שאלון חדש

sarah

New member
שאלון חדש

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר 5.את/ה נרא/ית טוב? 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! 14.יהיה לכם סרטן? שרה

sarah

New member
התשובות שלי

1.חשבת פעם על להתאבד?כן אבל לא ברצינות ממש. הממ.ארררר. איך רצית להתאבד?לא יודעת לא הגעתי לפרטים
ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח. זה מצחיק!
2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה?וואי לא יודעת זאת שאלה קשה. אני לא יודעת. ילדים קטנים ממש רשעים, אבל מצד שני אה. לא יודעת. אני אוהבת לחשוב שבני אדם סתם לומדים והם לא טובים או רעים.לא יודעת. בגלל זה שאלתי
3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר?יש כמה אנשים מדהימים שאוהבים מוסיקה שאני לא סובלת ונראה לי שהטעם שלהם מדהים אז לא. 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר. כתום שקיעה הוא זוהר כזה... 5.את/ה נרא/ית טוב? בעיקרון, אבל במציאות לא 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש?כן מאוד 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם?כן 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה?לקרוא ספרים שהם לא פרוזה (?) 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין?כן 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? לא יודעת זה משתנה עכשדיו אבל יותר מדיי ואני מרגישה אה מה המילה...numb וחרא 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת?כן דיי בערך כן 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה?כי אין לי ביטחון עצמי בזמן שאני חושבת שיש לי 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! 14.יהיה לכם סרטן?לא

Gizmo16

New member
הא../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

הגבנו דברים הפוכים לגמרי על כתום
מאיפה השאלון
את הכנת

sarah

New member
לא זכיתי באור מן ההפקר

ואני גם יודעת לצטט את ביאליק!! אההה!!

Gizmo16

New member
התשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח חשבתי על זה יותר מפעם
רציתי לקפוץ מאיפשהו או כדורים.. לא ניסיתי. אבל זה עבד בכל זאת
2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? רעים מיסודם, וחלקם הגדול משתדל להיות טוב כל חייו, אבל זה קשה
3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? כל מי שכן אוהב את המוזיקה שאני אוהבת מפגר
יש לי טעם מוזר
4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר כתום תפוז הוא זוהר וזורח כזה, וכתום שקיעה הוא עמוק כזה וכמעט אדום.. 5.את/ה נרא/ית טוב? כפארה עליי
הדבר היחידי שאני יכולה להגיד בבטחה על המראה שלי הוא שאני לא מכוערת
(מקווה שאנשים לא מגחכים להם על זה
) 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? יש סיכוי להכל, יש סיכוי גם שהשמש סובבת סביב כדור הארץ ולא להיפך, אני לא שוללת. אבל לפי דעתי זה לא המצב. 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? 15 קילו פחות וכן
8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לראות טלויזיה
9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? הכל יכול להיות 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? מליארד שעות. אני מרוצה מזה, אין לי דברים חשובים אחרים לעשות
11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? אני נורא נורא פרנואידית בזמן האחרון. מדמיינת איך אני אסגור את הדלת של האוטו ואז היא תיסגר למישהו על הצוואר והראש שלו ייערף, או איך אני בטעות אשכח נר דולק בבית ואז כל המשפחה שלי תמות או שאני אמות
נורא מודעת למוות לאחרונה. 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? לא ברור
13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! הגיוני
14.יהיה לכם סרטן? בטח לא סרטן המוח, כי הוא מברזל עכשיו
אבל לדעתי יהיה לי סרטן העור.. אני לא משתזפת הכי בזהירות. מה שבטוח יהיה סרטן כלשהו, כי יש לי במשפחה סרטן המוח, הכבד, העור, ריאות, הדם ועוד כמה וכמה סוגים
משפחה בריאה מה שנקרא.

