שאלון חדש!!

שאלון חדש!!

1) מה הדיסכ המוצלח מהשלושה? 2)מה השיר הכי מוצלח מהחדש? 3)מה השיר המוצלח אי פעם? סתם שתדעו, אני רעות,18 והמכלדת שלי דפוכה!

Gil shaDy

New member
...

1) חומר מקומי, אלבום מאוזן וקולע יחסית לקודמים, אלבום עם פלייליסט מצוייין וזורם טוב 2) מה נעשה, גם שיר מגניב, גם אמירה אמיצה יחסית למצב במדינה היום וגם פלואו מגניב בכל הבתים. 3) טרומפלדור לדעתי, השיר הכי מגניב שהדג עשו. בכלל המכונה של הגרוב אלבום קדוש!!

Gil shaDy

New member
מותר לי להוסיף 4)?

4) מה הקליפ הטוב ביותר(כי יש הרבה,אולי הרכב ההיפ-הופ הישראלי עם הכי הרבה קליפים)? התשובה שלי - גבי ודבי, כמה שטחנו אותו ב24 קליפ פשוט מעולה! אגב גם הכאפה המצלצלת קליפ משו בסט!

FunkyGiraffe

New member
הכאפה, לא מוותר והמכונה

גם גבי ודבי חמוד ביותר ובכאפה יש צילומים מהעבר וזה כל הייחוד של הקליפ

FunkyGiraffe

New member
הנה דעתי:

1 - המכונה, 2 - יציב, 3 - כוסאמאמאק / קמתי / סוד ההצלחה / ג'אם... [משתנה]

Symbolic

New member
מה קורה חבר'ה?

באתי לשישי שבת נחמד בבית מהצבא... התשובות שלי : 1 - המכונה של הגרוב, הדיסק הטוב ביותר ללא צל של ספק. מבחינת טקסטים/מסרים/מוסיקה. 2 - בראשית או יציב. 3 - ג'רוזלם כמובן!! (אני משוחד כי אני ירושלמי), אבל אני גם מת על "עבריין" וההמשך כמובן "טססונה"... "קמתי" גם שיר ענק...

FunkyGiraffe

New member
סחתיין, ממש כמו הטעם שלי

אבל זה לא צעצוע? טססוּנה? אולי זה כמו השם הקדום שהיה ליציב - שביר, מה נעשה - סוטול, לא פראיירים - השדיים של נונה, שירת הסטיקר - סטיקרים וכן הלאה

Symbolic

New member
חחח הסבר הסבר...

כמובן שזה "צעצוע"... יש לי חבר טוב שקורא לזה מסיבה לא מובנת "טססונה" ומאז אנחנו קוראים לזה ככה.. בטעות התרגלתי לזה חח

oRockGirLr

New member
בלע בלע בלע בלע בלע ../images/Emo105.gif

הדיסק המוצלח מהשלושה - אני די מתלבטת בין לזוז לחומר מקומי השיר המוצלח - בלע. לא פראיירים :) 3)מה השיר המוצלח אי פעם? מה לעזאזל...?

FunkyGiraffe

New member
אין דבר כזה -מוצלח-.

יש דבר כזה חביב, אהוב. מוצלח זה מאולץ. אהוב זה התחברות.

תשובות

1) "לזוז". אחלה דיסק, שירים טובים והמסר מועבר טוב 2) בדיסק החדש הכי אהבתי את: "חליפות", "אלוהים שלי", "שביתה", "יציב" ו"הפה לפתוח" אבל הכי טוב לדעתי זה "חליפות". 3)"זה לא אני" כל כך נכון. כל מילה, אמת לאמיתה

למעלה