפים :]
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "את רוצה לאכול? בואי אני אכין לך לאכול! אבל לא אכלת. לשתוף כלים אולי? אוי. טל הזאתי משתגעת אצלי" סבתא שלי.
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? סטיבן טיילר
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? את החתול שלי. ודיסקט
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? סטיבן טיילר
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יש לך קונדום?
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תוכנית אירוח- כדי לארח את אירוסמית'.
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ללכת לספור?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה בוא. יש לך מגנינה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשןבןץיי

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - הייתי הרבה יותר מאושר. 3. באיזה צבע הפוני שלך? תסתכלו בתמונה שלי אחר כך.. פעם הוא היה שחור, היום..? 4. שוקולד לבן או מריר? לבן. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חמור.. גם חכם וגם עובד קשה. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בכי של תינוק. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? מלך השכונה. 9. א- ב או ג? א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שקית הקאה. 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? חלומות נבואיים, קריאה בכף רגל. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפותם 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אממממ.. לאאאאאאאאאאאאאאא 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חבושא. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ישראל- רק פה טוב. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שנלך ונבדוק? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אולי להיות קצת מנייק כי אני נדפק מזה שאני יותר מדי טוב לאנשים שלא מעריכים את זה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נהר נורווגי- מעולה! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אמרתי לכם! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא, אני בדיאטה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? דובי גל.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חתול...? 54. על מה אתה חושב כרגע? על החתול הארור הזה.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? איזו לקוחה אצלנו בחנות. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מה כבר יכול לקרות?!? אחד כזה נפל לי על הראש.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מעדן מל.. איכסססססס 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פסל בגובה 3 מטר של ספינקס. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא הייתי אומר.. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? מעשה טיפשי אחד. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הבית הערבי בלי הערבי שגר שם. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? בוא רגע. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? היהודים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אנשובי. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? תינוק.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה שבן אדם לא מסומם יכול לכתוב בתור שאלון. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? תוכנית מוסיקה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בשמחה!

A Radcliffe

New member
MEֱ../images/Emo129.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? נפלא 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 4. שוקולד לבן או מריר? שניהם
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? אה......לא יודעת.... 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אמריקן אידיוט 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? השמינייה 9. א- ב או ג? לא יודעת.... 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי כאלה אבל..... לא יודעת...
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה לשרוף דברים וליצור כדורי אש בידיים... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? אה.....נייר... 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? של מה? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב אדום...? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? אני אהיה מקורית:היפו! לא...סתם.....הייתי קוראת לה פאט ליידי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הא? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אה....... לילי...? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? דיסקים של גרין דיי 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בריטניה-כי אני אוהבת.... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את............. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר וחדר הסודות 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא...
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מורה לבלט.... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עומר פוצץ לי שקית על הראש.... זה נחשב? 54. על מה אתה חושב כרגע? כמה שאני שונאת את אח שלי.... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אה....... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מפריחה לו נשיקה!
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט פירות????? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אה....מערכת שעות משנה שעברה????? 69. האם אתה בעד אונס דובים?
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אתגבר..... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי..............יש לי חולשה להומואים..... לא, אין לי! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי...... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שמנה... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? רולינג! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שוקולד וחמאה.... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אה....לדבר אל וות'רבי (קראוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ'!!!) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אה......... 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא.... לי דווקא בא לי וואלס..... וויזלי:)

lighted

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולרי? דבוקה לטלפון של הבית שעות או כל היום הולכת לחברות.. 3. באיזה צבע הפוני שלך? בלונד זהוב
4. שוקולד לבן או מריר? מריר. לבן עושה לי צרבת
6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתלתולה לבנה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של בלאק אייד פיז..
"איי וונדר איף איי טייק יו הום..."|תן|
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? ממ המומינים
9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד.. מעדיפה לבבות גדולים
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לקק גורי חתול 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? נופ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? סמירנוף 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חילזון
במין נקבה.."שבלולית"
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 2 מכוניות- לאמא ואבא ולחבר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בעזריקם. כי אני אוהבת את עזריקם =] 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "תשמעי...יש לך ג'ולה בנחיר..." 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום! טוב לי עם עצמי..! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? התרבעות 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? ממ כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן
44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אביב! אני אוהבת אותך! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אמממ לא זוכרת.. 54. על מה אתה חושב כרגע? אם נפל לי משהו על הראש היום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? טל, ידיד שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? קוראת לו כדי ללטף אותו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? רעל עכברים? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מממ 69. האם אתה בעד אונס דובים? אני לא בעד אנסים
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? מממ יתלה מודעה על לוח חשמל
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שילי..יש דלת... מפתח
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ריגשי..גרררר זה מעצבןןן 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחדד (או אני
)
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם הייתי חתול.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? הינה עץ 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לויודעת משהו שעונים לצופים בבית לטלפון
94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מממ 1..2... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה!