yo t a m

New member
-

1. חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסית בסוף? זה עבד? כן, בקפיצה מהחלון, לא ניסיתי בסוף כי המ החלטתי שאני אבדוק מה קורה אחרי המוות בניסוי רק עוד שמונים וכמה שנה, וזה עבד כי הנה אני לא מת. 2. אתה חושב שבני אדם טובים מיסודים או מה? D: המ, בני אדם טובים לעצמם מה שבדרך כלל אומר שהם רעים לסביבה. יש בבני אדם גם טוב וגם רע, המ. 3. כל מי שלא אוהב את המוזיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? לצערי כבר יצא לי להכיר כמה אנשים שלא אוהבים את המוזיקה שאני אוהב והם בסדר, אז :X הייתי שמח לענות שכל מי שלא אוהב את המוזיקה שאני אוהב מפגר, באמת שכן. 4. המ, שאין דבר כזה כתום שקיעה
זה אדום 5. D: 6. המ, תלוי איך מגדירים מחלת נפש. 7. לא חושב. 8. לישון. לא לישון, להירדם. זה ממש כיף. ^^ 9. אני לא יודע אם את מכורה לקפה ללא קפאין אבל המ אמרת שכן אז אני אענה גם כן. 10. המ, בחופש די הרבה. אני חושב שזה פיצוי די טוב לכלום שאני עליו במשך השנה
11. אני מקווה שכן. 12. לא יודע. 13. True. 14. אני מאמין שזה גנטי. אם למשל, אני אשתה כל יום כוס של חומר מסרטן, ואלך ערום בשיא הקיץ להליכה רגלית יומית ליד מפעלי הזיקוק בחיפה, זה לא באמת ישפיע על הסיכויים שלי לחטוף סרטן. לכן אני לא יכול בדיוק לנבא אם יהיה לי או לא. אבל יכול להיות.

AGENT SHESH

New member
משעמם לי, אז נענה גם על זה..../images/Emo3.gif

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח חשבתי בהחלט, רציתי, אבל לא ניסיתי ממש. כאילו, היתה תקופה שכל הזמן תיכננתי להתאבד וחשבתי על כל הפרטים הקטנים, אבל לא ממש ניסיתי פיזית. רציתי לקפוץ מבניין גבוה. מוות ב*אווירה* טובה..
2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? מפתאום? זה תלוי בחינוך ובסביבה בה גודלים. .ילד שגדל בשכונת פשע עשוי לראות את האנשים מסביבו כמודל לחיקוי, וכך.. אני בספק אם הוא יצא אדם טוב. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? סבבה, כל אדם וטעמו, אבוי לנו אם כולם היו שומעים אותו דבר, היה משעמם, לא היה גיוון. 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר עזבי אותי, באמאשל'ך :X 5.את/ה נרא/ית טוב? תלוי מי מסתכל. אני אוהב את איך שאני נראה, וחושב שאני נראה טוב. אבל.. אנשים אחרים - זה מאוד תלוי. יש כאלה שהתחילו איתי כי ראו תמונה שלי, ומצד שני כאלה שחושבות שאני לא משו
6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? כן, ברור, גם סקס מחלת נפש, ובכלל, להיות סטרייט זה פריקי. :X מאיפה הבאת את השטות הזאת?
7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? לאיודע :X 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לשבת בסבבה ולחשוב על הא ועל דא. 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? ייתכן בהחלט. 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? הרבה זמן, יותר מדי. למעשה, אני די חסר חיים בתקופה זו, אז אני בערך כל היום על האינטרנט. 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? נראה לי :X 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? לאיודע. 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! גילוי מדהים. אינני בטוח אם התפקוד של המוחות יהיה דומה, אבל נו, כל עוד זה לא מפריע לי בחיים, סבבה..
14.יהיה לכם סרטן? ייתכן, כאילו - אם זה עובר בתורשה - אכלתי אותה..
(הודגש באמצעות מדגישומטיק
)

עוד שאלון לאוסף

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח חשבתי כאן, כמה פעמיים גם נסתי כמה פעמיים אבל זה לא יצלח לי למזלי אני לפחות חושבת שלמזלי
2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? זה תולי יש אנשים טובים ויש כאלה שלא , יש כאלה שגדלו בסביבה לא טובה אז הם פושעים 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? או בסדר גמור 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר השאלה הזאת עמוקה מדי בשבלי
5.את/ה נרא/ית טוב? עקרוני כן רק צריכה לרדת בשמקל ולחזור לכושר 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? יש סכוי לכול דבר 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? לא נראה לי 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? תולי במצב רוח שלי בדרך כלל לראות טוליזה או לחושב על דברים מוזרים
9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? הכול יכולת להיות 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? עכשיו הרבה כי אני בחופש ומשמעם לי רצח, אני לא חושבת אני בטוחה שאני חסרת חיים כרגע 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת?בזמן אחרון כן 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? לא יודעת 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! וואלה מגניב לו 14.יהיה לכם סרטן? לא יודעת מקווה שלא סבלתי די ויותר תנו לי לגדול בשקט

PopPy

New member
הממ.

