שאלון חדש

../images/Emo9.gif

מהו האייקון התפוזי האהוב עליך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? מזמן.. בגני התערוכה.. מהו הדבר האחרון שקנית? כרטיס לסרט.. והיום אני יקנה בגד ים
האדם האחרון שראית? חברה שלי
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? הייתי עוברת איתו
צבע אהוב? כחול
מאמינה באסטרולוגיה?
תקני את הראי פוטר השישי?
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? הכלללללללל מה את חושבת על השאלון? קצר ולעניין

i love skat

New member
אניי..../images/Emo13.gif

מהו האייקון התפוזי האהוב עליך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?אמ..חחח זאת לא בדיוק הופעה..המשחק של ישראל צרפת!
מהו הדבר האחרון שקנית?מכנסים חולצה וכפכפים של סקצ'רס.. האדם האחרון שראית?עדיף לא להיזכר בוו!!!!!!
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?אמ..הייתי מתבאסת בטירוף..כי אז בכלל לא היה לי סיכוי לפגוש אותו..אבל הייתי מאלחת לו בהצלחה ושמחה בשביל ההחלטה שלו!
צבע אהוב?ורוד,כחול,תכלת ולבן מאמינה באסטרולוגיה?כן תקני את הראי פוטר השישי?לא לא ולא..1000 עמודים? למה מה קרה?
מה היית נותנת כדי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?אמ..150 שקל?! כי זה מה שיש לי בקופה..
מה את חושבת על השאלון?שאלון חמוד..לא ארוך מדי ולא קצר מדי..

../images/Emo69.gif

מהו האייקון התפוזי האהוב עליך? אין כזה, יש המון שאני אוהבת
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? נראה לי אחת בגבעת זאב או משו
מהו הדבר האחרון שקנית? הממ, המממ נראה לי שפחית קולה
האדם האחרון שראית? אח שלי הגדול
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? לא יודעת, אבל זה היה מאכזב אותי
צבע אהוב? כתום
מאמינה באסטרולוגיה? לא יודעת, בכל אופן לאסטרולוגיה הטיפשית שמפרסמים בעיתון, לא.
תקני את הארי פוטר השישי? ברור
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? לא רוצה שהם יעברו, חופש!!
מה את חושבת על השאלון? המ, חביב

למעלה