שאלון חדש

שאלון חדש ../images/Emo9.gif ../images/Emo39.gif

איזה יופי אני ממלאת את תפקידי, הא?
מהו האייקון התפוזי האהוב עליך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?
מהו הדבר האחרון שקנית?
האדם האחרון שראית?
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?
צבע אהוב?
מאמינה באסטרולוגיה?
תקני את הראי פוטר השישי?
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?
מה את חושבת על השאלון?
זהו

עונה לעצמי ../images/Emo39.gif

מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? פסטי
מהו הדבר האחרון שקנית? קליפס לשיער, יפה כזה
האדם האחרון שראית? אח שלי מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? מאחלת לו בהצלחה
צבע אהוב? אין מאמינה באסטרולוגיה? כן, קצת תקני את הראי פוטר השישי? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? הרבה
מה את חושבת על השאלון? מקסים מדהים ונהדר

אני עניתיי...

מהו האייקון התפוזי האהוב עלייך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?רידינג.. מהו הדבר האחרון שקנית?ארטיק =] האדם האחרון שראית?חברה שלי מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?עוצרת את נתב"ג חחחחחחח סתםם צבע אהוב?צהוב מאמינה באסטרולוגיה?כן,מאוד!! תקני את הרי פוטר השישי?לא מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?כלום מה את חושבת על השאלון?אחלה שאלון =]]

בזוקההה

New member
אניייייי../images/Emo82.gif

מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? ברידינג...=[ מהו הדבר האחרון שקנית? מסטיק האדם האחרון שראית? אבא מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? מתאבדת...(חחח סתם..
) צבע אהוב? ורוד-וכתום מאמינה באסטרולוגיה? רק אם יוצא לי משו מתאים... תקני את הראי פוטר השישי? לא מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? חצי שקל מה את חושבת על השאלון? כלום

אני ../images/Emo98.gif

זה:
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?
נראה לי פסטיבל YES בפארק הירקון. מהו הדבר האחרון שקנית?
כרטיס לעשור של אביב גפן. [שהיה אתמול] האדם האחרון שראית?
אחותי. מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?
מאחלת לו הצלחה :) צבע אהוב?
שחור. מאמינה באסטרולוגיה?
בערך. תקני את הראי פוטר השישי?
מזה לא. מה היית נותנת כדי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?
הם דווקא עוברים די טוב
מה את חושבת על השאלון?
יש מקום לשיפור

עונה לך בובה

מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?ב6.6 ביום ירושליםםםםם תאריך קדושש מהו הדבר האחרון שקנית?חולצה האדם האחרון שראית?עפ פופיס אנושי מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?עצובה כי אולי לא אראה אותו יותר צבע אהוב?תכלת מאמינה באסטרולוגיה?ככה ככה תקני את הראי פוטר השישי?ל א מה היית נותנת כדי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?כיסא מה את חושבת על השאלון? נחמד

התשובה שלי ../images/Emo97.gif../images/Emo185.gif../images/Emo65.gif

מהו האייקון התפוזי האהוב עליך? -
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? - אתמול בזאפה. מסיבה פרועה.. כתבתי על זה המון. מי שלא באו הפסידו ובגדול .. (ההעדרות שלהם, כנראה אכן אפשרה את המסיבה הזו, כי אני חייבת לציין שאנשים התנהגו ממש בסדר אתמול, ולא היו התפרעויות או הסטריות).
מהו הדבר האחרון שקנית? - בגדים בעיקר. לא זוכרת. מלא גי'נסים
האדם האחרון שראית? - הראל סקעת, ריקי גל, אסף דרעי ומלא מעריצות, וידיד שלי שהקפיץ אותי הביתה אתמול
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? - לא כל כך סביר. כי הראל שר בעברית. אבל הייתי מאוד שמחה אם הוא היה נוסע קצת לנוח באיזה מקום יפה, כדי לקבל השראה או משהו... האיש עובד שעות על גבי שעות, וימים וכו' ולא נח בכלל
צבע אהוב? - כחול כהה, תכלת ים וסגול.
מאמינה באסטרולוגיה? - ממש לא
. תקני את הראי פוטר השישי? - ממש לא
. ומי שקונה, תהנו.
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? - אני משערת שזה לקראת סוף הלימודים ... - שיהיה לכם חופש מקסים ומדהים... והחופשה שלי מהעבודה רחוקה ולא מתוכננת חחח
מה את חושבת על השאלון? - חמוד לאללה...
ואם כבר את שואלת.. מה את חושבת על החוויות המסעירות שלי מליל אמש ??

אני.. =]]

מהו האייקון התפוזי האהוב עליך? מממ... הרבה.. חח.. מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? בסופרלנד..! מהו הדבר האחרון שקנית? מכנסיים האדם האחרון שראית? אמא שלי.. מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? מאוד עצובה.. אבל אני אאחל לא בהצלחה.. =]] צבע אהוב? כחול, ורוד ו.. אדום מאמינה באסטרולוגיה? כה.. לפעמים.. חחחחחחחחחחח תקני את הראי פוטר השישי? כןןן!! מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? ממ.. הרבה.. מה את חושבת על השאלון? נחמדד!!

baril

New member
אני עונה!!

מהו האייקון התפוזי האהוב עלייך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?ביום הילד בחיל הקשר =[
מהו הדבר האחרון שקנית? חצאית יפה כזאת
האדם האחרון שראית?אמא שלי
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?בוכה ומאחלת לו בהצלחה
צבע אהוב?ירוק
מאמינה באסטרולוגיה?רק אם זה דברים טובים
תקני את הארי פוטר השישי? לא
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר?את אחותי חח סתםם
מה את חושבת על השאלון? מגנוב נ.ב. אני חדשה פה אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה =]]

Danielushhhh

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? ברידינג מהו הדבר האחרון שקנית? גופיה
האדם האחרון שראית? אבא
מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?
אבל בטוח שהייתי עצובה צבע אהוב? תכלת מאמינה באסטרולוגיה?
ממש לא תקני את הראי פוטר השישי? שעמם אותי הספרים הקודמים
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? בוקס
מה את חושבת על השאלון? מסוקס ביותר

aNaTi 17

New member
שלי ../images/Emo26.gif

מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה? רידינג, ת"א. מהו הדבר האחרון שקנית? מכנסיים שחורות מדהימות! האדם האחרון שראית? אמא מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו? אמממ וואי אני ממש לא יודעת... הייתי ממממשממש עצובה אבל אם זה יהיה לו טוב, וזה מה שהוא רוצה אז... אני בעד! צבע אהוב? כחול
מאמינה באסטרולוגיה? כן בערך
תקני את הראי פוטר השישי? לא..
מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? אני כבר סיימתי ללמוד ולעשות ת'בגרויות לפני אמממ שבוע וחצי! אין יותר ביצפר!! מה את חושבת על השאלון? שאלון חמוד!

מנצל"ש- השם ירחםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חם ליייייייייייייייייי מהו האייקון התפוזי האהוב עליך?
מהי ההופעה האחרונה של הראל שהיית בה?לא הייתי:X מהו הדבר האחרון שקנית? מצית. האדם האחרון שראית?אבא מה היית עושה אם היית מגלה שהראל עובר לגור בארץ אחרת כדי לקדם את קריירת השירה שלו?מאחל לו בהצלחה
צבע אהוב?כחול מאמינה באסטרולוגיה?NO תקני את הראי פוטר השישי?אקרא לא אקנה מה היית נותנת כשי ששלושת הימים האחרונים האלה יעברו כבר? חח מה אכםת לי? אני כבר בחופש! מה את חושבת על השאלון?
אני בשביתת שכל

למעלה