שאלון חדש

בלבוש1

New member
שאלון חדש../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

היי כולם! מה קורה איתכם?!
אז.. אני וmishmash2 חברתי ה"נאמנה" (שזה לא קשור עכשיו..) חיברנו שאלון מגניב!! מקוות שתאהבו! אזז. יאללה: מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?!
(המיבנות יבינו!!) שעון קיר או שעון יד? מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
2 או 8? 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ??
כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה? אזזז.. מקוות שנהנתם! עמית וענבל

פילפולה

New member
ראשונה../images/Emo35.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית-שדיים. נפשית-שאני עונה לכל העולם. פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!"נו,טוב...." מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?לא. נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא...זו חנות במידות פטיט
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? בעיקר לבלות. ים, הופעות [ניצנים,שירו איתי!], לאכול המון, לחגוג משהו כמו שישה ימי הולדת,ובעיקרון לצאת מעירי הקטנטנה אך האיכותית שאין לבני גילי מה לעשות בה. אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? הייתי בצופים בבכיתה ה' כי אמא שלי הכריחה אותי. וב-ט'-י' הייתי בנוער העובד והלומד. את שניהם עזבתי. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) אמנם לא הבנתי-אבל כן...יש לי רגל של הוביט. שעון קיר או שעון יד? שעון יד. מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? הוט אקסטרה. ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
אני מכורה לגלידה.
קיץ שעבר עשיתי לצערי ניתוח בלשון.
אני מדברת כמעט תמיד [אפילו מתוך שינה]. או 8? 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ??12. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
סבתא שלי.יש לה את היציאות הכי קרועות בעולם [פאקס אל רעה
].
אחותי-לפעמים איתה ולפעמים עליה.
צנת"ש, כי יש יציאות שרק אני והוא נבין.. ולסיום-(מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

שנייה ? חח

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? אעמ..גוף ות'אופיי {צנועה} פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! את מוזמנת לחזור..אותי את תראי ב-30 או מש'ו בסגנון אני לא יהיה פו..אני יהיה בחצי העולם השני מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כה אימא שלי קוראת.. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? אעמ..לא נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? מחר בית מלוןן עם חברה =)..ים..לישון..ים..חבריםם אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? מאז כיתה ד' ..ל=א לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) אני עושה =) שעון קיר או שעון יד? יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? ניקולאדיון =) ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: *אני ח=י=י=ה על סלט..אין ארוחה אצלי בלי סלט ירקותת..אררררג *אני אוהבת מתמטיקה... *אני לא מנסה אוכל שלא נראה לי או שמריח לא טוב.. ומאז שמישי אמרה לי שישלי בית קברות בבטן אני בקושי מסוגלת לאכול בשר.. 2 או 8? 8 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 8 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: חברההה / אבא / ידידדדד ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?
כבר נגמר ?!? חחח סתאם בייבי יומנעים

עונה גם

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? אמ..חיצונית-שדיים ושיער,פנימית-נאמנות ואת זה שאני מטורפת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! זאביייי! בשביל מה? מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? שמעתי עליו אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? אמ..רק שמעתי עליו,לא קראתי..וגם אם כן,למה לעזאזל אני אמורה לזכור בע"פ?? נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? אמממ..אולי.. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? לישון הרבה,להפגש עם חברים,לטייל.. אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? הולכים לנוער העובד והלומד..מדי פעם.. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) חח מזתומרת? שעווה? ממש ממש לא..אבל חייבים שעון קיר או שעון יד? קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? אמ..אני חושבת שיס123 ויסY ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: 1.קוראים לי עומר ואני בת 2.אני סה"כ בכיתה ו'{עולה לז'} וכבר 1.65 3.יש לי משיכה לחצילים..יעני אני שונאת לאכול אותם,אבל אני חושבת שהם שקסיים 2 או 8? אני חושבת ש8..כי הוא יותר קרוב למס' מזל שלי-7 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 19.. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: 1.יונתן-ידיד שהכרתי דרך תפוז בלוגים..הוא יודע בדיוק מה מצחיק אותי ומה יגרום לי לחייך שאני עצובה. 2.לויאל..ידיד ממש טוב שלי..שנינו באותו סגנון{להיות מטורף ושיזדיינו המתנגדים!} ולאמשנה מה הוא אומר,הוא מצחיק..אפילו אם הוא אומר "כואב לי הראש" זה ישמע מצחיק,בגלל הצורה שהוא אומר ת'משפט. 3.אדוה..החברה הכי טובה שלי..היא לא מצחיקה כ"כ,אבל לפעמים היא תופסת שגעונות ומצבי ורח מטופשים שזה פשוט הורג אותי מצחוק