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח כן, קפיצה, כמעט. 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? או מה. לא, אני לא חושבת שבני אדם טובים מיסודם. ממש לא. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? יש לי נטייה לשפוט אנשים לפי המוזיקה שלהם וברור שאם מישהו שומע משהו שגם אני אוהבת אני אחבב אותו יותר, אבל אם הוא לא זה לא אומר בהכרח שהוא מפגר, גם אם הוא שומע זבל. 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר כתום תפוז הוא כתום, וכתום שקיעה הוא בכלל לא כתום. הוא אדום, וורוד וכחול והרבה מאוד צבעים, אבל הוא לא כתום בעיניי. 5.את/ה נרא/ית טוב? לא 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? לא 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? לא 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לראות טלוויזיה? אני לא יושבת הרבה על ספה (וגם לא רואה הרבה טלוויזיה). 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? לא יודעת, אבל למה לשתות קפה ללא קפה? קפיאין..
10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? הרבה. אבל זה בסדר, כי זה לא כמו לפני ארבע-חמש שנים כשהייתי מוותרת על דברים אחרים לטובת הנט. והעיסוק העיקרי שלי בנט זה קהילות ושיחות עם אנשים, אז זה בכלל בסדר. 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? יותר ממה שאני רוצה, אני חושבת. 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? לא יודעת, אבל את לא. 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! ידעתי שמשהו לא בסדר! 14.יהיה לכם סרטן? אני חושבת שכן. אני לא בנאדם שחי חיים בריאים במיוחד.

HuGo Hell

New member
טיפשה. ../images/Emo1.gif

את כן יפה, נראת טוב. אני לא סתם אומר. ותעזי להתאבד לי, אני... ארביץ לגופתך המתה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? כן, איכשהו, לא. 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? לא, הם מרושעים מיוסדם. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? בסדר 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר. הממ. כתום תפוז הוא יותר מונכרון, ואילו כתום שקיעה מורכב גם מורוד שקיעה, צהוב שקיעה, ואדום שקיעה. בנוסף על כך, יש להם מרקם שונה, והטונים בכלל לא זהים. 5.את/ה נרא/ית טוב? היום? כן. 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? כמובן! 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? למה לא?. (אבל אין לי זין :-\) 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? להשכב עליה. לאכול. 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? אז חבל מאוד, כי זה חסר טעם. 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? לא הרבה, לא מספיק. אין לי יורתדמי דעות היום. 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? כן 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? אני לא יודעת, את נהדרת. 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! ואני עדיין לא יודעת מתמטיקה?. יופי. 14.יהיה לכם סרטן? כן.

../images/Emo12.gif ../images/Emo57.gif

שרה, את מוזרה בצורה חיובית. וגם לא באייקון
1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? לא חשבתי, אבל חשבתי על זה שאם כבר להתאבד, עדיף משהו לא מלכלך. אמ, חנק, למשל. 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? כן, חוץ מאלו שהם רעים מיסודם. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? אם הייתי אומרת כן, אז תשעים אחוז מאוכלוסיית העולם נחשבים מפגרים. הפיגור נקבע לפי איזה סוג מוזיקה הוא ~כן~ אוהב, אם לא את "שלי". 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר כתום תפוז יש על תפוזים, כתום שקיעה יש רק בתיאוריה - כי יש הרבה גוונים של כתום בשקיעה ואי אפשר לבחור אחד. 5.את/ה נרא/ית טוב? אני רואה טוב (אבל רק עם משקפיים, וגם זה לא משהו, האמת. היום המוכר בדוכן כלשהו [זה של הטבעות-אספנים וכו'] אמר לי שאני לא משהו, בלשון המעטה ["אם הייתה לי סיבה להיות שרמנטי הייתי כזה, אבל אין לי."] הוא מוזמן ללכת לשגל חליל צד) 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? אולי. סיכוי של אחד למליון מצליח בתשעה מתוך עשרה מקרים. 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? רק אם היינו ממש שרמוטות (כפי שניל גיימן נשאל: "האם אתה לוהט?" ובתשובה: "לא, לא ממש אבל שוב - אני לא בדיוק הטיפוס של עצמי אז...") 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לגזור ציפורניים ברגליים
9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? הכל יכול להיות
אבל את מכורה למים, לא? 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? הרבה, לא ממש אכפת לי. אני עושה מה שבא לי עד שנמאס לי, אז כל עוד לא נמאס לי, סבבה. 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? האע? 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? כי את פוצה את פיך? 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! זה מסביר הרבה. כולם אומרים שאני מתפקדת כמו רובוט גם ככה (אבא קורא למידע הבלתי נחוץ שלי "לחיצה על כפתור במאגר") 14.יהיה לכם סרטן? אני יותר הטיפוס של צפרדעים, באמת.

