שאלון חדש!

I A m i t I

New member
שאלון חדש!

חדש או ישן? - מי שלא מבין את אחד הסעיפים שישאל בתגובות.! 1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?.. 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?.. 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?.. 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?.. 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. 7.ארתור או בובספוג?.. 8.הכספת או המוח?. 9.דיסקמן או MP3?.. 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?.. © כל הזכויות שמורות ל.. לי! (עמית!) ©

I A m i t I

New member
ואני אפתח בתשובות

1.נראה לי שמכל הבנות בעולם יהיה יותר מוצלח 2.נינט 3.טלנובלה בע"ממ 4.השיר שלנו 1 5. שוקטה! 6. אםם.. נראה לי שרק בישראל היה יותר היסטריה 7.ארתור!! 8.המוח 9.תלוי.. כשיש דיסק מועדף אז דיסקמן 10. סנייק אורגינל

שאלון קצר מידי!!1...

סתם לא נורא.. 1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?..מכול הבנות בעולם 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?..אממ יהודעה סעדו 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. טלנובלה בע'מ 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?..האקדמיה של ירדנה 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..מה? 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?..ארץ נהדרת!!! 7.ארתור או בובספוג?..בובספוג 8.הכספת או המוח?.לא ולא. 9.דיסקמן או MP3?..אמ פי. 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..מה?~

I A m i t I

New member
אממ.. אם הוא קצר מידיי..

אז אני אשמח אם כל מי שירצה יוכל להמשיך פה בתגובות.. כי פשוט זה קשה למצוא כל כך הרבה מהסוג הזה.. תנסו למצוא איזה אחד או שניים.. (=

I A m i t I

New member
ובנוגע ל-5. ו-10.

שלא הבנת.. 5. קינלי שהוא המשקה הישן של חברת קוקה קולה.. (היום נקרא פאנטה תפוז..) או פאנטה שוקטה שזה המשקה .. אחד החדשים מהסדרה.. 10. בפלאפון.. איזה משחק.. סנייק הרגיל מהמשחקים הראשונים של הפלאפון או המשחקים החדשים של היום (JAVA)

nirc2

New member
תשובות

1. לא ולא 2. נינט 3. לא ולא 4. לא ולא :) 5. קינלי 6. ארץ נהדרת 7. ארתור :) 8. הכספת 9. MP3 10. סנייק אורגינל

עונה

חדש או ישן? - מי שלא מבין את אחד הסעיפים שישאל בתגובות.! 1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?..אפחד 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?.. יודה 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. אפחד 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?.. אע ? 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?.. פאחד 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. רק בישראל ! 7.ארתור או בובספוג?.. ארתור.. 8.הכספת או המוח?.כספת 9.דיסקמן או MP3?..אע 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..לאדעאת

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון? לא זה ולא זה. 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו? נינט. 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר? כלום. 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)? אקדמיה. 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"? שוקטה. 6.רק בישראל או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת. 7.ארתור או בובספוג? קשה להחליט. 8.הכספת או המוח? כספת. 9.דיסקמן או MP3? אמפי. 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA? ג'אבה.

עונה

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?.. לא רואה את מכל הבנות בעולם ככה שאין לי מושג 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?.. מיכאל או יהודה 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. לא ראיתי טב"ע 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?..אה? 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..זה אותו דבר בדיוקק 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. ארץ נהדרת 7.ארתור או בובספוג?..ארתורר 8.הכספת או המוח?. לא רואה המוח 9.דיסקמן או MP3?.. לא משנה 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?.. ברור שJAVA

D o o S h a

New member
../images/Emo112.gifאצלי הרוב חדש

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?.. אני מניחה שמכל הבנות בעולם 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?..נינוש 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. טב"ע 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?.. באקדמיה של ירדנה 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?.. איכסה שניהם 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. ארץ נהדרת! 7.ארתור או בובספוג?.. אף אחד 8.הכספת או המוח?. המוח 9.דיסקמן או MP3?.. דיסקמן יותר פשוט 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?.. ג'אוה

...

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון? אף אחד 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו? כלום 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר? אף אחד 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)? כלום 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"? כלום 6.רק בישראל או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת!! 7.ארתור או בובספוג? ספונג'בוב 8.הכספת או המוח? לא זה ולא זה 9.דיסקמן או אמ פי.MP3?.. 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA? סנייק!!

עונה ../images/Emo39.gif

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?.. קחי אותי שרון 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?.. נינט 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. השיר שלנו! 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?.. העונה השנייה 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..פאנטה רגילה 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. ארץ נהדרת 7.ארתור או בובספוג?.. גם וגם 8.הכספת או המוח?. המוח 9.דיסקמן או MP3?.. אמפי3 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?.. סנייק

../images/Emo85.gif|Aוקו|עונההההההההההההההההה../images/Emo13.gif

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?..מכל הבנות בעולם.... 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?..אף אחד
3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?..טלנובלה בע"מ
4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?..אף אחד 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..קינלי.... 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?..ארץ נהדרת...מה זה רק בישראל?
7.ארתור או בובספוג?..בובספוגגגגג ואתורררר [שאלה קשה מדי]נראה לי ארתור לא בוב ספוג לא שניהפ 8.הכספת או המוח?.לא רואה 9.דיסקמן או MP3?..MP3 אמ.פי.3 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..הא?

עונה

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?.. אפחד 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?.. יהודההההההה 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. לא ראיתי טלנובלה 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?.. שו? 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..זה לא אותו משקה?! 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?.. ארץ נהדרתתת 7.ארתור או בובספוג?.. א=ר=ת=ו=ר לנצח 8.הכספת או המוח?. לא רואה המוח 9.דיסקמן או MP3?.. בה=רור שMP3 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..סנייקקק

Didosh1

New member
עונה

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?..אף אחד!! 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?..נינוש 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?.. אף אחד מהם
4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?..האקדמיה של ירדנה טמיר!! 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..קינלי חח 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?..ארץ נהדרת 7.ארתור או בובספוג?..בובספוג 8.הכספת או המוח?.המוח 9.דיסקמן או MP3?..אם פי 3 חח 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..סנייק

coullette

New member
^_^

1. מכל הבנות בעולם או קחי אותי שרון?..
לא זה ולא זה 2.נינט או מיכאל קירקילן/שיר ביטון/יהודה סעדו?..
נינט 3. טלנובלה בע"מ או לגעת באושר?..
טלנובלה בעמ 4.השיר שלנו (האקדמיה של ירדנה) או השיר שלנו (הלהקות הצבאיות)?..
לא זה ולא זה 5."קינלי" או "פאנטה שוקטה"?..
פנטה אקזוטיק 6.רק בישראל או ארץ נהדרת?..
ארץ 7.ארתור או בובספוג?..
בובספוג 8.הכספת או המוח?.
לא זה ולא זה 9.דיסקמן או MP3?..
מפ3 10.סנייק אורגינל או משחקי JAVA?..
כנראה ג'אווה

למעלה