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? אל תשאלו. פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו? יש לי קורס קיץ, אז אני כן לומדת שבוע ומשהו בקיץ. מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"? כן. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא. נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? יותר מדי. המון. ממש המון. אין לי זמן לכלום, האמת. אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)? הלכתי פעם. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים? כן. מסאז' לרגליים זה פאן. אבל יש לי מספיק אנשים שעושים לי את זה, אז אני מסתדרת. שעון קיר או שעון יד? יד, נראהלי. מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? אין לי הרבה בחירה. ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמכם: אל תשאלו אותי. מישהו כתב עלי 50 כאלה. 2 או 8? 2. 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נשארו? אפס. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: דניאלש, אין לי כח לחשוב על עוד אנשים, אבל יש. ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה? עייפה אבל מאושרת.

עונהההההההה

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? לא דעת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? כן מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? מלא דברים אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) חחחחח כן שעון קיר או שעון יד? שניהם מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? הרבה ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: *אוי ואבוי *מה זאת השאלה הזאת?!?!!?! *מי נראה לכם שיענה עלייה 2 או 8? תלוי 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 יאללה כמה חשבתי על זה כל הלילה נשארתי ערה כדי לפתור את זה כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: *עמית *עדי (בגלל הבזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז) *ענבר חברתי ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

nni8

New member
עונה

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם?לאדעת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!פחעחעח אני יצחק לה בפרצוף.. מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?לא חח נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא ממש מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?הרבה דברים אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)כן הגיוני... שעון קיר או שעון יד?יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?לאדעת ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:אין לא נראה לי 2 או 8?8 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 חעח כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: נממ אני גם לאדעת ... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

../images/Emo80.gif עונה..../images/Emo140.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל..(אני לא מתלהבת..) פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! מה??????? לכי לעזעזל!!!!!(חיחיחיחיי כן יש לי מצבים שאני הופכת לבן..) מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? *אין תגובה* אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? *אין תגובה* נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא.. זאת דווקא חנות יפה.. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? מה לא? אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? הייתי פעם בנוער העובד והלומד.. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) לא שעון קיר או שעון יד? שעון יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? אממ.. אפשר חבר טלפוני? ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: *אני *אח שלי *עמית.. חחחח 2 או 8? 8 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? אפס.. השאר רצו להזעיק עזרה.. כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: *עמית *ענבליק *רותמה *ירדנדיק אה רק שלושה..? נעלהרבק!(המבין יבין הלא מבין חמין) זה היה חרוז...

Thade

New member
עונה...

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכל. פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!
מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כן. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא. נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? כלום. אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא. לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) לא. שעון קיר או שעון יד? קיר. מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? VH1 classic ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: 1. אני סובלת מיותר מ-5 פוביות שונות. 2. יש לי הרבה אובססיות. 3. החולשה הגדולה ביותר שלי היא מבטא בריטי. 2 או 8? 2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3? כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: כאלה שאני מכירה אישית? אין... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

