שאלון חדש

גמני עונה.../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם?
הכל
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!
סבבה, בכיף. שתגיד מה שבא לה.
מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??
לא. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?
נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?
TNT
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?
עבודה, וחיים.
אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??
נייט.
לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)
לא הבנתי.
חחח... ולא. שעון קיר או שעון יד?
יד. מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?
אין כזה ערוץ. ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמכם:
נו...
אין לי כוח. 2 או 8?
2. 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ??
3. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
מה יש לכתוב עליהם? ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

עונה

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם?אהה לא יודעת
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!חהההההההה
מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?לא
נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?ממ דברים אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)חחחחחחחח
שעון קיר או שעון יד?לא זה ולא זה..טוב נו קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?ממ 13 30 ו12 (ביס) ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:אני מוזרה מוזרה ומוזרה..ביותר
2 או 8? 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

מתוקה777

New member
../images/Emo13.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! וואי למה מה קרה? מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?לא נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?אממ לא כל כך מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?סתם לטייל לכייף לעשות משהו אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??לא, אני הייתי במדצים לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) כן שעון קיר או שעון יד?שעון יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?ביפ ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: אני לא מוזרה אני לא מוזרה אני טיפה מוזרה אבל אל תגידו לאף אחד 2 או 8?8 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 0 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: לירן ליאור חני ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

Danielle b3

New member
../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם
הרבה דברים
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ, איך תגיבו
אני כבר לומדת
בקיץ
מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"
לא
נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות
אכן כן
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול
לטוס לחו"ל
אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער
לא רק פעמיים הלכתי לפעולה של הצופים
ופעם לבני המושבים
לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים
שעון קיר או שעון יד
יד
מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם
יש כמה
ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמכם: אבל יש יותר
2 או 8
2
4 אנשים הלכו לים, אחד טבע כמה נישארו
0
כולם הלכו, מה יש להם לעשות בים
כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
מיקא
אופיר
עמרי ולסיום- איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה

CrazyAngel1

New member
חחחחח דניאלוש, רשמתי באחד האנשים ש

מצחיקים אותי גם את עמרי...
חחחחחחחח XDDDDD

victoria777

New member
../images/Emo108.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם?את האישיות (בערך) פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??לא אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?TNT
זה שיא השלמות מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?להתבטל אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)כן שעון קיר או שעון יד?יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?ערוץ 3 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:שונאת נשיקות,יש לי עור סופר רגיש,לא מבינה מה אנשים אוהבים בקולה 2 או 8?8 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 0.כל השאר נגררים אחריו. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:אמממ.... .... .... ... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

noa131

New member
היי אני כאן עקב שעמום.. אז..

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם?אממ... שאני לא משקרת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! אני בטח אתאבד.. מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? (הוא בדיוק מולי- פרק 14 באמת בעמוד 76! פחח) "יכול להיות שלנגדון עלה עלינו?" שאל פשה נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? כן... מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? לישון אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? פעם הייתי בצופים לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) WTF? שעון קיר או שעון יד? יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? אממ... MTV וhot3 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: - אני פירומנית - אני מכורה לבירה שחורה למרות שזה לא ממכר - נכנסתי לפורום הזה רק כי ממש משעמם לי 2 או 8? 8- כי זה יותר קרוב ל9 שזה המספר האהוב עלי.. 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: - אשטון קוצר - אח שלי - דני מסטרסון(אם כתבתי את זה נכון) ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה? אממ..
(זה פיהוק?)

תשובות

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום..חח סתם לא יודעת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! או שלאאאאאא מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?אין לי כוח לבדוק נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?לישון אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??צופים לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)אולי?! שעון קיר או שעון יד?קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?14 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:לא יודעת=/ 2 או 8?2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:חנה לסלאו,חברות שלי,רועי לוי ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo9.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם
את העיניים והשיער
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו
מההההה
מזת'ומרת
זה חופש, מה זה צריך להיות
מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"
לא, אבל אני לא ייתנגד להכיר
אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76
נמ... לא קראתי
נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות
עעאעאעא TNT החנות האהובה עליי, יש שם את הדברים הכי שווים
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול
הרבה.. ללכת לים
(כבר הלכתי ונשרפתי ונעקצתי ממדוזות
), ללכת לבריכה
, לבלות בהרבה קניונים
, ליסוע לסופרלנד
אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? הנוער העובד והלומד
לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים
(המיבנות יבינו
) לצערי אני עושה הרבה כאלה
שעון קיר או שעון יד
שעון יד
, תמיד נמצא לך על היד ותמיד נייד כזה...
מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם
MTV
ו-
24
ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
1. אני שונאת שונאת לקבל ציונים כמו 90, זה עגול מידי ומעצבן
2. אני דלוקה כבר 8 שנים על אותו ילד, אני לא אוהבת אותו אבל אני דלוקה עליו... 3. אני שונאת ששואלים אותי את מי אני אוהבת
, כי שואלים אותי יותר מידי את אותה השאלה
2 או 8
4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו
3, דה
כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
1. לירן, מקומונת המושלמים. 2. דני, גם כן מקומונת המושלמים. 3. נמממ... ידיד שלי עומרי מהשכבה... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה
אני במצב

הומ

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את האופי והשיער. פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! לכי לעזאזל חתיכת כלבה! מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כן. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא... נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? ממש לא. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? כל מיני דברים. אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? פחח לא. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) הא? שעון קיר או שעון יד? שעון בפלאפון... מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? קארטונז, MTV2, ערוץ 8, ביפ, ערוץ 3, 5,...וכו'... ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
אני לא מוזרה, אני מיוחדת.
אני מפחדת מפרות.
אני עונה על שאלונים כי משעמם לי. 2 או 8? 8. 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו? 3? כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
שלום אסייג.
אליסע
ואני... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

למעלה