בא לי

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח: נממ, לא בשנים האחרונות 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? ממש לא. איכס, אנשים. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? את האמת.. אם מישהו יגיד לי שהוא שומע מושיק עפיה, אני לא אחשוב שהוא גאון הדור. אבל אני גם לא אחשוב שהוא מפגר. סתם יש לו טעם מוזר. טוב, שאלה הבאה 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר - הממ. כתום תפוז זה צבע של תפוזים. כתום שקיעה זה צבע של שקיעה. 5.את/ה נרא/ית טוב? לא
אבל אני בנאדם נחמד וזה הכי חשוב 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? לא נראה לי 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? לא 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לראות טלויזיה 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? בהחלט יתכן. 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? אני לא סופרת שעות (ומעדיםה להשאיר את זה ככה :X) 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? לא ממש, לא. 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? פסיכולוג בשם קולי טוען שהאדם אינו מי שחושב שהוא והוא גם אינו מי שאחרים חושבים שהוא, האדם הוא מי שהוא חושב שאחרים חושבים שהוא. במילים אחרות האדם הוא איך שנראה לו שאחרים רואים אותו. לפי תיאוריה זו תחושת העצמי שלנו תלויה באיך שאנחנו חושבים שאחרים רואים אותנו. סביר להניח שאם לדעתנו אחרים רואים אותנו באור חיובי נראה גם את עצמנו באור חיובי ואם לדעתנו החברה רואה אותנו באור שלילי נראה את עצמנו באור שלילי. אישית אני מסכימה עם קולי שככה אבל אני ממש לא מסכימה שככה זה צריך להיות. אדם צריך להיות שופע ביטחון עצמי מבפנים ולהקרין שהוא יודע שהוא שווה וראוי ולא לנסות לפרש את תגובת הסביבה ולפיה להחליט אם הוא שווה וראוי או לא. (ולא, לא אני כתבתי את זה) 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! אוף
14.יהיה לכם סרטן? לא!!

תשובות..

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? חחח חשבתי פעם פעמיים שלוש ארבע... לא חשבתי איך (אני בן אדם שפוי..) קיוויתי שיבוא איזה ערבי ויחסל אותי.. (זה נוגד את חוקי הדת להתאבד..) (אגב- שאף אחד לא ייקח ממני רעיון- ויתרתי עליו לא צריך שיחסלו אותי..) וזה עבד פסיכולוגית- עזר לי להירגע.. 2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? כן, על זה התחנכתי שכל אדם בפשטותו הוא טוב ויש בו צלם אלוקים אבל פשוט יש כמה שלא נותנים לאותו צלם הרבה מקום.. 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? הוא בסדר רק חבל שהוא לא מסכים לי להשמיע את המוזיקה שלי והוא משמיע את המוזיקה שלו (שירים אשכנזיים כאלה..) 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר הווואה.. ככה- כתום תפוז הוא לרוב בצבע הכתום... אך הוא צבע מט כזה.. ואילו כתום שקיעה- הוא צבע שרואים את הצבעים המרכיבים שלו (אדום וצהוב כמובן..) והוא מלא ברק ונותן הרגשה נורא טובה.. 5.את/ה נרא/ית טוב? האמת- אני לא חושב.. (ר' נחמן כתב- "בין הכחשה עם הדברים להשלמה בחר בהשלמה") זה קשה לפעמים אבל אני מנסה לקבל את עצמי כמו שאני ולא להכחיש.. 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? לא מדובר פה בסיכוי- זאת אכן מחלת נפש.. 7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? יש מצב.. (שיקצה- מה השאלות האלה??) 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לראות טלויזיה אנא עארף? 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? שאני? לא אני לא.. אני לא שותה קפה.. רק תה או שוקו.. 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? פעם הייתי מסוגל להיות עליו ימים שלמים בלי הפסקה... מה דעתכם על זה?זה לא טוב כי אין לך כח לזוז וזה גורם לסכסוך עם האחים אז הייתי בתהליך גמילה.. 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? כן... היה שלב שהתחלתי לפחד- מה אם לא אקום בבוקר והייתי מהרהר על כך רבות- מה קורה כשמתים? ועוד שאלות רבות.. וזה תוקף אותי לפעמים עד היום.. 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? האמת? אין לי מושג מה זה פוץ... אבל אני אענה כמו שאני מתאר לעצמי את מהות השאלה.. בגלל שאני סתם "חנון"?!
13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! שלי??? וואלה? אז איפה המח שלי? 14.יהיה לכם סרטן? בעז"ה לא.. טפו טפו טפו- מה השאלות האלה????