PUZMAK J

New member
בלה בלה בלה בלה

. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? כלום... 3. באיזה צבע הפוני שלך? שחור 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? תוכי 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? in the and 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חברים 9. א- ב או ג? ג' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? עם הם על חברה שלי...אז סבבה 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן... זה כאב 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני ספיידרמן 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ג'ורג' 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הב הב 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בנועם פופר 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? תוכי מדבר וספינת שעשועים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בהרצליה פיתוח, כי יהיה לי בית עם 20 חדרים ובריכה פרטית 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? לא שוב... 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? אני רוצה להיות נאמן...למה? כי אני לא נאמן... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הסיפור שאינו נגמר 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן, ע"י שולה... 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "תגידו לה שאני מצטער" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אסטרונאוט 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? קלאב 54. על מה אתה חושב כרגע? על נטע 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ליבנה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לוחץ לו את היד 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אוהל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תוכי 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק בחורף... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את ראש הממשלה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לילי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המיטה שלי...והמקרר..והמחשב... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני לא מאמין/ה!" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני...ופינקי ומוח..שיעזרו לי. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? את המורה שלי... 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם יקחו לי את הכדורי ג'אגלינג. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? תגיד... אתה בא לכאן הרבה? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? ערב זיו 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 100,005,478 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם לי בא... אתה מכיר טנגו גרמני?

עונה ב5 שניות הפנויות שלי....

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר ? אני מניחה, שהייתי הופכת לבנאדם הרבה יותר מאושר, שלא מבזבז את כל כספו על שיחות בטלפון!! 3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי פוני... אגב, מישהו שם לב שאין שאלה 2?! 4. שוקולד לבן או מריר? לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?פרה..לוקטת לי כל היום עשב בשדא, מרוצה מהחיים והחיים ממני..יכולה לאכול מלא , להשמין ואף אחד לא יצחק עליי..חחחח 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?YOU ARE BEAUTIFUL 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?מלך השכונה 9. א- ב או ג?א 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?איכססה...בא לי להקיא 11. האם יצא לך לשבור קיר?יצא..ושלא תדעו איך 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אינטואיציה(אם זה נחשב לכח) נשית, ויכולת לדעת את האדם דרך עיניו 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?שקיות נייר חומות 14. יש לך כרטיס תלמיד?יש לי כרטיס סטודנט, נחשב?! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?יש כמה.. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פופוטם 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?שושית שושית שושית!? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?סוסי..:) 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?בית 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? כאן-בארץ-כי לא חסר בה כלום וכיף לי! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שבטעות נשאב לי מסטיק לאף?! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את החוצפה והפה הג'אורה! 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לאן הולך הזיכרון אחרי שאנחנו מתים?-עוזי וייל! מעולה! 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא פעם..ולא פעמיים 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כן, לצערי 44. האם ננשכת ע"י עז?חחחח..לא , אבל קיבלתי ממנה ליקוק בלחי..חמודה.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אמרתי לכם! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?אני בדיאטה..סליחה, בצום! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אני עדיין קטנה וכנראה שאשאר ככה תמיד,אז אין משהו שבאמת ארצה או שאני רוצה להיות! 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?חחחח....חרא של ציפור..מזכירה לי דברים השאלה הזאת. 54. על מה אתה חושב כרגע?על איך אני הולכת לסיים את העבודה בדיני חוזים?! ועל..ונילה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חח..סוד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?שונאת חתולים..לא הייתי עושה כלום..מה שכן, מכירה מישהו שהיה בועט בו! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?קינוח? איכסה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?לוח שהם עם מלא תמונות וקישקושים 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא..למה לי?! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?תיהיו בטוחים שאני לא ארגיש חשק עז..ואם כן, אסיים לימודי משפטים ואסנגר על אסירים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?להלה..כדור של להלה.. חח..:) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את החדר שלי והמרפסת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אל תחשבי שאת יכולה לשנות את העולם..תתפלאו דווקא כן! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?היהודים?! חח...סתם, הקב"ה..הוא ולט וישלוט.נקודה. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?אנשובי וטונה..איכסה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?תינוק..אחיינית שלי נועה 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?מה אתה עושה פה? מה ננים? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?של מי השורה הזו בכלל/ משחק מכור 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?2 זוגות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?תתחנן!

sapi1212

New member
עונה...!