MissNusha

New member
באלי

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! אבל החופש שלי נגמר ביום שני במילא=/ מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? כאילו שאני זוכרת נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא הייתי שם שנים מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? כשיהיה לי אני אתכנן אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לאאאא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) וואטאבר שעון קיר או שעון יד? יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? 9 10 ו7 <האוסטרלים> ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: - אני משוגעת -אני גרה באוסטרליה לפני זה גרתי בישראל לפני זה באוסטרליה לפני זה בישראל לפני זה בבלגיה לפני זה באיטליה ולפני זה בישראל -טסתי 34 פעמים.=/ 2 או 8? 2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 18 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: -קני -אוריה -וויליאם

D o o S h a

New member
העתק הדבקקקק

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית- אף, "פנימית"- חוסר תמימות פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! שתלך ל****** מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? שמעתי עליו אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? נו באמת!! נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? כאילו שאתם קונות שם... (מכירה את שתיהן) מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? קייצת של הנוע"ל, חופשות, לישון, להשתעמם, חברים, בילויים ועודדדד אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? רק בקייצה של הנוער העובד לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) לפעמים שעון קיר או שעון יד? ידדדדדדד!!!! מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? 24 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
כשאני משתגעת זה עד הסוף
כשיש לי התקפת צחוק כנ"ל
אני שומרת את כל המבחנים שלי מהשנים שעברות... קטע מוזר למדי 2 או 8? 8!! בחודש הזה נולדתי! 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? חה חה כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
דנה!
לימור
עמית ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?
... סתם, לא. |4U |4U

....

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? אממממ... פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! חראאאא תחזרי את לבצפא יא זונהה מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? שמעתי על זה אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא.. מה? נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? יפה אבל.. נסגדת?!... מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? המון המון דברים אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)אממ לא חושבת שעון קיר או שעון יד? שעון קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? MTV VH1 24 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: ? ?? ??? 2 או 8? שאלה קשה.. אממ.. 2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? נראה לי ש3 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: מיכל- קרועה על כל הראש זאתי יונית- גםםם שיר- וואי איזה צחוקים הולכים לנו ביחדד ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

moshit1

New member
-

היי כולם! מה קורה איתכם?! אז.. אני וmishmash2 חברתי ה"נאמנה" (שזה לא קשור עכשיו..) חיברנו שאלון מגניב!! מקוות שתאהבו! אזז. יאללה: מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את היכולת להקשיב פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! ניחא קאפה לפרצוף, אני אתפקע לה מצחוק ואלך לישון מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??כן אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?לא נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?הרבה אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??צופים
לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)בא לי שעון קיר או שעון יד?יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?ערוץ 24 2 או 8?2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 2 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: אוהד- חחחח עידן ו... ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?סמיילי מפהק אזזז.. מקוות שנהנתם! עמית וענבל

עונה

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית או פנימית?... חיצונית - שיער ועיניים. פנימית - את האדישות והאופטימיות שבי....... פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! זין!!!!!!!! לא חוזרת לשום בצפר לפני שהחופש נגמר! מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? כה אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? לא נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? מאודדדדד :) מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? אמ.... כמו כולם: להיפגש עם חברים/ות, לבזבז כסף, לחפש עבודה....... אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) לפעמים... שעון קיר או שעון יד? יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? אמ... יש כמה: ביפ(ערוץ הצחוק), ספורט 5 ו-5+, MTV ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם:
אני אוהבת כדורגל
אני לא אוכלת שטויות(ביסלי, במבה וכל אלה...)
הרבה רואים בי כמוזרה, לא יודעת למה. לא אכפת לי למה :) 2 או 8? אה..... 2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3..... כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם:
אח שלי
חברה שלי
עוד חברה שלי ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

סינטטית

New member
אני...../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום.? חח פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! זין! אנלא באה! מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??לא אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?^ נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות?לא מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?צניחה חופשית
אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)לא שעון קיר או שעון יד?קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?22 ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: המ המ המ 2 או 8?2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: מה יתנו לכם שמות?!
ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

