שאלון חדש

שאלון חדש ../images/Emo199.gif

בנושא
שינה
זה בעיקר בשבילי כי קשה לי להירדם ואני רוצה לדעת מה עוזר לכם להירדם
... 1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? 2. וקם? 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 4. וקם? 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם? 6. האם אתה ישן עם אור? 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? 9. משהו להוסיף? תענו בבקשה

מ א מ י2

New member
עונעונעונה! ../images/Emo219.gif

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?10-1 2. וקם?10-9 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?10-1 4. וקם?10-9 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם?לא 6. האם אתה ישן עם אור?ממש לא 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?עצומות 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?שניהם 9. משהו להוסיף?לילה טוב.

essit

New member
../images/Emo1.gif

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?2-4... 2. וקם?12-1 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?4 4. וקם?2 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם?לא 6. האם אתה ישן עם אור?לא 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?עצומות... 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?לא... 9. משהו להוסיף?פשוט מתעייפים ונרדמים..זה לא קשה..

dana re3

New member
gubv

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?11וחצי 12 2. וקם?7 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?2 וחצי, 3,4 4. וקם?1,2 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם?סתם לחשוב על דבריםך או ספר 6. האם אתה ישן עם אור?לא 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?עצומות.... 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?החדר 9. משהו להוסיף?לא

Fergie7

New member
עונה.

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? כשיש בצפר? ב12. 2. וקם? 8 וחצי. 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? סביבות 4 4. וקם? 11-12. 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לא. אני נרדמת אחרי שנייה. 6. האם אתה ישן עם אור? לא. 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? עצומות. 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? מה שנוח באותו רגע.
9. משהו להוסיף? שאלון חמוד.

אני עכשיו!

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול?
ב-3 ככה. 2. וקם?
בחופש ב-1 ובלימודים ב-7 ומשו 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש?
גם ב-3 ככה. 4. וקם?
אמרתי! 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם?
"לחשוב על דברים טובים"........חחחחחח.... 6. האם אתה ישן עם אור?
לא! 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות?
גם וגם 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר?
הקיר 9. משהו להוסיף?
אני עפה לישון! ישנתי שעתיים בלילה והיו לי היום 3 בגרויות באנגלית.... היה בעעעע!!!

Summer moved on

New member
ממ

1. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בימי חול? ממ 11 2. וקם? 7 וחצי 3. באיזו שעה בד"כ אתה הולך לישון בחג\שבת\חופש? 1-2 4. וקם? 11 5. יש לך שיטה מיוחדת להירדם? לא 6. האם אתה ישן עם אור? לא 7. האם אתה מנסה להירדם בעיניים פקוחות\עצומות? עצומות 8. האם אתה מנסה להירדם עם פנים לכיוון הקיר\החדר? כן 9. משהו להוסיף? לא

רקפת89

New member
אהלן.

1. בימי חול - בסביבות 12.. 2. קמה - בזמן בית ספר - 6:30. בחופש - 8/9 ככה... אבל לפעמים קמה יותר מאוחר.. 3.בחגים ושבתות - שעון חורף - 12, שעון קיץ - 2...
4.קמה - 10 - 11... 5. שיטה מיוחדת להרדם - לא משהו מיוחד.. פשוט קוראת ספר עד שמתעייפת... 6. ישנה עם אור - לא.. בשבתות משאירה אור קטן.. 7. האם אני מנסה להרדם בעיניים פקוחות/עצומות - נרדמת עם עיניים עצומות... 8. האם מנסה להרדם עם הפנים לכיוון החדר/הקיר - לא עקרוני.. לפעמים זה ולפעמים זה.. ביי

למעלה