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? ממ.. היה קשה! 3. באיזה צבע הפוני שלך? חום כהה 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? דולפין 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?Time Of Your Life 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?השמינייה 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אמ.. לא מתייחסת 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין.. חח 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חח כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב WTF? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? לא יודעת 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לא יודעת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? ממ.. בית למשפוחה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ת"א 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? אין לי מושג.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 34. מה היה הספר האחרון שקראת? קיץ אחד ביחד 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כמעט 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעת 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מזרחנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? נממ.. ילקוט בצפר. 69. האם אתה בעד אונס דובים? מזה?.. לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אם זה יקרה.. נראה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ללה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? פינת מחשב חח 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "זה היה בציניותתת" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? לא יודעת 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אוו לא יודעת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה להנחות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולם תואמים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי ממש לא

חחח עונההה...

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר מתה 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Just A Littil Bet 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? מלאך שחור 9. א- ב או ג? ב 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שיהיה 11. האם יצא לך לשבור קיר? חחח לא... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? חחחחחחח אין 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? רהיטים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לאא 44. האם ננשכת ע"י עז? חחחח לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הציללו!! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לאא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? היד של החיים 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שהשאלון דפוק 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? סיוון 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? חרא 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מזרונים על הריצפה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאא!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד חנות 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אף אחד 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? אף חדר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תקומי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? חנה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? שלום 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? TRL 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? טפו טפו טפו

UGenius

New member
הממ נחמד...

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? לפני כמה שנים לא היה לי לא אינטרנט ולא סלולרי והסתדרתי מעולה... 3. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
4. שוקולד לבן או מריר? לבן! שונא מריר... 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? נשר 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? dali - colours band 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? חברים, אבודים, מגרש ביתי 9. א- ב או ג? ג'!!! 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד 11. האם יצא לך לשבור קיר? אני לא כזה חזק...
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן יותר יעיל 14. יש לך כרטיס תלמיד? זרקתי אותו (סיימתי בצפר) 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב המממ וואטבר... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו (איזה מקורי אני נכון?) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי כמובן 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? מיני קופר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ישראל, כי אין לי ארץ אחרת
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "איך היא הגיעה לשם?" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? להיות יותר ספונטני 34. מה היה הספר האחרון שקראת? דור הפרוזק\אליזבת וורצל 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא חחח 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? עיזים נושכות? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני מקווה שיש לי עוד זמן לחשוב על זה.... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כדורגלן
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? וואלה לא זוכר... 54. על מה אתה חושב כרגע? עדיין מנסה להזכר מה הדבר האחרון שנפל לי על הראש 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחת מהידידות שלי כנראה... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מה אני אמור לעשות? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? הא??? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דיסקטים (כן זה מוזר, מי לעזאזל משתמש בהם?!) 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק בחורף כשהם ישנים ולא יכולים להתנגד 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד בנק 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה!
(לא שאני באמת יודע מי זה מי) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי
84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודע
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני, מוהאהאהא
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? ממרח כבד (כן, יש דבר כזה) 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? סם הזיה רציני... 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "מה קורה גבר?" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אקזיט! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? למה שיהיו לי גרביים לא תואמות? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא תודה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? קונה אחד. 3. באיזה צבע הפוני שלך? חום ואז אדמדמ. פעם האדמדמ היה אדום-סגול. האמת שזה לא כלכך פוני, אבל הוא פשוט התארך מעט. 4. שוקולד לבן או מריר? מריר. ואז לבן. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חתול. 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Dont worry be happy של בוב מארלי אייגאס. 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? המומינים. 9. א- ב או ג? אב. 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מקסימים. אני צריכה לחפש כאלה בהזדמנות. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, אבל דלת כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? מקור כח בלתי נגמר, שגם אחרי כמה ימים בלי אוכל ושינה עדיין מחזיק מעמד. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק. 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן. 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק? ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שמוליקיפוד. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מאוס. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי. אנילא יכולה לכתוב על אנשים אחרים. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? תחתונים. ובגדים. ומצלמה כוסית כוסית לגמרי. ודיסקים. ודירה עם רהיטים וזה. ומכונית. הכל ביחד. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בדירה משלי, כי זהשווה ואני אדם עצמאי. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? וואו, איזה נחיר סוס. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? תחת, כי אנילא אוהבת אותו. 34. מה היה הספר האחרון שקראת? יונה וולך, ביוגרפיה. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן. 44. האם ננשכת ע"י עז? פעם חמור העיף אותי מהגב שלו וכמעט פתחתי את הראש. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "מיומיו". 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית. ואז ציירת. ואז ממציאנית. ואז שף. ממ נו. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפת מים. 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שאני מתגעגעת. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ממ החבר :) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מתלהבת באופן יוצא דופן. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח על מצע חסה ולקינוח אפרסק משומר. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? יש הרבה. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אאנוס מישהו שווה במיוחד. אוח אבל אז אני לא אגיע לכלא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פוֹ. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המרפסת הסגורה. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? משהו על מה שאני לובשת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דג. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? תחנונים, מכה, זה גורם לי. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "הי הנה עץ חיחי עץ איזה יופי". כבר קרה לי. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? התוכנית עם השיפוצים לבית\תוכנית בישול. כי שיפוצים לבית זה שווה ובישול גם. והייתי רוצה גם תוכנית של להכין בגדים וזה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? מיליונים. אני לא צוחקת. אני אובססיבית. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני רעבה אבל איחס.