אני

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? לאדעת פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!זין מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"?? לא אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? לא מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? לא יודעת עוד חח אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)?? לא לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!) אני לא מבינות שעון קיר או שעון יד? קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? 24 ? ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: לאדעת לאדעת לאדעת 2 או 8? 2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? 3 ? כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: עדי אחותי עדי אשכנזי ? קורעת.. ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?
לא קשור לסקר פשוט אני מתה מעייפיות חח

../images/Emo110.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם
את עצמי
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו
אני לא יגיב.. אני פשוט לא יבוא חחח מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"
לע
אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76
נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות
מזתומרת
מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול
חיחיחחי וואי יש מלללללא אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער
(נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)
הייתי שנתיים והפסקתי.. אז לע כרגע
לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים
(המיבנות יבינו
)
שעון קיר או שעון יד
שעון יד מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם
24 חחח ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם
בשעות האלה אני ממממש מסטולה חחחח
אני תמיד אומרת שטויות
ואני לע אוהבת דברים שכולם אוהבים (במבה, פופקורן.. וכל מיני כאלה
) 2 או 8
2 זה תמיד ביחד
4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו
חחחחחחחח
כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם
כולם מצחיקים
ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה

SweetRevenge 13

New member
../images/Emo26.gif

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? את המורליסטיות
פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?!מההההההההה
בחיים לא מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"??שמעתי עליו אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76?בבירור חח נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? נההה... מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול?לישון,חברים,עבודות בית,לישון אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)??נופ לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים?! (המיבנות יבינו!!)פעם ב.. שעון קיר או שעון יד?קיר מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם?ניקולודיאון
חיחי ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמיכם: 1. אני מאוד מוזרה 2. אני צוחקת מדברים לא קשורים 3...לאדעת 2 או 8?2 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו ?? חחח 5? כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: סבא שלי חברה שלי ועוד חברה שלי ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?

^___^

מה אתם הכי אוהבים בעצמכם? כנות פתאום המורה שלכם אומרת שאתם חוזרים ללמוד בבית-ספר באמצע חופשת הקיץ. איך תגיבו?!?! זובי, לא הייתי הולכת D: מכירים את הספר "צופן דה וינצ'י"? כן. אם כן יודעים מה כתוב בפרק 14 בשורה 11 בעמוד 76? האמת שכן. "יכול להיות שלנגדון עלה עלינו?" שאל פשה. נכון ש-TNT זאת חנות ניסגדת קשות? חחח החנות הכי אהובה עליי! ^^ הקולקציות שלהן ממש יפות, אני אוהבת את הבגדים שלהם. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש הגדול? אמ, כל מני חוגים ולטוס לחו"ל D: אתם רשומים\ מתנסים\ הולכים לתנועת נוער? (נוער עובד ולומד, צופים, השומר הצעיר..)? אוי לא. אני לא אוהבת S: לא בא לכם מדי פעם לעשות טיפול רגליים!? (המבינות יבינו) אם כך אני לא מהמבינות :} שעון קיר או שעון יד? קיר. אני לא אוהבת לענוד שעונים =/ זה מציק לי. מהו הערוץ השווה ביותר והכי אהוב עליכם? Cartoon Network ^^ ספרו לנו 3 דברים מוזרים על עצמכם: אין משהו ספציפי, אני מוזרה באופן כללי :} 2 או 8? אמ, זה באמת רלוונטי? O_O 4 אנשים הלכו לים. אחד טבע כמה נישארו? אחד פחות? X: כתוב על 3 אנשים שהכי מצחיקים אתכם: חברה שלי, ההוא וההיא גם ^^ ולסיום- (מהאייקונים של תפוז) איזה מצב אתם עכשיו אחרי השאלון המדהים ההורס המצחיק וה.. מדכא הזה?
אזזז.. מקוות שנהנתם! עמית וענבל :}

למעלה