sarah

New member
../images/Emo41.gifהתשובות הנכונות ../images/Emo41.gif

1.לא. כן. כן.כן. 2.או מה חחח 3.כל מי שאוהב את המוסיקה שאני אוהבת מפגר חוץ ממני 4.אין הבדל 5.ברור אני דיוויד בואי 6.ברור זאת מחלת נפש 7.ברור אני דיוויד בואי אומיגוד אומייגדיגווד אכעליכיכעיחךכעחילכעחילךכחילכע 8.להתסכל על שרה ויסנר 9. ברור 10.אף זמן חוץ מ5 שניות לבדוק את האימייל אווהההה 11.יותר מדיי פאק 12.כי את פוצה מותק 13.כן ידעתי 14.אני סרטן

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמיאו.

1.חשבת פעם על להתאבד? איך רצית להתאבד? ניסיתי בסוף? זה עבד? ברור... הייתי בצופים. והחלטתי להיות ראשג"דית. זה סוג של התאבדות שפיותית ומוחית ובכלל.|סגדש|
2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? הם מכוערים מיסודם ^_^ 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? תלוי כמה מפגרת המוזיקה שהוא אוהב
4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר אני לא יודעת אבל הם לא ממש דומים לכתום התנתקות 5.את/ה נרא/ית טוב? היום? הכי טוב
6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? אני חושבת שלהיות חי זה סוג של מחלת נפש...
7.הייתם שוכבים עם עצמכם בתור עצמכם? איכס לסביות
8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לשתות משו עם המון שוקולד בתוכו ולקרוא
9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? חחחח את מכורה. טוב נו. הכל פסיכולוגי|סגדש| 10.כמה זמן ביום אתם על האינטרנט? מה דעתכם על זה? אם יש לי מזל 15 דקות
11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? כן, אני דווקא חושבת המון, אני תמיד מדמיינת לוויות של אנשים, ושלי, ו בכלל.... זה די מעניין 12.למה אני חושבת שאני כ"כ פוצה? כי את יצורה 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! זה לא מסביר כלום! אני מלאמ אמורה להיות לא טיפשה וכאלה אם זה ככה? 14.יהיה לכם סרטן? כולנו נמות מסרטן,^___^

sarah

New member
התגובות שלך נכונות מדיי מכדי להיות

נכונות וממש מצחיקות הו אורה, אני כל כך מרגישה קרובה אלייך...

מממ

2.אתה חושב שבני אדם טובים מיוסדם או מה? אני לא ממש מאמינה בטוב ורע 3.כל מי שלא אוהב את המוסיקה שאתה אוהב מפגר או בסדר? בסדר, אבל קצת יותר נחות 4.מה ההבדל בין כתום תפוז לכתום שקיעה? באר והסבר כעיכעיעצחגיעחצמלוטלעכיעכימעהנ 5.את/ה נרא/ית טוב? לפעמים 6.יש סיכוי שהומוסקסואליות זאת מחלת נפש? אני מניחה, הכל יכול להיות 8.מה אתכם הכי אוהבים לעשות כשאתם יושבים על הספה? לנמנם 9.יכול להיות שאני מכורה לקפה נטול קפאין? ייתכן. התמכרות פסיכולוגית 11.אתם מודעים למוות, אבל באמת? לא 13.הידעת?! המוח שלך הוחלף במוח של רובוט! זה מסביר את הקצרים 14.יהיה לכם סרטן? אני אאשים את ביאנקה.

למעלה