אניי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? שאלה קשה...לא הייתי עושה כלום כי לא היה לי מה לעשות! 3. באיזה צבע הפוני שלך? פוני?! 4. שוקולד לבן או מריר? מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? כלב, לא כי אני כלבה אלא כי בד"כ הם בבתים של אנשים... או שאנשים דואגים להם וזה... אמממ לא יודעת ממש להסביר את זה אבלץ... כלב 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? pon the replay- rihanna 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? יש המוןן אממ נראה לי שהכי, הכי אז המורדים ז"ל... 9. א- ב או ג? ב'... חחחח מה?! 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אותו יחס כשיש על התחתונים פסים! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא נראה לי שיש 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב? חחחחחח אדום! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי?! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני... רק שהייתי משנה את השם... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? עוד בגדיםםם
יש לי אהבה ענקית לבגדיםםם חחחח! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אזור ת"א... יש שם הכל!! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איכססססססססס! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השיער, לא אוהבת אותו... הוא לא יפה לדעתי [מן הסתם, אם אני רוצה לשנות אותו]
34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קוראת אותו אמממ קוראים לו "נעורים בחמוץ מתוק" 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אין לי מושג 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית חחחחחחחחחח
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? בינתיים כלום לא נפל לי על הראש... 54. על מה אתה חושב כרגע? על ____ [לא לוקחת סיכונים... אולי הוא קורא פה?!] 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחחחחחחח לא יודעת! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? איכסססס כלום 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממ לא יודעת... [סתם לא קשוררר, איזה גשםםם יורד אצלנוווווווו] 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחח לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? כלום 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסייייי!!!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המחשב 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? כפרה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני חחחחחחח סתם לא יודעת! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אנשוביייי
90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אמממ כלום חחחח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אין לי מושג... 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? רוקדים עם כוכבים, נראה לי מצחיק! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא ממש... שונאת לרקוד!

H a d a r 15

New member
YO../images/Emo39.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר -אממ טלוויזה
3. באיזה צבע הפוני שלך?חום בהיררר 4. שוקולד לבן או מריר?לבן
6. אם היית חיה, איזו חיה היית?נמר 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?הנסיך המדליק מבל אייר,חברים,אריזה משפחתית וכאלה בסגנון
9. א- ב או ג?ב
10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חמודיםםםם
11. האם יצא לך לשבור קיר?אממ לשבור לא..לקלף
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי:( 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?מזה משנה?
14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב -כן כן.. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פיפי ההיפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אותי
עחחע 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?כרטיס טיסה לחו''ל
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארה''ב..אממ כי ככה
30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מה לעזאזל..??!!?
חחחחחחח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?לא להיות יותר מדי רגישה..כי זה מעצבןןן ..:\ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? צמרצורת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחח לא
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לאא.. 44. האם ננשכת ע"י עז?לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?תודה לכל אלה שהביאני עד הלום
חעחע 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אממממממ מעצבת אופנה.. 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?קיר
חח סתם אממלא זוכרתתת נוו 54. על מה אתה חושב כרגע?שכואב לי הראש
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חברה שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת חח 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אממ אוכל מגעיל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?שומדבר
69. האם אתה בעד אונס דובים? חחחחחחחחחחחח אני בעצמי אונסת דובים
76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?למה שיהיה?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?אממ טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את החדררררר שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?אממ לא עולה לי כרגע לראש.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני?
חחח סתם מאיפה לי.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בוטנים עם חסה ושיני נמלים=] 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?חחח לא יודעת.. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מה עץ סקסי כמוך עושה ביער
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?אמממממ אף אחת.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? כולן תואמות
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?אז למה אתה מחכה?

למעלה